Robbie MO je napisao/la:
Vise se cijeni ako odaberite nesto cime cete zgroziti druge forumase, izazvati komentare, da tema bude zanimljivija i dinamicnija.
Stavite pored smjesko koji opisuje vase emocije kad pjesma iznenada pocne negdje svirati.
Oliver Dragojević - Cesarica
Ja sam ženi objašnjavao da je Cesarica pedofilska pjesma pa me ona napala da nisam normalan. Oliver od 50 godina uzeo malu od prijatelja pa joj pjeva, a ona bježi u spotu. Lud i Oliver i taj njegov prika koji je dozvolio. Nedavno je bila u novinama ta cura iz spota, neka ravnateljica nečega u Splitu, pa sad žena super izgleda, a pjesma bila prije 30 godina. Onda je mogla imati 15 uvrh glave.
Onda netko je spomenuo himnu Lijepu našu, isto himna mora biti da si pun energije nakon slušanja a ne da te moraju držati da se ne srušiš i poslije ti davati infuziju.
Inače ne mogu nabrojati koliko toga mi je iritantno, svi ovi tzv. rokeri koji mijauču. Rock mora biti da se sve trese dok svira a ne mijaukanje. Toni Cetinski i kao pjevač i kao lik. Uglavnom svi Huljićevci. Onda ovi neki mladi tipa Kedžo i njihovo mijaukanje.