|
|
Stranica: 54/69.
|
[ 1717 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 24 lis 2016, 08:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45061 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bismalah antifašisti na proslavi naših "naroda i narodnosti" (u prijevodu s bosanskog Bošnjaka i muslimana) u Stocu Citat: Priče o antifašističkoj borbi SDA, o apartheidu u Stocu kojeg nema u Bugojnu, o slučaju Mostara kojeg nema u Travniku, zločinima VRS i HVO-a i nevinoj nevinosti ABIH, prodajite nekome drugome.
Najveći grijeh današnjih antifašista, onih stvarnih, koji nisu dio bošnjačkog nacionalnog koncepta, jeste taj , što su poptuno nekritčki prihvatili biti dio bošnjačke nacionalne idiotarije koja kaže – Alija Izetbegović bio je drug Tito zadnjeg rata. ABIH bila je antifašistička a ostale dvije fašističke. Velikim otporom Armije BIH , koja je bila kažu multietnička zaustavljen je prodor ustaša i četnika.
Najveći proljećari antinacionalizma iz nacionalističkih fotelja najbrojnijeg nacionalizma u BIH uvjeravaju, kako je priča koju priča Kaplan antifašistička.
To je ta pojednostavljena verzija novokovane bošnjačke slikovnice, na kojoj se misli praviti država.
Nije Armija BIH bila multietnička. Bila je bošnjačka. Nije politika Alije Izetbegovića bila politika svih BH građana. On je vodio bošnjačku politiku. Nije Alia pozdravljao na skupovima sa “Smrt fašizmu, sloboda narodu” nego sa Bismilah. Ne može antifašističkoj armiji suradnik u ratu biti postrojba El Mudžahid. Antifašistička armija ne odsjeca glave ljudima i s njima ne igra nogometa Antifašistička armija ne pali Trusinu, Grabovicu, ne radi Kazane, Dobrovoljačku. Antifašistička armija ne protjeruje druge nacionalnosti sa svog teritorija. ABIH je protjerivala i stavljala u logore Srbe i Hrvate.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 24 lis 2016, 08:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45061 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Samir Kaplan junak naših gradžana i antifašista: Ako u Stocu ne budu izbori, bit će anarhija  Citat: ”Ako u Stocu ne budu izbori, bit će anarhija”, kazao je kandidat načelnika za Stolac ispred “Inicijative za Stolac” Salmir Kaplan za agenciju Anadoliju, prilikom svečanosti obilježavanja 72. godišnjice oslobođenja Stoca od fašizma, nakon što je sa svojim suradnicima sudjelovao u polaganju vijenaca za poginule borce u Drugom svjetskom ratu.
Šta ima SDA član slaviti antifašizam nije jasno , budući da se ta stranka koristila fašističkim metodama etničkog čišćenja tijekom zadnjeg rata, za što su zapovjednici ABIH dobili nesrazmjerno mali broj godina u Haagu u odnosu na druge dvije vojske. Naime popis stanovništva pokazao je da je prostor s najvećim koeficijentom čišćenja drugih i trećih od onih najbrojnijih u BIH upravo prostor pod kontrolom ABIH. Danas tu nedostaje više od 400.000 Hrvata i Srba.
“Danas sam se ovdje pojavio kao kandidat načelnika za Stolac ispred ‘Inicijative za Stolac’. Izuzetno mi je drago da sam prisustvovao jednom ovolikom skupu i posebno mi je drago da je ovaj povod. Stranka demokratske akcije u Stocu, čiji sam ja predsjednik, je stranka koja gaji tekovine antifašizma i mi smo na tom tragu i ovo je izvanredan povod. U Stocu borba protiv fašizma nije završena. U Stocu se, nažalost, mi još uvijek borimo protiv fašizma. U Stocu je fašizam prisutan kroz lokalnu administraciju i punim srcem sam danas bio prisutan ovdje i dao podršku antifašistima koji su se skupili iz cijele BiH i zahvalan sam što su došli u Stolac da nama daju podršku u borbi protiv fašizma”, kazao je Kaplan za agenciju Anadoliju.
