|
|
Stranica: 11/13.
|
[ 317 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 15:15 |
|
|
dudu je napisao/la: kad je trebalo HV je paradirao po BIH uzduž i poprijeko, a Srbija je lupila granice RS na Drini i još Vučić priča da je Dayton spasio Banja Luku od pada.
djela se računaju, ne priča. Tad je Hrvatsku vodio suverenist kome nitko od EU i SAD osim Orbana nije došao na sprovod i kojeg su htjeli strpat u Haag skupa s Praljkom zbog politike prema BIH. Danas Hrvatsku vodi briselac i sorošoid kojeg štipaju za guzicu isti oni koji su Tuđmana mrzili, na HTVu se sere po suverenizmu, Orbanu, Poljskoj, Trumpu.... Meni se ona Hrvatska puno više sviđala.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 15:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60122 Lokacija: DAZP HQ
|
divizija je napisao/la: dudu je napisao/la: kad je trebalo HV je paradirao po BIH uzduž i poprijeko, a Srbija je lupila granice RS na Drini i još Vučić priča da je Dayton spasio Banja Luku od pada.
djela se računaju, ne priča. Tad je Hrvatsku vodio suverenist kome nitko od EU i SAD osim Orbana nije došao na sprovod i kojeg su htjeli strpat u Haag skupa s Praljkom zbog politike prema BIH. Danas Hrvatsku vodi briselac i sorošoid kojeg štipaju za guzicu isti oni koji su Tuđmana mrzili, na HTVu se sere po suverenizmu, Orbanu, Poljskoj, Trumpu.... Meni se ona Hrvatska puno više sviđala. ne primjećujem tolike razlike u RH, više se mijenjalo u odnosu na Herceg-Bosne. uostalom ključno je tko je na čelu ako dođe stani pani, ovo danas je sve bezveze, izmišljanje neprijatelja jer je nama prirodno da se osjećamo ugroženi i da na nekog moramo režati pa nikako da se snađemo u miru.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 17:07 |
|
|
dudu je napisao/la: ne primjećujem tolike razlike u RH, više se mijenjalo u odnosu na Herceg-Bosne. uostalom ključno je tko je na čelu ako dođe stani pani, ovo danas je sve bezveze, izmišljanje neprijatelja jer je nama prirodno da se osjećamo ugroženi i da na nekog moramo režati pa nikako da se snađemo u miru. Mislim da ih ne primjećuješ jer ih ne želiš primjetiti. A odnos prema Herceg-bosni je lakmus papir hrvatskog suverenizma. Nema suverenizma bez pro-hercegbosnaske politike i obrnuto.To su dva kraka istog vesla, jedno bez drugog ne postoji, odnosno čamac vrti u krug. To su spojene posude i svako tko misli da je moguće lijevati u jednu da se druga prazni, ili vaditi iz jedne da druga ostane puna, je bedast čovjek. Franjo je to znao i malo tko poslije njega.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 18:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kažu da je Erdogan poslao brodove prema Rijeci. Zagreb se ispraznio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 18:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa dobro si rekao, odnos prema Hrvatima BiH je lakmus papir.
Nakon svega što smo prošli komba Zoki-Plenki je pravo osvježenje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 18:28 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa dobro si rekao, odnos prema Hrvatima BiH je lakmus papir.
Nakon svega što smo prošli komba Zoki-Plenki je pravo osvježenje. Zoki se već dokazao od ranije a što to radi plenkimoon?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 18:59 |
|
|
Dosta toga, onako potiho, bez puno buke. Baš kako treba. Citat: U proteklom mandatu naše Vlade, pokazali smo da nam je pitanje položaja Hrvata u BiH tema od vitalnog hrvatskog interesa. HDZ-ova parlamentarna većina usvojila je u Hrvatskom saboru 2018. Deklaraciju o položaju Hrvata u BiH te europskom putu BiH. Otvorili smo konzulate u Livnu i Vitezu, predstavništva Hrvatske gospodarske komore i snažno podržali otvaranje dopisništva Hrvatske radiotelevizije u Mostaru i Sarajevu. Nakon 15 godina uspostavili smo zrakoplovnu liniju Mostar – Zagreb. Zakonom smo uredili status branitelja pripadnika HVO-a.
