|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 155 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 13:16 |
|
|
Haram je napisao/la: sera je napisao/la: A Alija je čikica iz kompiluka . Koji deci deli bombone . I Atif Dudaković je isto Ćiko iz komšiluka . Slavi prvog predsjednika BiH koji nije osudjen a ni optuzen za ratne zlocine. Naravno da prvi predsjednik BiH, sta god ja o njemu i njegovom "presjedovanju" mislio, nije cikica iz komsiluka. To poredis s pjesmama tipa Jasenovac i Gradiska Stara?? Jasenovac i Gradiška Stara nije Thompsonova pjesma. Alija je islamski fanatik koji je bio povezan sa Al Kaidom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 13:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Slavi prvog predsjednika BiH koji nije osudjen a ni optuzen za ratne zlocine.
Naravno da prvi predsjednik BiH, sta god ja o njemu i njegovom "presjedovanju" mislio, nije cikica iz komsiluka.
To poredis s pjesmama tipa Jasenovac i Gradiska Stara??
Jasenovac i Gradiška Stara nije Thompsonova pjesma. Alija je islamski fanatik koji je bio povezan sa Al Kaidom. Ma da...
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 13:37 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Realno govoreći, mnogo gora stvar je to što pola Srbije glasa za patološkog lažova koji se otvoreno svrstao na stranu Klintona u Americi, koji je dovodio Soroša i Bajdena u Srbiju nakon svega i što ogroman broj Srba još uvek zaglavljeno u 1970tim godinama. Teško da se tako nešto može nazvati državom.
Jedina prava srpska država na Balkanu je Republika Srpska, sve ostalo je sprdnja i zajebancija, sociološki eksperiment. Dino Merlin u 5 arena je samo šlag na tortu. Najgore je što pola glsača SNS-a živi u ubeđenju da su uradili patriotski čin glasajući za SNS. Dok je druga polovina pokvarena , podmukla .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 13:40 |
|
|
Haram je napisao/la: sera je napisao/la: A Alija je čikica iz kompiluka . Koji deci deli bombone . I Atif Dudaković je isto Ćiko iz komšiluka . Slavi prvog predsjednika BiH koji nije osudjen a ni optuzen za ratne zlocine. Naravno da prvi predsjednik BiH, sta god ja o njemu i njegovom "presjedovanju" mislio, nije cikica iz komsiluka. To poredis s pjesmama tipa Jasenovac i Gradiska Stara?? Pa Alija nije bio prerdsednik udruženja pekara nego vrhovni komandant ARBIH . A ta harmija je Srbima ritualno odsecala glave . Zar ti nisi Jugosloven ? Ako jesi anda bi za tebe Alija treba biti separatista .
_________________ Islamo"levičarenje" na Zapadu koriste levicu za svoje ciljeve . Pa je levica u njihovim rukama toljaga kojom se disciplinuje desnica.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 13:42 |
|
|
Citat: Jedina prava srpska država na Balkanu je Republika Srpska, sve ostalo je sprdnja i zajebancija, sociološki eksperiment. Dino Merlin u 5 arena je samo šlag na tortu. Meni cak, posto sam tolerantan tip, nebi smetale ni one tragikomicne tabletine od deset metara na svakom cosku pri ulazu u entitet Republika Srpska, da makar malo ceste poprave. Prosao sam jucer po drugi put u zivotu granicni prelaz Scepan Polje. Prvi put kao dijete kad sam sa starcima isao na more. Udjes iz CG, solidan put za te predjele, i imas osjecaj kao da si usao u jebenu Afriku. MAKADAM bogtejebodatenejebo. Audia mi sjeba ta ozbiljna drzava. I najjace, ova moja Njemica se snebivala, morao sam stati da slika, pored puta krmaca lezi velicine krave. A guzica joj na pola puta. Da ne govorim da je cesta od Tjentista, preko takozvanog Istocnog "Sarajeva", takodjer veoma losa. Po noci samo jebes bogove i alahove.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 13:44 |
|
|
sera je napisao/la: Haram je napisao/la: Slavi prvog predsjednika BiH koji nije osudjen a ni optuzen za ratne zlocine.
Naravno da prvi predsjednik BiH, sta god ja o njemu i njegovom "presjedovanju" mislio, nije cikica iz komsiluka.
Pa Alija nije bio prerdsednik udruženja pekara nego vrhovni komandant ARBIH . A ta harmija je Srbima ritualno odsecala glave . Zar ti nisi Jugosloven ? Ako jesi anda bi za tebe Alija treba biti separatista . Alija je iznudjeni separatista. Da nisu Srbovi i Hrvatovi sjebali Jugu, Alija bi mogao samo prditi i sanjati iz tvorza nedosanjane snove. Ali njega porediti sa kojekakvih Al Kaidama, koliko god da ga smatrao losim vodjom, je jednostavno cista RistoDjogoPropaganda. Uz sve mane i zlocine koje ne negiram a koje su pocinili pojedinci iz redova ARBiH.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 17:21 |
|
|
Haram je napisao/la: Alija je iznudjeni separatista. Da nisu Srbovi i Hrvatovi sjebali Jugu, Alija bi mogao samo prditi i sanjati iz tvorza nedosanjane snove.
Ali njega porediti sa kojekakvih Al Kaidama, koliko god da ga smatrao losim vodjom, je jednostavno cista RistoDjogoPropaganda. Uz sve mane i zlocine koje ne negiram a koje su pocinili pojedinci iz redova ARBiH. Jugoslavija je mogla da osptane bez Hrvata i Slovenca. Druga stvar je to što niste hteli. U suštini bi dugoročno profitirali, možda bi i sa boljom demografijom mogli naknadno da se otcepite ko CG uz blagoslov Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 17:27 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Haram je napisao/la: Alija je iznudjeni separatista. Da nisu Srbovi i Hrvatovi sjebali Jugu, Alija bi mogao samo prditi i sanjati iz tvorza nedosanjane snove.
Ali njega porediti sa kojekakvih Al Kaidama, koliko god da ga smatrao losim vodjom, je jednostavno cista RistoDjogoPropaganda. Uz sve mane i zlocine koje ne negiram a koje su pocinili pojedinci iz redova ARBiH. Jugoslavija je mogla da osptane bez Hrvata i Slovenca. Druga stvar je to što niste hteli. U suštini bi dugoročno profitirali, možda bi i sa boljom demografijom mogli naknadno da se otcepite ko CG uz blagoslov Hrvata. Nebi mogla zato sto bi imao bosanske Hrvate koji nikad na to nebi pristali. A i pitanje je koliko je to mogla biti Jugoslavija dok "u ime iste" vojska i sa kokardama na celu hara Hrvatskom. Hocu reci, to je tad bilo samo pitanje vremena. Nije se moglo Bosnjake natjerati da ginu u ime srpskih ideja tipa Karlobag-Ogulin-Virovitica a kad tad bi to morali. Dobro se sjecam kakve su pjesme pjevali povratnici s ratista oko Dubrovnika 91. godine. Bilo koja vrsta cetnistva je za Bosnjake, barem istocne Bosne - a sumnjam da je drugacije bilo u drugim krajevima BiH, bila K A T A S T R O F A kosmickih razmjera. Drugim rijecima: NOZ i JAMA. Jugoslavija je sahranjena onog momenta kad su Slovenci napustili parlament u Beogradu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 17:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39351 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Koji lik, tvrdi da bi 17% Hrvata u BiH moglo na referendumu preglasati 83% Muslimana i Srba da su oni željeli Jugoslaviju. Ne možeš to nama takijati, jednostavno niste htjeli prihvatiti građansku Jugoslaviju u kojoj bi Srbi bili većina a vi manjina pa ste krenuli praviti građansku BiH u kojoj ćete vi biti većina a Srbi manjina.
