|
|
Stranica: 152/158.
|
[ 3940 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 13:44 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 15:37 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 17:05 |
|
|
Imota je napisao/la: https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/milanovic-habijan-je-gej/2528567.aspx
Haha nek je napokon neko reka …i ..bas se iskaza zar ne.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 17:21 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/milanovic-habijan-je-gej/2528567.aspx
Haha nek je napokon neko reka …i ..bas se iskaza zar ne..  Opet branis pedere a 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 17:47 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: …i ..bas se iskaza zar ne..  Opet branis ******** a  ..sta ja imam koga branit i sta imam branit samo u komunizmu je bio lov na manjine u bilo kom smislu a ocito taj duh je osta kod našeg predsjednika…
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 17:51 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Opet branis ******** a  ..sta ja imam koga branit i sta imam branit samo u komunizmu je bio lov na manjine u bilo kom smislu a ocito taj duh je osta kod našeg predsjednika… Haha upravo branis Sad ste u hadezeu branitelji pozadinaca
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 17:59 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: ..sta ja imam koga branit i sta imam branit samo u komunizmu je bio lov na manjine u bilo kom smislu a ocito taj duh je osta kod našeg predsjednika… Haha upravo branis Sad ste u hadezeu branitelji pozadinaca …Opa otkrio si Ameriku kolko si na forumu jes dosa iza mene mislim da i konacno si skonta da podržavam individualnost a ne kolektivno mišljenje sto je karakteristika komunizma i slični režima…evala majstore.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 18:00 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Haha upravo branis
Sad ste u hadezeu branitelji pozadinaca
…Opa otkrio si Ameriku kolko si na forumu jes dosa iza mene mislim da i konacno si skonta da podržavam individualnost a ne kolektivno mišljenje sto je karakteristika komunizma i slični režima…evala majstore..  Da znam da si pozadinac Lipo je vidit kad izađete iz ormara
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 18:02 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: …Opa otkrio si Ameriku kolko si na forumu jes dosa iza mene mislim da i konacno si skonta da podržavam individualnost a ne kolektivno mišljenje sto je karakteristika komunizma i slični režima…evala majstore..  Da znam da si pozadinac Lipo je vidit kad izađete iz ormara …rezon u tvom stilu znaci glup… 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 18:12 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Da znam da si pozadinac
Lipo je vidit kad izađete iz ormara
…rezon u tvom stilu znaci glup…  Jasno da si i glup...i pokvaren ta hadezeovac si
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 18:26 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: …rezon u tvom stilu znaci glup…  Jasno da si i glup...i pokvaren ta hadezeovac si ..ponosan dali smo ti drzavu al ocito ti nije drago…zajedničko tebi i takvim likovima Srbima muslimanima je mržnja prema HDZ..kako to kako to reka bi Vojko V.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 18:43 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Jasno da si i glup...i pokvaren ta hadezeovac si
..ponosan dali smo ti drzavu al ocito ti nije drago…zajedničko tebi i takvim likovima Srbima muslimanima je mržnja prema HDZ..kako to kako to reka bi Vojko V..  To je posebna bolest kad krenete s tom mantrom..možeš je dat svojoj materi... Za stvaranje države je dovoljno mojih dalo živote da bi od gmizavaca sluša kićenje tuđim perjem .. Jesi ti uopće fronta vidio jado...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 18:51 |
|
|
…evo napravi anketu u Sarajevu…Beogradu ..bl…plenki ili Kizo..
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 12 sij 2024, 18:55 |
|
|
Da nisi fronta vidio tako ne spominji stvaranje države gmizavče...
