|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 42 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
DarkKnight
|
Naslov: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS-TMT Postano: 19 tra 2026, 21:16 |
|
|
https://www.facebook.com/nedjeljomudva/ ... 692111337/Nemam nista pojma o ovome, jel ovo još jedan primjer izdaje Hrvata od strane hrvatskih poduzetnika di Hrvati odrzavaju i potiču bošnjački natalitet? Koliki je omjer zaposlenih? Koliki je omjer djece u tom njenom vrtiću?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 19 tra 2026, 22:06 |
|
|
|
Upratio sam dio da nije upoznala čovjeka u BiH koji BiH ne doživljava kao svoju državu i da je za sve probleme kriva šačica zločestih nacionalista. Također da Hrvati ne trebaju svojatati Katarinu ili Tvrtka jer su to bili bosanski vladari, a ne hrvatski.
Tako da je u tom pogledu sve jasno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 19 tra 2026, 22:08 |
|
|
DarkKnight je napisao/la: https://www.facebook.com/nedjeljomudva/videos/zadranka-snje%C5%BEana-k%C3%B6pruner-u-travniku-vodi-jedno-od-najboljih-bosanskohercegova%C4%8D/1331629692111337/
Nemam nista pojma o ovome, jel ovo još jedan primjer izdaje Hrvata od strane hrvatskih poduzetnika di Hrvati odrzavaju i potiču bošnjački natalitet? Koliki je omjer zaposlenih? Koliki je omjer djece u tom njenom vrtiću? A gdje ti vidiš hrvatske poduzetnike, žena je porijeklom pravoslavka iz Benkovca koja je otišla 1991. i udala se za Austrijanca pa ga je nagovorila da kupe tu firmu. Nemaju baš nijedan razlog da nekome u Hrvatskoj polažu račune koga zapošljavaju i zašto.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 19 tra 2026, 23:12 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8469 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Kaftanzoglio je napisao/la: DarkKnight je napisao/la: https://www.facebook.com/nedjeljomudva/videos/zadranka-snje%C5%BEana-k%C3%B6pruner-u-travniku-vodi-jedno-od-najboljih-bosanskohercegova%C4%8D/1331629692111337/
Nemam nista pojma o ovome, jel ovo još jedan primjer izdaje Hrvata od strane hrvatskih poduzetnika di Hrvati odrzavaju i potiču bošnjački natalitet? Koliki je omjer zaposlenih? Koliki je omjer djece u tom njenom vrtiću? A gdje ti vidiš hrvatske poduzetnike, žena je porijeklom pravoslavka iz Benkovca koja je otišla 1991. i udala se za Austrijanca pa ga je nagovorila da kupe tu firmu. Nemaju baš nijedan razlog da nekome u Hrvatskoj polažu račune koga zapošljavaju i zašto. Sad je puno jasnije zašto ju je Aca od Niš zvao u Nu2.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 19 tra 2026, 23:23 |
|
|
|
Sama ideja "izdaje" je ovdje komična, ako lokalni hrvatski poduzeznici zapošljavaju bošnjačku radnu snagu, kome bi neka Srpkinja odrasla u Zadru, koja je tu tvornicu kupila sa svojim mužem Austrijancem trebala polagati račune?
Nisu oni kupili tvornicu zato što vole muslimane, nego što je bila jeftina tvornica i još uvijek je jeftina radna snaga. Ostalo je sve PR-anje, od priča kako je njoj u Travniku lijepo, kako su ljudi topli i što sve ne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 19 tra 2026, 23:36 |
|
|
|
A ja uopće ne kontam to fetiširanje radi radnih mjesta koja su svakako malo atraktivna (mada, ako se dobro sjećam, GS je rijetka firma koja dobro plaća, ali općenito).
Cilj treba biti svakom da svoj narod ubaci u što više dobro plaćenih poslova i da ih obrazuje, da budu poduzetnici i slično.