Tako Srbi i Hrvati mogu reći za građansku BiH da je sahranjena onog trenutka kad su u BiH stigli mudžahedini pod zapovjedništvom člana Predsjedništva a ne nikakvog predsjednika Alije Izetbegovića i počeli tekbirati.
Za sve im Hrvati krivi, čak i za to što nisu ostali u Jugoslaviji i što se velikom većinom čak i prije početka rata glasali za islamističke SDA separatiste kojima je cilj bilo odvajanje od Juge.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 17:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39351 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naša Kvačica je napisao/la: Haram je napisao/la: Slavi prvog predsjednika BiH koji nije osudjen a ni optuzen za ratne zlocine.
Jasenovac i Gradiška Stara nije Thompsonova pjesma. Alija je islamski fanatik koji je bio povezan sa Al Kaidom. Opet laž jer je Alija Izetbegović osuđen i to dva puta prvi put za podržavanje SS nacista a drugi put za islamski fundamentalizam i udruživanje radi rušenja ustavnog poretka Jugoslavije. Izaberu lika koji je osuđen za rušenje ustavnog poretka Jugoslavije i onda Hrvati krivi što je srušena Jugoslavija.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 18:01 |
|
|
daramo je napisao/la: Koji lik, tvrdi da bi 17% Hrvata u BiH moglo na referendumu preglasati 83% Muslimana i Srba da su oni željeli Jugoslaviju. Ne možeš to nama takijati, jednostavno niste htjeli prihvatiti građansku Jugoslaviju u kojoj bi Srbi bili većina a vi manjina pa ste krenuli praviti građansku BiH u kojoj ćete vi biti većina a Srbi manjina.
Tako Srbi i Hrvati mogu reći za građansku BiH da je sahranjena onog trenutka kad su u BiH stigli mudžahedini pod zapovjedništvom člana Predsjedništva a ne nikakvog predsjednika Alije Izetbegovića i počeli tekbirati.
Za sve im Hrvati krivi, čak i za to što nisu ostali u Jugoslaviji i što se velikom većinom čak i prije početka rata glasali za islamističke SDA separatiste kojima je cilj bilo odvajanje od Juge. Ko je imao kakve motive ja licno ne znam. Niti mogu znati. Kao ni ti. Mislim o motivima za glasanje na referendumu o otcijepljenju. Ti kad imas samo 10 % stanovnistva koje kategoricno odbija drzavu, ti onda vise nemas funkcionalnu drzavu. BiH je drzava slucaj i opstaje uz pomoc stranog faktora. Jugoslavija, krnja, nije imala strani faktor. Citat: Tako Srbi i Hrvati mogu reći za građansku BiH da je sahranjena onog trenutka kad su u BiH stigli mudžahedini pod zapovjedništvom člana Predsjedništva a ne nikakvog predsjednika Alije Izetbegovića i počeli tekbirati. Moze biti da Srbi nisu prije dolaska mudzahedina krenuli u separatizam a Hrvati poceli da se igraju Hrvatske na teritoriji drzave ciju su ko fol nezavisnost izglasali. Citat: Za sve im Hrvati krivi, čak i za to što nisu ostali u Jugoslaviji i što se velikom većinom čak i prije početka rata glasali za islamističke SDA separatiste kojima je cilj bilo odvajanje od Juge Ko rece da su Hrvati krivi? Ne moze se od Hrvata u BiH ocekivati da podrzavaju krnju Jugoslaviju dok vojnici iz te iste jurisaju na Hrvatsku. Ti si ovde nesto pogresno shvatio. A sto se SDA separatista tice, kao sto rekoh, mogli su samo prditi u cabar da Zagreb i Beograd nisu razjebali SFRJ. I kako onda da iko normalan stane uz taj isti Beograd koji je bio jedna od 2 glavne karike u razjebavanju SFRJ??? To je retoricko pitanje i sluzi potvrdi moje teze iznesene gore iznad.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 18:02 |
|
|
daramo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Jasenovac i Gradiška Stara nije Thompsonova pjesma.
Alija je islamski fanatik koji je bio povezan sa Al Kaidom.
