HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 18 stu 2025, 11:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 14254 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 567, 568, 569, 570, 571
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj
PostPostano: 07 stu 2025, 18:01 

......

Ne utječe, jer nitko od trećih za to nije čuo, niti je ikoga briga. