|
|
Stranica: 4/10.
|
[ 246 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 08:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Rutinerr je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: To 'Sarajev'o' o kojem govoriš je uglavnom vlaško. Tu i tamo koji Musliman. E sve to je rastjerano, u ratu i poslije rata.
Čak i jedan Kemo je jedva dočekao da zbriše i živio je do smrti u Zg koji ga nažalost nije bas primio.
I Osim u kojeg se kunu isto.
Jednostavno je postalo jednonacionalna šovinistička sredina. Vrlo slična RS-u. Uz malo šminke i multi-kulti glume.
Kad sam ja postao za njih neko čudovište, to više govori o njima.
Fala k. to se sad promijenilo. I nadam se da će i Nele, bez obzira na sve moći k'o čovjek na Koševo. Možeš ti Junuze živjeti u po Pariza, al ćeš uvijek biti malograđanin. Ja, šminka i multi-kulti gluma Ko si pa ti? Neka poznata ličnost? Pa neće moći, zato što je šupak. Da je raja mogao bi. Kontate i vi iz Zenice to. Nisi valjda zaboravio?! Problem ima Sarajevo otprije rata da im krezuba jalija sa 4 osnovne određuje tko je raja a tko nije. To se recimo vidjelo i u repki kad je Spahić otjerao jednog Hasana Salihamidžića koji je svemir za njega. To su ostaci turskog mentaliteta, sa tim se treba obračunati svaki moderan grad. Evo i ti si uzimaš za pravo određivati tko je malograđanin i tko ima pravo dolazit u grad koji su mahom Hrvati izgradili u obliku u kojem ga vidimo danas. Kad si dobio to pravo? Na osnovu kojih kvalifikacija (ne djeluješ previše intelektualno)? Tko ti ga je dao? Odgovori su: nisam dobio, nemam kvalifikacije i nitko mi nije dao. Musliman sam, živim u Sarajevu i mislim da imam više prava od drugih. Nemaš.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 09:10 |
|
|
To je samo u teoriji Junuze, i u Zagrebu se skupe pa ne dozvole Peternelu da se obrati.
Nestane odjednom i sloboda govora i nekakvi kobajagi principi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 09:13 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Možeš ti Junuze živjeti u po Pariza, al ćeš uvijek biti malograđanin. Ja, šminka i multi-kulti gluma Ko si pa ti? Neka poznata ličnost? Pa neće moći, zato što je šupak. Da je raja mogao bi. Kontate i vi iz Zenice to. Nisi valjda zaboravio?! Problem ima Sarajevo otprije rata da im krezuba jalija sa 4 osnovne određuje tko je raja a tko nije. To se recimo vidjelo i u repki kad je Spahić otjerao jednog Hasana Salihamidžića koji je svemir za njega. To su ostaci turskog mentaliteta, sa tim se treba obračunati svaki moderan grad. Evo i ti si uzimaš za pravo određivati tko je malograđanin i tko ima pravo dolazit u grad koji su mahom Hrvati izgradili u obliku u kojem ga vidimo danas. Kad si dobio to pravo? Na osnovu kojih kvalifikacija (ne djeluješ previše intelektualno)? Tko ti ga je dao? Odgovori su: nisam dobio, nemam kvalifikacije i nitko mi nije dao. Musliman sam, živim u Sarajevu i mislim da imam više prava od drugih. Nemaš. Ja to na osnovu tvojih upisa. I onda mene kriviš za svoja promišljanja. Ko ima dolaziti pravo u grad? Ja to uopće ne određujem. No, ovakvi kao Nele su guzicom vrata zatvorili grada koji im je sve dao. Nisam nikakav musliman niti Musliman. Ne mislim da imam prava više od drugih. Najbolji drug mi se izjašnjava Hrvatom i nemam nikakav problem s tim.