|
|
Stranica: 11/11.
|
[ 263 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 09 sij 2026, 13:27 |
|
|
|
Cetnicko trebinje zivi i parazitira od ustaskog Dubrovnika
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 09 sij 2026, 19:24 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Cetnicko Trebinje kontrolise sve to dolje, i Boku, i Dubrovnik, i cijelu izvornu svetosavsku Ercegovinu
Sveti Sava i Sveti Vasilije imaju svoju licnu vojsku u Trebinju. Bez dileme Trebinjci i Trebinjke jedino kontroliraju kase u Studenca po Dubrovniku
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 09 sij 2026, 21:58 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4471 Lokacija: Dridska Župa
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Altomanović je napisao/la: Cetnicko Trebinje kontrolise sve to dolje, i Boku, i Dubrovnik, i cijelu izvornu svetosavsku Ercegovinu
Sveti Sava i Sveti Vasilije imaju svoju licnu vojsku u Trebinju. Bez dileme Trebinjci i Trebinjke jedino kontroliraju kase u Studenca po Dubrovniku I u ribole!
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 09 sij 2026, 22:12 |
|
|
|
Znači u PemA radu lokalci, ili Nepalci.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 11 sij 2026, 20:30 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Znači u PemA radu lokalci, ili Nepalci. Nema Pema više od 10 godina. Studenac se masovno proširio. A tamo su na kasi većinom Trebinjci. Tommy je najbolji što se domaćih zaposlenika. Konzum je mješano i domaći i trebinjci bude i poneki nepalac.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 11 sij 2026, 21:14 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4471 Lokacija: Dridska Župa
|
|
I kod mene u Marini su u Tomija sve naši, ne znam da sam ikad vidia strance da rade, u Lidla i Spara na kasi rade naši, ali ima i stranaca u pozadini, doduše Tomi je poprilicno šrot.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 25 sij 2026, 23:32 |
|
|
Citat: TREBINJE Majka i kćerke iz Istanbula prešle na pravoslavlje u Trebinju: Sada se zovu Jelisaveta, Marija i Ana Dvije kćerke i majka porijeklom iz Turske danas su se krstile u jednom od trebinjskih hramova. Stigle su iz Istanbula, zavoljele Trebinje i pravoslavlje pa za njih nije bilo dileme. Svojim turskim imenima su dodale biblijska imena po svom izboru Jelisaveta, Marija i Ana. Sada se zovu, Ana Merve Derya, Marija Aise Nulia, Jelisaveta Rejhan. Jačanje srpskog korpusa. Hoće li i RS Bošnjeb tim putem kao što su im tvorci krenuli?  https://toktv.ba/majka-i-kcerke-iz-ista ... ija-i-ana/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 26 sij 2026, 03:21 |
|
|
|
Oj lijepa turska ceri Krsticete kaludjeri
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 26 sij 2026, 10:13 |
|
|
|
Bolje čak i krivoslavlje nego islam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 26 sij 2026, 11:07 |
|
|
|
Ne znam kome i kakva je to vijest uopšte na današnjem vremenu?! To je svakako lična stvar, vjerovala u jednog boga, sad vjeruje u drugog, who cares.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 26 sij 2026, 12:13 |
|
|
Machak je napisao/la: Ne znam kome i kakva je to vijest uopšte na današnjem vremenu?! To je svakako lična stvar, vjerovala u jednog boga, sad vjeruje u drugog, who cares. Pa vaši portali forsirsiraju te priče. Samo upiši u tražilicu i vidjet ćeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 26 sij 2026, 12:23 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Machak je napisao/la: Ne znam kome i kakva je to vijest uopšte na današnjem vremenu?! To je svakako lična stvar, vjerovala u jednog boga, sad vjeruje u drugog, who cares. Pa vaši portali forsirsiraju te priče. Samo upiši u tražilicu i vidjet ćeš. Žutilo. Daj samo nešto što će se klikati. Bomba! Turkinje prešle sa islama na pravoslavlje! ili Bomba, pjevačica do jučer bila sa jednim, sad sa drugim! Novinarstvo se srozalo na izuzetno niske grane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Trebinje Postano: 27 sij 2026, 15:53 |
|
|
Machak je napisao/la: Ne znam kome i kakva je to vijest uopšte na današnjem vremenu?! To je svakako lična stvar, vjerovala u jednog boga, sad vjeruje u drugog, who cares. Pa ako cemo realno i iskreno. Vise takve stvari objavljuju vasi portali i osobe nego drugi
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|