|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Grše Postano: 18 lis 2025, 21:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90144 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Meni najdraža
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Grše Postano: 19 lis 2025, 12:38 |
|
|
|
Kontroverzna teorija:
ova vrsta glazbe je sadržaj za low IQ ljude. Grše se na interjvuima čini poprilično potkapacitiran, ne može složiti proširenu rečenicu.
Na koncertima su mu uglavnom tinejdžeri koje zaglupljuje i moralno kvari
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Grše Postano: 19 lis 2025, 13:17 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1257 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
“Ti si mi u mislima, ti si mi u grudima” je tebe opamećivalo i moralno unaprijedilo?
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Novdan
|
Naslov: Re: Grše Postano: 19 lis 2025, 13:22 |
|
|
Roko987 je napisao/la: “Ti si mi u mislima, ti si mi u grudima” je tebe opamećivalo i moralno unaprijedilo? Whataboutism. Hip hop je jednostavno otišao korak dalje u promoviranju nasilja, droge itd. Nisu jedini loši, ali jesu vjerojatno najgori
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Grše Postano: 19 lis 2025, 14:09 |
|
|
Citat: Gangsta baze su zabava, ne shvaćaj ih doslovno One su tu da te zabave - prvo i osnovno Grše - Suza
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Grše Postano: 19 lis 2025, 14:18 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9088 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Smeće od muzike.
Žešće smeće. Branim djeci da to slušaju.
Začetak je bio Vojko V.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Grše Postano: 19 lis 2025, 14:28 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4711 Lokacija: Dridska Župa
|
|
Starije generacije uvijek govore tako za ono što mladi slušaju, mislim nisam ni ja fan gršeta, al bože moj isto su ljudi svojevremeno govorili i za rock.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Grše Postano: 19 lis 2025, 14:37 |
|
|
Grše je inače rimokatolik, ne znam zašto hejt... Evo jedna dizalica reper Ludin i najbolji producent klubske glazbe u hrvata D'knock (ET, Divas, Nina)
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Grše Postano: 19 lis 2025, 14:43 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Smeće od muzike.
Začetak je bio Vojko V. Najgluplje je striktno nametanje zabrana djeci. Na uzorku svih ljudi koji su odrastali oko mene, u najgore su izrasli oni koji su dobivali zabrane. Jedno je savjet drugo je glumljenje Boga. Djeca koja dobivaju zabrane u inat rade stvari koje inače ne bi, čim dobiju priliku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Grše Postano: 20 lis 2025, 13:52 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9088 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Roko987 je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Smeće od muzike.
Začetak je bio Vojko V. Najgluplje je striktno nametanje zabrana djeci. Na uzorku svih ljudi koji su odrastali oko mene, u najgore su izrasli oni koji su dobivali zabrane. Jedno je savjet drugo je glumljenje Boga. Djeca koja dobivaju zabrane u inat rade stvari koje inače ne bi, čim dobiju priliku. naravno da ne možeš kontrolirati šta dica rade vani, ali bome u kući neće to slušati. niti na slušalice. smeće i gotovo. da je ne znam koliki rimokatolik, sve je to "kiša govana". bolje biti zarobljen u prošlosti, nego ovo što se nudi. bolji je i DM sat nego ovo.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Grše Postano: 20 lis 2025, 17:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47214 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Uglavnom bolje od narodnjačkog zavijanja.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|