|
|
Stranica: 167/167.
|
[ 4162 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: Danas, , 11:48 |
|
|
|
Drug je Plenki rek'o u Davosu Ukrajinci to su najbolji vojnici. Gorane, Karamarko je jedino dobro što se dogodilo Hrvatskoj samo zato što je nije imao priliku vodit pa ste o njemu izmaštali i dali mu svojstva koja nema. Nije on taj kalibar a i iza njega ima repova . Zar nije vodio Mesićevu kampanju na valu detuđmanizacije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: Danas, , 11:53 |
|
|
dudu je napisao/la: Andreje ako ovo čitaš primi moje isprike u ime Hrvata u BiH, za nas si kralj, ovo ti pišu nezadovoljni stanovnici RH koji ionako nisu tvoji glasači za razliku od tvoje vojske u BiH. Srdačno. koje jadno kmetsko-konjušarsko ulizivanje, ovako se ni prostitutke klijentima ne uvlače
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: Danas, , 11:56 |
|
|
weasel je napisao/la: Upravo kreće prikazivanje filma "Svadba", koji je sufinancirao HAVC (čitaj novce dao Plenković). Naravno, Hrvatica zatrudni sa Srbinom, pa slijedi svadba. Na liniji "tko nas to bre zavadi" - https://teleskop.hr/hrvatska/suverenist ... nja-hrvat/HDZ, Plenki i Obuljenka su neumorni. Ne staju. Taj film je jedna subverzivna podvala , tko zna vec koja po redu sa dobrom starom ko nas bre zavadi temom. Smrdi na kilometre, i mi to financiramo[/quote] u jugoslavizaciji i rashrvaćivanju Hrvatske Plenković apsolutno nikada ne propusti priliku. ali Dudu će mu se ispričati, jer se boji da ako mu se zamjeri ide džon i prem a BH Hrvatima. i to dovoljno govori o tome gdje Plenković pripada i kakav je
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: Danas, , 12:01 |
|
|
weasel je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Upravo kreće prikazivanje filma "Svadba", koji je sufinancirao HAVC (čitaj novce dao Plenković). Naravno, Hrvatica zatrudni sa Srbinom, pa slijedi svadba. Na liniji "tko nas to bre zavadi" - https://teleskop.hr/hrvatska/suverenist ... nja-hrvat/HDZ, Plenki i Obuljenka su neumorni. Ne staju. Taj film je jedna subverzivna podvala , tko zna vec koja po redu sa dobrom starom ko nas bre zavadi temom. Smrdi na kilometre, i mi to financiramo Sreća pa smo takvi antitalenti za film pa ovo ostvarenje neće pogledati ni ti koji su glumili u njemu. To je samo antireklama te ideologije kao što je sa druge strane bio i film General.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: Danas, , 13:18 |
|
|
|
Plenki kaze da je ovo u Ukrajini rat, a mi smo imali neke problemcice tamo pocetkom devedesetih, nebitno spomena.
Mozda je problemcic jer nije on krvario, vec oni koje danas njegova milicija proganja zbog bojnog poklica.
Hrvati, debili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: Danas, , 13:22 |
|
|
Dominikator je napisao/la: Drug je Plenki rek'o u Davosu Ukrajinci to su najbolji vojnici. Gorane, Karamarko je jedino dobro što se dogodilo Hrvatskoj samo zato što je nije imao priliku vodit pa ste o njemu izmaštali i dali mu svojstva koja nema. Nije on taj kalibar a i iza njega ima repova . Zar nije vodio Mesićevu kampanju na valu detuđmanizacije? Nisam napisao kako je Karamarko "sveti čovjek", nego jedino što je donekle valjalo u HDZu nakon 2000. Karamarko je održao vatreni govor u Bleiburgu i najavio uhićenja komunističkih zločinaca, vratio se Hrvatsku i uhitio - generala Brodarca. Nešto sam se nadao, kako je on taj koji bi prije zadnjih (parlamentarnih) izbora okupio desnicu (bilo je i takvih najava), a on dođe ne skup HDZ-a "poljubiti ruku" Plenkoviću. Onom Plenkoviću koji ga je svojedobno isprašio - https://www.vecernji.hr/vijesti/andrej- ... na-1087908. No i takav kakav je, Karamarko bi bio daleko bolji, od svih HDZ vođa nakon 2000. Dakle zato - živio Karamarko! Plenkovićev kalibar?! Proučavao svog uzora druga Kardelja. Pa nije se želio uključiti u DR. Učlaniti u HDZ dok je predsjednik Tuđman bio živ, pa čak niti u mladež HDZ-a. Kao mladi diplomata izrugivao se sa predsjednikom Tuđmanom. Vodio je Granićevu kampanju na valu detuđmanizacije. A njegovi "biseri" i bizarnosti, kako je zasjeo na mjesto predsjednika HDZ i vlade - dugo bi se mogli nabrajati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: Danas, , 13:31 |
|
|
Dominikator je napisao/la: weasel je napisao/la: Taj film je jedna subverzivna podvala , tko zna vec koja po redu sa dobrom starom ko nas bre zavadi temom.
