HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 sij 2025, 16:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 409 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ljubuški
PostPostano: 08 ožu 2015, 15:10 

Istina je istina... mlađe generacije pogotovo. Ne razumijem momke koji šeraju takve fotografije djevojaka koje im šalju fotografije. Nikad mi to nije palo na pamet i ne razumijem tu rabotu. Valjda ti treba biti svojevrsna čast kada ti cura pošalje takvu sliku, a ne da šeraš uokolo ko majmun. Onda se bude prava muškarčina jer nekom zajebeš život, ne kontam?

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2015, 15:22 

to su sitne muske duse koje su bolesno ljubomorne kad ih zenska otkaci, pa u nemogucnosti prihvacanja nove realnosti krecu ovim stazama ne bi li ih one "zapamtile". takvima treba dobar degenek, pozeljno od novog decka. :D

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2015, 15:28 

Zašto cure ne zatraže razmjenu fotografija, kako bi imale mutually assured destruction (iako ni to nije savršeno, jer se i dalje smatra da je za žensko veća sramota).

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2015, 15:35 

zene ne pate za slikama te vrste, drugo muskarac tesko da ima neku kompromitirajucu pozu cak i da je na slici cijeli gol, dok kod zena vec i nage grudi izazivaju potres, a kamoli sto vise. zene kad dijele moraju znati kome dijele i je li taj kojem daju sliku stabilna i pouzdana osoba koja se nece svetiti jednog dana.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2015, 15:38 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Afera trese Ljubuški. U pitanju su 16-godišnjakinje, od kojh su neke odlikašice u gimnazije. Najgore je, onaj koji je distribuirao je isto maloljetnik.,

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2015, 15:49 

lider30 je napisao/la:
Afera trese Ljubuški. U pitanju su 16-godišnjakinje, od kojh su neke odlikašice u gimnazije. Najgore je, onaj koji je distribuirao je isto maloljetnik.,

Nešto u priči škripi. Zirdum navodi 7 cura. Kako to da su slike procurile u isto vrijeme? Neko ih skupljao i onda tempirao objavu? Sve jedan dečko, njemu slale ili on prikupio među rajom?

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2015, 16:36 

Ja imam kćerku, ne bi mi bilo drago ali ne dao Bog većeg zla. Dok su maloljetnici u pitanju ne vidim problem. Samo je postigla budala da ga više nikad nijedna ne pogleda.

Imaju ti mobovi i prednost. U moje vrijeme bi za neke ženske pričali da su ih ziligu na svakakve načine obično odbijeni dečki. U malom mjestu kad cura dođe na takav glas onda je to teret. Mislim da bar u pola slučajeva je bila laž ali ajde se opravdaj. Čuo sam takvih gadosti da... Kad bi danas tvrdili isto odmah bi im tražili fotku ili snimku inače mu se ne bi vjerovalo.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2015, 16:42 

Ministry of Sound je napisao/la:
Možda sam malo prestar (mobitel tek nabavio 2001 s 20-ak god) pa ne kontam foru, je li ovo danas prave sve djevojke ili samo one razuzdanije?

Nisi više moj idol... to je nešto kao seks, isto kao da pitaš upražnjavaju li ga sve djevojke ili samo one razuzdanije...

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2015, 02:56 

A čuj, jedno je moja vizura iz liberalnije zemlje i u ovim godinama slobode na Tinderu gdje golu fotku dobiješ za 5 min. Drugo je kad je riječ o curetku u 2 ili 3 razredu srednje koja to radi u okolini gdje svi znaju sve.

Na stranu moralne implikacije, da je mode dijete, bio bih razočaran zbog propusta u razmišljanju, katastrofalna taktička greška koju je počinila.

Djeci ne možeš dozvoliti 100%-nu slobodu, ali ih ne možeš ni previše pritisnuti pravilima i restrikcijama jer će ti to vratiti s kamatama. Razumno rješenje je da ih se nauči ne što razmišljati nego kako uopće razmišljati i rezonirati.