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 09:24 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Problem ima Sarajevo otprije rata da im krezuba jalija sa 4 osnovne određuje tko je raja a tko nije. To se recimo vidjelo i u repki kad je Spahić otjerao jednog Hasana Salihamidžića koji je svemir za njega. To su ostaci turskog mentaliteta, sa tim se treba obračunati svaki moderan grad. Evo i ti si uzimaš za pravo određivati tko je malograđanin i tko ima pravo dolazit u grad koji su mahom Hrvati izgradili u obliku u kojem ga vidimo danas. Kad si dobio to pravo? Na osnovu kojih kvalifikacija (ne djeluješ previše intelektualno)? Tko ti ga je dao? Odgovori su: nisam dobio, nemam kvalifikacije i nitko mi nije dao. Musliman sam, živim u Sarajevu i mislim da imam više prava od drugih. Nemaš. Ja to na osnovu tvojih upisa. I onda mene kriviš za svoja promišljanja. Ko ima dolaziti pravo u grad? Ja to uopće ne određujem. No, ovakvi kao Nele su guzicom vrata zatvorili grada koji im je sve dao. Nisam nikakav musliman niti Musliman. Ne mislim da imam prava više od drugih. Najbolji drug mi se izjašnjava Hrvatom i nemam nikakav problem s tim. Ne može čovjek više muslimana naći ni za lijeka. Niko neće da kaže da je musliman. Sramota ih. Tako je to kad izgubiš rat pa kmečiš i onda se stidiš samog sebe.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 11:52 |
|
|
Citat: Kad sam ja postao za njih neko čudovište, to više govori o njima. Vidis Junuze, tesko je kod tebe reci sta je starije, koka ili jaje, tj. tvoj nekad ogavni antibosnjacki rasizam, iliti bosnjacki odjeb prema tebi. Ali druze, skoncetrisi se malo, usmjeri paznju prema pozitivnim osobama i pojavama pa ces tako i ti biti automatski pozitivniji i automatski ce se i najveci dio sredine o kojoj govoris odnositi bolje prema tebi. Naravno, uvijek ce biti nepopravljivih majmuna, ali ne mozes ti krivu Drinu ispraviti, niti promjeniti covjecanstvo. ...no on bi se srao bukvalno po svemu bosnjackom, muslimanskom, pa i bosanskom, a ocekivao da ga se tretira ko ojropskog uljudbenika, pripadnika hrvatske nadrase.. De bolan.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 12:32 |
|
|
Fino vam je covjek objasnio. Nije sarajevo i bih neka vasa prcija u kojem cete vi odredjivat kako bi se hrvati i srbi trebali ponasat i da vi odredjujete ko ce hrvate i srbe predstavljat u domu naroda. Srbima i ostalima ste vec pokrali ta mjesta, i sad to zelite i hrvatima i onda se cudite sto se ponasamo ovako kako se ponasamo. Mozda najbolje da namazemo vazelina i da vam se jos vise naguzimo. Ja sam uvjeren da su makar hrvati bili spremni stat na loptu i relaksirat odnose iza rata,ali vi ste uz potporu medjunarodne zajednice se odlucili obracunat s nama. Junuz, nele, milanovic, jergovic... Duga je lista ljudi koji su liberalni ali vama su izgleda fasisti jer vam je tesko da vam netko govori ono sto ne zelite cuti. Nismo ni mi hrvati cvijece ako cemo iskreno, ali ovaj bunt je iskljucivo razlog sto se muslimani ponasaju na ovaj nacin zadnjih 30 godina. I kompleksas tudjman nikad ne bi dosao na vlast da nije bilo mislosevica. Akcija - reakcija
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 12:56 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Fino vam je covjek objasnio. Nije sarajevo i bih neka vasa prcija u kojem cete vi odredjivat kako bi se hrvati i srbi trebali ponasat i da vi odredjujete ko ce hrvate i srbe predstavljat u domu naroda. Srbima i ostalima ste vec pokrali ta mjesta, i sad to zelite i hrvatima i onda se cudite sto se ponasamo ovako kako se ponasamo. Mozda najbolje da namazemo vazelina i da vam se jos vise naguzimo. Ja sam uvjeren da su makar hrvati bili spremni stat na loptu i relaksirat odnose iza rata,ali vi ste uz potporu medjunarodne zajednice se odlucili obracunat s nama. Junuz, nele, milanovic, jergovic... Duga je lista ljudi koji su liberalni ali vama su izgleda fasisti jer vam je tesko da vam netko govori ono sto ne zelite cuti. Nismo ni mi hrvati cvijece ako cemo iskreno, ali ovaj bunt je iskljucivo razlog sto se muslimani ponasaju na ovaj nacin zadnjih 30 godina. I kompleksas tudjman nikad ne bi dosao na vlast da nije bilo mislosevica. Akcija - reakcija Nele nema veze s tom pričom. Nele se posro na Sarajevo, sad bi da liže. Nele ima lični problem sa Sarajevom. Neletu je Sarajevo dalo sve, a on guzicom zatvorio vrata.