|
|
Stranica: 18/65.
|
[ 1616 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 20:56 |
|
|
pjosip je napisao/la: Kako ****** znaju šta je prihvatljivo za "sve stanovnike" i zašto hrvatski nazivi ulica nekoga vrijeđaju? Prihvatljivi za sve stanovnike Mladi vratili nazive ulica koje svi Stočani vole http://www.klix.ba/vijesti/bih/mladi-vr ... /120707119Umjesto da guze nešto, oni kače turske natpise, život nekad zna biti okrutan
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 20:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 21:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sve namlatiti dobro. Da znaju gdje žive.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:15 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
pjosip je napisao/la: Kako ****** znaju šta je prihvatljivo za "sve stanovnike" i zašto hrvatski nazivi ulica nekoga vrijeđaju? Prihvatljivi za sve stanovnike Mladi vratili nazive ulica koje svi Stočani vole http://www.klix.ba/vijesti/bih/mladi-vr ... /120707119Vrlo jednostavno, nabiti im kazne zbog oštećenja javne površine, i preimenovati sve ostale ulice sa "prihvatljivim" napisima u one : "Kralja Zvonimira, Kralja Tomislava, Kralja Petra Krešimira IV. ...." a glavnu ulicu u Stocu preimenovati u Ulicu Mate Bobana(nek ispod piše "Prvi Predsjednik Hrvatske Republike Herceg-Bosne") , a glavni trg u Trg Franje Tuđmana i Gojka Šuška. Ionako će kroz jednu generacija tamo činiti neznatnu manjinu.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Hrani mi se duša kad čitam kako ovi pizde što ulice više nišu ćaršija, begovska, ahbabska ili kako su se već zvale već se zovu po našim slavnim kraljevima . I nije mi žao nimalo jer isto to rade i druga dva naroda.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59635 Lokacija: DAZP HQ
|
glavnu ulicu treba preimenovat u Aveniju pobjedničke vojske HVO-a.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
dudu je napisao/la: glavnu ulicu treba preimenovat u Aveniju pobjedničke vojske HVO-a. Naravno. I ogroman spomenik Tuđmanu nasred trga Mate Bobana, i ispod da piše: "13. lipnja 1992. moćni i neuništivi HV i HVO oslobodiše vijekovni hrvatski grad Stolac" i naravno jedan ogroman herceg-bosanski grb da bude graviran.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:41 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: dudu je napisao/la: glavnu ulicu treba preimenovat u Aveniju pobjedničke vojske HVO-a. Naravno. I ogroman spomenik Tuđmanu nasred trga Mate Bobana, i ispod da piše: "13. lipnja 1992. moćni i neuništivi HV i HVO oslobodiše vijekovni hrvatski grad Stolac" i naravno jedan ogroman herceg-bosanski grb da bude graviran. Inače ono što je HVO napravio u Stocu je više no genijalno definitivno. Trebalo je implementirati na više općina pogotovo Središnje Bosne .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:44 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Naravno. I ogroman spomenik Tuđmanu nasred trga Mate Bobana, i ispod da piše: "13. lipnja 1992. moćni i neuništivi HV i HVO oslobodiše vijekovni hrvatski grad Stolac" i naravno jedan ogroman herceg-bosanski grb da bude graviran. Inače ono što je HVO napravio u Stocu je više no genijalno definitivno. Trebalo je implementirati na više općina pogotovo Središnje Bosne . Ipak je tom operacijom zapovjedao Slobodan Praljak. Treba i njemu podić spomenik do našeg prvog predsjednika, pa da svaki dan FTV 869 puta donosi prilog iz Stoca u kojemu diskriminirani Bošnjaci gledaju u spomenik haškog optuženika i zločinca.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:46 |
|
|
novi spomenik u Stocu, redom: Praljak, Boban, Šušak, Tuđman. imal kakvih pitanja?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:47 |
|
|
dudu je napisao/la: novi spomenik u Stocu, redom: Praljak, Boban, Šušak, Tuđman. imal kakvih pitanja? Samo jedno. Kada kreće u realizaciju ?