Opet laž jer je Alija Izetbegović osuđen i to dva puta prvi put za podržavanje SS nacista a drugi put za islamski fundamentalizam i udruživanje radi rušenja ustavnog poretka Jugoslavije. Izaberu lika koji je osuđen za rušenje ustavnog poretka Jugoslavije i onda Hrvati krivi što je srušena Jugoslavija. Demonstriras notorno neznanje. Bosnjaci nisu izglasali Aliju vec Fikreta. Alija je podvaljen naknadno. Nazoves li me jos jednom lazovom mogao bih se i ja tebi najebati necega. Ako ti nije do normalne rasprave, ne citiraj me. Meni ovde nije u interesu polemisanje s budalama.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 18:21 |
|
|
Nije tema za to ali SDA je dobila najviše glasova Muslimana a danas nitko ne tvrdi da je to podvaljeni predsjednik nego ga i ti sam nazivaš prvim predsjednikom iako nije izabran demokratski na izborima za razliku od Tuđmana. Razvaljen činjenicama pa vrijeđa, napisao sam da je laž da Alija Izetbegović nikada nije osuđivan.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 18:26 |
|
|
daramo je napisao/la: Nije tema za to ali SDA je dobila najviše glasova Muslimana a danas nitko ne tvrdi da je to podvaljeni predsjednik nego ga i ti sam nazivaš prvim predsjednikom iako nije izabran demokratski na izborima za razliku od Tuđmana. Razvaljen činjenicama pa vrijeđa, napisao sam da je laž da Alija Izetbegović nikada nije osuđivan. Pa nisam ga ja izabrao vec njegovi koalicioni partneri, HDZ i SDS. Oni su morali dati svoj glas da on postane predsjedavajuci predsjednistva, ili kako se to vec zvalo. I prvo kazes da su Bosnjaci izabrali njega a sad kazes da nije demokratski izabran. Valjda ti ne moram ukazivati na to da se saplices. Meni Alija nije uzor, naprotiv, smatram da su takvi s razlogom robijali po Jugi i da je bogdo Tito napravio jos koji Goli Otok i malo temeljnije rascistio s fasistima 45., ali Alija jednostavno nije bio dovoljno bitan faktor u razbijanju Juge. Stavise, imao je nekakve predloge s tadasnjim predsjednikom Makedonije u vezi opstanka Jugoslavije jer je znao da bi Bosnjaci mogli najebati ako dodje do toga. https://avaz.ba/globus/region/593711/ka ... ugoslaviju
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 18:33 |
|
|
Gle tema je Dino a ne Alija, prosto me nije briga tko je tebi uzor.
Dino je u ratu pjevao ratne pjesme a sad pjeva tim istim Srbima da zaradi, kao i ovi naši pjevači što su se kleli da nikada neće pjevati u Beogradu ali pare vrte gdje burgija neće. Meni tu nema ništa čudno, nek čovjek pjeva ako ima ljudi koji su to spremni platiti, koga briga.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 21:11 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 11 kol 2023, 22:28 |
|
|
Da Dino Merlin ima ikakve kičme nikad ne bi nastupio u Srbiji poslije rata.
Toliko je pjevao protiv rata i davao svakakve izjave, a onda za paru neka je. Na njegovom koncertu možda bude i Arkanova nevjesta Ceca.
Oliver Dragojević je možda i jedini održao dano obećanje i nikad nije nastupio u Srbiji iako o ratu nije govorio skoro nikada.
Netko ima stav, netko nema. To je razlika.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 12 kol 2023, 10:31 |
|
|
To je to pomireje po meri regionalne lige pravednika . Gde se srpski patriotizam sputava a bošnjački šovinizam podstiče . Da je pravo pomirenje i njih bi nacionalno eutanizovali .
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 12 kol 2023, 11:38 |
|
|
daramo je napisao/la: Gle tema je Dino a ne Alija, prosto me nije briga tko je tebi uzor.
Dino je u ratu pjevao ratne pjesme a sad pjeva tim istim Srbima da zaradi, kao i ovi naši pjevači što su se kleli da nikada neće pjevati u Beogradu ali pare vrte gdje burgija neće. Meni tu nema ništa čudno, nek čovjek pjeva ako ima ljudi koji su to spremni platiti, koga briga. Ako su u ratu sve pjesme ratne, onda je pjevao. Ja u toj pjesmi Alija ne vidim nista ratno. A mozemo ju i secirati pa vidjeti da li se igdje krije ista od toga. To je kao kad bih ja rekao da je ona thompsonova Dida, ili kako se vec zove, fasisticka pjesma. Nego ovo sad po Beogradu mobilisu sve udruge i pojedinci kojima ne bih ni dobar dan nazvao a kamoli sta drugo. Da su oni i mrvu bolji od Merlina, ja bih rekao okej, upravu ste, no to su ljudi koji se furaju na najplice srBske fasizme. Prema tome, ko je to ovde nasao da moralishe, matereti? Drugo, jebe mi se za Merlina. Sama pojava mi je mainstream sranje na kvadrat ne bih znao nabrojati ni 5 pjesama, no narod, citaj stoka, voli plitku zabavu..a na kraju krajeva, u usporedi s klasicnim turbofolk sranjima, Merlin ispada Mocart.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 12 kol 2023, 12:37 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Realno govoreći, mnogo gora stvar je to što pola Srbije glasa za patološkog lažova koji se otvoreno svrstao na stranu Klintona u Americi, koji je dovodio Soroša i Bajdena u Srbiju nakon svega i što ogroman broj Srba još uvek zaglavljeno u 1970tim godinama. Teško da se tako nešto može nazvati državom.
Jedina prava srpska država na Balkanu je Republika Srpska, sve ostalo je sprdnja i zajebancija, sociološki eksperiment. Dino Merlin u 5 arena je samo šlag na tortu. Ko se svrstao na stranu Klintona u Americi? Čovjek koji je gasio telefon 1999 da ga taj isti Klinton nebi pogodio bombama? Aha. Isto ljudi u RS misle, samo obrnutim redom.
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 12 kol 2023, 12:59 |
|
|
Kao nije pa jel dao novac njegovoj fondaciji .
|
|
Vrh |
|
|
sera
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 12 kol 2023, 13:02 |
|
|
Biće pravde tek kad Baja bude mogao da napuni Zetru .
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 14 kol 2023, 20:48 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17410 Lokacija: יום טוב
|
potocnj je napisao/la: Da Dino Merlin ima ikakve kičme nikad ne bi nastupio u Srbiji poslije rata.
Toliko je pjevao protiv rata i davao svakakve izjave, a onda za paru neka je. Na njegovom koncertu možda bude i Arkanova nevjesta Ceca.
Oliver Dragojević je možda i jedini održao dano obećanje i nikad nije nastupio u Srbiji iako o ratu nije govorio skoro nikada.
Netko ima stav, netko nema. To je razlika. sjećam ga se iz mlađih dana, neki intervju, žena mu arhitektica, nosi minice. moderni Musliman. fast forward, wow, kako je divno moći biti musliman (mogao je i prije, samo ne bi bilo karijere), žena zamotana... licemjer.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 14 kol 2023, 21:11 |
|
|
Imam osjecaj da ste malo pokvarili temu svojim nacionalistickim prepucavanjima!
Tema je koncert u Beogradu! Idete li na koncert? Koju pjesmu biste voljeli da Dino izvede uživo? Pišite
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sarajlija pokorio Beograd! Oboreni svi rekordi! Postano: 05 lis 2023, 10:59 |
|
|
Aleksandra Prijović zakazala i četvrtu Arenu u Zagrebu: Odužiću vam se cijelim srcemhttps://www.cdm.me/zabava/muzika-film-t ... lim-srcem/Nekako je lakse kad BG nije usamljen u svojoj gluposti. Morao sam da guglam da se obavestim ko je Prijovicka koja prodaje cetiri Arene u ZG...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|