|
|
Stranica: 3/65.
|
[ 1618 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 05 lip 2009, 15:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76975 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
RajvoSa je napisao/la: Sultan je napisao/la: Čuj Tuđmanov najbolji pajdo??? Ja stalno mislio da je to Rojs ŠEST GODINA NAKON TUĐMANA 'Prijatelj Franjo bio je vizionar' Suad Rizvanbegović, jedan od najbližih prijatelja prvog hrvatskog predsjednika, sjeća se Franje Tuđmana na šestu godišnjicu njegove smrti http://www.nacional.hr/clanak/22020/pri ... e-vizionar Eto ti dede, sultan.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 05 lip 2009, 15:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: ŠEST GODINA NAKON TUĐMANA 'Prijatelj Franjo bio je vizionar' Suad Rizvanbegović, jedan od najbližih prijatelja prvog hrvatskog predsjednika, sjeća se Franje Tuđmana na šestu godišnjicu njegove smrti http://www.nacional.hr/clanak/22020/pri ... e-vizionar Eto ti dede, sultan. Ionako Bošnjak u humskoj zemlji zvuči kao oksimoron.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 06 lip 2009, 17:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 06 lip 2009, 17:47 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
A koliko je tebi godina jarane i legendo?
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 06 lip 2009, 17:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76975 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Moja procjena: 18
Pusti ga, mali je legenda i svojom naivnošću unosi zanimljivost u rasprave.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 06 lip 2009, 17:53 |
|
|
Upravo sam dobio u ruke primjerak godišnjaka: "Stolačko kulturno proljeće" Jedva čekam da pročitam, inače ove godine kulturna manifestacija je imala posebne goste, Hrvate iz Boke Kotorske, kojima je posvećena i naslovnica godišnjaka. Više o svemu na http://www.rb-donjahercegovina.ba/Default.aspx?id=2575Koga zanima, možete se javiti za besplatan primjerak godišnjaka. Izgleda zbilja impresivno sa skoro 300 stranica.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 06 lip 2009, 17:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Moja procjena: 18
Pusti ga, mali je legenda i svojom naivnošću unosi zanimljivost u rasprave. Da, i meni je jedan od naj-forumaša Maskota foruma
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 06 lip 2009, 17:56 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Moja procjena: 18
Pusti ga, mali je legenda i svojom naivnošću unosi zanimljivost u rasprave. Da, i meni je jedan od naj-forumaša Maskota foruma
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 06 lip 2009, 18:22 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Upravo sam dobio u ruke primjerak godišnjaka: "Stolačko kulturno proljeće" Jedva čekam da pročitam, inače ove godine kulturna manifestacija je imala posebne goste, Hrvate iz Boke Kotorske, kojima je posvećena i naslovnica godišnjaka. Više o svemu na http://www.rb-donjahercegovina.ba/Default.aspx?id=2575Koga zanima, možete se javiti za besplatan primjerak godišnjaka. Izgleda zbilja impresivno sa skoro 300 stranica. Nisam čuo za ovo... Al sam čuo za manifestaciju SLOVOGORČINA.Inače, manifestacija poznata i po medijskoj zastupljenosti
|
|
Vrh |
|
|
frane
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 lip 2009, 14:44 |
|
|
opcina Stolac ,zupni podaci zupa Prenj: 508 katolika , oko 230 muslimana zupa Stolac:2910 katolika ,oko 2000 muslimana,oko 100 pravoslavaca zupa Rotimlja :800 katolika ,oko 200 muslimana zupa Aladinici :3005 katolika ,oko 700 muslimana =7223 katolika i 3130 muslimana sam grad je imao 3426 muslimana i 650 Hrvata 1991 ,mala je vjerojatnost da je bosnjacki povratak 100% . http://www.rb-donjahercegovina.ba/Re...vanja.aspx?s=1
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 lip 2009, 14:55 |
|
|
frane je napisao/la: opcina Stolac ,zupni podaci zupa Prenj: 508 katolika , oko 230 muslimana zupa Stolac:2910 katolika ,oko 2000 muslimana,oko 100 pravoslavaca zupa Rotimlja :800 katolika ,oko 200 muslimana zupa Aladinici :3005 katolika ,oko 700 muslimana =7223 katolika i 3130 muslimana sam grad je imao 3426 muslimana i 650 Hrvata 1991 ,mala je vjerojatnost da je bosnjacki povratak 100% . http://www.rb-donjahercegovina.ba/Re...vanja.aspx?s=1Ne kaže niko da je povratak 100% i skoro je nemoguće da bude taj postotak povratka, iz mnogo razloga...jer ima dosta naših ljudi koji su ostali da žive u Mostaru ili u Sarajevu, ili su u dijaspori...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 lip 2009, 14:59 |
