Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7632 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Sramota baš. A taj Čupo je, dok je bio u Mostaru u gradskoj župi pored gradilišta dvorane, prije par godina otvorio kafić u dvorištu crkve, odmah preko puta župnog ureda. Nije baš u sklopu crkve, ali je također ubirao prihode.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80711 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Btw, dešavat će se smiješne situacije.
Mnogi turisti koji su ovo bookirali preko Airbnb i kreću se okolo sa GPS pokušat će ući u apartmane kroz glavna vrata crkve. Mislit će da je cijela zgrada apartmanska, ljudi obično krenu na glavna vrata sa koferima, misle da je objekt hotel.
I onda će usred mise Čupo “ne ne; ne ova vrata, ona druga vrata! Yes, yes! Welcome!”
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26520 Lokacija: Heartbreak Hotel
Robbie MO je napisao/la:
Jel komentirao ovo fra Bože.
Dobro bi mu došao predah od razotkrivanja koji fratar NIJE gej, 80% vremena se time bavi
U vezi ovih apartmana sigurno bi dao urnebesan komentar
Kako da ne, postavio sam to na prošloj stranici.
Malo offtopica. Fra Bože je u međuvremenu postao i pjevaćka zvijezda, izdao svoj CD. Također postao je i youtube stand-up komičar, i svako malo objavi neki svoj novi vic, šalu, zezanciju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Primjetite drvored koji je pedantno zasadjen uz obalu.
Da pruza hlad ljeti, cuva podlogu od erozije i daje ljepotu i sklad u oku promatraca. Tko bi rekao da ce 100 godina poslije ti jednostavni koncepti biti nedokucivi vecini danasnjih urbanih planera.
_________________ SIPA pokušala privesti Dodika u Istočnom Sarajevu, MUP RS-a se usprotivio ----> 364 komentara na klix.ba
U malom bh. mjestu iscrtana ogromna šahovnica ----> 372 komentara na klix.ba
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26520 Lokacija: Heartbreak Hotel
Glede Neuma, nekoć davno sam radio digitalizaciju arhiva izdatih građevnih dozvola za isti, tamo negdje od sredine 1950ih pa do konca 1970ih. U tom ranom period, do konca 1960ih skoro sve građevne dozvole su se odnosile na vikendice. Dakako bilo ih je jako malo, nekoliko godišnje. Ali ono što je zanimljivo jeste bila struktura vlasnika, sve Sarajlije. I sve neka egzotična imena i prezimena, kao iz Austrougarske. Nekakvi Rudolfi i Eugeni, Štemberzi i Blumovi eventualno poneki Kovalski ili Lisjak. Kažem šefu: Ovo je baš zanimljivo u smislu demografske povijesti jer se isčitava elitistička struktura Sarajeva kako u tom periodu tako i u kontinuitetu tj odražava se migratorna struktura.... A šef me tupo pogleda žvačući burek i reče: -Ti si puko.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Glede Neuma, nekoć davno sam radio digitalizaciju arhiva izdatih građevnih dozvola za isti, tamo negdje od sredine 1950ih pa do konca 1970ih. U tom ranom period, do konca 1960ih skoro sve građevne dozvole su se odnosile na vikendice. Dakako bilo ih je jako malo, nekoliko godišnje. Ali ono što je zanimljivo jeste bila struktura vlasnika, sve Sarajlije. I sve neka egzotična imena i prezimena, kao iz Austrougarske. Nekakvi Rudolfi i Eugeni, Štemberzi i Blumovi eventualno poneki Kovalski ili Lisjak. Kažem šefu: Ovo je baš zanimljivo u smislu demografske povijesti jer se isčitava elitistička struktura Sarajeva kako u tom periodu tako i u kontinuitetu tj odražava se migratorna struktura.... A šef me tupo pogleda žvačući burek i reče: -Ti si puko.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.