U partnerstvu s HDZ BiH, naša Vlada nastavit će jačati sve oblike suradnje – kulturne, obrazovne, gospodarske s Hrvatima u BiH, ali i programsku i projektnu suradnju s predstavnicima lokalne izvršne vlasti u Bosni i Hercegovini, gdje Hrvati nemaju svoje predstavnike. Od 2016. do kraja 2020., preko Ureda za Hrvate izvan RH koji vodi Zvonko Milas, naša Vlada uložit će u programe i projekte za Hrvate u BiH više od 166 milijuna kuna, što je značajno povećanje u odnosu na prethodno razdoblje. Povećali smo broj stipendija za studente Hrvate u BiH s 200 na 400 stipendija godišnje. Podupirat ćemo strateške institucije Hrvata u BiH: Sveučilište u Mostaru, Sveučilišnu kliničku bolnicu i Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru te surađivati s institucijama hrvatskog naroda i Katoličke crkve u BiH na projektima od posebnog značaja za Hrvate. Razmatrat ćemo mogućnosti proširenja diplomatsko-konzularne mreže sukladno procjenama svrhovitosti i opravdanosti. U svrhu gospodarskog napretka, poticat ćemo bolju suradnju tvrtki iz Hrvatske i BiH te inicirati investicije hrvatskih kompanija u Bosni i Hercegovini. Ostanak i prosperitet hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini poduprijet ćemo i projektima iz gospodarstva, turizma i poljoprivrede.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 19:22 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Tih 40 milijuna kn nije ni 2% onog šta je Gojko slao.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 19:29 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Tih 40 milijuna kn nije ni 2% onog šta je Gojko slao. Nemoj u sadakaše molim te. Primali su i Bošnje milijarde pomoći pa nema više. Ovo je sve o.k. Samo politički nam treba leđa držat. A zato treba čekat pravo vrijeme i.pravu priliku. Valjda je svima jasno da pored Dzafe koji šeće po Pakistanu treba bit pravi politički Hrvat a ne ona budaletina od Komšića.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 19:31 |
|
|
Bolnica i sveučilište mogu bit i u Metkoviću. Nemojmo vraga potezat za rep.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 19:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nakon svega što smo prošli komba Zoki-Plenki je pravo osvježenje. Ne. To sta je vama okolina koja ja papagaji ponavljaju lazi globalistickog HDZa isprala mozak je zasto ne mozete svatit jednostavne stvari. Ne mozete razmisljat izvan okvira jer je okvir koji je u HDZ social bubblu tako zadrt i ogranicen. Natrpan izforsiranin pozitivizmom bez obzira kako lose je. Robbie MO je napisao/la: nije dovoljno što je Hrvatska ušla u EU pa više ne mora dobijati poene u Briselu kroz "sabotiranje trećeg entiteta" Jos shvacanja koliko je lose a onda izbjegavanje IMENOVANJA KRIVCA. Imenom HDZ. HDZu nikad nije dosta ulizivanja Briselu i Sorosu. A upravo s anemija plenkovicem je to uslo u novu razinu. 1) HDZ umanuje nacionalnu i konzervativnu tematiku i siri vridnosti globalizma, tolerancije i individualizma.
2) U tom svitonazoru cila logika razmisljanja koja dovodi do nacionalnih teznji Hrvata BiH je odbacena i izgleda ka neko 'zatucano' i 'nazadno' razmisljanje.
3) VI ŽELITE VIŠE NACIONALNOG, VIŠE SUVERENOSTI, MANJE MEDUNARODNE ZAJEDNICE PA KAKO VAM NIJE JASNO DA ONI RADE I ZELE OBRNUTO?!
4) po njima vas strah od Muslimana nema smisla, isto ka sta ni strah ovih na zapadu nema... ti sta se boje muslimana SU NACISTI
5) treci entitet je dakle nepotrebna komplikacija koju prizeljkuju samo nacisti, ustase, fasisti, KSENOFOBI.