|
|
Sultan je napisao/la: frane je napisao/la: opcina Stolac ,zupni podaci zupa Prenj: 508 katolika , oko 230 muslimana zupa Stolac:2910 katolika ,oko 2000 muslimana,oko 100 pravoslavaca zupa Rotimlja :800 katolika ,oko 200 muslimana zupa Aladinici :3005 katolika ,oko 700 muslimana =7223 katolika i 3130 muslimana sam grad je imao 3426 muslimana i 650 Hrvata 1991 ,mala je vjerojatnost da je bosnjacki povratak 100% . http://www.rb-donjahercegovina.ba/Re...vanja.aspx?s=1Ne kaže niko da je povratak 100% i skoro je nemoguće da bude taj postotak povratka, iz mnogo razloga...jer ima dosta naših ljudi koji su ostali da žive u Mostaru ili u Sarajevu, ili su u dijaspori... A od čega vi živite u Stocu? Povratka nema bez radnih mjesta.
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 lip 2009, 15:04 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Sultan je napisao/la: Ne kaže niko da je povratak 100% i skoro je nemoguće da bude taj postotak povratka, iz mnogo razloga...jer ima dosta naših ljudi koji su ostali da žive u Mostaru ili u Sarajevu, ili su u dijaspori...
A od čega vi živite u Stocu? Povratka nema bez radnih mjesta. Mi ovdje živimo od ljubavi prema svome zavičaju. Neko radi ovdje u gradu, neko u Mostaru, neko u Sarajevu, neko ne radi nikako, ljudi se snalaze kako znaju i umiju...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 lip 2009, 15:06 |
|
|
Sultan je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: A od čega vi živite u Stocu? Povratka nema bez radnih mjesta.
Mi ovdje živimo od ljubavi prema svome zavičaju. Neko radi ovdje u gradu, neko u Mostaru, neko u Sarajevu, neko ne radi nikako, ljudi se snalaze kako znaju i umiju... Znači živi se od prkosa i dišpeta Vjerujem da dotacije od dijaspore igraju veliku ulogu.
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 lip 2009, 15:10 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Sultan je napisao/la: Mi ovdje živimo od ljubavi prema svome zavičaju. Neko radi ovdje u gradu, neko u Mostaru, neko u Sarajevu, neko ne radi nikako, ljudi se snalaze kako znaju i umiju... Znači živi se od prkosa i dišpeta Vjerujem da dotacije od dijaspore igraju veliku ulogu. Neznam kome bi ja prkosio u svome gradu i na svojoj zemlji Što se tiče donacija, upravu si, i one igraju važnu ulogu, jer ima dosta naših vani u dijaspori. Al živi se, raje ima, ima dosta omladine, ima se i para, kako ko...neko manje, neko više... Al je najvažnije da se na svojoj zemlji, i onda je sve rahatluk
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 lip 2009, 15:19 |
|
|
Sultan je napisao/la: Neznam kome bi ja prkosio u svome gradu i na svojoj zemlji Ma samo kažem da meni ne pada na pamet povratak u Sarajevo, šta se ja tu imam busati u prsa sa spikom tipa "Evo, me vratio sam se...prkosim nekome ili nečemu" Samo u Hercegovinu dolazi u obzir
|
|
Vrh |
|
|
Sultan
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 07 lip 2009, 15:25 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Sultan je napisao/la: Neznam kome bi ja prkosio u svome gradu i na svojoj zemlji Ma samo kažem da meni ne pada na pamet povratak u Sarajevo, šta se ja tu imam busati u prsa sa spikom tipa "Evo, me vratio sam se...prkosim nekome ili nečemu" Samo u Hercegovinu dolazi u obzir Koji ćeš k.... u Sarajevu... Ja kada odem gore ne mogu izdržati ni 2 dana... Ja bio utorak i srijedu, nalio se ko pijevac, a kada sam se ujutru probudio i pogledao u nebo, isto kao kod nas ovdje u 12 mjesecu, magla jarane, ništa ne vidiš...tama... A vidi ove ljepote ovdje, sunce bije, rahatluk žešći U Sarajevo valja otići malo na kahvicu u Ferhadiju i to je to merak
|
|
Vrh |
|
|
Hrvatina
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 lip 2009, 00:29 |
|
|
Ovi doseljeni Hrvati u Stolac bi istinski bili najsretniji da žive tamo gdje povijesno pripadaju.Ali politika je takva kakva je,što bošnjačka islamistička,što hrvatska nepromišljena.Svejedno sretno!