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 13:04 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Fino vam je covjek objasnio. Nije sarajevo i bih neka vasa prcija u kojem cete vi odredjivat kako bi se hrvati i srbi trebali ponasat i da vi odredjujete ko ce hrvate i srbe predstavljat u domu naroda. Srbima i ostalima ste vec pokrali ta mjesta, i sad to zelite i hrvatima i onda se cudite sto se ponasamo ovako kako se ponasamo. Mozda najbolje da namazemo vazelina i da vam se jos vise naguzimo. Ja sam uvjeren da su makar hrvati bili spremni stat na loptu i relaksirat odnose iza rata,ali vi ste uz potporu medjunarodne zajednice se odlucili obracunat s nama. Junuz, nele, milanovic, jergovic... Duga je lista ljudi koji su liberalni ali vama su izgleda fasisti jer vam je tesko da vam netko govori ono sto ne zelite cuti. Nismo ni mi hrvati cvijece ako cemo iskreno, ali ovaj bunt je iskljucivo razlog sto se muslimani ponasaju na ovaj nacin zadnjih 30 godina. I kompleksas tudjman nikad ne bi dosao na vlast da nije bilo mislosevica. Akcija - reakcija Nele nema veze s tom pričom. Nele se posro na Sarajevo, sad bi da liže. Nele ima lični problem sa Sarajevom. Neletu je Sarajevo dalo sve, a on guzicom zatvorio vrata. Odakle ti ta ideja? Pa nije on ni planirao koncert u toj ušljivoj kasabi. Bio nam je nedavno u svojoj Banja Luci.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 13:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Rutinerr je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Fino vam je covjek objasnio. Nije sarajevo i bih neka vasa prcija u kojem cete vi odredjivat kako bi se hrvati i srbi trebali ponasat i da vi odredjujete ko ce hrvate i srbe predstavljat u domu naroda. Srbima i ostalima ste vec pokrali ta mjesta, i sad to zelite i hrvatima i onda se cudite sto se ponasamo ovako kako se ponasamo. Mozda najbolje da namazemo vazelina i da vam se jos vise naguzimo. Ja sam uvjeren da su makar hrvati bili spremni stat na loptu i relaksirat odnose iza rata,ali vi ste uz potporu medjunarodne zajednice se odlucili obracunat s nama. Junuz, nele, milanovic, jergovic... Duga je lista ljudi koji su liberalni ali vama su izgleda fasisti jer vam je tesko da vam netko govori ono sto ne zelite cuti. Nismo ni mi hrvati cvijece ako cemo iskreno, ali ovaj bunt je iskljucivo razlog sto se muslimani ponasaju na ovaj nacin zadnjih 30 godina. I kompleksas tudjman nikad ne bi dosao na vlast da nije bilo mislosevica. Akcija - reakcija Nele nema veze s tom pričom. Nele se posro na Sarajevo, sad bi da liže. Nele ima lični problem sa Sarajevom. Neletu je Sarajevo dalo sve, a on guzicom zatvorio vrata. Nema on problem sa Sarajevom nego sa džamijašima u Saraj'vu. Insana koji imaju tapiju na sva stradavanja i na sve donacije i humanitarnu. Uzivam ovih dana gledat kako prohrvaatski, i proeuropski liberalni građani lagano oslobađaju grad od okupatora džamijskih.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 13:45 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nele nema veze s tom pričom. Nele se posro na Sarajevo, sad bi da liže. Nele ima lični problem sa Sarajevom. Neletu je Sarajevo dalo sve, a on guzicom zatvorio vrata.