6) Jedino sta ima smisla je 'stabilan i europski put koji ce znacit da su svi Hrvati u RH, BiH i DE itd pod jednim Europskim krovom zvan EUROPSKA UNIJAJedino kako treci entitet ima smisla je ako imas totalno drukciji sustav vridnosti od eurointegracija. Koji kur*ac gradaninu svita smeta jeli njime upravlja Bosanski ili Pakistanski Musliman? Evo GRADZANIMA Londona ne smeta? A vi mislite da ste bolji od njih? Da cete zajebat EU i MZ? Da ce 300,000 ljudi, jedan kotar Pariza da ce ic u kontru JOS integracije? Da HDZ i plenkovic samo glume za MZ dok drze figu u dzepu? Hahahahhaha Zadrti HDZejci ne zele... jednostavno NE ZELE da si utuve u lubanje ovo. Nemaju nikad niti jedan argument. Zasute... produze i onda ponavljaju iste retardirane krilatice ka da ovo nije receno i ka da nije istina. Istina je. A kad ponavljas propagandu ka HDZejci onda pocmu i sami virovat u nju. Tako to ide s ljudskon psihon. Lagat stalno je ponizavajuce i zato ljudi sami sebe uvjere da ne lazu. Vi u BiH mozda mislite nesto drugo al to tjesite same sebe. Onda ce kmecat offtopic offtopic jer eto kad povezes broj Srba sa HDZom onda se klaunovi prave da to nema veze jedno s drugin a HDZ ih uvozi a onda kad jedno 10 postova pricaju o HB, odvajanju Neuma i o ratnim avionima na istoj temi o tome se ne zale jer eto nije protiv HDZa. Ma daj! Dupli standardi i samozavaravanje. Prestanite se izmotavat i tjesit vise.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 19:45 |
|
|
Ovo je super: Jedino sta ima smisla je 'stabilan i europski put koji ce znacit da su svi Hrvati u RH, BiH i DE itd pod jednim Europskim krovom zvan EUROPSKA UNIJA A i što je loše u ovom? siri vridnosti globalizma, tolerancije i individualizma. Bez granice da idem od Minhena do Busovače, jedna valuta i imam koliko vrijedim, tj. vridim.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 19:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ovo je super: Jedino sta ima smisla je 'stabilan i europski put koji ce znacit da su svi Hrvati u RH, BiH i DE itd pod jednim Europskim krovom zvan EUROPSKA UNIJA A i što je loše u ovom? siri vridnosti globalizma, tolerancije i individualizma. Bez granice da idem od Minhena do Busovače, jedna valuta i imam koliko vrijedim, tj. vridim. VIDITE OVO! CITAJTE OVO LJUDI! UDISITE OVO U PUNA PLUCA!!! HDZ ov libtardizam nije niti fejk. On je od srca iskren. Postoje cak i u Hrvatskoj ljudi koji nakon svih grozota i iskustva multietnickog multikulturalnog svita i dalje misle ovo. Kad komunistu reces da to ne moze funkcionirat, da su isprobali u SSSR, u Jugi, u Kini, u Kambodi u Venezueli oni odgovore retardirano optimisticnim 'ma nije provedeno dobro' 'ma nije bija pravi komunizam'. Tako i libtardi... maaa nije juga propala jer multietnicko drustvo ne ide, ma nije Cehoslovacka pukla jer multietnicko drustvo ne ide, ma nije Amerika u neredu jer multirasno i multikulturalnk drustvo ne ide, ma nije Francuska religijsko etnicki nered jer multirasno drustvo je ide... ma nije sukob u Barceloni i referendumi o odvajanju nakon 600 godina skupa... ma nije referendum o odvajanju Skotske nakon 700 godina Maaa... maaa sve to je one off... sve to su iznimke... if we just try hard enough. Ne junuze. Radis zlo sta to pises. Radis stetu. Promoviras Babilon i Bog to vidi. Srami se. Znas di vodi put 'dobrih' namjera.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 20:00 |
|
|
Ovaj isti kao onaj @ikmandvaradtist.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 23:15 |
|
|
Ne znam šta je krivo napisao, samo je malo nov pa ne zna da Junuzovi nisu HDZ nego Možemo, iako očito tu i nema neke razlike, June je ovdje poznat kao turbo liberal, građanin svijeta i sve ostalo napredno jel i kad takav lik kaže bravo Plenki i bravo HDZ onda bi se svi trebali malo zamisliti.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 23:20 |
|
|
Pa da, točno na istoj udaljenosti od komunista (Možemo) i ovih likova što tuknu na talibane i fašizam. Daleko im kuća.
Inače sam bio kritičar HDZ-a. Ovaj sad mi se sviđa. Mada uopće nisam glasao za njih ali i MOST je sličan.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 23:23 |
|
|
Fakat mi se ne naganja Srbe, ********, crnce, liberale svih vrsta, soroševce, tj. sve koji su drukčiji od idealnih likova od kojih me jeza hvata.
Normalna Hrvatska za sve koji žele živjeti u njoj, vode svoj život i ne zajebavaju druge.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 23:26 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Fakat mi se ne naganja Srbe, ********, crnce, liberale svih vrsta, soroševce, tj. sve koji su drukčiji od idealnih likova od kojih me jeza hvata.