Stolac je lijep gradić i jedini pravi istočnohercegovački gradić gdje živi većina Hrvata,ako izuzmemo Ravno koje je selo.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 08 lip 2009, 11:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60156 Lokacija: DAZP HQ
|
Hrvatina je napisao/la: Ovi doseljeni Hrvati u Stolac bi istinski bili najsretniji da žive tamo gdje povijesno pripadaju.Ali politika je takva kakva je,što bošnjačka islamistička,što hrvatska nepromišljena.Svejedno sretno!
Stolac je lijep gradić i jedini pravi istočnohercegovački gradić gdje živi većina Hrvata,ako izuzmemo Ravno koje je selo. neka, mi smo sretni sve dok žive na svojoj grudi Bosni i Hercegovini
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 10 lip 2009, 16:37 |
|
|
Citat: Thompson za obnovu crkve sv. Ilije
Mladež okupljena oko HKUD Stolac ovaj je put otišla korak dalje, pa je u Stolac pozvala hrvatsku pjevačku legendu Marka Perkovića Thompsona. Stoga se već sada u Stocu svi vesele spektakularnom Thompsonovu koncertu, koji će se održati 17. srpnja na stadionu HNK Stolac. Bit će to nedvojbeno neviđeni glazbeni spektakl, a i sam Thompson rado je prihvatio poziv da dođe u gradić na Bregavi, gdje će ga dočekati više tisuća obožavatelja, ne samo iz stolačke općine, već i iz cijele Hercegovine. Thompsonov koncert u Stocu humanitarnog je karaktera, jer će sav prihod ići za obnovu crkve sv. Ilije i gradnju Pastoralnog centra. Više o svemu na http://hkud-stolac.com/index.php?option ... atest-news
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 10 lip 2009, 16:49 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Citat: Thompson za obnovu crkve sv. Ilije
Mladež okupljena oko HKUD Stolac ovaj je put otišla korak dalje, pa je u Stolac pozvala hrvatsku pjevačku legendu Marka Perkovića Thompsona. Stoga se već sada u Stocu svi vesele spektakularnom Thompsonovu koncertu, koji će se održati 17. srpnja na stadionu HNK Stolac. Bit će to nedvojbeno neviđeni glazbeni spektakl, a i sam Thompson rado je prihvatio poziv da dođe u gradić na Bregavi, gdje će ga dočekati više tisuća obožavatelja, ne samo iz stolačke općine, već i iz cijele Hercegovine. Thompsonov koncert u Stocu humanitarnog je karaktera, jer će sav prihod ići za obnovu crkve sv. Ilije i gradnju Pastoralnog centra. Više o svemu na http://hkud-stolac.com/index.php?option ... atest-newsSad će onaj SMRAD Smajkić maltene proglasiti vanredno stanje.
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 10 lip 2009, 16:52 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Za koncert se zna već nekoliko mjeseci. A nisam primjetio da rade probleme oko toga. I bolje im je. Taj dan će biti manji od makovog zrna.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 10 lip 2009, 16:53 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sad će onaj SMRAD Smajkić maltene proglasiti vanredno stanje. Razglas će biti moćan.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 10 lip 2009, 16:53 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: Za koncert se zna već nekoliko mjeseci. A nisam primjetio da rade probleme oko toga. I bolje im je. Taj dan će biti manji od makovog zrna. Vidjet ćeš kad se približi dan koncerta...neće oni to tek tako mirno prihvatiti.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Stolac Postano: 10 lip 2009, 16:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Sad će onaj SMRAD Smajkić maltene proglasiti vanredno stanje.
Razglas će biti moćan. A Dizdar i forum "mladih" ("mladih muslimana")?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|