Smrdi na kilometre, i mi to financiramo Sreća pa smo takvi antitalenti za film pa ovo ostvarenje neće pogledati ni ti koji su glumili u njemu. To je samo antireklama te ideologije kao što je sa druge strane bio i film General. Pa onda nije problem da Hrvatska (HAVC, HDZ, Plenković, Obuljenka) financiraju i neki otvoreno četnički film - jer ionako to neće biti osobito gledano. Pa platili su i spomenik u Srbu (i proslave), "Spolnoćku", tiskanje knjige "Krajina 1991 - 1995" u Kragujevcu, mirovinu dr Stanimiroviću od 2200,00 € mjesečno, parade ponosa, rentu srpskim "stradalnicima" i što sve ne, tako da smo već i navikli na te HDZ ludorije. To im je bolje nego da urede pružne prijelaze, da ljudi više ne ginu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: Danas, , 14:05 |
|
|
|
Naravno da se novac mogao bolje potrošiti ali poenta je da ta subverzivna propaganda pada na gluve uši. Džaba im novci moji sinovci što bi rekla pjesma. Više vrijedi jedan podcast , jedan yt shorts Borna Marinića od svih tih subverzivaca a koliko znam Borna je i zaposlenik HRTa on je samo jedan od primjera recimo 18.11. kao dan koji se posebno obilježava i koji broji više od stotinu tisuća ljudi itd. tako da nije sve toliko mračno. Nisam oduševljen Plenkovićem ali mislim da je zbog Karamarkovog obiteljskog backgrounda tj. njegove povezanosti sa muslimanima i islamofilije dok nam isti rade o glavi, Plenković bolje riješenje za Hrvate Herceg Bosne koji su nam prioritet broj jedan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: Danas, , 14:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63470 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Mudro.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: Danas, , 14:49 |
|
|
|
Jel Trump dao rok na koji se mora odgovorit o pristupanju ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: Danas, , 14:52 |
|
|
Anti-svadbena pisma
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: Danas, , 15:23 |
|
|
Dominikator je napisao/la: Naravno da se novac mogao bolje potrošiti ali poenta je da ta subverzivna propaganda pada na gluve uši. Džaba im novci moji sinovci što bi rekla pjesma. Više vrijedi jedan podcast , jedan yt shorts Borna Marinića od svih tih subverzivaca a koliko znam Borna je i zaposlenik HRTa on je samo jedan od primjera recimo 18.11. kao dan koji se posebno obilježava i koji broji više od stotinu tisuća ljudi itd. tako da nije sve toliko mračno. Nisam oduševljen Plenkovićem ali mislim da je zbog Karamarkovog obiteljskog backgrounda tj. njegove povezanosti sa muslimanima i islamofilije dok nam isti rade o glavi, Plenković bolje riješenje za Hrvate Herceg Bosne koji su nam prioritet broj jedan. Znači dobra je stvar hrvatskim novcem plaćati antihrvatsku subverzivnu propagandu, jer ta propaganda "pada na gluve uši"?! Ja bi to u svom neznanju nazvao svinjarijom i izdajom, no obzirom kako nisam stručnjak za HDZov meta jezik, filozofiju i mistiku, moram dopustiti kako možda nisam u pravu. Pa tako, moguće je kako su plaćanje "Spolnoćke", "Novosti" i "Svadbe", baš nešto super za BiH Hrvate, ali bi trebao nekog (ili više) HDZovca da to lijepo rastumači. Pa da i ja onda kažem: "Ooo, vidi ti našeg Plenkya! Bravo! Bravo! Koji je to genijalac i vizionar!". Kao kada je Plenky, obilazio podružnice HDZ-a, pa su slavili godišnjicu osnivanja tih podružnica. Svi u tim dvoranama su bili oduševljeni, u transu zbog posjete njihovog božanstva. I nitko ga onda nije pitao: "Pa dobro, gdje si ti onda bio?". Znači ili su omađijani ili imaju neko posebno znanje, spoznali su "istinu", pročitali djela druga Kardelja, Mesića i Granića?! Za HDZovca voljna sve to lijepo i ispravno tumačiti, imao bi "tisuću" pitanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|