On je naglasio da su protekla događanja ujedinila narod Stoca te poručio da se izbori u ovome gradu moraju ponoviti.
“Moraju u Stocu biti izbori. Ako ne budu izbori, bit će anarhija, jer neće nitko priznati ovu vlast i ne može biti ova vlast. Ne može se vladati na osnovu izbora koji su pokradeni prije četiri godine”, zaključio je Kaplan.
Kaplan se inače uspješno oporavlja nakon što ga je g. Mario Raguž pokušao 7 puta glavom udariti u nogu, izvjestila je FTV. Vaša i naša TV.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 24 lis 2016, 08:40 |
|
|
Samo u BIH se slavi kaplanizirani bismilah antifašizamCitat: Titovi partizani su inače ako čitate Đilasa, najveće zločine u prvim godinama drugog svjetskog rata radili upravo u Istočnoj Hercegovini. U jednom segmentu svoje knjige NOB u Hercegovini Đilas opisuje scenu u kojoj partizani ulaze u jedno selo u Istočnoj Hercegovini, ubijaju sve imućnije seljane, koji su imali više stoke od prosjeka, smatrajući ih buržujima, što je bilo dovoljno za odstrijel. Đilas potom opisuje bestijalnu scenu. Nakon što su pobili i tu stoku tim gazdinstvima “antifašisti” plešu kolo oko hrpe tijela, pobijenih seljaka. Radilo se o početnim komunističkim divljanjima za koja Đilas kaže da su bila “zastranjenja”.
Kolo oko pobijenih seljaka morale su plesati i njihove supruge, piše Đilas, a mlade partizanske oštrilib i tako što su morale pucati u čelo pojedinih pobijenih ako bi primjetili da se tko od streljanih zamrdao.
Eto to je bila početna faza Titovog antifašizma u Istočnoj Hercegovini.
Obredna klanja radila je i Armija BIH.
Dakle imamo ipak jednu dodirnu točku između ove dvije antifašističke armije  Citat: Dan Oslobođenja Stoca je zaista izuzetno značajan dan i danas.
Zapravo dan bez premca u stolačkoj čemernoj povijesti u kojoj se mrak smjenjivao s mrakom, sve dok nisu došli Osvetnici, Osloboditelji i Ujedinitelji.
Neki od njih su, doduše, imali sitne flekice na biografijama tipa urlanja na čaršiji … kolji Vlahe… nedaleke ’41.g. neki su pretrčali u muslimanski četnički bataljon Dr.Popovca, a neki su morali brijati na zor brade uoči samog oslobođenja grada.
Generalu Omeru Mrganu se nisu gadili,svaka ruka je valjala.
Skojevci u gradu su od 42.g. imali precizan zadatak da prave spiskove svih po njima dokazanih neprijatelja naroda – i kojeg svoga koji je stršio, poput Osmana Pirije, jednog hrabrog i pametnog čovjeka, jedva spašene glave – i da im presude pravednošću Majke Slobode.
Neda mi se nabrajati svaki zločin tih dana, pokolj mojih nevinih rođaka u podrumu suda, pokolj ranjenika i bolesnika u Koštanoj, gradnje svinjca nad grobom/mezarom im, Radimljom…
Tu i stajem nad sudbinom 14 godišnjeg Zije Rizvanbegovića, zaklanog od legende Oslobođenja Stoca, Gojka Mihića, pred ocem, teškim ustašom i zlikovcem Omer – begom Rizvanbegovićem.
Pošto sam danas vidio da je SDA autentični branitelj antifašizma, nadam se da su izmolili jednu El Fatihu za malog nesretnika.
piše:Goran Raguž
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 24 lis 2016, 13:01 |
|
|
Vrijeme anarhije Citat: Nažalost, nije prvi put da kandidat za načelnika svih Stočana zaziva anarhiju: već su ustaljene njegove izjave da, zbog ‘svog slučaja’, ocrnjuje i tužiteljstvo i policiju i liječnike – sve one tko ne dijeli njegov “pogled” na ‘izborni dan D’. Njegov postupak jasna je poruka – ako nam se nešto ne sviđa, slobodno pretucimo, uništimo, a možda i ubijmo. I sve bez kazne.
“Ako u Stocu ne budu izbori, bit će anarhija jer neće nitko priznati ovu vlast i ne može biti ova vlast. Ne može se vladati na osnovu izbora koji su pokradeni prije četiri godine”
Kaplan je ovo kazao sudjelujući na obilježavanju 72. godišnjice oslobođenja Stoca u organizaciji Udruženja antifašista i boraca NOR-a BiH UABNOR 41-45. Stocem su, kako izvješćuju mediji, odzvanjali pokliči “Smrt fašizmu – sloboda narodu”, uz brojne zastave komunističke jugoslavenske s petokrakom i Titove slike.
Kaplan kaže da ‘ovo nije ’93’, iako je rat počeo 1992.
Sami mladi Kaplan, u žaru borbe protiv izbornih makinacija od kojih ni sam nije imun, vjerojatno je zaboravio neke detalje.
Između ostalog da je prvi predsjednik Republike Bosne i Hercegovine kao i prvi predsjednik SDA, uzgred budi rečeno, otac aktualnog predsjednika njegove stranke – zbog Islamske deklaracije i pripadnosti antikomunističkoj organizaciji Mladi muslimani, osuđen prvo na tri, a potom na 12 godina zatvora. Njegovog predsjednika, pokojnog Aliju Izetbegovića, osudio je komunistički režim. Ustani Tito pa malo zaviri da vidiš šta rade tvoji pioniri Citat: A i naši antifašisti svakako Tita ne bi oduševili kada bi vidio da se s jugoslavenskom zastavom lijepo vijori i naša plavo-žuta ili žuto-plava. U najboljem slučaju, završili bi na Golom otoku jer su se usudili Bosnu i Hercegovinu odcijepiti iz zemlje svih naroda i narodnosti.
Uz činjenicu da se službena politika u BiH, uz svoje prijepore i stalne krize, nema vremena, snage, a ni mudrosti, suočavati s prošlošću iz II. Svjetskog rata, kada nije raskrstila ni s prošlim, mora se priznati da je Stolac ipak pokazato širokogrudnost.
Naime, dok Kaplan po svaku cijenu želi biti načelnik Stoca, što je i opravdano i legitimno, sve više pokazuje i svoju očajničku želju za traženjem potpore ono što je učinio na izborima, a što mu, i sam to zna, ne služi na čast.
No, nakon Stoca, gdje nije na svu sreću zabilježen niti jedan incident, jer je Stolac prepun žrtava i potomaka žrtava baš svih ratova: i fašističkog i komunističkog i otadžbinskog i obrambenog i domovinskog rata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 24 lis 2016, 13:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28435 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Pazi, nikada se ovaj dan u Stocu nije ovako obilježavao. Da se okupi masa u središtu grada... Čak ni npr 1983. Ni tada nije bilo okupljanja stotina ljudi već bi općinska delegacija položila cvijeće na neki spomenih ili bi se održala sjednica u općini. Nije se ni u jednoj općini to slavilo na ovakav način. Znam da se u mnogim općinama to ne čini na ovakav masovni način, ne znam... možda u ponekoj muslimanskoj. Dan oslobođenja Sarajeva se tako ne obilježava, dan osl. Mostara... tj možda su počeli zadnjih par godina, ali i tamo skromnije.
Postavlja se pitanje koji klinac to "oslobođenje Stoca" vade iz naftalina, tj ne vade već nameću po prvi put. I to od strane profesionalnih "antifašista" sa poteza Zenica Sarajevo? Koji debili krv mu majčinu. Hebo ih Tito u mozak truli. Kada će to više pokrepati?? Nek idu svome Titi, pa da mi imamo bar jedan problem manje u ovoj zemlji. Dobro, znam da tu više praktički nema partizana, ali tu su uglavnom đuturumi, sinovi narodnih heroja, isti klinac, ex grofovi crveni.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 24 lis 2016, 13:45 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22099 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Pa zato što je zapadna Hercegovina zadnji bastion ustaštva bila. Kažnjena i zapostavljena od komunističkog režima. Odličan način i potvrda ovaj incident u Kravicama. Alibi za Stolac.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 24 lis 2016, 17:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63580 Lokacija: DAZP HQ
|
Bobovac je napisao/la: Pazi, nikada se ovaj dan u Stocu nije ovako obilježavao. Da se okupi masa u središtu grada... Čak ni npr 1983. Ni tada nije bilo okupljanja stotina ljudi već bi općinska delegacija položila cvijeće na neki spomenih ili bi se održala sjednica u općini. Nije se ni u jednoj općini to slavilo na ovakav način. Znam da se u mnogim općinama to ne čini na ovakav masovni način, ne znam... možda u ponekoj muslimanskoj. Dan oslobođenja Sarajeva se tako ne obilježava, dan osl. Mostara... tj možda su počeli zadnjih par godina, ali i tamo skromnije.
Postavlja se pitanje koji klinac to "oslobođenje Stoca" vade iz naftalina, tj ne vade već nameću po prvi put. I to od strane profesionalnih "antifašista" sa poteza Zenica Sarajevo? Koji debili krv mu majčinu. Hebo ih Tito u mozak truli. Kada će to više pokrepati?? Nek idu svome Titi, pa da mi imamo bar jedan problem manje u ovoj zemlji. Dobro, znam da tu više praktički nema partizana, ali tu su uglavnom đuturumi, sinovi narodnih heroja, isti klinac, ex grofovi crveni. kakav Tito, o čemu ti? Tito je takijanje, to je goli islamist, taj isti SDP je u Stocu popularan kao u Grudama, sve je to SDA islamist i na taj način se prema njima treba odnositi i sasuti im u facu. Tito je etnički Hrvat, a Hrvati ne daju na svoje. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 24 lis 2016, 17:29 |
|
|
|
Bas to kakav jebeni Tito ovo je prethodnica ISIL-a, cista provokacija. Al bez brige sve ce leci na svoje, samo pametno.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 02 stu 2016, 13:56 |
|
|
Zašto bismilah antifašisti uopće žele na izbore s fašistima? Zašto ne proglase narodnu vlast?  Citat: Tekovine antifašističke revolucije, ne poznaju praksu u kojoj antifašist želi da u demokratskoj proceduri pobjedi fašistu i pošalje ga u oporbu. Antifašist ne komunicira s fašistom. Zamislimo da Kaplanovi bismilah antifašisti budu vlast a fašisti oporba i onda fašistička oporba postavlja pitanje antifašističkoj vlasti. Niđe veze.
Antifašist proglašava antifašističku borbu, on kaže Smrt fašizmu, i kreće u otvorenu borbu za slobodu. Stoga je nejasan način na koji antifašisti Stoca, okupljeni oko Salmira Kaplana s jedne strane svoje neprijatelje nazivaju fašistima, a s druge strane s njima skupa izlazi na izbore i takmiči se kao da su oni ravnopravni građani antifaštima.
Da se razumijemo, ako nekog smatraš fašistom, on ne može da ti bude ravnopravan građanin. On nije za sudjelovanje u političkom životu.
Dakle Salmir Kaplan i Inicijativa za Stolac, budući da smatraju kako predstavljaju posljednje preživjele natruhe antifašizma u BIH ne bi smjeli da se takmiče s fašistima poput Boškovića i HDZBIH u Stocu.