Čista komunjarska zaostavština da misliš da ti je cilj ispunjen ako zaposliš cijelo selo da rade za neku crkavicu i muče se po cijeli dan da proizvode neke no name proizvode.
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
travnicki.
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 00:12 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: A ja uopće ne kontam to fetiširanje radi radnih mjesta koja su svakako malo atraktivna (mada, ako se dobro sjećam, GS je rijetka firma koja dobro plaća, ali općenito).
Cilj treba biti svakom da svoj narod ubaci u što više dobro plaćenih poslova i da ih obrazuje, da budu poduzetnici i slično.
Čista komunjarska zaostavština da misliš da ti je cilj ispunjen ako zaposliš cijelo selo da rade za neku crkavicu i muče se po cijeli dan da proizvode neke no name proizvode. Citat: "Čista komunjarska zaostavština da misliš da ti je cilj ispunjen ako zaposliš cijelo selo da rade za neku crkavicu i muče se po cijeli dan"
To je točan opis GS-a Travnik. I uslovi rada i plate su jako, jako loši.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 00:16 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 3082 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Zar bi netko stvarno imao muda kurčit se sa uvjetima na poslu po državnim televizijama, a da je to čista laž?
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
travnicki.
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 00:28 |
|
|
|
Znam ljude (Hrvati) koji su radili za 800 KM, kao inžinjeri strojarstva i par radnika u proizvodnji s gimnazijom - ista plata, sumnjam da je sad puno više od minimalca a ako su muslimanima to dobri uslovi onda neka rade za robovlasnicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
travnicki.
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 01:52 |
|
|
|
Zaboravih spomenuti, jedno pašće i mrzitelj Hrvata - tahir lendo ima udio vlasništva u GS-u Travnik tako da su direktno povezani s vlašću i mogu raditi što žele, sve pozitivno što pročitate o ovoj tvrtci ignorirajte.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DarkKnight
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 02:38 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: DarkKnight je napisao/la: https://www.facebook.com/nedjeljomudva/videos/zadranka-snje%C5%BEana-k%C3%B6pruner-u-travniku-vodi-jedno-od-najboljih-bosanskohercegova%C4%8D/1331629692111337/
Nemam nista pojma o ovome, jel ovo još jedan primjer izdaje Hrvata od strane hrvatskih poduzetnika di Hrvati odrzavaju i potiču bošnjački natalitet? Koliki je omjer zaposlenih? Koliki je omjer djece u tom njenom vrtiću? A gdje ti vidiš hrvatske poduzetnike, žena je porijeklom pravoslavka iz Benkovca koja je otišla 1991. i udala se za Austrijanca pa ga je nagovorila da kupe tu firmu. Nemaju baš nijedan razlog da nekome u Hrvatskoj polažu račune koga zapošljavaju i zašto. Jel joj znaš možda djevojačko prezime? Ne mogu ga nigdje naći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 03:52 |
|
|
|
Nigdi joj se svih ovih pustih godišća ne navodi divojačko prizime. Po UI-ju s Googlea, govori da "nije Srpkinja". Kaže da ju mediji opisuju kao "Zadranku" i "Dalmatinku". Ako je od onih koji su sve moguće samo ne Hrvati, onda to dosta govori. Pritom se ne ravnajte po Slobodnoj Dalmaciji, jer ta novina od izručenja EPH-u napadno izbigava hrvatsko ime za stanovništvo RH južno od Velebita, a upadljivo forsira dalmatinsko ime.
Suprugovo prizime mi ne diluje nimački, nego turski. Uočavate li to? Na nimačkon oto prizime ništa ne znači, ali jest na turskon. Vladarska dinastija u Tursken Carstvu su bili Köprülü, oliti Ćuprilići. Ono köprü ima veze s moston. Ćuprija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 08:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sokolić je napisao/la: Nigdi joj se svih ovih pustih godišća ne navodi divojačko prizime. Po UI-ju s Googlea, govori da "nije Srpkinja". Kaže da ju mediji opisuju kao "Zadranku" i "Dalmatinku". Ako je od onih koji su sve moguće samo ne Hrvati, onda to dosta govori. Pritom se ne ravnajte po Slobodnoj Dalmaciji, jer ta novina od izručenja EPH-u napadno izbigava hrvatsko ime za stanovništvo RH južno od Velebita, a upadljivo forsira dalmatinsko ime.
Suprugovo prizime mi ne diluje nimački, nego turski. Uočavate li to? Na nimačkon oto prizime ništa ne znači, ali jest na turskon. Vladarska dinastija u Tursken Carstvu su bili Köprülü, oliti Ćuprilići. Ono köprü ima veze s moston. Ćuprija. Ovo joj je pokojni muž.  Inače to je bio jedan osebujan lik koji je još prije rata 1990ih poslovao sa SFRJ i gostovao po televizijama naših zemalja, znao čak i nešto našeg jezika. Napisao je i neke knjige o Jugoslaviji.  To je bitno jer u stvari on je bio taj koji je pokrenuo cijelu stvar, investirao i kupio tvornicu u Travniku, a Snejžana je bila samo pomoćnica. Mada ona to nerado spominje. Doduše čini se da se nakon Kurtove smrti dobro snašla. Ah da, za vrijeme ratova u ex Yu Kurt je bio snažan podupiratelj Srba protiv zlih krvoločnih Hrvata. U tim svojim ratnim aktivnostima osobito je bio fokusiran na širenje istine stradanja Srba oko Zadra i zlikovačkoj politici Hrvatske na tom području.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 08:40 |
|
|
|
OK, sada mi je mnogo mnogo jasnije zašto su se u Rami protiv nje pobunili. Ja sam mislio da je firma top, a u suštini je robovlasnički outsourcing.
Sad mi je i jasno zašto ne vidim na prilogu naših ljudi. Naši neće raditi za crkavicu.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 08:42 |
|
|
|
Znači jugovlahurda iz neke selendre u Ravnin kotarima ili Bukovici koja glumi fetivu Zadranku... Potirat to šta prije iz hrvatske Rame.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 08:53 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 3082 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Jozu Ivančevića u strogi zatvor ukoliko je ovo istina. Žena ne trojanski konj. Te velike tvornice i firme su imale smisla prije 20 godina, sada nam samo mogu navući muslimane u Ramu
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 08:55 |
|
|
|
Problem što gospođa priča u korist bh identiteta. Šta potirat? Vi bi samo nešto tjerali. Samo krivične prijave, pa izvoli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 08:59 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Nigdi joj se svih ovih pustih godišća ne navodi divojačko prizime. Po UI-ju s Googlea, govori da "nije Srpkinja". Kaže da ju mediji opisuju kao "Zadranku" i "Dalmatinku". Ako je od onih koji su sve moguće samo ne Hrvati, onda to dosta govori. Pritom se ne ravnajte po Slobodnoj Dalmaciji, jer ta novina od izručenja EPH-u napadno izbigava hrvatsko ime za stanovništvo RH južno od Velebita, a upadljivo forsira dalmatinsko ime.
Suprugovo prizime mi ne diluje nimački, nego turski. Uočavate li to? Na nimačkon oto prizime ništa ne znači, ali jest na turskon. Vladarska dinastija u Tursken Carstvu su bili Köprülü, oliti Ćuprilići. Ono köprü ima veze s moston. Ćuprija. https://ba.ekapija.com/people/912124/snjezana-koepruner-direktorka-gs-tvornice-masina-travnik-dalmatinka-koja-voli-matematikuCitat: Rođena je 1956. godine u Benkovcu, u petočlanoj radničkoj porodici. Otac je, kaže, bio član komunističke partije, porijeklom hrvatski pravoslavac, a po uvjerenju internacionalist. Majka, Hrvatica, po zanimanju službenik, odgajala ih je prema hrišćanskim vrijednostima. Kaže da bi svakom djetetu poželjela djetinstvo kakvo je ona imala. Porodica i društvo u kojem je odrasla oblikovale su je kao ličnost, njen moral i važnost rada.
- Od svoje treće godine djetinstvo i mladost sam provela u Zadru, nedaleko od obale u parku borova, pinija, lovora i palmi, a moj vrtić često je bila barka, koja i danas prevozi putnike na poluotok ili stari rimski forum. Uz stare barkariole učila sam pomalo talijanski, o ljudima i o vremenu.
Osnovnu i srednju školu završila je u Zadru, a Fakultet strojarstva i brodogradnje (FSB) u Zagrebu. Sa 24 godine stiče diplomu inženjera, "a da zapravo nije ni znala što to sve znači".
- Od ranih školskih dana interesovale su me prirodne znanonsti, posebno matematika i astronomija. Nekad sam sanjala da ću se baviti nekim od tih zanimanja. Međutim, čudni su putevi gospodnji. Sada se bavim nečim sasvim drugim i volim to što radim.
Posle diplomiranja, 1980. godine počinje da radi u Tvornici šivaćih mašina "Vlado Bagat" u Zadru, gdje je radila na odjelu za razvojne tehnologije. Dvije godine kasnije, prelazi na odjel za konstrukcije specijalnih alatnih strojeva, sve do kraja ’90-ih.
Magistarski rad na temu "Design for Assembly" odbranila je 1986. godine na zagrebačkom FSB-u kod profesora Tugomira Surine. Tri godine kasnije, počela je raditi doktorski rad na temu "Design for Assembly and Reciklyng", koji, kako kaže, nažalost nije zavrsila, jer je 1991. napustila zemlju i otisla da radi u Njemačku, u firmu "Global Sourcing".
- U svemu su me prilično poremetila i ratna zbivanja u Zadru u kojem je živjela moja porodica. Poslovi koje sam obavljala u firmi odnosili su se na savjetovanje njemačkih firmi na području analize tržišta i troškova. Tu sam imala priliku raditi sa velikanima njemačke strojogradnje. U aprilu 2000. postala sam direktor u firmi "Global Sourcing", a krajem 2004. je naša firma zajedno sa dijelom zaposlenika kupila 67% državnog udjela u firmi "BNT Tvornica mašina Travnik", danas "GS-TMT.
Uspješna privatizacija i porodični biznis
Nakon kupovine travničke kompanije, firmu je do 2010. vodio njen pokojni suprug Kurt Koepruner, kada su, kako kaže, zamjenili mjesta. On je postao predsjednik Nadzornog odobra, a ona direktor.
- Ovo sto je GS – TMT danas je prvenstveno njegovo djelo, koje ja samo nastavljam. Moram isto tako naglasiti da tadašnji vlasnici "Global Sourcing"-a nisu vjerovali da će ovaj projekt uspjeti, te su meni i mom suprugu prodali udjele. Time je firma postala porodična. Osim suprugu i saradnicima, za uspjeh sam najviše zahvalna svojoj djeci, kćeri Ateni i sinu Petru, koji se zajedno sa mnom bore za uspjeh ovog projekta.
A podizanje na noge ove fabrike bio je trnovit put.
- Ratom devastirane hale i oprema u jezivom stanju, zaposlenici, koji su preživjeli sve nesreće rata i bili veće ruine nego hale, trebalo je osposobiti za zahtjevno tržiste zapadne Evrope. Nimalo lagan zadatak. Na tom putu najviše nam je pomoglo iskustvo koje smo stekli dugogodišnjim radom u "Global Sourcing"-u. Svjetska ekonomska kriza 2009. nas je pogodila, prihod nam je pao na trećinu i jedva smo je preživjeli.
