|
|
Stranica: 6/8.
|
[ 192 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
volvoks je napisao/la: Aztec je napisao/la: A i ti znas za Bingo. Ne, ozbiljno, dobar je Bingo. Konzum je nas, al i ja kupujem u Bingu. Definitivno najeftiniji, i to bitno. Mada, ozbiljno, na kraju krajeva uopce nije bitno kod kog se kupuje jer svi oni isto placaju porez, zaposljavaju... tako da ovaj Bosnjo, pa Bosnjo ko Bosnjo. Ma nek je jeftin i sve, ali Bošnjaci stvarno gledaju previše romantičarski na to, 100% Bosna, zmajevi i Bingo Ma pusti gluposti... Konzum, bar ovaj u centru je 25X puniji no Bingo. Iako je Bingo stvarno jeftiniji i objektivno mi je bolji i od usluge pa nadalje... Malo po netu i onda kad je obavio svoju patriotsku duznost "ajd ti hanuma doli u Konzum i uzmi nam Janu, a mozes i Coktu".
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59527 Lokacija: DAZP HQ
|
jel ima Varta makar svoju flaširanu vodu?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:39 |
|
|
dudu je napisao/la: jel ima Varta makar svoju flaširanu vodu? Cek, sjetio sam se... Bajra kobasice.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:41 |
|
|
volvoks je napisao/la: Aztec je napisao/la: A i ti znas za Bingo. Ne, ozbiljno, dobar je Bingo. Konzum je nas, al i ja kupujem u Bingu. Definitivno najeftiniji, i to bitno. Mada, ozbiljno, na kraju krajeva uopce nije bitno kod kog se kupuje jer svi oni isto placaju porez, zaposljavaju... tako da ovaj Bosnjo, pa Bosnjo ko Bosnjo. Ma nek je jeftin i sve, ali Bošnjaci stvarno gledaju previše romantičarski na to, 100% Bosna, zmajevi i Bingo Previše ti to ozbiljno shvaćaš. Ja u gradiću od 10000 ljudi imam Bingo, Fis, Robot, Interex, Tuš, Konzum ijoš desetak drugih tržnih. Kakvo bolan svršavanje na Bingo?
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:42 |
|
|
volvoks je napisao/la: http://hercegbosna.org/forum/gospodarstvo/najbolji-proizvodi-nasih-komsija-t7649.html Sasuri je tu navela neke bošnjačke proizvode, čuo samo za Drinu, ostalo Dobro, ipak ima nesto. Npr. Akova piletina, vrhunska, a jeftina... recimo to je dobro.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:43 |
|
|
Pašteta od Bajre je bolja od Argete ali nema ime. A i ijeftinija.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:45 |
|
|
Lebowski je napisao/la: volvoks je napisao/la: Ma nek je jeftin i sve, ali Bošnjaci stvarno gledaju previše romantičarski na to, 100% Bosna, zmajevi i Bingo Previše ti to ozbiljno shvaćaš. Ja u gradiću od 10000 ljudi imam Bingo, Fis, Robot, Interex, Tuš, Konzum ijoš desetak drugih tržnih. Kakvo bolan svršavanje na Bingo? Ma znam ja da većini ljudi to nie bitno, ali pogkedaj temu na SSC-u ili sad komentatore na Klixu... Ali 'ajde da zavrsimo s tim, off topic je.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:46 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:47 |
|
|
Je, dobra je to pasteta (mada je to zapravo kopija Argete, i po ambalazi, i po sastavu). Samo sve je ovo tuga jad i cemer kad mi moramo cija je pasteta bolja, ko radi bolju salamu itd... Nek smo mi kupili Merkatorje.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:51 |
|
|
Nije kopija, podsjeća na Argetu kad je ova valjala.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:51 |
|
|
je, kopija je.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 01:57 |
|
|
Nije. Dukatovi proizvodi su isto precijenjeni, žive na slavi iz SFRJ. Od pavlake preko Zdenke. A ima jeftinijih i boljih alternativa. Al džaba kada su ljudi navikli na "Zdenku", "Argeta" je sininim za peštetu, itd.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 02:00 |
|
|
ako nađeš bolji puding sa šlagom (a posebno sami šlag) od Dukatovog, javi. onaj Zottov se može sakriti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 02:01 |
|
|
Osim Vidnijinog bez šlaga. U obje kategorije tučemo.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 02:05 |
|
|
Dukatov šlag je uvijek postojan, prava kruna, a onaj od Zotta se stisne, ali prave slična pakiranja, pa se lako zabunit neiskusnima. kolko puta su mi krivo donijeli ccc
