|
|
Stranica: 2/6.
|
[ 138 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 21:52 |
|
|
Ernani je napisao/la: Danas im je onaj mitropolit kako se već to zove poslao poruku da ne napuštaju vekovna ognjišta na Kosovu, koriste svaku priliku nema što. Poziv na opstanak, sta je tu cudno, vidim da neki zale sto nijedan mitropolit SPC nije pozvao Bosnjake na nestanak.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 21:52 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25933 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Vladimir RUS je napisao/la: [ Ako neko nosi oruzije ili na bilo koji tome slican nacin ugrozava bezbjednost drugih, takvu osobu pod hitno treba privesti u zatvor pez pogovora, bez obzira na nacionalnost, no medjutim hapsiti nekoga ko nosi obiljezlja koja se ocigledno nekom ne svidjaju je sasvim sumanuto, posto vidim da su vecina ovih uhapseni uglavnom radi nosenja zastave Srbije i slicno. Zamisli situaciju da ti odes sa hrvatskom zastavom u Banja Luku, bilo bi mrkih pogleda, ali sve bi se zavrsilo na tome, sto nazalost nije slucaj u Vukovaru, gdje se nosenje zastave i drugih slicnih obiljezija kaznjava i i to cak i krivicno sto je tipikum za neke druge zemlje koje se ne nalaze na evropskom kontinentu i koje ne pretenduju da budu jednog dana budu clanice Evropske Unije, ali iz ovog slucaja vidimo da i u Hrvatskoj, barem kada je rijec o Vukovaru vaze ista, demokratiji nepoznata pravila, sto je isto za svaku osudu, dont you think. Tko je uhićen zbog zastave?? Policija kaže da nije već da je samo oduzimala zastave i kape. Što je i logično. Druga je stvar sa oružjem.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 21:56 |
|
|
Ernani je napisao/la: Koju pičku materinu će mu crvena beretka sa dvoglavim orlovima i pištolj na Božić ? Zasta oruzije sluzi kada su proslave, oh da, zaboravio sam, sluze za to da jedni pucaju u druge i da se medjusobom ubijaju. ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Cro1
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 21:56 |
|
Pridružen/a: 10 pro 2011, 19:21 Postovi: 316 Lokacija: Dalmacija
|
Ernani je napisao/la: Koju pičku materinu će mu crvena beretka sa dvoglavim orlovima i pištolj na Božić ? Očito oni tako proslavljaju Božić.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ernani
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 22:01 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Ne znam ja to u životu nisam vidio, eventualno na seljačkim svadbama ali tu u crkvu od mene 200 metara da je netko išao sa pištoljem i kapom sa raznim slovima još nisam. To mi je primitivizam bez obzira na naciju i vjeru.
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 22:07 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: [ Ako neko nosi oruzije ili na bilo koji tome slican nacin ugrozava bezbjednost drugih, takvu osobu pod hitno treba privesti u zatvor pez pogovora, bez obzira na nacionalnost, no medjutim hapsiti nekoga ko nosi obiljezlja koja se ocigledno nekom ne svidjaju je sasvim sumanuto, posto vidim da su vecina ovih uhapseni uglavnom radi nosenja zastave Srbije i slicno. Zamisli situaciju da ti odes sa hrvatskom zastavom u Banja Luku, bilo bi mrkih pogleda, ali sve bi se zavrsilo na tome, sto nazalost nije slucaj u Vukovaru, gdje se nosenje zastave i drugih slicnih obiljezija kaznjava i i to cak i krivicno sto je tipikum za neke druge zemlje koje se ne nalaze na evropskom kontinentu i koje ne pretenduju da budu jednog dana budu clanice Evropske Unije, ali iz ovog slucaja vidimo da i u Hrvatskoj, barem kada je rijec o Vukovaru vaze ista, demokratiji nepoznata pravila, sto