|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 117 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 09:33 |
|
|
|
Cetnici
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 09:36 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Tada, kad je Sanader prosvjedovao, je na vlasti bio SDP, ako se ne varam.
Tako je, to je bilo doba premijera Račana i predsjednika Mesića. Naravno da ne mogu prosvjedovati HDZ i DP koji su na vlasti, ali ima dovoljno tih strančica iz desne oporbe: Most, Domino, razni post-pravaši i desničarski galamdžije iz s vlastitim mikrostrankama. Je li njima dojavljeno da se radi o operaciji Vučićevih službi, pa su ostali po strani? Ne razumijem te. Prosvjed je samo kad i HDZ prosvjeduje? Ostalo je BIA?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 11:38 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Ne razumijem te.
Prosvjed je samo kad i HDZ prosvjeduje? Ostalo je BIA?
Od 2000 do danas (može i od ranije, ali nakon što je rat završio), koliko puta se u Hrvatskoj dogodilo da je neki događaj (politički, sportski, kulturni, poslovni, bilo kakav) prekinut upadom maskiranih ćacija? Koliko znam, prije studenog 2025 nije nikad. S druge strane, to je u Srbiji praksa već godinama, maskirani nasilnici prekidaju prosvjede, izložbe, promocije knjiga, koncerte ili kazališne predstave: https://nova.rs/vesti/hronika/maskirani-muskarci-stizu-u-pionirski-park/https://www.republika.rs/hronika/hronika/235737/uhapseni-vandali-upali-na-izlozbu-stripova-i-unakazili-crteze-i-galeriju-u-zemunuhttps://seebiz.eu/kultura/incident-na-promociji-knjige-zavetnici-oterali-basaru/263170https://rtvnp.rs/2025/07/29/studenti-u-blokadi-izbacila-nas-grupa-maskiranih-i-sa-kapuljacama/191662https://www.istinomer.rs/analize/dimitrijevic-i-napad-na-izlozbu-je-kultura/To je u Srbiji svakodnevica, u Hrvatskoj nije postojalo do prošlog tjedna. I onda me netko pita zašto nazivam ćaci ove koji za Vučićev račun uvode ćacističke obrasce ponašanja u hrvatski javni prostor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 12:54 |
|
|
horus je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Tako je, to je bilo doba premijera Račana i predsjednika Mesića. Naravno da ne mogu prosvjedovati HDZ i DP koji su na vlasti, ali ima dovoljno tih strančica iz desne oporbe: Most, Domino, razni post-pravaši i desničarski galamdžije iz s vlastitim mikrostrankama. Je li njima dojavljeno da se radi o operaciji Vučićevih službi, pa su ostali po strani? Znači tko god je protu HDZ-a, plenkovića i pupovčevog četnikovanja, taj je srpski plaćenik odnosno njime upravlja bia.  Ova događanja najviše štete HDZ-u, jer je šira javnost mogla vidjeti što to HDZ podržava, plaća i zbog čega je spreman koristiti i represiju u stilu bivše Juge. Sve to HDZ čini već desetljećima, ali za to javnost uglavnom ne zna. I sada taj HDZ koji raseljava Hrvate, deindustrijalizira Hrvatsku, kažnjava ZDS, upropaštava i razoružava HV, masno plaća SNV, SPC i tko zna što sve ne, podilazi Srbima u svakom pogledu, osobito kadrovski, koalira sa SDSS-om, zbog toga svega Plenkovića zovu "suhim zlatom" - a sada bi eto kao baš taj i takav Plenkovićev HDZ išla rušiti BIA? Pa valjda nisu (BIA) takvi idioti?! Kako bi zamijenili Plenkovića domoljubnim desničarom - to bi željela BIA? Ova priča sa BIA etiketiranjem, jadno je i prozirno spinanje iz središnjice, te damage control. Ako ime je do lova na BIA-u, radije neka vide tko je i zašto odlučio da se Srbima poklanjaju hrvatske nekretnine, daje 22.000.000,00 € godišnje, dozvoli im se da izvode nekažnjeno svinjarije po poligonu HV-a, gradi 40 "kulturnih" centara, tiska knjiga "Krajina 1991 - 1995", obnavlja spomenik u Srbu i plaćaju proslave, .....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 13:37 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Ne razumijem te.