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:48 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
Treba Tutinu glavu gore iza njih da se smješka...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:49 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: novi spomenik u Stocu, redom: Praljak, Boban, Šušak, Tuđman. imal kakvih pitanja? Samo jedno. Kada kreće u realizaciju ? 1.8.2012. ko je za?
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:50 |
|
|
dudu je napisao/la: novi spomenik u Stocu, redom: Praljak, Boban, Šušak, Tuđman. imal kakvih pitanja? Ispod stanu još dvije glave. Taman da stanu Bobetko i još netko.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:52 |
|
|
na ulazu u grad, spomenik neznanom junaku HVO-a, motiv: HVO-ac ubija aždaju.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:54 |
|
|
Napraviti jednu veliku dvoranu. Čudo zvano hrvatski vojnici. Naravno nećemo ovakve kineske, već redom da budu odjeveni u odore HV-a, HVO-a i HOS-a.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:57 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Inače ono što je HVO napravio u Stocu je više no genijalno definitivno. Trebalo je implementirati na više općina pogotovo Središnje Bosne .
Ipak je tom operacijom zapovjedao Slobodan Praljak. Treba i njemu podić spomenik do našeg prvog predsjednika, pa da svaki dan FTV 869 puta donosi prilog iz Stoca u kojemu diskriminirani Bošnjaci gledaju u spomenik haškog optuženika i zločinca. Praljak je genijalac u tom pogledu, ne samo da je oslobodio općinu nego je njegova akcija rezultirala dugoročnom pacificiranjem općine i vraćanjem u kompaktni hrvatski etnički prostor, kojemu je bila otrgnuta zbog emigracija koje su bile poticane za vrijeme Juge. Zamislite da nas sada tamo poklapaju kao u Varešu ? Ugrozilo bi poziciju Mostara dugoročno.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 srp 2012, 23:59 |
|
|
na ulazu u grad iz svih smjerova, jumbo plakati na kojima piše: HVO čuva ovaj grad.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:06 |
|
|
Ne smijemo ni zaboravit na okolna brda...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:07 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Ne smijemo ni zaboravit na okolna brda... Najviši križ u BiH podići .
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:10 |
|
|
Slučajnim prolaznicima sa klitoris-x-a će pjena na usta kad vide sve ove silne fašističke i antibosanske prijedloge.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:13 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Slučajnim prolaznicima sa klitoris-x-a će pjena na usta kad vide sve ove silne fašističke i antibosanske prijedloge. Definitivno, definitivno. Nego deder dudu ako si još tu prilijepi koliki ono postotak činimo u učenicima ove godine, malo više no što je velikobošnjački FZS zamislio. Tek onako da se nađe, sada ispod ovih lijepih prijedloga za pretvaranja Stoca u pravo urbano središte Hrvata istočne Hercegovine sa svom potrebnom simbolikom.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:14 |
|
|
Koliko hrvata ima u tom stolačkom sdp-u?
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:17 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Slučajnim prolaznicima sa klitoris-x-a će pjena na usta kad vide sve ove silne fašističke i antibosanske prijedloge. Definitivno, definitivno. Nego deder dudu ako si još tu prilijepi koliki ono postotak činimo u učenicima ove godine, malo više no što je velikobošnjački FZS zamislio. Tek onako da se nađe, sada ispod ovih lijepih prijedloga za pretvaranja Stoca u pravo urbano središte Hrvata istočne Hercegovine sa svom potrebnom simbolikom. dudu je napisao/la: školska godina 2011./12. Stolac Broj učenika u OŠ Hrvata 790 Bošnjaka 377 Prvašići 2011. Hrvati 74 Bošnjaci 36 mašala. pomoz bog brate junače.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 srp 2012, 00:18 |
|
|
kud DAZP-ovci prođu tu ljiljan ne raste.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|