je isto za svaku osudu, dont you think. Tko je uhićen zbog zastave?? Policija kaže da nije već da je samo oduzimala zastave i kape. Što je i logično. Druga je stvar sa oružjem. Pa da, neka pucaju, nije problem sto pucaju, vec je problem u tome sto nose srpske zastave. To je isto kao u Holandiji, marihuanu mozes pusiti i u kaficu, pa cak i ispred skolske ustanove, ali nedao bog ako te inspekcija uhvati kako u kaficu pusis duvan ili skolski policajci uhvate kako pusis duvan ispred skolske ustanove, jer kazne su, u slucaju da pusis duvan zestoke. E isti je slucaj i sa Hrvatskom, kada je u pitanju, za sav normalan svijet jako cudno rezonovanje, dakle, slobodno rokaj, samo nemoj nikom reci da si Srbin, jer to je u Hrvatskoj ocigledno krivicno djelo. Nazalost takvi rezoni vladaju danas u Hrvatskoj, a narocito u Vukovaru.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 22:10 |
|
|
Ernani je napisao/la: Ne znam ja to u životu nisam vidio, eventualno na seljačkim svadbama ali tu u crkvu od mene 200 metara da je netko išao sa pištoljem i kapom sa raznim slovima još nisam. To mi je primitivizam bez obzira na naciju i vjeru. Ocigledno je to da ti i ja zivimo u dva sasvim razlicita kraja, ja na planeti zemlji, a ti ko zna gdje. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar2.0
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 22:13 |
|
|
Steta sto tako nesto ne probaju u zadru, ili malo promarsiraju kroz bibinje ili pakostane. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 22:15 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ernani je napisao/la: Ne znam ja to u životu nisam vidio, eventualno na seljačkim svadbama ali tu u crkvu od mene 200 metara da je netko išao sa pištoljem i kapom sa raznim slovima još nisam. To mi je primitivizam bez obzira na naciju i vjeru. Ocigledno je to da ti i ja zivimo u dva sasvim razlicita kraja, ja na planeti zemlji, a ti ko zna gdje. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Da, u normalnoj civilizaciji blagdan nije opravdanje za pucanje iz vatrenog oružja, te nošenje istog u javnosti, osim ako nisi murijak. Što se tiće teme, Slavonci su me razočarali. U Kninu interventna policija svaki vikend oštro i temeljito reagira na razne provokacije, pa su zadnjih godina svedene na minimum. Pričao mi je rođak kako tamo lijepo treniraju neposlušnike. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
puntar2.0
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 22:17 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Tko je uhićen zbog zastave?? Policija kaže da nije već da je samo oduzimala zastave i kape. Što je i logično. Druga je stvar sa oružjem.
Pa da, neka pucaju, nije problem sto pucaju, vec je problem u tome sto nose srpske zastave. To je isto kao u Holandiji, marihuanu mozes pusiti i u kaficu, pa cak i ispred skolske ustanove, ali nedao bog ako te inspekcija uhvati kako u kaficu pusis duvan ili skolski policajci uhvate kako pusis duvan ispred skolske ustanove, jer kazne su, u slucaju da pusis duvan zestoke. E isti je slucaj i sa Hrvatskom, kada je u pitanju, za sav normalan svijet jako cudno rezonovanje, dakle, slobodno rokaj, samo nemoj nikom reci da si Srbin, jer to je u Hrvatskoj ocigledno krivicno djelo. Nazalost takvi rezoni vladaju danas u Hrvatskoj, a narocito u Vukovaru. aha, znaci hv i hvo su "castili" banja luku kao jna i cetnici vukovar.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 22:19 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Tko je uhićen zbog zastave?? Policija kaže da nije već da je samo oduzimala zastave i kape. Što je i logično. Druga je stvar sa oružjem.
