|
|
Stranica: 7/163.
|
[ 4060 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 20:06 |
|
|
BBC je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Upravo sam na splitskoj rivi. Plenkovic ce sada drzati govor. Torcida je prisutna i cijelo vrijeme zvizdi. Na bini je bio CDU cinovnik koji je pricao o imigracijskoj politici i hvalio merkel. Ovi kreteni sa zastava mu pljescu. Odvratno, ovi hdzovci nemaju pojma da je upravo govorio o prihvacanju kvota.
Krsticevic je govorio nesto kako je moguce da Split ne pozdravlja ratne pobjednike Torcida pocela uzvikivati mirko norac. Trenutno je glas za HR HDZ glas za silovanja žena po Hrvatskoj i terorističke napade. Ima li itko od normalnih , ozbiljnih, pismenih i koji nekog kurca kuže, da zna odkud ovakva ideja kod potomaka?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 20:11 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
BarackObama je napisao/la: Naravno da će ministar Ostojić poselamit migrante koji su na proputovanju kroz Hrvatsku. Ali Plenki je spreman skinuti gaće i potpisati kvote. Umjesto da slijedi Višegradsku skupinu. Milanović ima više mude od Plenkija. I više će koristi donijeti Hrvatskoj. Tako ti je to. Jbg. Milanović i muda...dobar! 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 20:17 |
|
|
|
Miro Kovač rekao mi da nece biti naseljavanja izbjeglica. Tvrdi da je Merkelica sama odustala od njih te da su privremene. Sutra ide na neku misu. Bio je tamo Gordan Jandroković.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 20:22 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Miro Kovač rekao mi da nece biti naseljavanja izbjeglica. Tvrdi da je Merkelica sama odustala od njih te da su privremene. Sutra ide na neku misu. Bio je tamo Gordan Jandroković. gle, šta znači Hrvatskoj par stotina ili tisuća doseljenih izbjeglica? ionako će pobjeć dalje u EU prvom prilikom. politika EU je totalno pogrešna ako se mene pita, ali Hrvatska je članica EU i jbg. treba se koncentrirati na pozitivne stvari i izvući što se može više iz članstva. ne na Jakovinin način, naravno.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 20:34 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: I što sad bi ja s tobom trebao ući u raspravu o Dinamu i BBB, ukratko ne razaumiješ se u temu, a BBB su najgori navijači na svijetu, koje je do tako niskog ranga doveo isti onaj koji sada srozava Torcidu na najniže grane u povijesti. zaba, ja se s tobom slažem u mnogim stvarima, ali oko onog majmuna se nikad nećemo složiti. Predsjednik Tuđman ga je potjerao iz Dinama, vratio se pod okriljem SDP-a i Bandića 2001. obožavatelj Jugoslavije i Jovanke Broz, narkoman, spodoba koja na Božić psuje Boga...pusti milijuni gradskog novca su ulupani u stadion Maksimir, a vidi ga - ruglo na istoku grada. koliko se atletičara, strijelaca, odbojkaša, rukometaša...moglo financirati tim pokradenim novcem? neću dalje, otišla sam u off topic.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 20:41 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Miro Kovač rekao mi da nece biti naseljavanja izbjeglica. Tvrdi da je Merkelica sama odustala od njih te da su privremene. Sutra ide na neku misu. Bio je tamo Gordan Jandroković. gle, šta znači Hrvatskoj par stotina ili tisuća doseljenih izbjeglica? ionako će pobjeć dalje u EU prvom prilikom. politika EU je totalno pogrešna ako se mene pita, ali Hrvatska je članica EU i jbg. treba se koncentrirati na pozitivne stvari i izvući što se može više iz članstva. ne na Jakovinin način, naravno. Nezelim niti jednog. Tko moze uopce garantirati da ce otici dalje? Tko kaze da nece nakon nekoliko godina jos jednom napraviti? Jedan je previse! Zelim da RH ostane bijela, slavenska i krscanska. Ajde da su u pitanju kinezi ili netko od civiliziranih naroda ali ovo su sunni arapi o kojima pricamo. Koji je vama kuki? Tako i sada maloprije jedan iz pasivnih krajeva od nekih 50ak godina dobacio "pa to je samo 1000 ljudu" Htio sam pitati jos o trecem i suverenosti RH samo ovi drugi se se ugurali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 20:54 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: gle, šta znači Hrvatskoj par stotina ili tisuća doseljenih izbjeglica? ionako će pobjeć dalje u EU prvom prilikom. politika EU je totalno pogrešna ako se mene pita, ali Hrvatska je članica EU i jbg. treba se koncentrirati na pozitivne stvari i izvući što se može više iz članstva. ne na Jakovinin način, naravno.