Prosvjed je samo kad i HDZ prosvjeduje? Ostalo je BIA?
Od 2000 do danas (može i od ranije, ali nakon što je rat završio), koliko puta se u Hrvatskoj dogodilo da je neki događaj (politički, sportski, kulturni, poslovni, bilo kakav) prekinut upadom maskiranih ćacija? Koliko znam, prije studenog 2025 nije nikad. S druge strane, to je u Srbiji praksa već godinama, maskirani nasilnici prekidaju prosvjede, izložbe, promocije knjiga, koncerte ili kazališne predstave: https://nova.rs/vesti/hronika/maskirani-muskarci-stizu-u-pionirski-park/https://www.republika.rs/hronika/hronika/235737/uhapseni-vandali-upali-na-izlozbu-stripova-i-unakazili-crteze-i-galeriju-u-zemunuhttps://seebiz.eu/kultura/incident-na-promociji-knjige-zavetnici-oterali-basaru/263170https://rtvnp.rs/2025/07/29/studenti-u-blokadi-izbacila-nas-grupa-maskiranih-i-sa-kapuljacama/191662https://www.istinomer.rs/analize/dimitrijevic-i-napad-na-izlozbu-je-kultura/To je u Srbiji svakodnevica, u Hrvatskoj nije postojalo do prošlog tjedna. I onda me netko pita zašto nazivam ćaci ove koji za Vučićev račun uvode ćacističke obrasce ponašanja u hrvatski javni prostor. Ako je sve to BIA, postoji li SOA?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 13:46 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Od 2000 do danas (može i od ranije, ali nakon što je rat završio), koliko puta se u Hrvatskoj dogodilo da je neki događaj (politički, sportski, kulturni, poslovni, bilo kakav) prekinut upadom maskiranih ćacija? Koliko znam, prije studenog 2025 nije nikad. S druge strane, to je u Srbiji praksa već godinama, maskirani nasilnici prekidaju prosvjede, izložbe, promocije knjiga, koncerte ili kazališne predstave: https://nova.rs/vesti/hronika/maskirani-muskarci-stizu-u-pionirski-park/https://www.republika.rs/hronika/hronika/235737/uhapseni-vandali-upali-na-izlozbu-stripova-i-unakazili-crteze-i-galeriju-u-zemunuhttps://seebiz.eu/kultura/incident-na-promociji-knjige-zavetnici-oterali-basaru/263170https://rtvnp.rs/2025/07/29/studenti-u-blokadi-izbacila-nas-grupa-maskiranih-i-sa-kapuljacama/191662https://www.istinomer.rs/analize/dimitrijevic-i-napad-na-izlozbu-je-kultura/To je u Srbiji svakodnevica, u Hrvatskoj nije postojalo do prošlog tjedna. I onda me netko pita zašto nazivam ćaci ove koji za Vučićev račun uvode ćacističke obrasce ponašanja u hrvatski javni prostor. Ako je sve to BIA, postoji li SOA? Nedovoljno su budni i oštri. Možda misle da za Srbiju rade samo neki mrgudni retardi koji na društvenim mrežema ostavljaju statuse "dogodine u Kninu". Zanemaruju one najopasnije neprijateljske agente, koji javno mašu zastavama, pjevaju Thompsona, jebu mater srbima i komunjarama. Ne trebaju Vučiću u Hrvatskoj agenti koji voze bicikl, jedu Tofu i usvajaju napuštene pse, nego bukači s domoljubnom retorikom koji pale masu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 13:50 |
|
|
goran2hr je napisao/la: horus je napisao/la: Znači tko god je protu HDZ-a, plenkovića i pupovčevog četnikovanja, taj je srpski plaćenik odnosno njime upravlja bia.  Ova događanja najviše štete HDZ-u, jer je šira javnost mogla vidjeti što to HDZ podržava, plaća i zbog čega je spreman koristiti i represiju u stilu bivše Juge. Sve to HDZ čini već desetljećima, ali za to javnost uglavnom ne zna. I sada taj HDZ koji raseljava Hrvate, deindustrijalizira Hrvatsku, kažnjava ZDS, upropaštava i razoružava HV, masno plaća SNV, SPC i tko zna što sve ne, podilazi Srbima u svakom pogledu, osobito kadrovski, koalira sa SDSS-om, zbog toga svega Plenkovića zovu "suhim zlatom" - a sada bi eto kao baš taj i takav Plenkovićev HDZ išla rušiti BIA? Pa valjda nisu (BIA) takvi idioti?! Kako bi zamijenili Plenkovića domoljubnim desničarom - to bi željela BIA? Ova priča sa BIA etiketiranjem, jadno je i prozirno spinanje iz središnjice, te damage control. Ako ime je do lova na BIA-u, radije neka vide tko je i zašto odlučio da se Srbima poklanjaju hrvatske nekretnine, daje 22.000.000,00 € godišnje, dozvoli im se da izvode nekažnjeno svinjarije po poligonu HV-a, gradi 40 "kulturnih" centara, tiska knjiga "Krajina 1991 - 1995", obnavlja spomenik u Srbu i plaćaju proslave, ..... Pa ne može se amnestirati BIA i njenu djelovanje, ali sve i svakoga proglasiti BIA-om je netočno. Ne vjerujem da bi BIA regrutirala jednog Skeju. Pa nisu oni toliki diletanti. Njima trebaju ipak ugledniji likovi koji se mogu nekome narugati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 13:53 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Ako je sve to BIA, postoji li SOA?
Nedovoljno su budni i oštri. Možda misle da za Srbiju rade samo neki mrgudni retardi koji na društvenim mrežema ostavljaju statuse "dogodine u Kninu". Zanemaruju one najopasnije neprijateljske agente, koji javno mašu zastavama, pjevaju Thompsona, jebu mater srbima i komunjarama. Ne trebaju Vučiću u Hrvatskoj agenti koji voze bicikl, jedu Tofu i usvajaju napuštene pse, nego bukači s domoljubnom retorikom koji pale masu. Znam ja na šta ti ciljaš, i slažem se načelno, ali po ovom tvom opisu Marko Perković Thompson je onda BIA par excelance, jer je začetnik svega, a što nas vodi na početak priče u kojoj je MPT odgovoran za ovo stanje. Oprosti, ali ne pušim te priče. Suludo je to. Gdje je granica onda ludila?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 14:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 14:16 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Nedovoljno su budni i oštri. Možda misle da za Srbiju rade samo neki mrgudni retardi koji na društvenim mrežema ostavljaju statuse "dogodine u Kninu". Zanemaruju one najopasnije neprijateljske agente, koji javno mašu zastavama, pjevaju Thompsona, jebu mater srbima i komunjarama.
Ne trebaju Vučiću u Hrvatskoj agenti koji voze bicikl, jedu Tofu i usvajaju napuštene pse, nego bukači s domoljubnom retorikom koji pale masu. Znam ja na šta ti ciljaš, i slažem se načelno, ali po ovom tvom opisu Marko Perković Thompson je onda BIA par excelance, jer je začetnik svega, a što nas vodi na početak priče u kojoj je MPT odgovoran za ovo stanje. Oprosti, ali ne pušim te priče. Suludo je to. Gdje je granica onda ludila? Ne, Thompson je cijeli život u tome, već 30-ak godina podjednako pjeva, ne vidim da je on povukao ikakav sumnjiv potez. S druge strane, onaj koji je nagovorio maloljetnike da se maskiraju i prekinu folklorni program pred dvadesetak umirovljenika mora biti jako sumnjiv? Kako? Zašto? Grad preko ljeta pun srpskih turista, Riva puna srpskih konobara, sportaši gostuju kad igraju regionalne lige u svim sportovima osim nogometa, redoviti koncerti srpskih izvođača po klubovima i dvoranama. Prije dva mjeseca je bilo zatvaranje sportskih igara mladih u Splitu, govor je držao i srpski ministar. To sve može, a ovo ne može? Kako to?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 15:41 |
|
|
|
Dajte prestanite c/p tu glupu srpsku terminologiju s njihovih protesta inkorporirati u hrvatske teme. Boli me kurac i za ćacije i prosvjednike.
Nek Vučić vlada isti mi kurac - velikosrbi i jedni i drugi. Od ovoga bar znaš što možeš očekivati.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 16:03 |
|
|
PCM je napisao/la: Dajte prestanite c/p tu glupu srpsku terminologiju s njihovih protesta inkorporirati u hrvatske teme. Boli me kurac i za ćacije i prosvjednike.
Nek Vučić vlada isti mi kurac - velikosrbi i jedni i drugi. Od ovoga bar znaš što možeš očekivati. Ja ne očekujem ni od jednih ni od drugih u globalu ništa pozitivno. Zato i je pogubno da šire svoj utjecaj i način razmišljanja. Otkud je to došlo da zamaskirani navijači prekidaju ili zabranjuju neki javni skup? Toga nije bilo niti u Engleskoj gdje je huliganizam izmišljen, niti u Italiji, niti Španjolskoj... Možda je toga bilo po Rusiji ili po bliskoistočnim zemljama, ali od ovih bližih samo u Srbiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 17:21 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Znam ja na šta ti ciljaš, i slažem se načelno, ali po ovom tvom opisu Marko Perković Thompson je onda BIA par excelance, jer je začetnik svega, a što nas vodi na početak priče u kojoj je MPT odgovoran za ovo stanje.
Oprosti, ali ne pušim te priče. Suludo je to. Gdje je granica onda ludila?
Ne, Thompson je cijeli život u tome, već 30-ak godina podjednako pjeva, ne vidim da je on povukao ikakav sumnjiv potez. S druge strane, onaj koji je nagovorio maloljetnike da se maskiraju i prekinu folklorni program pred dvadesetak umirovljenika mora biti jako sumnjiv? Kako? Zašto? Grad preko ljeta pun srpskih turista, Riva puna srpskih konobara, sportaši gostuju kad igraju regionalne lige u svim sportovima osim nogometa, redoviti koncerti srpskih izvođača po klubovima i dvoranama. Prije dva mjeseca je bilo zatvaranje sportskih igara mladih u Splitu, govor je držao i srpski ministar. To sve može, a ovo ne može? Kako to? Meni se čini da mi pričamo o istoj stvari, a da se ne razumijemo. Moj stav je da ne mogu svi navijači biti dio BIA, niti oni u Splitu, niti oni u Zagrebu. Da čine štetu, čine. I to baš kad se ozbiljno počelo kopati po Jasenovcu (mislim o podacima i mitovima). Da ih je netko usmjerio apsolutno se slažem, ali ne amnestira skupina huligana boljševika iz Prosvjete Vukobratovića. Ovdje treba jasno razdvojiti prosvjede i ono što je njima prethodilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 19:56 |
|
|
PCM je napisao/la: Dajte prestanite c/p tu glupu srpsku terminologiju s njihovih protesta inkorporirati u hrvatske teme. Boli me kurac i za ćacije i prosvjednike.
Nek Vučić vlada isti mi kurac - velikosrbi i jedni i drugi. Od ovoga bar znaš što možeš očekivati. Podržavam ovaj upis. U početku mi nije bilo jasno, tko koga tamo i zašto?! I onda vidom snimak na kojem "demokrati" prosvjednici nose ogromnu piratsku zastavu (crna krpa sa bijelom lubanjom i 2 prekrižene kosti), a marširanjem u koloni potporu im daju postariji likovi u maskirnoj odjeći i crvenim beretkama na glavi. Aha, sve jasno... Tamo nema "naših" i sve to skupa tamo - nije naš problem. Ova glupost sa "čacijima", je HDZ spinanje i trolanje, ne bi li se kako one kojima se zgadila ta HDZ (SDP, Možemo) politika, pa su u tom smislu učinili nešto (možda i nespretno) - prikazalo nečijim agentima i upetljalo u za nas nebitnu srbijansku priču.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 21:35 |
|
|
goran2hr je napisao/la: PCM je napisao/la: Dajte prestanite c/p tu glupu srpsku terminologiju s njihovih protesta inkorporirati u hrvatske teme. Boli me kurac i za ćacije i prosvjednike.
