|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 57 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 15:20 |
|
|
Ceha je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Što nakon što bi nas nafilovao Nepalcima ti bi onda nastavio filovanje sa nekim drugim egzotičnjacima?
Ne. Prvo, fora bi bila da su samo par godina tu, a nakon toga, ajmo doma.Drugo... Ako i netko ostane, ne želimo ih u prevelikom postotku. 2%? I to ti je to, manje-više. Al ono, slažem se da su to samo priče, da to nažalost u praksi ne funkcionira :/ Vidimo diljem Europe koliko je super ta kreativna ideja ispala. Da ne bi tjeranjem muje istjerali međeda. Bolje mujo nego pakistanac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 15:23 |
|
|
weasel je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Vezano za imigrante, postoje 3 različite stvari. 1. Migranti s radnom dozvolom na način da im se izbjegne dati državljanstvo. 2. Migranti s radnom dozvolom koji uspiju dobiti državljanstvo, te dovedu ili osnuju obitelji u HR. 3. Migranti azilanti koji žive od socijale.
Prvi će uviek biti radišni i skromni. Drugi će biti radišni i skromni u početku, ali će postupno tražiti sve veća prava. Njihova djeca će već postat razmažena poput nas. Treći pak od dosade idu u kriminal, drogu i terorizam.
Naš problem je što su ljudi prvo izselili, a tek su onda došli migranti. Makar je zanimljivo da kad je u Hr pred desetak godina bilo i 400.000 nezaposlenih, opet su na gradilištu prevladavali muslimani iz Bosne. Prosječan Hrvat radije bira biti bez posla i plaće nego crnčit na lopati. Ljudima su prenaglo otvorene granice u EU, bez da se čekalo da se u HR poprave radni uvjeti uslied blagodati ulazka u EU. Danas bi više od pola njih koji su otišli kroz 2015. i 2016. ostali u HR. Postoje samo domaći i imigranti, kako god da je došao u 95% slučajeva je štetna pojava Ja razumiem protivljenje migrantima, ter se i sam tomu protivim. Ali ne vidjeti to da srž problema za to leži u nama samima je obično zabijanje glave u piesak. Strah od lošeg standarda života je kod našeg naroda puno veći od straha od migranata...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 15:25 |
|
|
weasel je napisao/la: Ceha je napisao/la:
Ne.
Prvo, fora bi bila da su samo par godina tu, a nakon toga, ajmo doma.
Drugo... Ako i netko ostane, ne želimo ih u prevelikom postotku. 2%?
I to ti je to, manje-više.
Al ono, slažem se da su to samo priče, da to nažalost u praksi ne funkcionira :/
Vidimo diljem Europe koliko je super ta kreativna ideja ispala. Da ne bi tjeranjem muje istjerali međeda. Bolje mujo nego pakistanac. U Europi probleme većinom rade migranti azilanti, a ne oni s radnim dozvolama.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ante1950
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 16:00 |
|
|
|
Ako Hrvatska dovede azilante koji ce ziviti od socijale na nas racun, zasluzujemo nestanak i izumiranje!
Nadam se da nismo toliko glupi. Nemam nista protiv stranih radnika sa privremenom dozvolom, ali samo za najgore poslove koje nitko ne zeli radit. Po meni je okej 100 tisuca stranih radnika u RH. 50 tisuca Nepalaca i Filipinaca(bez muslimana) i 50 tisuca iz bivse Juge. U problemu smo tek ako dovedemo pola miliona ili vise stranih radnika, a mi nastavimo opadat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 16:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Noname01 je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Što nakon što bi nas nafilovao Nepalcima ti bi onda nastavio filovanje sa nekim drugim egzotičnjacima?
Jel ti bolje da te usluži nasmijana Filipinka nego kad uđeš u pekaru umjesto "Dobar dan" dočeka te seljam? Nije valjda da si od onih kojima istočnjačka mindža vrijedi više od hrvatstva?? Meni osobno je draža debela teta Fadila što radi u obližnjoj pekarnici od potencijalne miss Manila. Fadila ima kćerku u Splitu, rodila malog Tonija nedavno.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 16:13 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Ako Hrvatska dovede azilante koji ce ziviti od socijale na nas racun, zasluzujemo nestanak i izumiranje!
Nadam se da nismo toliko glupi. Nemam nista protiv stranih radnika sa privremenom dozvolom, ali samo za najgore poslove koje nitko ne zeli radit. Po meni je okej 100 tisuca stranih radnika u RH. 50 tisuca Nepalaca i Filipinaca(bez muslimana) i 50 tisuca iz bivse Juge. U problemu smo tek ako dovedemo pola miliona ili vise stranih radnika, a mi nastavimo opadat. Problem je u tomu što nema kvota, nema uopće granica imigraciji. Ona je masovna, neplanska, stihijska, nekontrolirana. Takva vjerojatno ne postoji nigdje u svijetu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ante1950
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 16:23 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ante1950 je napisao/la: Ako Hrvatska dovede azilante koji ce ziviti od socijale na nas racun, zasluzujemo nestanak i izumiranje!
