|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 78 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 14:27 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
HVO-110 je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Corba je nesto posebno. Sad sto je Bora cedomir jebat ga. Barem prizna a I razumije nas desne s druge strane Kad sam u qurcu I pustim "kad ti se na glavu srusi citav svet" moram posegnuti za necim . Sjecam se jednog davnog prekida jos onog djecijeg pa sam se ukido uz "rekla je" I sa "lutkom". Ma mogli bi do sutra Baš to. Ovoj Sayuri je sigurno dobar bend ovi dubioza kolektiv i ostali lažni gurui tolerancije, suživota i sličnih sranja... Bora je četnik i to ne krije, ne prodaje lažni moral ko neki drugi. Da je institucija, jest! Ma jok. Pisala sam već na ovom forumu da mi Dubioza ne leži.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 14:34 |
|
|
Jedan stari video, sigurno ste gledali. Džoni pita Čorbu može li mu Azra biti prateći vokal, a ovaj se baš naložio Koji mudar tekst! Prema njemu Idi Amin Lekovit je ko vitamin Al Kapone Prema njemu je Bokasa Human kao Vojska Spasa Al Kapone I Hitlere i Staljine Zavio je u haljine Al Kapone To majka vise ne poradja To se vise ne dogadja Al Kapone Svet se deli na pione Pione i sampione Vidi kako tvoj brod tone Mafijasu, razbojnice Al Kapone Svet se deli na pione Na pione i masone Vidi kako tvoj brod tone Lopovcino i zlikovce Al Kapone Gradjanine celog sveta Pojava mi tvoja smeta Al Kapone Ti si bio kralj zlocina I velika stetocina Al Kapone Vuko si na svoju stranu Negde prema Vatikanu Al Kapone Prijatelje si za dzabe Ubijo ko buba-svabe Al Kapone
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 14:39 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Sayuri je napisao/la: SDB je napisao/la: A što drugo da priglupa ćurka/ćuran napiše... To je taj pametni i poštovani SDB. Kulturni gospodin u godinama Svakome prema zasluzi, gospođice Sayuri. No, šteta je da ovu uvaženu temu trujemo nepristojnim izrazima, te ovom prilikom molim poštovane moderatore da obrišu moju opasku upućenu kao odgovor na komičnu provokaciju gospođice Sayuri.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 14:40 |
|
|
P.S.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 14:53 |
|
|
Nije to provokacija na tvoj račun. Nemoj sebi pridavati toliki značaj. I ne primjećujem te na forumu. Ali Čorba je zaista dječiji bend....sjećam se da su djeca prije pjevala... avionu slomiću ti krila, da ne letiš ona bi tu bila. Joj ako ti uhvatim pilota, lišit ću ga njegovog života... Pa kakvi su to stihovi?
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 14:59 |
|
|
Ako Vas ne zanimam ni ja ni Čorba, koji k... ostavljate svoju mentalnu dijareju na ovoj temi, gospođice Sayuri? Uglavnom, odbijte u troskocima. gospođice Sayuri.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 15:03 |
|
|
Pokušavam da vas obojicu zavolim. U tu svrhu ću sad stalno lijepiti mudre Čorbine stihove da im se svi divimo
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 15:04 |
|
|
Pa kaže Neko mi je ukrao biciklo jer ga nisam dobro vezo lancom, na biciklo ovde sam naviklo da se ne bi osecalo strancom. Kucici po ulicama kaku, cipelu sam umazo govancom, oce da me grickaju u mraku da se ne bi osecalo strancom.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 15:05 |
|
|
mir nema alternativu
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 15:06 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 15:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: mir nema alternativu Apsolutno, poštovani gospodine Agathone. Recite koja Vam je omiljena skladba ovog vokalno-instrumentalnog sastava.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 15:09 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ali Čorba je zaista dječiji bend....sjećam se da su djeca prije pjevala... avionu slomiću ti krila, da ne letiš ona bi tu bila. Joj ako ti uhvatim pilota, lišit ću ga njegovog života... Pa kakvi su to stihovi? Gospođice Sayuri, razlikujte Čorbu do i poslije te i takvih pjesama.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 15:11 |
|
|
Ma trola. Žali bože rasprave.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 15:19 |
|
|
SDB je napisao/la: Recite koja Vam je omiljena skladba ovog vokalno-instrumentalnog sastava. Mesec je bleda fleka boje cimeta
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 15:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Agathonikos je napisao/la: mir nema alternativu Kako nema ? Pio sam sa Borom piće sasvim slučajno. Onako, bio je dosta običan i prizemljen. Kao da mu dosadno uopće o muzici pričati. Dobro, Marihuana to radi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 15:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 15:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sve je to u Jugi bilo krkanski i čobanski. Osnovnoškolci koji se pale da kuže Štulićevu "filozofiju", ni on sam nije znao što je htio reći. Kao što ni danas ne zna. Pa i ta Riblja Čorba.
Bem ti miša, Iggy Pop i The Stooges obojili kose u srebrnu boju 1969. godine. Te sirovine i čobani u Jugi do 1989.e nisu smjeli ništa protiv "Partije" napisati. I danas ih eno u nekim NWO organizacijama.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 15:53 |
|
|
SDB je napisao/la: Ma trola. Žali bože rasprave. Ne znam ko je prvi počeo. Toliko te neopravdano hvale na forumu da si umislio da si bogomdan, a svi mi koji ne volimo ono što ti voliš smo idioti. Ja sam napisala svoje mišljenje, nevezano za tebe i da je temu otvorio Lebowski isto bih napisala. Ti si samo trebao prešutjeti ili me pokušati uvjeriti u suprotno, a ne vrijeđati. Spusti se malo na zemlju čovječe. Evo da ne trolam više. Agathonikos je napisao/la: SDB je napisao/la: Recite koja Vam je omiljena skladba ovog vokalno-instrumentalnog sastava. Mesec je bleda fleka boje cimeta Kad sam čula ovu pjesmu bila sam pravo iznenađena. Kontala sam zar je moguće da je Bora napisao nešto od čega nemam nagon za povraćanje. I onda saznam da je pjesma od Bajage Ne da cijenim Bajagu, ali je kudikamo bolji od Čorbe. Ima par finih pjesmica.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 16:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Jebala vas R. Corba. Kako procitah ovu temu sve mi se u glavi vrti "avionu slomit cu ti krila..."
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 16:14 |
|
|
Aztec je napisao/la: Jebala vas R. Corba. Kako procitah ovu temu sve mi se u glavi vrti "avionu slomit cu ti krila..." Pazi se dečko da te ne osumnjiče za terorizam. To je omiljena pjesma Al Qaide.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 16:25 |
|
|
Aztec je napisao/la: Jebala vas R. Corba. Kako procitah ovu temu sve mi se u glavi vrti "avionu slomit cu ti krila..." To je zato što nijeste živjeli u vremenima kad su Čorbine pjesme bile skoro obvezatno štivo tadašnjijeh mladijeh generacija sklonih rock muzici pa nemate taj osjećaj koji imamo mi koji sebe smatramo onovremenskijem kadrom
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 18:50 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SDB je napisao/la: Recite koja Vam je omiljena skladba ovog vokalno-instrumentalnog sastava. Mesec je bleda fleka boje cimeta I bas potrefis jedinu sto je Bajaga napiso dok je bio u corbi
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 19:09 |
|
|
Ove se njihove pjesme najbolje sjećam,za utapanje tuge poslije rastanaka,što bi rekao Tulkas Vidim,djeca slušaju ovo... I stvarno,sa 13.sam popušio prvu pljugu-Opatija,donio nam rođak u šumu,onda iz zajebancije zapalili taj lug,vatrogasci poslije došli i ugasili...tako da sam dobro zapamtio tu prvu "pljugu" Pivo smo čak i ranije hapali.O ostalom iz pjesme-ne bih javno
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 19:30 |
|
|
Sayuri je napisao/la: SDB je napisao/la: Ma trola. Žali bože rasprave. Ne znam ko je prvi počeo. Toliko te neopravdano hvale na forumu da si umislio da si bogomdan, a svi mi koji ne volimo ono što ti voliš smo idioti. Ja sam napisala svoje mišljenje, nevezano za tebe i da je temu otvorio Lebowski isto bih napisala. Ti si samo trebao prešutjeti ili me pokušati uvjeriti u suprotno, a ne vrijeđati. Spusti se malo na zemlju čovječe. Evo da ne trolam više. Agathonikos je napisao/la: Mesec je bleda fleka boje cimeta Kad sam čula ovu pjesmu bila sam pravo iznenađena. Kontala sam zar je moguće da je Bora napisao nešto od čega nemam nagon za povraćanje. I onda saznam da je pjesma od Bajage Ne da cijenim Bajagu, ali je kudikamo bolji od Čorbe. Ima par finih pjesmica. Ne projicirajte sebe na sve, gospođice Sayuri.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Riblja čorba Postano: 14 pro 2013, 19:33 |
|
|
BBC je napisao/la: Sve je to u Jugi bilo krkanski i čobanski. Osnovnoškolci koji se pale da kuže Štulićevu "filozofiju", ni on sam nije znao što je htio reći. Kao što ni danas ne zna. Pa i ta Riblja Čorba.
Bem ti miša, Iggy Pop i The Stooges obojili kose u srebrnu boju 1969. godine. Te sirovine i čobani u Jugi do 1989.e nisu smjeli ništa protiv "Partije" napisati. I danas ih eno u nekim NWO organizacijama. Bora je itekako pisao protiv Partije, i skoro nahebao radi toga. Citat: Danas nema nastave okačite zastave urlajte parole jer šalju patrole Pogotovo je ovo bilo problematično ("za ideale ginu budale"):
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|