|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 43 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 11 kol 2013, 23:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88323 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: U Sarajevskom kiseljaku iznenađeni uspjehom pića SensationU veoma kratkom roku gazirano piće Sensation koje proizvodi i puni Sarajevski kiseljak, najveći i najstariji proizvođač mineralne vode u BiH, postalo je pravi hit među Bosancima i Hercegovcima. Osvježavajuće piće sa okusom limete i kiwana prošle godine se pojavilo na tržištu Hrvatske u flašama Jamnice koja se nalazi u vlasništvu Agrokora. Upravo je ovaj koncern vlasnik i Sarajevskog kiseljaka u kojem su piće sa istim okusom počeli proizvoditi prije nekoliko mjeseci. “Iskreno, ovo je iznenađenje za sve. Očekivali smo uspjeh ovog pića, ali ne u ovoj mjeri”, kazao je za Klix.ba Josip Perić, šef proizvodnje u Sarajevskom kiseljaku. Međutim, ovih dana se spekulira kako će proizvodnja ovog pića u BiH biti obustavljena. “Ja prvi put za to čujem”, dodao je Perić koji nije isključio mogućnost da će se na našem tržištu uskoro naći piće Sensation koje proizvodi Jamnica. Navodno ukidanje proizvodnje ovog osvježavajućeg pića u BiH demantirao je i šef marketinga u ovoj kompaniji Slađan Liješnić. Navodno, većina građana BiH ne znaju kako se piće izgovara, ali "ide ko halva". 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 11 kol 2013, 23:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63524 Lokacija: DAZP HQ
|
taj Sensation ide kao blesav i u Hrvatskoj. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 08:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28329 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Meni i nije nešto...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 08:17 |
|
|
|
To je hit ove godine, isto ko Radler prije 2g. pa onda ono pivo od jabuke, za dvije godine ovo više neće biti popularno.
Svako malo se pojavi novo pivo koje je hit i nakon određenog vremena svi se vrate Karlovačkoj i Ožujskoj, ista stvar sa sokovima, svake godine neki novi hit, ali samo Cola traje, tako će biti i sa mineralnom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 08:28 |
|
|
Pa u Hrvatskoj ovo traje već tri godine 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 08:41 |
|
|
|
"Gori borovina " također još traje i Mate tu pjesmu još izvodi, ali je hit bila samo prije 2-3 godine, još ju na željoteci netko naruči, ali sad većina prebaci stanicu kad ona svira...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 08:45 |
|
|
Gori borovina je bila hit prije skoro deset godina. Vrijeme leti moj Zaba 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 09:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63524 Lokacija: DAZP HQ
|
zaba1111 je napisao/la: To je hit ove godine, isto ko Radler prije 2g. pa onda ono pivo od jabuke, za dvije godine ovo više neće biti popularno.
Svako malo se pojavi novo pivo koje je hit i nakon određenog vremena svi se vrate Karlovačkoj i Ožujskoj, ista stvar sa sokovima, svake godine neki novi hit, ali samo Cola traje, tako će biti i sa mineralnom. od radlera ne pijem više ništa nego Union grejp.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 09:53 |
|
|
|
Loše su izgleda propagande i reklamne agenicije, jer ovaj proizvod da bi se prodavao prvenstveno u ova tri naroda mora imati jedini mogući idejno-reklamni ideal , a to je vera, nacija i politika.
Za Hrvate bi slogani išli ovako :"Osveži se za Treći" , ili u Međugorju za strane konzumente veliki billboard gde piše jednostavno samo "Sensation".
Za Srbe bio billboard "RSensation" , ili "Okrepi dušu i grlo posle pušenja popu".
Za Bošnje ide :"Allah ,bismilllamh,jahllaahelpahalladžusmaallah,aghallahabamadžallah sherbet Sensation" , iliti u prevodu na bosanski "Pijte Sensation za celovitu BiH".