Nezelim niti jednog. Tko moze uopce garantirati da ce otici dalje? Tko kaze da nece nakon nekoliko godina jos jednom napraviti? Jedan je previse! Zelim da RH ostane bijela, slavenska i krscanska. Ajde da su u pitanju kinezi ili netko od civiliziranih naroda ali ovo su sunni arapi o kojima pricamo. Koji je vama kuki? Tako i sada maloprije jedan iz pasivnih krajeva od nekih 50ak godina dobacio "pa to je samo 1000 ljudu" Htio sam pitati jos o trecem i suverenosti RH samo ovi drugi se se ugurali. ma ne želim ih ni ja, Bog nek mi oprosti. imam rodicu u Slavoniji. i priča mi ona kako je prošlog ljeta Osijek bio pun izbjeglica. i kaže: sjedim u gradu, otišla s društvom na sladoled. preko puta mene sjede ljudi koji očito nisu Hrvati, a nisu ni turisti. pokušavaju se sporazumjeti na engleskom. oko vrata nose križiće.  prije 50 godina stanovništvo Sirije činilo je 40 % kršćana. svećenici u Svetoj zemlji su najvećim dijelom sirijskog porijekla. sad su statistička pogreška. isto tako je u Iraku. gdje god je krenulo "arapsko proljeće", kršćani su najugroženiji. znam da sam šovinist, ali zbog njih bih prihvatila rizik. osim toga, nisu ni svi muslimani potencijalni bombaši samoubojice. moramo se naviknuti na to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 20:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
ZGabriel je napisao/la: BBC je napisao/la: Trenutno je glas za HR HDZ glas za silovanja žena po Hrvatskoj i terorističke napade.
a glas za SDP nije? selam alejkum, maj nejm iz Ranko Ostojić? refugees welcome itd.? jebote, šta vama stavljaju u vodu, da mi je znati. Ne razumijem, zašto spominješ SDP. Ja ga nisam spomenuo. Jesi možda senilna postala.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 21:00 |
|
|
BBC je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: a glas za SDP nije? selam alejkum, maj nejm iz Ranko Ostojić? refugees welcome itd.?
jebote, šta vama stavljaju u vodu, da mi je znati.
Ne razumijem, zašto spominješ SDP. Ja ga nisam spomenuo. Jesi možda senilna postala. spomenuo si politiku koju je promovirao SDP u svom mandatu. da nisi ti možda senilan? oće to kad si internet bojovnik iz austrijske fotelje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 21:05 |
|
|
|
Gdje sam to ovdje spomenuo. Puklo te predizborno vrijeme i kafanu si zanemarila, idi očisti prašinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 21:12 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Nezelim niti jednog. Tko moze uopce garantirati da ce otici dalje? Tko kaze da nece nakon nekoliko godina jos jednom napraviti? Jedan je previse! Zelim da RH ostane bijela, slavenska i krscanska. Ajde da su u pitanju kinezi ili netko od civiliziranih naroda ali ovo su sunni arapi o kojima pricamo.
Koji je vama kuki? Tako i sada maloprije jedan iz pasivnih krajeva od nekih 50ak godina dobacio "pa to je samo 1000 ljudu"
Htio sam pitati jos o trecem i suverenosti RH samo ovi drugi se se ugurali. ma ne želim ih ni ja, Bog nek mi oprosti. imam rodicu u Slavoniji. i priča mi ona kako je prošlog ljeta Osijek bio pun izbjeglica. i kaže: sjedim u gradu, otišla s društvom na sladoled. preko puta mene sjede ljudi koji očito nisu Hrvati, a nisu ni turisti. pokušavaju se sporazumjeti na engleskom. oko vrata nose križiće.  prije 50 godina stanovništvo Sirije činilo je 40 % kršćana. svećenici u Svetoj zemlji su najvećim dijelom sirijskog porijekla. sad su statistička pogreška. isto tako je u Iraku. gdje god je krenulo "arapsko proljeće", kršćani su najugroženiji. znam da sam šovinist, ali zbog njih bih prihvatila rizik. osim toga, nisu ni svi muslimani potencijalni bombaši samoubojice. moramo se naviknuti na to. Vidis ti upravo demonstriras kako mediji peru mozak ljudima. Nisi sovinist ako ne zelis te muslice u svojoj zemlji. Ne slusaj index, jutarnji i ostale lijevo-liberalne tabloide. Kao sto u ustavu pise RH je nacionalna drzava hrvatskog naroda i njenih nacionalnih manjina (to nije isto sto imigranti) stoga njeno je pravo da ne uzima hr kulturi strane bliskoistocnjake.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 21:13 |
|
|
BBC je napisao/la: Gdje sam to ovdje spomenuo. Puklo te predizborno vrijeme i kafanu si zanemarila, idi očisti prašinu. idi ti podmaži kalaš, trebat će ti u ratu protiv džihadista. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 21:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63120 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Moj glas ide Milijanu Brkiću, na zadnjem je mjestu u mojoj izbornoj jedinici, valjda će mu ljudi davati glasove, a ne Hasanbegoviću koji svakako ulazi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 21:17 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ma ne želim ih ni ja, Bog nek mi oprosti. imam rodicu u Slavoniji. i priča mi ona kako je prošlog ljeta Osijek bio pun izbjeglica. i kaže: sjedim u gradu, otišla s društvom na sladoled. preko puta mene sjede ljudi koji očito nisu Hrvati, a nisu ni turisti. pokušavaju se sporazumjeti na engleskom. oko vrata nose križiće.  prije 50 godina stanovništvo Sirije činilo je 40 % kršćana. svećenici u Svetoj zemlji su najvećim dijelom sirijskog porijekla. sad su statistička pogreška. isto tako je u Iraku. gdje god je krenulo "arapsko proljeće", kršćani su najugroženiji. znam da sam šovinist, ali zbog njih bih prihvatila rizik. osim toga, nisu ni svi muslimani potencijalni bombaši samoubojice. moramo se naviknuti na to. Vidis ti upravo demonstriras kako mediji peru mozak ljudima. Nisi sovinist ako ne zelis te muslice u svojoj zemlji. Ne slusaj index, jutarnji i ostale lijevo-liberalne tabloide. Kao sto u ustavu pise RH je nacionalna drzava hrvatskog naroda i njenih nacionalnih manjina (to nije isto sto imigranti) stoga njeno je pravo da ne uzima hr kulturi strane bliskoistocnjake. Tko bi rekao da će ona kao konzervativka Hrvatica postati EU-ropljanka i Zemljanka u predizborno vrijeme. Kud Plenković (ka Merkel) tu i mala Gabrijela.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 21:28 |
|
|
BBC je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Vidis ti upravo demonstriras kako mediji peru mozak ljudima. Nisi sovinist ako ne zelis te muslice u svojoj zemlji. Ne slusaj index, jutarnji i ostale lijevo-liberalne tabloide.
Kao sto u ustavu pise RH je nacionalna drzava hrvatskog naroda i njenih nacionalnih manjina (to nije isto sto imigranti) stoga njeno je pravo da ne uzima hr kulturi strane bliskoistocnjake. Tko bi rekao da će ona kao konzervativka Hrvatica postati EU-ropljanka i Zemljanka u predizborno vrijeme. Kud Plenković (ka Merkel) tu i mala Gabrijela. Gledajuci ponasanje tog Krsticevica i Hdzovaca opcenito covjek bi pomislio da je milanovic bio u pravu kada je RH nazvao slucajnom drzavom. Oni se samo vade na staru slavu ali eto "1000 muslica nije nista"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 21:30 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Vidis ti upravo demonstriras kako mediji peru mozak ljudima. Nisi sovinist ako ne zelis te muslice u svojoj zemlji. Ne slusaj index, jutarnji i ostale lijevo-liberalne tabloide.
Kao sto u ustavu pise RH je nacionalna drzava hrvatskog naroda i njenih nacionalnih manjina (to nije isto sto imigranti) stoga njeno je pravo da ne uzima hr kulturi strane bliskoistocnjake. ne slušam to smeće koje navodiš. ne čitam ih. govorim po svojoj savjesti. kad sam jednom davno stigla u Njemačku, susjed je na vratima imao naljepnicu "svi smo mi došljaci. negdje." (moj slobodan prijevod). jasno mi je da je danas situacija bitno drugačija, jer drukčije je kad ja dođem u Njemačku, govorim njemački, imam istu povijest kao domaćini, nego kad dođe netko polupismen i ne može se sporazumjeti (vidjela svojim očima u uredu za strance). ali i izbjeglice su ljudi. općenito su današnji ljudi zaboravili biti ljudi. zato nam je tako kako je. znam da je moje mišljenje utopija i da će se raspasti s prvom sljedećom bombom, ali ne mogu si pomoći. sorry, opet off topic. bibićko...odjebaus.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 21:32 |
|
|
|
Dobro, javi se kad te siluju u Zagrebu. Hoćeš očekivati od nas da te žalimo ? Ti si zrela da dobiješ nešto novca od Soroseve fondacije. To su vam ti Dodrinaši, ne znaju tko im glavu nosi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 07 ruj 2016, 21:33 |
|
|
BBC je napisao/la: Dobro, javi se kad te siluju u Zagrebu. Hoćeš očekivati od nas da te žalimo ? ja se znam obraniti od napadača. hoćeš konačno odjebati sa tom svojom debilnom spikom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 21 ruj 2016, 08:51 |
|
|
|
Plenkoviću moraš to malo žešće.
I ovaj Economist leglo marksista i radical left morona.
“The Economist”: Vučić je eurofil godine!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 26 ruj 2016, 22:10 |
|
|
http://direktno.hr/en/2014/domovina/625 ... %A1iti.htmne treba mu Glasnovićev potpis, a Pupovčev treba? stoka sanaderska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 26 ruj 2016, 22:44 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: http://direktno.hr/en/2014/domovina/62525/Plenkovi%C4%87-Glasnovi%C4%87eve-izjave-su-neprimjerene-FF-treba-sam-to-rije%C5%A1iti.htm
ne treba mu Glasnovićev potpis, a Pupovčev treba? stoka sanaderska. Glasnović je seljačina koji je omogućio da radikalni ljevičari pokupe simpatije javnosti.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 26 ruj 2016, 22:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86604 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
ZGabriel je napisao/la: http://direktno.hr/en/2014/domovina/62525/Plenkovi%C4%87-Glasnovi%C4%87eve-izjave-su-neprimjerene-FF-treba-sam-to-rije%C5%A1iti.htm
ne treba mu Glasnovićev potpis, a Pupovčev treba? stoka sanaderska. A tko bi htio da mu saborska vecina ovisi o hirovima lovca na chemtrails, da strepis svaki dan hoce li te ovaj optuziti da si UDBA-s, ili da ugleda neke sotoniste u tvojoj vladi pa uskrati podrsku? Hrvatskoj je ipak potrebna stabilnost.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 26 ruj 2016, 22:56 |
|
|
tebi je seljačina, meni je faca. nekako mi je moje mišljenje važnije od tvog.  Mato Kapović ti je valjda cool. Predrag Mišić, Srbin iz Vukovara, hrvatski branitelj: Citat: POŠTOVANI GOSPODINE PLENKOVIĆU Ovim putem Vam se obraćam u nadi da će te ako ništa drugo razmisliti prije bilo kakve odluke.Znam mnogi će reći da sam više dosadio pišući o ovoj temi,moram situacija je vrlo ozbiljna.Molim Vas kao budućeg predsjednika Hrvatske vlade da ozbiljno razmislite kad su u pitanju pregovori s SDSS i Miloradom Pupovcem,.Čoviekom koji nema legimitet predstavljati srpsku nacionalnu manjinu ,da bih potkrijepio svoj stav i tvrdnju ,od 140000 tisuća pripadnika srpske nac.manjine on je dobio 11 400 glasova mahom aboliranih Srba koji niti su željeli niti žele suživot,on ih koristi za svoju suludu ideologiju o ugroženim Srbima .130000 tisuća pripadnika te manjine je izišlo na izbore i dalo glas nekoj od parlamentarnih stranaka,to su oni koji daju svoj glas Vama i žele živjeti u Hrvatskoj kao jedinoj im domovini.Ako ne zbog njih razmislite o 10000 tisuća pravoslavaca koji su rame uz rame sa svima ostalim braniteljima ginuli i stvorili jedinu nam Hrvatsku.Čovjek koji laže da predstavlja srpsku nac ,manjinu nema legitimitet prilog u tom govore brojke,.Gospodine Plenkoviću vjerujem da imate toliko političke mudrosti, htio bih da razmislite prije nego donesete konačnu odluku,našu potporu imate a njega jednom za uvijek izbrišite s političke scene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 26 ruj 2016, 22:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: http://direktno.hr/en/2014/domovina/62525/Plenkovi%C4%87-Glasnovi%C4%87eve-izjave-su-neprimjerene-FF-treba-sam-to-rije%C5%A1iti.htm
ne treba mu Glasnovićev potpis, a Pupovčev treba? stoka sanaderska. A tko bi htio da mu saborska vecina ovisi o hirovima lovca na chemtrails, da strepis svaki dan hoce li te ovaj optuziti da si UDBA-s, ili da ugleda neke sotoniste u tvojoj vladi pa uskrati podrsku? Hrvatskoj je ipak potrebna stabilnost. što će mu, naravno, omogućiti etnobiznismen i stalni gost kod Vučića Pupovac?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 26 ruj 2016, 23:00 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: tebi je seljačina, meni je faca. nekako mi je moje mišljenje važnije od tvog.  No shit ?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|