Jer takmičenjem s njima daje im se legitimitet postojanja. S fašistima se obračunava antifašistički.
Stoga bi bilo u redu da oni koji se smatraju antifašistima, odbiju sudjelovati u fašističkom izbornom zakonu koji fašistima omogućava prijavu na izborne liste. Trebaju ili tražiti od OHR-a da zabrani fašističke stranke u zemlji ili se dati u šume i planine.
Potom ako OHR ne zabrani HDZBIH i Boškovića i OHR treba nazvati fašistom i protjerari ga.
Nema u antifašizma cile mile. Salmir Kaplan, ako želi sprati sa svog lica činjenicu da je 4 godine paktirao sa strankom koja se kitila i dičila bistama Ante Pavelića mora da djeluje antifašistički il nek se povuče sa čela antifašističke lige dubravske visoravni.
Nećemo sada cipelariti Kaplana što je šurovao s ustašama. Kao da je malo ustaša, šta Bošnjaka šta Hrvata koji su pokajništvom dobili prve redove među antifašistima. Ako su oni može i Kaplan. Nego dedera ne kompromitujte antifašizam.
Ako se može po Sarajevu gazati invalidske pločnike, može i po Stocu fašiste!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 02 stu 2016, 14:18 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Pazi, nikada se ovaj dan u Stocu nije ovako obilježavao. Da se okupi masa u središtu grada... Čak ni npr 1983. Ni tada nije bilo okupljanja stotina ljudi već bi općinska delegacija položila cvijeće na neki spomenih ili bi se održala sjednica u općini. Nije se ni u jednoj općini to slavilo na ovakav način. Znam da se u mnogim općinama to ne čini na ovakav masovni način, ne znam... možda u ponekoj muslimanskoj. Dan oslobođenja Sarajeva se tako ne obilježava, dan osl. Mostara... tj možda su počeli zadnjih par godina, ali i tamo skromnije.
Postavlja se pitanje koji klinac to "oslobođenje Stoca" vade iz naftalina, tj ne vade već nameću po prvi put. I to od strane profesionalnih "antifašista" sa poteza Zenica Sarajevo? Koji debili krv mu majčinu. Hebo ih Tito u mozak truli. Kada će to više pokrepati?? Nek idu svome Titi, pa da mi imamo bar jedan problem manje u ovoj zemlji. Dobro, znam da tu više praktički nema partizana, ali tu su uglavnom đuturumi, sinovi narodnih heroja, isti klinac, ex grofovi crveni. Bijednih 2,5% i oni se našli slaviti. Prije će biti da su im preci imali U na kapama. drugi-svjetski-rat-podrucju-jugoslavije/2-5-muslimana-u-partizanima-t13837.html
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 02 stu 2016, 14:24 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
novem je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pazi, nikada se ovaj dan u Stocu nije ovako obilježavao. Da se okupi masa u središtu grada... Čak ni npr 1983. Ni tada nije bilo okupljanja stotina ljudi već bi općinska delegacija položila cvijeće na neki spomenih ili bi se održala sjednica u općini. Nije se ni u jednoj općini to slavilo na ovakav način. Znam da se u mnogim općinama to ne čini na ovakav masovni način, ne znam... možda u ponekoj muslimanskoj. Dan oslobođenja Sarajeva se tako ne obilježava, dan osl. Mostara... tj možda su počeli zadnjih par godina, ali i tamo skromnije.
