|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Diskriminiranje u RH: djelatnici da nisu iz Bangladesa, Pakistana i CETNICI iz Nisa Postano: 21 ruj 2022, 09:26 |
|
|
Bezveze lupate praznu slamu, da je ovom vlasniku stalo do europske civilizacije ne bi tu utrpao Srbe iz Niša. Jer valjda on i četnici iz Niša imaju ista razmišljanja o imigraciji crnaca i Arapa?
To je čisti hrvatski desničar vulgaris koji je dodao malo modernih razmišljanja vezano za crnce iako opet ne kontam kako znaju čime se bavi taj crnac, ja sretnem na cesti tu lokalnog nogometaša koji je reprezentativac Nigera pa ne prelazim na drugu stranu ulice. Te babe kojima sve smeta ko ih j..., draži mi je i crnac nego one.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Diskriminiranje u RH: djelatnici da nisu iz Bangladesa, Pakistana i CETNICI iz Nisa Postano: 21 ruj 2022, 10:32 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Niš jok, ali svi ostali ćetnici su OK. Ja sam oglas tako shvatio.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Diskriminiranje u RH: djelatnici da nisu iz Bangladesa, Pakistana i CETNICI iz Nisa Postano: 21 ruj 2022, 14:20 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Velebit je napisao/la: Bokan je napisao/la: Nepalce dovest i to priko "agencije", naši im ionako uzmu putovnice kad uđu u RH i to je to.
Simpatični i vrijedni ljudi, Ukrajince braću ne možemo jer se nebi ponižavali za satnicu smiješnu Ono kad bobanovski ludak potice imigraciju iz Azije. Još uzeo nik luđaka i klauna sa srbijanske TV postaje.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Ćamil
|
Naslov: Re: Diskriminiranje u RH: djelatnici da nisu iz Bangladesa, Pakistana i CETNICI iz Nisa Postano: 21 ruj 2022, 19:03 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Niš jok, ali svi ostali ćetnici su OK. Ja sam oglas tako shvatio. Nikako mi kokarde i šajkače ne idu kao prva asocijacija na Niš. To je predvorje bugarske kulture...
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Diskriminiranje u RH: djelatnici da nisu iz Bangladesa, Pakistana i CETNICI iz Nisa Postano: 21 ruj 2022, 23:05 |
|
|
Ćamil je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Niš jok, ali svi ostali ćetnici su OK. Ja sam oglas tako shvatio. Nikako mi kokarde i šajkače ne idu kao prva asocijacija na Niš. To je predvorje bugarske kulture... Jug Srbije je bio komunistički. U mom kraju nije bilo kokardi. Bilo je na istoku i zap Srb i Šumadiji. Jug Srbije je MRZEO Ksrađoke I DANAS isto. Obrenovići su naši.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Diskriminiranje u RH: djelatnici da nisu iz Bangladesa, Pakistana i CETNICI iz Nisa Postano: 22 ruj 2022, 09:15 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Bezveze lupate praznu slamu, da je ovom vlasniku stalo do europske civilizacije ne bi tu utrpao Srbe iz Niša. Jer valjda on i četnici iz Niša imaju ista razmišljanja o imigraciji crnaca i Arapa?
To je čisti hrvatski desničar vulgaris koji je dodao malo modernih razmišljanja vezano za crnce iako opet ne kontam kako znaju čime se bavi taj crnac, ja sretnem na cesti tu lokalnog nogometaša koji je reprezentativac Nigera pa ne prelazim na drugu stranu ulice. Te babe kojima sve smeta ko ih j..., draži mi je i crnac nego one. Četalj iz Niš mu je rastezao i ženu i kći, pa je poludio.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Diskriminiranje u RH: djelatnici da nisu iz Bangladesa, Pakistana i CETNICI iz Nisa Postano: 22 ruj 2022, 13:40 |
|
|
K..M je napisao/la: Ćamil je napisao/la: Nikako mi kokarde i šajkače ne idu kao prva asocijacija na Niš.
To je predvorje bugarske kulture...
Jug Srbije je bio komunistički. U mom kraju nije bilo kokardi. Bilo je na istoku i zap Srb i Šumadiji. Jug Srbije je MRZEO Ksrađoke I DANAS isto. Obrenovići su naši. Neopravdano ste uzeti na zub, a naši ste bugarski prijatelji. Trebao je reći četnici iz Šumadije ali više ovi mladi Hrvati ne znaju ni zemljopis Srbije. Što je pozitivno.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Ćamil
|
Naslov: Re: Diskriminiranje u RH: djelatnici da nisu iz Bangladesa, Pakistana i CETNICI iz Nisa Postano: 23 ruj 2022, 08:21 |
|
|
K..M je napisao/la: Ćamil je napisao/la: Nikako mi kokarde i šajkače ne idu kao prva asocijacija na Niš.
To je predvorje bugarske kulture...
Jug Srbije je bio komunistički. U mom kraju nije bilo kokardi. Bilo je na istoku i zap Srb i Šumadiji. Jug Srbije je MRZEO Ksrađoke I DANAS isto. Obrenovići su naši. Svejedno sad za komuniste, vi na istoku Srbije ste mali Bugari, kao i Makedonci. Kao takvi savršeno ste upošljivi po nebrojenim pečenjarama i fast food-ovima diljem Hrvatske...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|