|
|
Stranica: 41/65.
|
[ 1618 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 14:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
De bolan, pusti djevojku na miru, obična žena iz naroda, čak bih rekao i apolitična (podsjeća me na moju rodicu iz Čapljine), barem koliko je moguće na našim prostorima. Samo je sa ovim prozivkama za "nacionalizam" stjerala sebe u kut, jer ako je neki Hrvat upita na dejt, a odbije, i sama će fasovat optužbu da je hard-core nacionalist!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 14:31 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ja mislim da Mrsho ima nekih problema u životu pa je zato ovako živčan. Ili je vodenjak u horoskopu. A kladim se da ima plave ili zelene oči ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ali hajd nećemo off-irati.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Asgard Hermiod
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 17:43 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lebowski
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 18:34 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: De bolan, pusti djevojku na miru, obična žena iz naroda, čak bih rekao i apolitična (podsjeća me na moju rodicu iz Čapljine), barem koliko je moguće na našim prostorima. Samo je sa ovim prozivkama za "nacionalizam" stjerala sebe u kut, jer ako je neki Hrvat upita na dejt, a odbije, i sama će fasovat optužbu da je hard-core nacionalist! Pa jesu nacionalisti, prilično opsjednuti time, šta sad? Ako lijepo žive koji će im ovakve stvari, ako ne žive što se ne bave važnijim. Ubjedićeš me da je ovo najvažnija stvar na svijetu?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 20:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lebowski je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: De bolan, pusti djevojku na miru, obična žena iz naroda, čak bih rekao i apolitična (podsjeća me na moju rodicu iz Čapljine), barem koliko je moguće na našim prostorima. Samo je sa ovim prozivkama za "nacionalizam" stjerala sebe u kut, jer ako je neki Hrvat upita na dejt, a odbije, i sama će fasovat optužbu da je hard-core nacionalist! Pa jesu nacionalisti, prilično opsjednuti time, šta sad? Ako lijepo žive koji će im ovakve stvari, ako ne žive što se ne bave važnijim. Ubjedićeš me da je ovo najvažnija stvar na svijetu? Možda i jesu, ali ništa manji od onih koji tzv. "patriotizam" i državni fetišizam pokušavaju prodati kao nešto bolje ili normalnije. No konkretno sam se obraćao Sayuri koja je tužakala ljude da su nacionalisti, a sama je rekla da ne bi izlazila sa Hrvatom. Pomalo licemjerno.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 20:26 |
|
|
Jel rekla šta za Vlahe?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 20:30 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21140 Lokacija: među zvijezdama
|
chat/kava-pa-rakijica-t10582-150.htmlCitat: Da ne govorim to što te apsolutno nijedan Bošnjak ne voli, baš zbog ulizivanja Hrvatima i ti meni prigovaraš što mi je janje drag. I ne sjećam se da sam tražila savjete o udaji i zaposlenju. Mogla si skontati ako ih ja tebi ne dajem da ih i ne očekujem od tebe. Da sam se ja htjela s tobom svađati ko zna šta bi još napisala.
Da, ne moraš ti se muškarac sviđati da bi bila ljubomorna na njegovo pisanje s drugim ženama. Neke žene jednostavno žele da su glavne face, kako u reali, tako na forumu. To objašnjava štošta. Crkla Sajuri braneći Hercegovinu.A ja se ulizujući ustašama. A da ne pričam što sam poginula sa Inkvijem i capom na HRHB..Neka Ti je na sramotu. Stidi se muslimanko. Da ne budem vulgarna no pokenjam se na nacionalizam i patriotizam pojedinih istinoljubivih muslimana i muslimanki.Osobito onih koji imaju hrabrosti reći Hrvatima na njihovom forumu što treba. politika/mladen-naletili-tuta-na-slobodi-t9422.htmlGdje su te patriote i patriotkinje na ovoj temi.Jedino sebe vidim u odbrani Hercegovine.A puna im usta pravovijernosti ..I istinoljubivosti.Dok ja lizem Hrvate i najveće ustaše.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 20:32 |
|
|
Metemma je napisao/la: Jel rekla šta za Vlahe? Prozvala je Vesu Gatala četnikom. Meni se lik doima autentičnim jugonostalgičarem (žal za Jugoslavijom koja nije mutirala u bezrezervnu ljubav za "Bosnu" kao kod nekih naivnijih), i "regionalistom". Ne može ti Boris Dežulović biti kralj (nije to eksplicitno rekla, ali mislim da je implicitno tako), a Veso Gatalo "četnik", ako nisi i sam nacionalist - ljudi i pišu i šprdaju se na identičan način.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 20:40 |
|
|
Metemma je napisao/la: Jel rekla šta za Vlahe? Kolko sam ja shvatio kad ide ono protiv koga, protiv Vlaha, misle i na katoličke i na pravoslavne. Nisu oni nacionalisti pa da diskriminiraju. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 20:49 |
|
|