Nek Vučić vlada isti mi kurac - velikosrbi i jedni i drugi. Od ovoga bar znaš što možeš očekivati. Podržavam ovaj upis. U početku mi nije bilo jasno, tko koga tamo i zašto?! I onda vidom snimak na kojem "demokrati" prosvjednici nose ogromnu piratsku zastavu (crna krpa sa bijelom lubanjom i 2 prekrižene kosti), a marširanjem u koloni potporu im daju postariji likovi u maskirnoj odjeći i crvenim beretkama na glavi. Aha, sve jasno... Tamo nema "naših" i sve to skupa tamo - nije naš problem. Ova glupost sa "čacijima", je HDZ spinanje i trolanje, ne bi li se kako one kojima se zgadila ta HDZ (SDP, Možemo) politika, pa su u tom smislu učinili nešto (možda i nespretno) - prikazalo nečijim agentima i upetljalo u za nas nebitnu srbijansku priču. Histerična ljevica u Hrvatskoj je opsjednuta Srbima i stalno ponavlja ono što Vučić govori preko svojih medija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 12 stu 2025, 21:36 |
|
|
goran2hr je napisao/la: PCM je napisao/la: Dajte prestanite c/p tu glupu srpsku terminologiju s njihovih protesta inkorporirati u hrvatske teme. Boli me kurac i za ćacije i prosvjednike.
Nek Vučić vlada isti mi kurac - velikosrbi i jedni i drugi. Od ovoga bar znaš što možeš očekivati. Podržavam ovaj upis. U početku mi nije bilo jasno, tko koga tamo i zašto?! I onda vidom snimak na kojem "demokrati" prosvjednici nose ogromnu piratsku zastavu (crna krpa sa bijelom lubanjom i 2 prekrižene kosti), a marširanjem u koloni potporu im daju postariji likovi u maskirnoj odjeći i crvenim beretkama na glavi. Aha, sve jasno... Tamo nema "naših" i sve to skupa tamo - nije naš problem. Ova glupost sa "čacijima", je HDZ spinanje i trolanje, ne bi li se kako one kojima se zgadila ta HDZ (SDP, Možemo) politika, pa su u tom smislu učinili nešto (možda i nespretno) - prikazalo nečijim agentima i upetljalo u za nas nebitnu srbijansku priču. Histerična ljevica u Hrvatskoj je opsjednuta Srbima i stalno ponavlja ono što Vučić govori preko svojih medija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 13 stu 2025, 14:40 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 13 stu 2025, 18:08 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: PCM je napisao/la: Dajte prestanite c/p tu glupu srpsku terminologiju s njihovih protesta inkorporirati u hrvatske teme. Boli me kurac i za ćacije i prosvjednike.
Nek Vučić vlada isti mi kurac - velikosrbi i jedni i drugi. Od ovoga bar znaš što možeš očekivati. Ja ne očekujem ni od jednih ni od drugih u globalu ništa pozitivno. Zato i je pogubno da šire svoj utjecaj i način razmišljanja. Otkud je to došlo da zamaskirani navijači prekidaju ili zabranjuju neki javni skup? Toga nije bilo niti u Engleskoj gdje je huliganizam izmišljen, niti u Italiji, niti Španjolskoj... Možda je toga bilo po Rusiji ili po bliskoistočnim zemljama, ali od ovih bližih samo u Srbiji. Ja bih to prije uzporedio s događajem iz 90-te kad su navijači štitili Hrvate na Maksimiru od četnika iz Delija. Naravno, to je sad na puno nižoj i bezbolnijoj razini. Nenasilni Torcidaši kulturnim putem prekidaju skup širitelja velikosrbske kulture koji su se priogodno skrivali iza žena i djece. Znači, kad institucije zakažu u zaštiti naroda, tada se oni jači iz naroda samoorganiziraju. Tako da, treba razdvajati klasični huliganizam navijača (kad opljačakju benzinsku i međusobno se potuku), od političkog djelovanja istih u zaštitu naroda. Osim zaštite naroda od velikosrbske kulture, treba izdvojiti i pozitivno djelovanje navijača nakon potresa. Treba postavit pitanje, zašto država omogućije i plaća velikosrbske skupine i udruge, a ne zašto ,,huligani'' takve skupove onemogućuju.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 13 stu 2025, 18:12 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Ja bih to prije uzporedio s događajem iz 90-te kad su navijači štitili Hrvate na Maksimiru od četnika iz Delija. Naravno, to je sad na puno nižoj i bezbolnijoj razini. Nenasilni Torcidaši kulturnim putem prekidaju skup širitelja velikosrbske kulture koji su se priogodno skrivali iza žena i djece. Znači, kad institucije zakažu u zaštiti naroda, tada se oni jači iz naroda samoorganiziraju.