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 10:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28329 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
JBT ovaj Enterlija ne može ni na temu o kiseloj vodi bez antireligijske promidžbe! Idem da otvorim topic o branju jagoda da baš vidim kako će reagirati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 10:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Njega i Srbi doživljavaju kao Morona, i to oni iz Srbije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 11:18 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Odličan je.Osobito hladan.Nije što je sarajevski nego dajem realnu ocjenu dugogodišnjeg konzumatora sličnog pića ( vode sa raznoraznim šmekovima ):DProbala sam stotinu varijanti u AT, koje su u početku bile zanimljive sa tim šmekovima, no sad su pretjerali.I od zove ima neka mješavina.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 11:22 |
|
|
|
Meni se dopada. Aroma dobra a šećera malo. No jedan drugi proizvod je zatajio. Obična mineralna od 1.5 L. Brzo izgubi CO2
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 11:26 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Ja mislim da mineralnu a i ove mješavine treba kupovati u malim bočicama.Za jednu, dvije upotrebe.Stalno otvaranje i zatvaranje, kao i stojanje otvorene flaše od 1,5 litar dovodi do gubljenja CO2.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 11:53 |
|
|
|
Odmah izgubi žestinu
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 12:35 |
|
|
Bobovac je napisao/la: JBT ovaj Enterlija ne može ni na temu o kiseloj vodi bez antireligijske promidžbe! Idem da otvorim topic o branju jagoda da baš vidim kako će reagirati. Neka,mene je nasmijao:-) Previše Co2...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip321
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 14:17 |
|
|
Kako Mostarac naručuje SenzejŠn?? -Konobar, daj mi onu dramu!  A sada jedna istinita iz lokalne biritije. Došao neki čiča i govori gazdi birtije koji je radio: "Ponesi mi onu Situaciju".
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 14:39 |
|
|
|
Preslatko, al pumpe u Lukavici pune istog :)
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 15:05 |
|
|
|
Čuo sam za Sky Colu, ali za ovaj novi brend prvi put sad čujem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 15:30 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Meni puno bolji Studenac limun-grejp nego taj Jamnica i Kiseljak Sensation, posebno rashlađen sljedeći dan nakon pijanstva. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 15:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24899 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Vladimir RUS je napisao/la: Čuo sam za Sky Colu, ali za ovaj novi brend prvi put sad čujem.  Gdje ti živiš...
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 12 kol 2013, 17:08 |
|
|
lider30 je napisao/la:  Gdje ti živiš... Očigledno tamo gdje se taj proizvod ne reklamira. Nigdje na TV-u ne reklamiraju taj sok tako da nije ni čudo zašto nisam čuo za Kiseljakov "Sensation".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 13:53 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Meni i nije nešto... Slažem se, jutros sam popio pola litra ledene senzacije i imam ružan osjećaj u želucu, možda pita krompiruša sada popravi, ali ta mućkalica neće više u moj stomak. Inače nisu mi sjele ni one jane sa okusom ovog i onog. Ako želim osvježenje iz bočice izbor pada na cappy, tangerina i shwepssssssss Sorry Kiseljak Sensation 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 14:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
ManInBlack je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Meni i nije nešto... Slažem se, jutros sam popio pola litra ledene senzacije i imam ružan osjećaj u želucu, možda pita krompiruša sada popravi, ali ta mućkalica neće više u moj stomak. Inače nisu mi sjele ni one jane sa okusom ovog i onog. Ako želim osvježenje iz bočice izbor pada na cappy, tangerina i shwepssssssss Sorry Kiseljak Sensation  Jebiga, nećemo tako nikada do Herceg-Bosne. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: KISELJAK Veliki uspjeh osvježavajućeg pića "Sensation" Postano: 14 kol 2013, 14:08 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jebiga, nećemo tako nikada do Herceg-Bosne.  Bobo i ja smo odrasli na domaćem kiselom mlijeku, prvi i jedini narkotik koji smo probali bila je domaća rakija :) Želudac se navikao na prirodno :)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|