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2015, 03:10 

To je inače ozbiljno kazneno djelo, za ovo se ide u zatvor od jedne do pet godina. Odnosi se i na starije maloljetnike koji rasparčavaju takve fotografije. Fino u policiju i prijavit, vidit će se po gaćama tko je rasparčavao.

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2015, 08:34 

Svaka čast Šušnji na osvrtu na početku teme, jednostavno mu svaka stoji. :palacgore2

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2015, 11:33 

Zato cure pamet u glavu. Prvo tražite njegove gole slike i da se vidi faca. U rezoluciji 4000x2500px. Za svaku vašu unaprijed tražite dvije njegove. I uživajte u očijukanju preko telekomunikacija bez stresa.

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2015, 13:47 

meni je frend slao slike šta su njemu cure slale, sad da sam ja degenerik mogo sam ih dijelit dalje, i tako to valjda ide sa tim slikama ako ih već nije taj kome su slike slane objavio

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2015, 19:19 

Ministry of Sound je napisao/la:
dok moralna svjetina i one farizejke koje i nemaju sta pokazat kolutaju okicama. i umjesto da drustvo osudi njega i takve.umjesto da policija zastiti cure jer se radi o maloljetnicama i maloljetnickom nasilju nad njima, za dan zena top tema su srednjoskolke koje zamislite belaja usudjuju se pokazat momku vlastito tijelo.

I dok se ovi sto nista ne seksaju nasladjuju nad cinjenicom da je neki moron sjebao curkama iduci pola godine zivota trenutno se sirom hercegovine dilaju viagre, kondomi, antibebi pilule i ostale kerefeke kako bi moralni katolici sutra posle fukodroma mogli biti slank na misama. A posle mise ce ionako u birtiju na viber vidit jel se skinula koja nova..

Pari mi se da je ovo više onako proizvoljno stereotipno pretpostavljeno, nego opis utemeljen na stvarnim reakcijama ljudi. Zlobno zatucano društvo, tračeri, ljubomorni, bla, bla, bla, klasika. Možda su ljudi u Ljubuškom generalno baš sjebani radi ovoga, puni razumijevanja za tinejdžerske greške jer su ih i sami činili, zabrinuti i za vlastitu djecu i traže od policije da reagira.

Vrh

PostPostano: 05 kol 2016, 21:40 

Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
Je l' ovo Bibić došao na odmor?

Državljani Bahraina se potukli sa Ljubušacima na kupalištu Kravice

Citat:
Na kupalištu Kravice u mjestu Studenci, općina Ljubuški, danas je došlo do tuče u kojoj je učestvovalo nekoliko osoba, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona (MUP ZHK).

Policijska uprava (PU) Ljubuški dojavu o tuči je primila u 13:30 sati, nakon čega su policijski službenici izašli na mjesto događaja.

U službene prostorije PU Ljubuški privedeno je više osoba, dva državljanina Bahraina (riječ je o muškim osobama, rođenima 1991. i 1992. godine) i tri bosanskohercegovačka. državljanina (riječ je o muškim osobama s područja općine Ljubuški, rođenima 1963., 1959. i 1986. godine).

Trenutno se radi na uzimanju izjava od učesnika tuče i svjedoka te se utvrđuju činjenice koje su dovele do incidenta.

Nakon završetka obrade, učesnicima tuče bit će uručeni prekršajni nalozi, a postoji mogućnost plaćanja kazne u iznosu od 400 do 800,00 KM, navode iz MUP-a ZHK.

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160805123

Vrh

PostPostano: 05 kol 2016, 21:43 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Ljubušaci razbili Arape, koji su pokušali klanjati na Kravici.

Ima znak da je zabranjeno raditi vjerske obrede, više puta Arapi upozoreni od domaćih, onda se suknuli pa ih razbili.

Vrh

PostPostano: 05 kol 2016, 22:46 

Treba ih mlatiti stalno. U njihovim državama križ i kršćanska molitva zabranjeni osim u dobro zvučno i vizualno izoliranom podrumu.
Ne postoji nijedan razlog zašto bi ih ijedan Hrvat žalio.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2016, 09:12 

Nek su dobili degeneka, nije ovo njihova pustara da rade šta hoće, gdje hoće.
Doći tako kao gost u tuđu zemlju i ne pridržavati se pravila a svi znamo kakve su rigorozne kazne ako se ostali ne pridržavaju pravila u njihovim, čisto nepoštivanje domaćina.
Njihov problem što su ih kvisling Bošnjaci nafilovali da je ovo islamska država i da mogu raditi šta god hoće.

slika

Imaju bošnjačke džamije i nek klanjaju u njima do mile volje.
Šta vrijedi za ostali normalni svijet ima da vrijedi i za ove zaostale turiste.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2016, 10:04 

Upozorenja: 1
Ako su ih našklepali batina zbog klanjanja , i neka su , svaka čast.

Čuj klanjaju na onakvom lepom turističkom mestu?! , pas im mater nenormalnu , misle da je sve islamsko na ovom svetu čim oči svoje pogane otvore.

Gde je to *** islamsko dovuklo guzicu samo zbog toga što je čuo da je BiH islamska država.

Fuj.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2016, 10:46 

Dobili batine jer u blizini nije bilo koza, pa u vodi za guzu uhvatili rodicu jednog od ovih što ih je tukao. Prvi put sam takvo nešto doživio još 1996 u Dortmundu na bazenu, kada su neki palestinci za guzu u bazenu počeli hvatati djevojke, na njihovu nesreću i plavu turkinju. Koja je tada tuča nastala.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2016, 13:12 

Napucali Mošnje 400 komentara na klislam. Jako se vidi gdje im srce leži.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2016, 13:29 

BBC je napisao/la:
Napucali Mošnje 400 komentara na klislam. Jako se vidi gdje im srce leži.

I svi do jednog uhvatili se klanjanja, a nigdje u medijima nije spomenut razlog tuče. Dobro im neko postavio pitanje, koji to muslimani klanjaju u 13 i 30.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2016, 13:39 

U tom Bahreinu (ako su od tamo) su donekle i fer prema kršćanima i ne-muslimanima. 70% shia u državi pa vjerojatno zbog toga jer su donekle normalniji. Mislim da ti što su došli u Bosnu su iz sunni manjine.

Vrh

PostPostano: 06 kol 2016, 14:05 

BBC je napisao/la:
U tom Bahreinu (ako su od tamo) su donekle i fer prema kršćanima i ne-muslimanima. 70% shia u državi pa vjerojatno zbog toga jer su donekle normalniji. Mislim da ti što su došli u Bosnu su iz sunni manjine.

Ne mislim ništa, nema tu puno razlike u njihovom odnosu prema ženama, pogotovo polugolim nemuslimankama. Pitanje zašto se na forumima i komentarima ova tuča stavlja u kontekst sprečavanja obavljanja vjerskog obreda, kada to nigdje nije spomenuto? Tu je i katolicima također zabranjeno krstiti se moliti krunice, a bilo je takvih slučajeva da posjetitelji iz Međugorja dođu na to kupalište i onda tijekom pauze ili ti prije objeda počnu moliti!

Vrh

PostPostano: 06 kol 2016, 14:22 

ManInBlack je napisao/la:

Ne mislim ništa, nema tu puno razlike u njihovom odnosu prema ženama, pogotovo polugolim nemuslimankama. Pitanje zašto se na forumima i komentarima ova tuča stavlja u kontekst sprečavanja obavljanja vjerskog obreda, kada to nigdje nije spomenuto? Tu je i katolicima također zabranjeno krstiti se moliti krunice, a bilo je takvih slučajeva da posjetitelji iz Međugorja dođu na to kupalište i onda tijekom pauze ili ti prije objeda počnu moliti!

Kako nije? Jučer su si mediji brujali o tomu, tj da je klanjanje uzrok incidenta.

http://www.dnevno.ba/vijesti/dosla-dvoj ... zni-52892/

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 409 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: