|
|
Stranica: 6/8.
|
[ 189 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 12 tra 2013, 22:48 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ne trebam ti pričati koliko sam popio uz ovu pjesmu, uvjek me neka tuga uhvati kad je zapjevam, pa makar bio i u najžešćoj ekipi trenutno. A dosta me veže i za Kletvu Kralja Zvonimira s obzirom da smo tu pjevali konstantno svake večeri kada je moj cimer postao stric Meni je kod Kletve posebno to što sam ju naintenzivnije puštao kad sam bio u inostranstvu. To je poseban doživljaj, kad ju navrneš u autu do maximuma, a strendžeri gledaju u čudu. Ja imam snimke tih pratija sa Thompshonovim pjesmama, jbte led imam dojam da je Nova Godina na svakoj .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 12 tra 2013, 23:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
pozitivac je napisao/la: dudu je napisao/la: previše je otišao u vjersku tematiku, nema više pjesme da ne zaziva Boga, Isusa, Gospu. To stoji, a nekad je pjevao "Priđi i zavedi me, ma nisi ti djevica, budi noćas moja sva, poslije dobra ribica.." E ne moraš mi vjerovat, ali tu pjesmu baš slušam dok čitam ovo.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 10:04 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Pazi, pazi...Sve se Thompson ne sluša ovdje, a intelektualna elita poznaje njegov muzički opus više no dobro. U ime Gospodina Age i svi patriJota, uputiću protesno pismo zbog vas rusitelja naše svijetle budućnosti, te naše domaje behaje !!!!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 10:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pazi, pazi...Sve se Thompson ne sluša ovdje, a intelektualna elita poznaje njegov muzički opus više no dobro. U ime Gospodina Age i svi patriJota, uputiću protesno pismo zbog vas rusitelja naše svijetle budućnosti, te naše domaje behaje !!!! Nema Hrvata koji ne zna barem dvije Tompine pjesme
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 10:14 |
|
|
Osim Ministra i Bobe ?:)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 10:23 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Sad kad je s pjesmom Bosna bocnuo Muhamedance, meni postaje favorit.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 10:26 |
|
|
Ma uvijek si ti njega volio, priznaj druze Mrsho I kad je Čavoglavama i Anicom bockao :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 10:52 |
|
|
Sad mi je još draži.
Genocidiše.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 10:55 |
|
|
Na ni slučajno.Ti to si utvaraš Mrsho.Neka se BiH spominje samo !!!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 10:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pazi, pazi...Sve se Thompson ne sluša ovdje, a intelektualna elita poznaje njegov muzički opus više no dobro. U ime Gospodina Age i svi patriJota, uputiću protesno pismo zbog vas rusitelja naše svijetle budućnosti, te naše domaje behaje !!!! Zanimljivo je da je zvuk Thompsonog banda najžešći rock koji ima u Hrvatskoj. Ostalo sve neke mimoze. Gluho bilo kad čujem Elemental. Malo se Hladno Pivo ne da, a osim njih ostali tzv. rockeri sve napola zaspali na sceni.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 11:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Na ni slučajno.Ti to si utvaraš Mrsho.Neka se BiH spominje samo !!! Ne spominje se BiH, nego hrvatska pokrajina Bosna.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 11:03 |
|
|
Thompson je nešto poput Tife meni, kad se razdere " Hejjjj Grbavice, rano ljutaaaa ":)
Vrh, vrh :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 11:06 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Thompson je nešto poput Tife meni, kad se razdere " Hejjjj Grbavice, rano ljutaaaa ":)
Vrh, vrh :) Heh, podsjeti me kad je jedan moj kolega komentirao nekog lokalnog pjevača: Stenji, stenji, ali jedan je Tifa.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 11:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Thompson je nešto poput Tife meni, kad se razdere " Hejjjj Grbavice, rano ljutaaaa ":)
Vrh, vrh :)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 11:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Thompson je nešto poput Tife meni, kad se razdere " Hejjjj Grbavice, rano ljutaaaa ":)