Normalna Hrvatska za sve koji žele živjeti u njoj, vode svoj život i ne zajebavaju druge. Pa upravo ti koje si nabrojao ne vode samo svoj život nego zajebavaju i maltretiraju druge. Pokušavaju nametat nešto itd.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 23:33 |
|
|
Srbi ajd ako ih nema u vecem broju i ako se ne getoizraju. Tj ako ce se asimilirat ali po mom iskustvu potomci takvih miješanih brakova su često nekakvi anacionalni, neoliberali, globalisti. ********, tu ne mogu previše utjecat, što ce radit unutar svoja 4 zida me ni najmanje ne interesira nit želim ni pomišljat ali nebi trebali imat dozvoljene parade, nametat djeci svoje slikovnice i slicne bolesnoće. To sve najstrože zabranit. Crnci se nikad ne mogu asimilirat i nikad ih nebi primao. Mozemo bit ponosni da smo jedna od rijetkih bijelačkih zemlji i to trebamo očuvat, pogotovo što je očito da postoji nekakva agenda da se unište čiste bijelačke zemlje multirasnim društvom Liberali svih vrsta, eh to je sad šarolik pojam. Ante Starčević je bio liberal, protiv takvih nemam ništa, ali ovi moderni koji zagovaraju parade sodomije, ukidanje granica i nekontrolirano naseljenje svih koji zele doc i slicne stvari bi im zabranio nastup u javnom zivotu. Soroševce strogo zabranit tj zabranit Sorošu da tu financira nekakve sumnjive pokrete kao što su ucinili Mađarska, Izrael i još neke zemlje
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 23:33 |
|
|
Ma to što ti ljevičarski aktivisti rade tako je u cijelom svijetu. Netko to i plaća jer kad ne bi postojali svi bi živjeli u desničarskim diktaturama. Ovako taman ojačaju ljevicu da mogu osvojit vlast.
Uglavnom, kako velikima, Njemačkoj i Francuskoj npr. tako i nama.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 23:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma to što ti ljevičarski aktivisti rade tako je u cijelom svijetu. Netko to i plaća jer kad ne bi postojali svi bi živjeli u desničarskim diktaturama. Ovako taman ojačaju ljevicu da mogu osvojit vlast.
Uglavnom, kako velikima, Njemačkoj i Francuskoj npr. tako i nama. Pa sramotno je to. Zar ne vidiš da njihov narod postaje manjina u svojoj zemlji. Zar nisi bio ponosan što u finalu svjetskog prvenstva Francuskoj nije igrao ni jedan Francuz a nama svi Hrvati?
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 23:39 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
17:38 - 18:43 Ovi su skroz pripitomljeni.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 27 kol 2020, 23:50 |
|
|
zec je napisao/la:
17:38 - 18:43 Ovi su skroz pripitomljeni.
Ma naravno, stvarno nema problema s njima. Ovi koji nas baš mrze i nemogu podnjet ništa hrvatsko su davno otišli i nikad se ne misle vratit. Srbi koji jedva preživljavaju tu po selima stvarno nikakva, ali nikakva prijetnja nam nisu. Još manje ovi u gradovima. Shvaćam da zbog teškog rata mnogi Hrvati se teško s tim mogu pomirit ali jednostavno je tako. Baš kao što si reko. Ovi koji su ostali kod nas su skroz pripitomljeni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 28 kol 2020, 05:12 |
|
|
Planina je napisao/la: Ne znam šta je krivo napisao, samo je malo nov pa ne zna da Junuzovi nisu HDZ nego Možemo, iako očito tu i nema neke razlike, June je ovdje poznat kao turbo liberal, građanin svijeta i sve ostalo napredno jel i kad takav lik kaže bravo Plenki i bravo HDZ onda bi se svi trebali malo zamisliti. Ne pratim to već da zatrpava sličicama, videom u potpisu, i nepovezanim rečenicama kao da 6 osoba naglas izgovara.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Srba u Hrvatskoj Postano: 28 kol 2020, 12:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa da, točno na istoj udaljenosti od komunista (Možemo) i ovih likova što tuknu na talibane i fašizam. Daleko im kuća.
Inače sam bio kritičar HDZ-a. Ovaj sad mi se sviđa. Mada uopće nisam glasao za njih ali i MOST je sličan. Koja udaljenost, pa HDZ i Možemo su u saboru ko prst i nokat. Dva oka u glavi, Mogu i u koaliciju, SDSS je već tamo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|