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 02:06 |
|
|
Vindijin od čokolade je stvarno nešto sacršeno, ima odličnu blago želeastu teksturu... Sad si me podsjetio da si to kupim
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 02:13 |
|
|
Sad možeš i u Merkator. Mada ja bi čuvao savršen rekord. Ja sam samo jednom ušao u njega, prije 10 godina. Išli smo u kino, pa se ljudima nije dalo ić drugdje kad nam je pred nosom. Ali nisam ništa kupio i cijelo vrijeme sam grintao. Al bitno da stara ima vrećice za zamrzavanje od Merkatora (ne znam od kud joj) i uredno to svugdje fura. Konzum, Metro, Muller... Nekad se zbilja rastopim kakav smo mi kako bi vojvoda Mišić rekao nezajažljiv narod.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 02:16 |
|
|
u životu nisam ušao u Mercator, niti znam gdje ga ima u istočnom dijelu grada.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 02:18 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Nije. Dukatovi proizvodi su isto precijenjeni, žive na slavi iz SFRJ. Od pavlake preko Zdenke. A ima jeftinijih i boljih alternativa. Al džaba kada su ljudi navikli na "Zdenku", "Argeta" je sininim za peštetu, itd. Sad stvarno bogohulis... Dukat, Vindija sirevi, mlijeko, jogurti nemaju, bar ovdje, konkurenciju. Recimo ovaj Milkos jogurt, koji stvarno nekad zna biti dobar, jako dobar, onda ga opet uzmez a ono vise kao kefir nego jogurt. Nekad mi i smrdi po stali. Dakle, kvalitet i kontrola proizvoda 0. Ajvar makedonski... kako god uzmes, Trokut mi je najslabiji po kvaliteti proizvoda. Jebes ti nacionalizam kad je guzica u pitanju. Meni da valja, i da ima konkurentnu cijenu ja bih kupio... al ne valja, zapravo, ugl. ni ne postoji...
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 02:20 |
|
|
dudu je napisao/la: u životu nisam ušao u Mercator, niti znam gdje ga ima u istočnom dijelu grada. Nisam ni ja. Em mi je skup, daleko, em ne volim slovence (al sad vise nisu oni ). Jedino bih otisao ponekad zbog svinjskih narezaka, posto sam ovdje s tim malo ogranicen.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 02:23 |
|
|
dudu je napisao/la: jel ima Varta makar svoju flaširanu vodu? Vitinka, Kozluk
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 02:27 |
|
|
mene živo zanima što će biti s prepoznatljivim landmarkom na zapadnom ulasku u grad kod hotela Antunović. radi se o arhitektonski nagrađenoj šoping centar Mercator-stambenoj zgradi, koja je skoro sva u crvenom limu i s natpisom Mercator. ne znam zašto je nagrađena jer izgleda pomlao groteskno, ali ako je zaštićena kao arhitektonski biser, Konzum je u banani jer misli u Hrvatskoj u potpunosti ugasiti Mercatorov brand.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 02:28 |
|
|
Citat: Što se tiče najavljenog hrvatskog bojkota slovenskih proizvoda, Davor Gjenero kaže da je to totalna glupost koja se ne smije javno zagovarati.
"Bilo kakva ideja da se na tržištu ponašate netržišno vodi u ekonomski štetnu situaciju. To je nedopustivo. Normalno da se takve stvari događaju, poput prolijevanja francuskih vina u Americi u vrijeme razmirica oko invazije Iraka, ali to je bila jedna groteskna glupa scena. Ovakav potez ne pogađa policy makere, nego nacionalne ekonomije na jedan suludi način. Nije direktor Gorenja taj koji donosi političke odluke. Takvu metodu je na ovim prostorima prvi provodio Slobodan Milošević, a svi znamo kako je on završio. Očekivano je da se ovakve ideje pojave na Facebooku, ali tamo moraju i ostati", rekao je Gjenero. Ovako je pisao glupi nilski konj Gjenero Ne znam je li taj lik jednom nešto pogodio, a da to ne bi zaključila svaka baba iz Ciste Provo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najveće preuzimanje u regiji: Agrokor preuzeo Mercator Postano: 16 lip 2013, 02:33 |
|
|
Hrvati su Mercator jebački izgnorirali, a da se o tom nije ni pisalo, ni pričalo. jednom kad od Mercatora ne bude ni ime ostalo, Slovenci će svaki put kad uđu u Zagreb vidjeti spomenik Mercatoru, nekad slovenskom ponosu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|