Vrh, vrh :) Heh, podsjeti me kad je jedan moj kolega komentirao nekog lokalnog pjevača: Stenji, stenji, ali jedan je Tifa. I Tifu su godine malo stisnule, no drzi se još.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 11:09 |
|
|
MRSHO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Thompson je nešto poput Tife meni, kad se razdere " Hejjjj Grbavice, rano ljutaaaa ":)
Vrh, vrh :) Integrirani Zlovenac, kaj bilo ?Što se udaraš u vugla ? :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 11:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Marko Perković je seronja. Dok ne odjebe ove pravaše da mu organiziraju koncerte. Više nikad njegov CD/DVD neću kupiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 12:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pazi, pazi...Sve se Thompson ne sluša ovdje, a intelektualna elita poznaje njegov muzički opus više no dobro. U ime Gospodina Age i svi patriJota, uputiću protesno pismo zbog vas rusitelja naše svijetle budućnosti, te naše domaje behaje !!!! Zanimljivo je da je zvuk Thompsonog banda najžešći rock koji ima u Hrvatskoj. Ostalo sve neke mimoze. Gluho bilo kad čujem Elemental. Malo se Hladno Pivo ne da, a osim njih ostali tzv. rockeri sve napola zaspali na sceni.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 13:48 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pazi, pazi...Sve se Thompson ne sluša ovdje, a intelektualna elita poznaje njegov muzički opus više no dobro. U ime Gospodina Age i svi patriJota, uputiću protesno pismo zbog vas rusitelja naše svijetle budućnosti, te naše domaje behaje !!!! Gospođice, ja nikad nisam tvrdio da ne slušam pjesme gospodina Marka, dapače. Također, činjenica da je gospodin Marko još tamo 1998. stavio gospodina Blaškića u spot i time pokazao svoj stav prema mudžahedinskim napadačima na dragu nam BiH, samo me dodatno učvršćuje u mišljenju da je gospodin Marko pravi penicilin za rušitelje BiH, a to su, prvenstveno, oni koji ne poštuju prava cijelog jednog konstitutivnog naroda.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 13:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59631 Lokacija: DAZP HQ
|
MPT nije pjevač kojeg možeš slušati svaki dan, postoje prilike za to, a jedna od njih je svakako izlazak novog albuma.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
divljak
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 13:50 |
|
|
Lebowski je napisao/la:
Ima i žešćih amaterskih stvari...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 14:51 |
|
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pazi, pazi...Sve se Thompson ne sluša ovdje, a intelektualna elita poznaje njegov muzički opus više no dobro. U ime Gospodina Age i svi patriJota, uputiću protesno pismo zbog vas rusitelja naše svijetle budućnosti, te naše domaje behaje !!!! Gospođice, ja nikad nisam tvrdio da ne slušam pjesme gospodina Marka, dapače. Također, činjenica da je gospodin Marko još tamo 1998. stavio gospodina Blaškića u spot i time pokazao svoj stav prema mudžahedinskim napadačima na dragu nam BiH, samo me dodatno učvršćuje u mišljenju da je gospodin Marko pravi penicilin za rušitelje BiH, a to su, prvenstveno, oni koji ne poštuju prava cijelog jednog konstitutivnog naroda. Ne vadite se :) Puče tomson, kalanjikov a i zbrojevko, Baci bombu, goni bandu preko izvora! Korak naprijed, puka gotov s', siju pjesmu svi, Za dom braćo, za slobodu, borimo se mi. Čujte srpski dobrovoljci bandu četnici Stići će vas naa ruka i u Srbiji!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
licanhh
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 15:16 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
ova prva pjesma - sokolov krik - je stvarno predobra.. 3 minute instrumental pa onda "ora et labora", sav se najezim. vojni kor udara, bubanj, fanfara, molitva arkandelu mihaelu i ajmo u napad
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 15:21 |
|
|
kao što rekoh, Sokolov krik je nebeska koračnica. kad križari budu ulazili u Jeruzalem, to će tutnjat. potsjeća me na March of templars.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Thompsonov novi hit: Bosna Postano: 13 tra 2013, 15:24 |
|
|
evo je, dok je ne skine Cro records. kao stvorena za ulazak HVO-a u Zenicu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|