Pa da, neka pucaju, nije problem sto pucaju, vec je problem u tome sto nose spske zastave. To je isto kao u Holandiji, marihuanu mozes pusiti i u kaficu, pa cak i ispred skolske ustanove, ali nedao bog ako te inspekcija uhvati kako u kaficu pusis duvan ili skolski policajci uhvate kako pusis duvan ispred skolske ustanove, jer kazne su, u slucaju da pusis duvan zestoke. E isti je slucaj i sa Hrvatskom, kada je u pitanju, za sav normalan svijet jako cudno rezonovanje, dakle, slobodno rokaj, samo nemoj nikom reci da si Srbin, jer to je u Hrvatskoj ocigledno krivicno djelo. Nazalost takvi rezoni vladaju danas u Hrvatskoj, a narocito u Vukovaru. O čemu pričaš čovječe? Jesi to popio koju čašicu više za Božić? ;) Druga je stvar sa oružjem jer je to ozbilnija stvar pa su oni koji su ga imali valjda uhićeni, a ne da se to tolerira. Čuj mu priče - Holandija i marihuana, pobrkao si malo lončiće rista.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 22:21 |
|
|
Kao sto rekoh svaki oblik ugrozavanja tudje bezbjednosti treba kaznjavati ali hapsenje nekoga, ma ko da on bio, zbog njegovog licnog okusa je meni smjesno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 22:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Pa da, neka pucaju, nije problem sto pucaju, vec je problem u tome sto nose spske zastave. To je isto kao u Holandiji, marihuanu mozes pusiti i u kaficu, pa cak i ispred skolske ustanove, ali nedao bog ako te inspekcija uhvati kako u kaficu pusis duvan ili skolski policajci uhvate kako pusis duvan ispred skolske ustanove, jer kazne su, u slucaju da pusis duvan zestoke. E isti je slucaj i sa Hrvatskom, kada je u pitanju, za sav normalan svijet jako cudno rezonovanje, dakle, slobodno rokaj, samo nemoj nikom reci da si Srbin, jer to je u Hrvatskoj ocigledno krivicno djelo. Nazalost takvi rezoni vladaju danas u Hrvatskoj, a narocito u Vukovaru. O čemu pričaš čovječe? Jesi to popio koju čašicu više za Božić? ;) Druga je stvar sa oružjem jer je to ozbilnija stvar pa su oni koji su ga imali valjda uhićeni, a ne da se to tolerira. Čuj mu priče - Holandija i marihuana, pobrkao si malo lončiće rista. Vidim ja da ti mene nisi bas dobro shvatio, ali nema veze. Nadam se da si do sad shvatio da osudjujem svako nasilje u kojem je umijesano oruzije, ali nije mi jasno zasto policija hapsi one koje nose zastave, pa nije zastava napravljena od eksploziva, majku mu. Nadam se da si sad shvatio o cemu pricam, a ako nisi, onda ti ja tu nista ne mogu pomoci.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 22:32 |
|
|
Citat: Vladimir RUS je napisao/la: Čuj mu priče - Holandija i marihuana, pobrkao si malo lončiće rista. Vidim ja da ti mene nisi bas dobro shvatio, ali nema veze. Nadam se da si do sad shvatio da osudjujem svako nasilje u kojem je umijesano oruzije, ali nije mi jasno zasto policija hapsi one koje nose zastave, pa nije zastava napravljena od eksploziva, majku mu. Nadam se da si sad shvatio o cemu pricam, a ako nisi, onda ti ja tu nista ne mogu pomoci. [/quote] Gdje piše da su oni koji su nosili zastavu uhićeni? Piše samo da im je oduzeta zastava. Drugim riječima - daj link.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 07 sij 2012, 22:37 |
|
|
Onda dobro, ukoliko nije bilo hapsenja zbog zastave, onda OK.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
max soldo
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 08 sij 2012, 00:08 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Borovo je inače poznato po ovakvim stvarima , tako da me to ne čudi više. Malo neka ohlade u MUPovoj postaji , ionako im dobro dođe neka hladovina za otrijezniti se . Borovo je za Hrvatsku sto su Chicago's Southside ili South Bronx za Ameriku :)
_________________ Salo - Chic Nihilism
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mario_cro
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 08 sij 2012, 19:17 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Borovo i ta Srpska sela su uvijek bila svijet za sebe . Al nikad ,baš nikad ne izlaze nigdje gdje su Hrvati ,jedino u Vukovaru . Imaju svoje kafane ili izlaze u Srbiju i to je to. A i onako je to pustoš ,nemaš šta vidjeti kad prođeš kroz Borovo selo (jedino što je podugačko) ,i ostala sela,bijeda i sirotinja jednom riječju. Mene čudi da se vi čudite što se nosaju ta četnička obilježlja . Pa ja sam navikao kad prolazim kroz Bršadin ,malo malo vidim jednog Arkanovca u onoj uniformi ,šeta po selu. I nikom ništa,već koju godinu.A kolko takvih slučajeva ima? Bolje da neznate... A policija neće ništa poduzet jer je 50 % zaposlenika Srpske nacionalnosti ,znam pouzdano. Prolaziš kroz Vukovar ,zaustave te ,otvoriš prozor kad ono policajac na ekavici brblja. Ništa čudno,to je za Vukovarce svakodnevnica. Eto jedino Vinkovačka policija je nešto poduzela čini mi se, jer su Mirkovci dio grada Vinkovaca ,ovo ostalo ništa. Već rekoh da su Mirkovci faktički dio grada,sada je situacija pola naši pola njiovi. Al bez obzira na to što ih tamo ima podosta,ja znam u vrh glave 2-3 Mirkovačka Srbina.Eto tolko su se izolirali i to je normala.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ernani
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 08 sij 2012, 19:19 |
|
|
Zona sumraka kao što smo i rekli.
