|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Klara Perko - Sirokobrijeska Hrvatica iz njemacke na TV-Emisiji na RTL Postano: 12 ruj 2014, 19:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
witj je napisao/la: siroki2014 je napisao/la: Evo jos jedan Link di pise: "Roditelji su zamjerili što je ostavila siguran posao u banci i krenula putem kojim je krenula, a mještani Širokog Brijega je osuđuju i smatraju da ih je osramotila" http://fenix-magazin.com/38338/hrvatica-se-skinula-gola-i-potresla-siroki-brijeg/Ima li koji glas iz Sirokoga koji bi to mogao dati svoje mislenje o stanju u Sirokom u vezi ovog dogadaja? Da li je se bas digla neka prasina? Pa tebi u nicku piše Široki Mujaga se malo zaboravi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Klara Perko - Sirokobrijeska Hrvatica iz njemacke na TV-Emisiji na RTL Postano: 16 ruj 2014, 23:32 |
|
|
Metemma je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Momci, nisu valjda kompleksi u pitanju?
Uostalom Bobo, gdje ti nadje u Čapljni crnkinju? A nisi maknuo ni do Makarske te godine..To ne pominješ!:D
Ma, ti kad gledaš nove srbijanske filmove, u svakom imaš neku nezavisnu jaku samosvjesnu inteligentnu Beograđanku, od "Sveti Georgije... " do "Montevidea". A imam poznanicu, baš takva, iz fine beogradske porodice, školovana, pametna, načitana, otišla u jedan strani grad, i našla tamo crnca crn ko Afgan, nećemo sad reći koji grad i odakle je crnac, i on je šutno posle par nedelja. Pa i ti si nacitan, i pojeba bi neku crnkinju u Parizu prije nego sto si keks reka. Di razlika.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Klara Perko - Sirokobrijeska Hrvatica iz njemacke na TV-Emisiji na RTL Postano: 17 ruj 2014, 06:08 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ma, ti kad gledaš nove srbijanske filmove, u svakom imaš neku nezavisnu jaku samosvjesnu inteligentnu Beograđanku, od "Sveti Georgije... " do "Montevidea".
A imam poznanicu, baš takva, iz fine beogradske porodice, školovana, pametna, načitana, otišla u jedan strani grad, i našla tamo crnca crn ko Afgan, nećemo sad reći koji grad i odakle je crnac, i on je šutno posle par nedelja.
Pa i ti si nacitan, i pojeba bi neku crnkinju u Parizu prije nego sto si keks reka. Di razlika. Ja sam bosanska seljačina. A samo tvoje pitanje je dokaz šta zapad uradi od vas... čuj di je razlika....
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Klara Perko - Sirokobrijeska Hrvatica iz njemacke na TV-Emisiji na RTL Postano: 20 ruj 2014, 18:42 |
|
|
Metemma je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Pa i ti si nacitan, i pojeba bi neku crnkinju u Parizu prije nego sto si keks reka. Di razlika.
Ja sam bosanska seljačina. A samo tvoje pitanje je dokaz šta zapad uradi od vas... čuj di je razlika.... Ovo prvo stoji. A zapad ko zapad. Obraz je obraz, jel' na zapadu ili kod tebe u pickovcu, kojeg nema ni na mapi.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Klara Perko - Sirokobrijeska Hrvatica iz njemacke na TV-Emisiji na RTL Postano: 21 ruj 2014, 01:12 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ja sam bosanska seljačina. A samo tvoje pitanje je dokaz šta zapad uradi od vas... čuj di je razlika.... Ovo prvo stoji. A zapad ko zapad. Obraz je obraz, jel' na zapadu ili kod tebe u pickovcu, kojeg nema ni na mapi. Eto ti sad, bio si cool, sad si postao pravi gastarbajter. Unaprijedilo te da više ne pereš gume već šajbe od mercedesa pa si se uobrazio?
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Klara Perko - Sirokobrijeska Hrvatica iz njemacke na TV-Emisiji na RTL Postano: 22 ruj 2014, 11:38 |
|
|
Hedonizam ili putovanje u Siriju ( hint, dvije maloljetnice koje su "božjem putu")- ista stvar, roba ostaje roba.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Klara Perko - Sirokobrijeska Hrvatica iz njemacke na TV-Emisiji na RTL Postano: 22 ruj 2014, 11:55 |
|
|
Ima ona narodna: Ne radi kurva "ono" zbog para, nego što voli da se kara. Nek se "ispuca" pa ćemo oživjeti temu za godinu-dvije da vidimo epilog...
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Klara Perko - Sirokobrijeska Hrvatica iz njemacke na TV-Emisiji na RTL Postano: 22 ruj 2014, 22:27 |
|
|
Metemma je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Ovo prvo stoji. A zapad ko zapad. Obraz je obraz, jel' na zapadu ili kod tebe u pickovcu, kojeg nema ni na mapi. Eto ti sad, bio si cool, sad si postao pravi gastarbajter. Unaprijedilo te da više ne pereš gume već šajbe od mercedesa pa si se uobrazio? Ma jok, sad sam sef usisivaca unutrasnjosti mecke. Moc kvari, pa mozda zbog toga.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Klara Perko - Sirokobrijeska Hrvatica iz njemacke na TV-Emisiji na RTL Postano: 22 ruj 2014, 23:52 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Metemma je napisao/la: Eto ti sad, bio si cool, sad si postao pravi gastarbajter. Unaprijedilo te da više ne pereš gume već šajbe od mercedesa pa si se uobrazio? Ma jok, sad sam sef usisivaca unutrasnjosti mecke. Moc kvari, pa mozda zbog toga. Siso
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|