Naravno da su i Srbi isti, ali ja pišem o meni srodnim temama, Stolac, Mostar... Iz tog razloga sam Gatala komentarisala - kao Mostarca. A Borisa nigdje nisam spomenula, Mister ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Nego Mister, nisi me valjda mislio zvati na spoj ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 21:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77607 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: Metemma je napisao/la: Jel rekla šta za Vlahe? Prozvala je Vesu Gatala četnikom. Meni se lik doima autentičnim jugonostalgičarem (žal za Jugoslavijom koja nije mutirala u bezrezervnu ljubav za "Bosnu" kao kod nekih naivnijih), i "regionalistom". Ne može ti Boris Dežulović biti kralj (nije to eksplicitno rekla, ali mislim da je implicitno tako), a Veso Gatalo "četnik", ako nisi i sam nacionalist - ljudi i pišu i šprdaju se na identičan način. Da, ljevičarstvo se definira odnosom prema vlastitom, a tuđem nacionalizmu. Muslimani misle da su ljevičari ako podržavaju Kandićku i Denisa Latina, ali da im se istovremeno ne sviđaju Šaćir Filandra ili Senad Avdić. Onaj koji fetišizira državu BiH do nivoa mitološkog bića je ništa drugo nego nacist. Po strogoj definiciji je to nacizam, jer je zadnji koji je to radio bio Hitler. Muslimani se ugrubo dijele na nacionaliste (45%), naciste (45%) i ljevičare (10%). Ovi zadnji uopće nisu organizirani u stranke.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Metemma
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 21:42 |
|
|
Ako se ne varam, Gatalo je rat proveo u Hrvatskoj, proziva onog novinara BNa iz Trebinja da je rat proveo u HVOu... ti hercegovački Srbi su čudan soj, pored najsjajnijih primjera tipa Nevesinjske ili Gatačke brigade, imamo i ove blago rečeno živopisne likove... A da je Saja sumnjiva, sumnjiva je ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 21:44 |
|
|
Ja sam ti jedan od Jackovih špijuna koje je spominjao. Hajmo se mi vratiti na temu Stolac. Niko ne napisa lokaciju budućeg grba.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 21:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77607 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sayuri je napisao/la: Niko ne napisa lokaciju budućeg grba. Okreni se iza leđa. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 21:48 |
|
|
Da ne bi ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Ovo moje naselje to nikad neće dočekati. Mi smo ovdje najratoborniji kad su Stočani u pitanju, ali nećemo detaljisati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 21:49 |
|
|
Ali bez zezancije. Ako Stolac već smatrate vašim od sad, pa zauvijek, čemu zapišavanje kojekakvim grbovima koji samo mogu dovesti do nereda?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 22:25 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Meni više liči i na mač i na sidro. A ako je voda u pozadini onda je sidro. A nacionalistima se i od banane pričinjava križ. Petrova lađa = Crkva, jarbol na Petrovoj lađi = biskupski štap ili križ (kako hoćeš), čest motiv i na stećcima. Jarbol je ono što nosi jedro, koje pak prikuplja energiju potrebnu za pokretanje lađe, sve sama simbolika.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 22:33 |
|
|
Prvi znak je znak Daorsona tj Ilira. Drugi znak je stari grad iznad Stoca. Treći je motiv stećka. E sad, živo mi se fućka kako vi Hrvati kažete je li na stećku križ, mač, sidro ili nešto četvrto. Bitno je da se na grbu nalaze te tri stvari koje su za Stolac najvažnije. Daorson, stari grad i stećci.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 22:38 |
|
|
Tako je, no na grbu nisam vidio zelenu boju, inače omiljenu u modernoj bošnjačkoj heraldici :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 ruj 2013, 22:41 |
|
|
Pa što će nam moderluk. Meni više pašu ove retro stvari.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 ruj 2013, 06:52 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ali bez zezancije. Ako Stolac već smatrate vašim od sad, pa zauvijek, čemu zapišavanje kojekakvim grbovima koji samo mogu dovesti do nereda? Mislim da to nema veze za zapišavanjem, najveći grbovi su na Širokom Brijegu (brdo iznad grada) i u Tomislavgradu (pored ceste). Isto u Neumu, sve jednonacionalne općine, nema razloga za inatom i markiranjem. Sayuri je napisao/la: Nego Mister, nisi me valjda mislio zvati na spoj ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) A čuj, kad bi se ukazala prilika, lagao bi kad bih rekao da ne bih uletio ko budala u kredit. Koristit ću ovo kod anti-nacionalistkinja ako pokušaju lansirati odjeb, stara Ali G fora: "Is it coz I is black?!" ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Sayuri
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 ruj 2013, 19:03 |
|
|
Kako god, nisi moj tip ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ManInBlack
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 ruj 2013, 19:24 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 ruj 2013, 19:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Samo naprijed, neka se zna čiji je grad.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Levitas
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 09 ruj 2013, 20:26 |
|
|
Grad jos uvijek ima bosnjacku vecinu. I ocekujem da ce ta ista vecina vratiti kamen u prvobitno stanje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|