U kojoj mišjoj rupi su bili ti navijači kad je narod trebalo zaštititi od iživljavanja Aleksandre Prijović u rasprodanim dvoranama?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 13 stu 2025, 21:09 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ja bih to prije uzporedio s događajem iz 90-te kad su navijači štitili Hrvate na Maksimiru od četnika iz Delija. Naravno, to je sad na puno nižoj i bezbolnijoj razini. Nenasilni Torcidaši kulturnim putem prekidaju skup širitelja velikosrbske kulture koji su se priogodno skrivali iza žena i djece. Znači, kad institucije zakažu u zaštiti naroda, tada se oni jači iz naroda samoorganiziraju.
U kojoj mišjoj rupi su bili ti navijači kad je narod trebalo zaštititi od iživljavanja Aleksandre Prijović u rasprodanim dvoranama? Koji je njen krimen?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 13 stu 2025, 21:59 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: U kojoj mišjoj rupi su bili ti navijači kad je narod trebalo zaštititi od iživljavanja Aleksandre Prijović u rasprodanim dvoranama? Koji je njen krimen? Dodatno zaglupljuje hrvatsku mladež. No ona je barem sama platila sve troškove i prodala ulaznice. Navijači su omeli 2 događanja. Jedno, nastup zbora, koji pjeva o srpskom Kninu i Dubrovniku, u nelegalnom prostoru (ST) i drugo, veličanje lika koji je bio suautor memoranduma SANU (ZG). Zbog tih incidenata, HDZovci su pomahnitali, ta događanja nazvali našim "temeljim vrijednostima" i uhitili ljude. Rekli su da su se za to "borili branitelji" (Nije mi jasno od kuda bi to Plenković, Jandroković i Obuljenka mogli znati?).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 13 stu 2025, 22:18 |
|
|
|
Nije ona kriva što hrvatska glazbena scena nema šta ponuditi, osim Thompsona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 14 stu 2025, 07:14 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ja bih to prije uzporedio s događajem iz 90-te kad su navijači štitili Hrvate na Maksimiru od četnika iz Delija. Naravno, to je sad na puno nižoj i bezbolnijoj razini. Nenasilni Torcidaši kulturnim putem prekidaju skup širitelja velikosrbske kulture koji su se priogodno skrivali iza žena i djece. Znači, kad institucije zakažu u zaštiti naroda, tada se oni jači iz naroda samoorganiziraju.
U kojoj mišjoj rupi su bili ti navijači kad je narod trebalo zaštititi od iživljavanja Aleksandre Prijović u rasprodanim dvoranama? Velika je razlika između Prijovićke i Prosvjete. Prijovićku ne plaća hrvatska država, štoviše, ona mora platiti najam dvorane. A također, nisam čuo da je izjavljivala, pogotovo ne javno, da su Dubrovnik i Knin srbski. Nekako bih ju po pitanju antihrvatskog djelovanja stavio na razinu Novaka Đokovića. Za razliku od nje, protiv Lepe Brene je bilo prosvjeda, zbog njezinog pjevanja četnicima u ratu. Ali i ta notorna Lepa Brena makar ne zarađuje na račun hrvatskih poreznih obveznika, već na račun Jugoslavena i drugih mentalno zaostalih Hrvata koji ju vole slušat.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Čvrsnik
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 14 stu 2025, 09:22 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2025, 15:43 Postovi: 135 Lokacija: Hrvatsko ozemlje
|
U kojoj mišjoj rupi su bili ti navijači kad je narod trebalo zaštititi od iživljavanja Aleksandre Prijović u rasprodanim dvoranama? U kojoj si ti bio rupi kad je Prijovićka punila arenu? Ne možete oprat sramotu koalicije sa četnicima, četničkim službama i trošenja novca otetih poreznim obveznicima na četničke manifestacije.
_________________ Ako vam je težak stijeg čestitosti, utaknite ga u zemlju gdje počivaju naše kosti. Mi ćemo ga držati. Vaši pradjedovi.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković? Postano: 14 stu 2025, 12:27 |
|
|
U kojoj mišjoj rupi su bili ti navijači kad je narod trebalo zaštititi od iživljavanja Aleksandre Prijović u rasprodanim dvoranama? Vaš upis zvuči prilično izazivački. Može li se on shvatiti kao poziv i ohrabrenje navijačima, iz središnjice HDZa, da se pozabave Prijovičkinim koncertima? A ne da budu kao miševi u mišjim rupama?!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|