Postavlja se pitanje koji klinac to "oslobođenje Stoca" vade iz naftalina, tj ne vade već nameću po prvi put. I to od strane profesionalnih "antifašista" sa poteza Zenica Sarajevo? Koji debili krv mu majčinu. Hebo ih Tito u mozak truli. Kada će to više pokrepati?? Nek idu svome Titi, pa da mi imamo bar jedan problem manje u ovoj zemlji. Dobro, znam da tu više praktički nema partizana, ali tu su uglavnom đuturumi, sinovi narodnih heroja, isti klinac, ex grofovi crveni. Bijednih 2,5% i oni se našli slaviti. Kripto antifašisti. Prije će biti da su im preci imali U na kapama. drugi-svjetski-rat-podrucju-jugoslavije/2-5-muslimana-u-partizanima-t13837.htmlManipulatoru, koliko je bilo procenata Bosnjaka na nivou citave ondasnje Jugoslavije? 23% od svih partizana u BiH je sasvim solidna i respektabilna cifra.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 02 stu 2016, 14:30 |
|
|
Amiđa je napisao/la: novem je napisao/la: Bijednih 2,5% i oni se našli slaviti. Kripto antifašisti. Prije će biti da su im preci imali U na kapama. drugi-svjetski-rat-podrucju-jugoslavije/2-5-muslimana-u-partizanima-t13837.htmlManipulatoru, koliko je bilo procenata Bosnjaka na nivou citave ondasnje Jugoslavije? 23% od svih partizana u BiH je sasvim solidna i respektabilna cifra. 23% toliko imate Bosne, a 23% muslimana u partizanima, znamo tko vam je fantasy brojku dao.  2,5% iz Yu i cca. 10% bosanskih muslimana. Što je nekoliko puta manje nego po zadnjem popisu iz 1931.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 02 stu 2016, 14:34 |
|
|
novem je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Manipulatoru, koliko je bilo procenata Bosnjaka na nivou citave ondasnje Jugoslavije? 23% od svih partizana u BiH je sasvim solidna i respektabilna cifra.
23% toliko imate Bosne, a 23% muslimana u partizanima, znamo tko vam je fantasy brojku dao.  2,5% iz Yu i cca. 10% bosanskih muslimana. Što je nekoliko puta manje nego po zadnjem popisu iz 1931. Imamo 32,75% BiH. U 7/10 kantona FBiH i u Distriktu mozete nam pljunuti pod prozor. FBiH je pretvoren u bosnjacki entitet. De facto. To nisu moje rijec vec kukumavcenje hrvatskih politicara i znanstVenika. Cinjenica je da ste vi cijena koju je RH platila da bi Hrvati dobili svoju serbfrei nacionalnu drzavu. Sada mozete svirati qrcu obrezanom do potpune izhlape iz BiH i statusa pogranicne nacionalne manjine. Poyy.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 02 stu 2016, 14:38 |
|
|
Amiđa je napisao/la: novem je napisao/la: 23% toliko imate Bosne, a 23% muslimana u partizanima, znamo tko vam je fantasy brojku dao.  2,5% iz Yu i cca. 10% bosanskih muslimana. Što je nekoliko puta manje nego po zadnjem popisu iz 1931. Imamo 32,75% BiH. U 7/10 kantona FBiH i u Distriktu mozete nam pljunuti pod prozor. FBiH je pretvoren u bosnjacki entitet. De facto. To nisu moje rijec vec kukumavcenje hrvatskih politicara i znanstVenika. Cinjenica je da ste vi cijena koju je RH platila da bi Hrvati dobili svoju serbfrei nacionalnu drzavu. Sada mozete svirati qrcu obrezanom do potpune izhlape iz BiH i statusa pogranicne nacionalne manjine. Poyy. Mora da ti je legla socijala.  Trokut TZ-SA-ZE, baš komotno za vas, a Babi AP Zapadna Bosna. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 02 stu 2016, 14:41 |
|
|
novem je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Imamo 32,75% BiH. U 7/10 kantona FBiH i u Distriktu mozete nam pljunuti pod prozor. FBiH je pretvoren u bosnjacki entitet. De facto. To nisu moje rijec vec kukumavcenje hrvatskih politicara i znanstVenika. Cinjenica je da ste vi cijena koju je RH platila da bi Hrvati dobili svoju serbfrei nacionalnu drzavu. Sada mozete svirati qrcu obrezanom do potpune izhlape iz BiH i statusa pogranicne nacionalne manjine. Poyy.
Mora da ti je legla socijala.  Trokut TZ-SA-ZE, baš komotno za vas, a Babi AP Zapadna Bosna.  Tu je svakako i SBK i HNK.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 02 stu 2016, 14:44 |
|
|
Citat: Cohenova tablica (1996.), krajem 1944.: 100 tisuća partizana je u BiH. Titove brojke 4 mjeseca kasnije (4/1945.) iznose podatak o 2,5% muslimana partizana u Jugoslaviji. Od 800 tisuća boraca koliko navodi da ih ima, to je 20 tisuća svih yu muslimana partizana.
Prema popisu iz 1931. ako ga uzmemo relevantim, muslimana u Jugoslaviji je bilo 1.561.166, a od toga bh muslimana 718.079 (tj. 30,90% bh pučanstva). Udio bh muslimana u YU je 46%. 46% od 20 tisuća, ako uzmemo neki srednji prosjek (da je svaki drugi musliman u partizanima bh musliman) imamo 9.200. Od 100 tisuća partizana u BiH - 9,2%. Dakle daleko ispod udjela stanovništva u BiH (30,9%), pa i ako donekle povećamo udjel bh muslimana u odnosu na ostale muslimane. Naravno da su moguća i neka odstupanja u tom kratkom vremenskom razdoblju između podataka, ali znamo kako su pobjedniku na kraju svi salijećali. Čak i da su svi i do jednog yu muslimana bh muslimani, što je nemoguće, imali bi 20% (20 tis./100 tis.) u BiH, opet daleko manje nego % udio u stanovništvu (30,9%). Sutjeska je najbolji pokazatelj, u najgoru godinu i kad je bilo papreno - 3,9% muslimana, a ista je na teritoriju BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 02 stu 2016, 14:46 |
|
|
Amiđa je napisao/la: novem je napisao/la: Mora da ti je legla socijala.  Trokut TZ-SA-ZE, baš komotno za vas, a Babi AP Zapadna Bosna.  Tu je svakako i SBK i HNK. Ajde prdi Srebikima tamo, eno Srebrenicu vam po drugi put uzeše. Niste u stanju hebenih 1000 glasova tamo da dodatno prikupite, a kamičete cijelu godinu o njoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 05 stu 2016, 04:30 |
|
|
|
Jaoj meni, đed mi se u grobu vrti. Ideološki potomci mladomuslimana i šestorke sa Sarajevskog procesa slave oslobođenje Stoca... Kuku!
Da se vrati ona prava vlast u Stolac, svi bi u kavezu završili. I ovi ideološki potomci i ovi "osloboditelji" što su pristali da slave s takvima. Staljin nama treba.
Ustaj đede da tjeramo bagru!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 10 stu 2016, 12:22 |
|
|
Majorizacija? Evo je, upravo je na djelu u Stocu… Citat: Ovih dana, istražitelji SIP-a u Stocu obavljaju ispitivanje uzroka prekida izbora u Stocu, 02. listopada 2016.g. Ali se ne radi o ispitivanju uzroka prekida izbora, nego o izjednačavanju krivice. Iako nije jasno odakle SIP-u pravo da glumi neki policijski organ i sačinjava zabilješke i da nameće krivične prijetnje zbog davanja lažnog iskaza.
Zato se jedan dio Stočana trese i nervozni su kad daju lažne iskaze, pa kažu da kutije nije nitko odnio. Nije, one same dobile noge, pa odlučile prošetati do Beredžina kafića u centru grada i tu malo predahnuti i odmoriti se od napornog puta s Aladinića, Crnića, Rivina, Burmaza,….
Bitno je samo okriviti Ivana Perića i maknuti ga s mjesta predsjednika OIP-a Stolac.
Ispitivanje mahom vrše pripadnici bošnjačkog naroda i srpskog naroda, dok Hrvati i u ovom slučaju igraju marginalne uloge, kao što su dijeljenje upitnika i obavljanje daktilografskog posla.
I nije toliko bitno otkriti uzrok prekida izbornog procesa, bitnije im je što se na nekim izbornim mjestima izvršilo prebrojavanje glasačkih listića, i što se na nekim mjestima izborni proces odradio do samog kraja.
Ali nije bitno što su članovi biračkih odbora bošnjačke narodnosti napustili nasilno biračka mjesta, odnoseći sa sobom biračke kutije, biračke spiskove i ostali izborni materijal.
To uopće nije bitno, jer kako sami izjavljuju pripadnici tog naroda, njima je sigurnost bila ugrožena, pa su morali to učiniti.
A to što su se oni služili nasiljem na biračkim mjestima, tome se ne pridaje neki značaj. Jer to uopće nije važno, kad je sigurnost njima bila ugrožena. Kako vam je sigurnost bila ugrožena? Je li tako što ste uvidjeli da gubite izbore, da ne možete na legitiman način preuzeti vlast, pa ste silom srušili Ustav BiH?
Na jučerašnjim izborima za predsjednika SAD-a, jedna gospođa je glasala dva puta, i znate li gdje se sad ta gospođa nalazi? U zatvoru.
A kod nas Kaplan, Ljubović, Mahmutćehajić i ostali napadaju i udaraju predsjednika OIP-a, starijeg čovjeka, člana biračkog odbora spremaju, srećom, samo u bolnicu.
Kažem srećom, jer su posljedice Kaplanovih udaraca mogle biti fatalne. I što s njima biva? Ništa, i dalje hodaju po Stocu, idu u Sarajevo po instrukcije, gradom se šepure i prijete i dalje. I to je BiH.
I to je ta famozna država, po mjeri čovjeka. Ali kojeg čovjeka?
Onog za kojeg kaže Izetbegović i Islamska deklaracija njegovog rahmetli babe.
Znači Hrvati niste dobrodošli, iselite se ako vam se ne sviđa. E pa neće moći gospodo.
Ovo je i hrvatska zemlja, oduvijek i bila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 12 sij 2017, 12:51 |
|
|
Njihovo demokratsko pravo. Prestavnike itekako još imaju, jer im je lista kandidata povelika. Nemaju jedino kanidata za načelnika, kojeg je SIP/CIK kaznio, a sud odluku potvrdio. Ovo prkosenje pravnoj državi će im se odbiti od glavu, a tome su sami krivi. Ovakvim umjetnim pravljenjem grada "slučaja", sigurno nebi pristupili da imaju većinu, nego opstrukcijama žele da održe stanje napetosti. Zapravo samo dokaz nemoćnosti. Citat: Inicijativa za Stolac će bojkotirati izbore u Stocu: Bošnjaci nemaju za koga glasati
Nakon što je na današnjoj sjednici Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine (CIKBiH) poništila izbore u Stocu, iz Inicijative za Stolac najavljuju da će bojkotirati naredne zakazane izbore te ističu kako Bošnjaci u ovom gradu bez svog predstavnika neće imati za koga glasati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 12 sij 2017, 12:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Mislim ipak da će se sljedeći put na biračkim mjestima, i po gradu, visiti malo više Hrvata. Ako žele da netko pogine nek izvole.
"Bojkot" na arapsko-bošnjačkom jeziku ne znači što i bojkot u ostatku svijeta. Znamo već kako to kod njih ide.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 12 sij 2017, 13:40 |
|
|
|
Manje hinjavog latinluka i nemas problemas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 12 sij 2017, 13:41 |
|
|
|
Nije Kaplan Latin. CIK i viši sud nisu tako gledali na stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 12 sij 2017, 13:54 |
|
|
|
Da, nije. To su raznorazni raguži i hdz stolac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 12 sij 2017, 13:58 |
|
|
|
Što ti imaš sa Stocem. Nikad tamo nisi ni bio a umrijet ćeš na sjeveru Europe.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|