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tulkas
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 08 sij 2012, 19:24 |
|
|
Treba to natamburat da im nikad vise na padne na pamet.. Kratko i jasno
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 08 sij 2012, 19:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60335 Lokacija: DAZP HQ
|
Badnjak 2008. u Borovu, od 48. sekunde. primjetite zastave. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) 2010. godine od 1:28. 2011. od 3:30.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
joe enter
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 08 sij 2012, 19:32 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Treba to natamburat da im nikad vise na padne na pamet.. Kratko i jasno Tulkaš bi tamburo?! ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) , idi pa tamburaj u Borovo niko te ne sprečava. E onda će te uhapsiti milicija za izazivanje međuetničke mržnje i strpaće te u zatvor na određeno vreme. I onda ti postaneš hrvatski mučenik!! ![punk :punk](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/punk.gif) , ono štrajkuješ glađu,režeš se nožem... , jer jebeš državu gde ne možeš nekog k'o čovek natamburati a da ti ova komunjarska milicija ne diše za vratom. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ernani
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 08 sij 2012, 19:34 |
|
|
Borat 2 lol. Interesantno kolika pažnja za jedno jebeno drvo a jučer taj isti grad srušen do temelja i ubijeno 2000 ljudi od istih.
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Tulkas
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 08 sij 2012, 19:44 |
|
|
joe enter je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Treba to natamburat da im nikad vise na padne na pamet.. Kratko i jasno Tulkaš bi tamburo?! ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) , idi pa tamburaj u Borovo niko te ne sprečava. E onda će te uhapsiti milicija za izazivanje međuetničke mržnje i strpaće te u zatvor na određeno vreme. I onda ti postaneš hrvatski mučenik!! ![punk :punk](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/punk.gif) , ono štrajkuješ glađu,režeš se nožem... , jer jebeš državu gde ne možeš nekog k'o čovek natamburati a da ti ova komunjarska milicija ne diše za vratom. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Policija treba odraditi svoj poso i cetnickoj zgadiji pokazat šta mere a šta ne. Polako al sigurno kulturno i to će se zatrt
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 08 sij 2012, 20:12 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
dudu je napisao/la: Badnjak 2008. u Borovu, od 48. sekunde. primjetite zastave. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) 2010. godine od 1:28. 2011. od 3:30. Ovaj video je dokaz da su Hrvati ili extremno tolerantni ili radikalne pichkice kojima se moze kakiti na glavu kako hoces! Nisam protiv religijskih sloboda i proslava praznika manjinskih naroda,ali ovoliko kúrchenje je cista provokacija ,nabrojao sam oko desetak srpskih zastava u koloni plus chetnicka obiljezja (shubara s kokardom) e sad ovo je snimano 2011 znachi poslije svih strahota,a ovakvo nesto je potpuno nemoguce recimo u Sarajevu,znamo da je tamo pala glava zbog jedene jedine srpske zastave i to 1992-e sto znachi prije rata...da vidite kako recimo pravoslavci i katolici slave svoje praznike u SAarajevu mirno ,tiho, onako kako dolikuje pravim hriscanima ,bez puno galame ,buke ,kurchenja ,mimohoda,sve tiho,skromno da ne kazem pomalo bojazljivo ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) to je kultura bosanskih hriscana,a ne ovaj cirkus ![zivili :zivili](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif)
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: ˝Četnički Božić˝ u Slavoniji Postano: 08 sij 2012, 21:00 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: ,bez puno galame ,buke ,kurchenja ,mimohoda,sve tiho,skromno da ne kazem pomalo bojazljivo ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) to je kultura bosanskih hriscana,a ne ovaj cirkus ![zivili :zivili](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif) Čuo sam i ja da muslimani u Banjaluci za bajram ne galame puno, sve nešto tiho i bez heretičkih ljiljana i sličnih nakarada! ![wub :wub](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/wub.gif)
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|