Odakle ti ta ideja? Pa nije on ni planirao koncert u toj ušljivoj kasabi. Bio nam je nedavno u svojoj Banja Luci. Pa eto objasni ti potrebu da dođe u neki lokal u Sarajevu, pa da neko ko slučajno izbaci na društvenim mrežama kako je Nele baš u tom lokalu. Šta je to nego patnja
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 13:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nele nema veze s tom pričom. Nele se posro na Sarajevo, sad bi da liže. Nele ima lični problem sa Sarajevom. Neletu je Sarajevo dalo sve, a on guzicom zatvorio vrata.
Nema on problem sa Sarajevom nego sa džamijašima u Saraj'vu. Insana koji imaju tapiju na sva stradavanja i na sve donacije i humanitarnu. Uzivam ovih dana gledat kako prohrvaatski, i proeuropski liberalni građani lagano oslobađaju grad od okupatora džamijskih. Aha, sarajevski džamijaši su krivi što je Nele propo ko insan. I što je džukac. Isto će što se njega tiče biti. On gusla onu priču o muslimanskom Sarajevu.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 16:54 |
|
|
Ni sam sejo ne trpi džamijašku kasabu sarajevo.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 24 svi 2023, 16:59 |
|
|
Koja bi budala ovdje živila...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 29 svi 2023, 17:28 |
|
|
Sta je Sejo hteo s ovom pesmom? Da se sprda sa ustaslukom ili da ga promovise?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 29 svi 2023, 17:38 |
|
|
Sejo je debil na osmu. Sjecam se da je u citluk dosao i pricao neke glupe viceve o medjugorju. Valjda je mislio da ce ga raja prebit, ali svi su ga gledali sa zaljenjem jer je idiot s konjskim zubima. Cak ja nemam ni problem s tim sto on prica te debilne viceve, ali nek u sarajevu isprica vic o muhamedu ili srebrenici i onda da budemo kvit Zamisljam recimo da petar graso na koncertu u sarajevu proca vic kako muhamed jebe malu djevojcicu. Bil ziv izasao iz kasabe
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 29 svi 2023, 18:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23956 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Sejo mi je katastrofa. Nula karizme.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 30 svi 2023, 18:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tip sebi i nadimak izabrao da se ne primjeti da je infidel i nešto bi moralizirao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 30 svi 2023, 19:28 |
|
|
BBC je napisao/la: Tip sebi i nadimak izabrao da se ne primjeti da je infidel i nešto bi moralizirao. Bibi, nadimak je valjda dobio u vreme kad se nije gledalo ko je ko. Kada tu u Sarajevu nije bilo vazno.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 30 svi 2023, 19:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zašto misliš da to prije rata nije bilo bitno ? I znaš li uopće zašto je onaj rat bio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 30 svi 2023, 21:32 |
|
|
BBC je napisao/la: Tip sebi i nadimak izabrao da se ne primjeti da je infidel i nešto bi moralizirao. Na koga misliš od njih dvojice? Obojica su izabrali takav nadimak.
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 30 svi 2023, 22:31 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 02 lip 2023, 19:05 |
|
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 03 lip 2023, 17:52 |
|
|
..neke kod stankovica u nediljom u dva..
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 03 lip 2023, 19:08 |
|
|
Sejo nebitan lik, zna se ko je prva asocijacija na ZB, ko je veća zvijezda i to sve u čaršiji boli. Nele simbol Sarajeva kojeg su Alijini sda talibo-krkani uništili.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Nele vs Sejo! Postano: 03 lip 2023, 19:11 |
|
|
..nele je cetnik al istina je da zp nije ono sto je bilo s nelom a i obratno pa da zaključim sad imamo dva zp koja su lošija od onog prvog..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|