Međutim, to nije obeshrabrilo hrabru i posvećenu Dalmatinku, pa su iz te krize izašli jači i bolje opremljeni. Prije privatizacije, fabrika je imala 52 radnika i godišnji prihod oko 800.000 KM. Ulaskom u vlasništvo, "Global Sourcing" ulaže 3 mil KM i zapošljava još 52 osobe, što je kaže bilo duplo više od onog što je ugovorom predviđeno. Baš u mjesecima krize, dobijaju pomoć Austrijske agencije za razvoj i uvode standarde za zavarivanje, što im je omogućilo da sklope ugovor sa Njemačkim željeznicama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 09:11 |
|
|
https://mediashop.at/buecher/reisen-in-das-land-der-kriege/Tekst je na njemačkom, prebacio sam na engleski da bude razumljiv i za one koji nisu gastarbajteri: Citat: For professional reasons, Kurt Köpruner traveled to the then-disintegrating Yugoslavia many times in the 1990s. What he experienced there in no way corresponds to the picture painted of the events in the Balkans by Western media. His account looks behind the facade of what is usually a propagandistic black-and-white portrayal and reveals the crimes of all sides in the civil war, including those committed by the Croatian side in the coastal cities, which have gone completely unnoticed in Germany. As an eyewitness to the Dalmatian Kristallnacht, the author brings this tragedy to the attention of a German-speaking audience for the first time. This blend of travelogue and literary analysis was first published in 2001 and has since gone through several editions, most recently by Diederichs Publishers. Kurt Köpruner has written a new foreword for this edition.
Köpruner's writings have also been received with great interest internationally. David Binder, for example, the "New York Times" correspondent in Germany during the 1990s and responsible for Balkan coverage, was enthusiastic about the author's approach: "His eyes and ears are wide open, as are his mind and his heart." Peter Handke, in turn, compared the impact of Köpruner's book to Rebecca West's classic "Black Lamb and Grey Falcon."
The author
Kurt Köpruner was born in Bregenz in 1951. After completing a commercial apprenticeship, he became the regional secretary of the Austrian Trade Union Federation in Vorarlberg in 1983. In the late 1980s, he founded his own company, which traded in machine parts. This work required him to make numerous business trips to the territory of the former Yugoslavia during the 1990s. In 2005, he acquired a machine manufacturing company in Travnik, Bosnia, and managed it until his death. He died on July 1, 2011, at the age of 61. Bivši sindikalni tajnik koji je postao poduzetnik i često putovao u Jugoslaviju, špijun 1/1.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 09:21 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 09:33 |
|
|
Jadni jugopaćenici. Sjebali smo im državu. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 09:39 |
|
|
novem je napisao/la: Jadni jugopaćenici. Sjebali smo im državu.  Koliko vidim, toliko pate da su postali feudalci, grofovi travnički. Da nije bilo rata i poraća, nikad nebi dobacili dalje od middle managementa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 09:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48125 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Kad joj djeca dođu živjeti u Travnik onda će postati vjerodostojna.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 10:09 |
|
|
daramo je napisao/la: Kad joj djeca dođu živjeti u Travnik onda će postati vjerodostojna. Ovo je Snježanin sin, Petar Desnica. https://www.vrisak.info/gospodarstvo/iz-bih-se-iseljava-ali-u-nju-i-investira/Citat: A na povratak i investiranje u BiH pozvao je i Petar Desnica. “Ovdje je bolji život nego u Njemačkoj. Oni koji razmišljaju da odu, moram im kazati da u stranoj zemlji neće naći svoju sreću. Radit će od ujutro do navečer, gledat će ih se kao stranca. Živim u Njemačkoj 30 godina i nikad neću biti Nijemac. Ovdje sam, u kojem god kraju bio, ‘naš čovjek'”, zaključio je Petar Desnica. Pero hvali BiH i "naše", ali ostaje u Njemačkoj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Zadranka Snježana Köpruner u Travniku vodi jedno od najboljih bosanskohercegovačkih poduzeća GS- Postano: 20 tra 2026, 10:25 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: novem je napisao/la: Jadni jugopaćenici. Sjebali smo im državu.  Koliko vidim, toliko pate da su postali feudalci, grofovi travnički. Da nije bilo rata i poraća, nikad nebi dobacili dalje od middle managementa. Čim su završili u toj emisiji - pate.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|