Nadam se da nismo toliko glupi. Nemam nista protiv stranih radnika sa privremenom dozvolom, ali samo za najgore poslove koje nitko ne zeli radit. Po meni je okej 100 tisuca stranih radnika u RH. 50 tisuca Nepalaca i Filipinaca(bez muslimana) i 50 tisuca iz bivse Juge. U problemu smo tek ako dovedemo pola miliona ili vise stranih radnika, a mi nastavimo opadat. Problem je u tomu što nema kvota, nema uopće granica imigraciji. Ona je masovna, neplanska, stihijska, nekontrolirana. Takva vjerojatno ne postoji nigdje u svijetu. Pojavilo se dosta agencija koje dobro zaraduju na iskoristavanju stranih radnika. Nece Nepalac doc sam u Hrvatsku, pa trazit stan i posao preko oglasa. Sve mu agencija rjesava. Evo primjer jedne u linku ispod https://thconsulting.hr/?gad_source=1&g ... caEALw_wcB
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 17:02 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Noname01 je napisao/la:
Jel ti bolje da te usluži nasmijana Filipinka nego kad uđeš u pekaru umjesto "Dobar dan" dočeka te seljam?
Nije valjda da si od onih kojima istočnjačka mindža vrijedi više od hrvatstva?? Meni osobno je draža debela teta Fadila što radi u obližnjoj pekarnici od potencijalne miss Manila. Fadila ima kćerku u Splitu, rodila malog Tonija nedavno. Nije Ovo sam govorio za naše općine u BiH, tipa Mostar, Vitez, Kiseljak, Stolac, Čapljina, sezona u Neumu itd. Što se tiče Hrvatske, tu smo ga već usrali načisto. Nadajmo se da ćemo uspjeti to nekako usporiti i dovesti u normalne okvire.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 18:00 |
|
|
|
Slavonija nakon 1699. Oživjela.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 18:42 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Ako Hrvatska dovede azilante koji ce ziviti od socijale na nas racun, zasluzujemo nestanak i izumiranje!
Nadam se da nismo toliko glupi. Nemam nista protiv stranih radnika sa privremenom dozvolom, ali samo za najgore poslove koje nitko ne zeli radit. Po meni je okej 100 tisuca stranih radnika u RH. 50 tisuca Nepalaca i Filipinaca(bez muslimana) i 50 tisuca iz bivse Juge. U problemu smo tek ako dovedemo pola miliona ili vise stranih radnika, a mi nastavimo opadat. Jesmo glupi smo, štoviše gluplji smo od najglupljeg leftarda na zapadu. Oni nisu znali kuda će ih politike masovne imigracije odvesti, mi znamo zato što imamo primjera na pretek pa opet činimo istu stvar i nitko na političkoj sceni da pisne o tome. I zapamtite još nešto ne postoje privremeni imigranti, jednom kad ih se navuće adio mare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 18:42 |
|
|
dane-croatia je napisao/la:
Ja razumiem protivljenje migrantima, ter se i sam tomu protivim. Ali ne vidjeti to da srž problema za to leži u nama samima je obično zabijanje glave u piesak. Strah od lošeg standarda života je kod našeg naroda puno veći od straha od migranata...
Ako pod nas sami smatraš gazde koji uvoze strano roblje da nabiju profite onda se slažem. Mi živimo loše otkako znamo za sebe, kad je to standard u Hrvata bio dobar? Kad smo mi to postali bogati pa eto nećemo radit neke poslove jel nam je to ispod časti? Okrećeš pilu totalno naopako, Hrvati to neće radit jel s tim ne mogu živjeti, a ne što su umišljeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 19:51 |
|
|
novem je napisao/la: Slavonija nakon 1699. Oživjela. To je to. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1664 of 2558 - 65.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 22:52 |
|
|
weasel je napisao/la: dane-croatia je napisao/la:
Ja razumiem protivljenje migrantima, ter se i sam tomu protivim. Ali ne vidjeti to da srž problema za to leži u nama samima je obično zabijanje glave u piesak. Strah od lošeg standarda života je kod našeg naroda puno veći od straha od migranata...
Ako pod nas sami smatraš gazde koji uvoze strano roblje da nabiju profite onda se slažem. Mi živimo loše otkako znamo za sebe, kad je to standard u Hrvata bio dobar? Kad smo mi to postali bogati pa eto nećemo radit neke poslove jel nam je to ispod časti? Okrećeš pilu totalno naopako, Hrvati to neće radit jel s tim ne mogu živjeti, a ne što su umišljeni. Eto netko je liepo napisao u predhodnim upisima kako zna profesoricu koja je ljubomorna na nekog bauštelca koji zarađuje više od nje, ter kako vozi mercedesa i slično. Ali eto. Bauštelaca fali, a profesora još uviek makar s nižim plaćama još uviek ima dovoljno... Doduše, kod bauštelca postoji razlika između majstora koji zna kako nešto napraviti i pomoćnika majstora koji majstoru mješa beton, čisti lopatom, dodaje pribor i uglavnom baš ništa ne misli...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 07 lip 2025, 23:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48215 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Naletih na podatak da je samo 3% imigracije u Sloveniju van Europe, u Hrvatsku polovica sve. Bome za pedesetak godina će se Sloven(c)i jasno razlikovati od avarskih mongoloidnih Hrvata.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 08 lip 2025, 05:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Slavonija nakon 1699. Oživjela. To je to.  Rekonkvista 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 08 lip 2025, 09:58 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8480 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
"Croatia rediviva"
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 08 lip 2025, 13:03 |
|
|
|
Skrenuli smo na drugu temu. Problem su naši poslodavci. Hrvati se javidu za niko radno misto, nikad ti ne odgovoridu, ali zadržidu ti podatke u svojoj bazi podataka "ako in zatriba ubuduće". Za strance se pak našlo slobodno i stvorilo novo radno misto! Čak i izvan turističke sezone!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 08 lip 2025, 13:05 |
|
|
|
A sad na temu. Poslidice: mirniji san, sigurniji život, boje okružje za ulagače. Pouzdanija budućnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 08 lip 2025, 14:31 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Jel ti bolje da te usluži nasmijana Filipinka nego kad uđeš u pekaru umjesto "Dobar dan" dočeka te seljam? Dok god nisu muslimani, sve pet. Samo ono, opet brojke... Nek budu malo Filipini, malo latinosi... Kroatizirat ćemo to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 08 lip 2025, 14:32 |
|
|
weasel je napisao/la: Ceha je napisao/la:
Ne.
Prvo, fora bi bila da su samo par godina tu, a nakon toga, ajmo doma.
Drugo... Ako i netko ostane, ne želimo ih u prevelikom postotku. 2%?
I to ti je to, manje-više.
Al ono, slažem se da su to samo priče, da to nažalost u praksi ne funkcionira :/
Vidimo diljem Europe koliko je super ta kreativna ideja ispala. Da ne bi tjeranjem muje istjerali međeda. Bolje mujo nego pakistanac. Nijedan islamist nije dobar. Nisu dobri ni latinosi i filipinci, al... Za privremenu radnu snagu su ok.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 08 lip 2025, 14:33 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Skrenuli smo na drugu temu. Problem su naši poslodavci. Hrvati se javidu za niko radno misto, nikad ti ne odgovoridu, ali zadržidu ti podatke u svojoj bazi podataka "ako in zatriba ubuduće". Za strance se pak našlo slobodno i stvorilo novo radno misto! Čak i izvan turističke sezone! Je, kod nas je promjer loše upravljačke strukture. Komunizam, jbg. A i glavnim gradom nam vladaju wokeovci...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 08 lip 2025, 14:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48215 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Zagreb je na izborima pokazao da žele Aganistance, Pakistance i Sirijce.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 08 lip 2025, 14:50 |
|
|
|
Prosječni glasač stranke Možemo: -"Nisam ni ja za imigraciju, ali..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 08 lip 2025, 14:55 |
|
|
Ceha je napisao/la: weasel je napisao/la: Vidimo diljem Europe koliko je super ta kreativna ideja ispala.
Da ne bi tjeranjem muje istjerali međeda. Bolje mujo nego pakistanac.
Nijedan islamist nije dobar. Nisu dobri ni latinosi i filipinci, al... Za privremenu radnu snagu su ok. Ne postoji "privremeno" kod imigranata, to je žvaka na koju vas navuku ko žedne preko vode. Čitava ideja ajmo uvest radnika sa drugog kontitenta je imbecilna, umjesto izdvojit koju stoju više za domaćeg.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Posljedice za Hrvate nakon radikalnog smanjenja broja muslimana Postano: 08 lip 2025, 14:58 |
|
|
|
Mislim, sad je bilo manje možemovaca, ali opet 100 tisuća ljudi je glasalo za te idiote.
Dobra stvar je što su nesposobni, ali zato Plenky radi za njih, dok se ovi pederišu naokolo.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|