Tako promini temu po stoti put
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 15 sij 2024, 09:03 |
|
|
Lipo je zoki raskrinka ministra gejpedera.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 18 sij 2024, 00:12 |
|
|
Plenković: Očekujem da će EU osigurati 50 milijardi eura za UkrajinuCitat: Hrvatski premijer Andrej Plenković je u srijedu u Davosu, gdje sudjeluje na godišnjem sastanku Svjetskog gospodarskog foruma (WEF), rekao da očekuje da će Europska unija osigurati 50 milijardi eura pomoći za Ukrajinu "na ovaj ili onaj način" Kakav poremećeni lik, europljani stenju pod inflacijom on lupa takve gluposti da ne možeš vjerovat. "Na ovaj ili onaj način" koji su to izrazi probisvijeta (u prijevodu) kroz dodatne poreze europljanima ili kroz štancanje eura što će još povećat inflaciju.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
ronhilllol
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 18 sij 2024, 00:16 |
|
|
Brane je napisao/la: Plenković: Očekujem da će EU osigurati 50 milijardi eura za UkrajinuCitat: Hrvatski premijer Andrej Plenković je u srijedu u Davosu, gdje sudjeluje na godišnjem sastanku Svjetskog gospodarskog foruma (WEF), rekao da očekuje da će Europska unija osigurati 50 milijardi eura pomoći za Ukrajinu "na ovaj ili onaj način" Kakav poremećeni lik, europljani stenju pod inflacijom on lupa takve gluposti da ne možeš vjerovat. "Na ovaj ili onaj način" koji su to izrazi probisvijeta (u prijevodu) kroz dodatne poreze europljanima ili kroz štancanje eura što će još povećat inflaciju. Da, jer je to nužno za stabilnost i sigurnost Europe. Trebaš biti ili glup ili lud da to ne vidiš.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 18 sij 2024, 00:25 |
|
|
ronhilllol je napisao/la: Brane je napisao/la: Plenković: Očekujem da će EU osigurati 50 milijardi eura za Ukrajinu
Kakav poremećeni lik, europljani stenju pod inflacijom on lupa takve gluposti da ne možeš vjerovat. "Na ovaj ili onaj način" koji su to izrazi probisvijeta (u prijevodu) kroz dodatne poreze europljanima ili kroz štancanje eura što će još povećat inflaciju. Da, jer je to nužno za stabilnost i sigurnost Europe. Trebaš biti ili glup ili lud da to ne vidiš. Nužno se treba ispričat rusima i prihvatit da su pobjedili u ratu i da nam vrate opskrbu jeftinim plinom i naftom. To je nužno za sigurnost Hrvatske i Europe!
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
ronhilllol
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 18 sij 2024, 00:43 |
|
|
Brane je napisao/la: Nužno se treba ispričat rusima i prihvatit da su pobjedili u ratu i da nam vrate opskrbu jeftinim plinom i naftom. To je nužno za sigurnost Hrvatske i Europe! Dan za danom gledamo masakr ruskih štakora i njihove vojne opreme, gledamo Srbe u ruskoj vojsci kako mole cara Putina da im osigura oružje, odjeću i topli obrok jer im vojska ne daje, gledamo sve više stare sovjetske opreme i stranih plaćenika jer im je sve domaće već u plastičnim kesama, a ti pričaš o nekoj pobjedi. 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 26 sij 2024, 17:02 |
|
|
...hvala kancelaru..  Hrvatski sabor izglasao je u petak Zakon o hrvatskom jeziku kojim se po prvi put u povijesti uređuje pitanje službene i javne uporabe hrvatskog jezika te osigurava sustavna i stručna skrb o njemu... 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 26 sij 2024, 17:07 |
|
|
Dotle o plinovodu gelipter ni da zucne.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 26 sij 2024, 17:11 |
|
|
Plinovodi i ostale bitne stvari se ne rješavaju zujanjem. Ko god o tome zuji, možeš biti siguran da ništa postići neće.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 26 sij 2024, 17:12 |
|
|
Imota je napisao/la: Dotle o plinovodu gelipter ni da zucne. ...ignoriraš prethodni post mrzitelju hrvatske.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 26 sij 2024, 17:13 |
|
|
laganini je napisao/la: Imota je napisao/la: Dotle o plinovodu gelipter ni da zucne. ...ignoriraš prethodni post mrzitelju hrvatske..  Doslovno sam ti odgovorio gelipteru... jesi totalno izgubio to malo sivih stanica?
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 26 sij 2024, 17:22 |
|
|
Imota je napisao/la: laganini je napisao/la: ...ignoriraš prethodni post mrzitelju hrvatske..  Doslovno sam ti odgovorio gelipteru... jesi totalno izgubio to malo sivih stanica? ...nisi ignoriraš zakon ko kata partizanka.. 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|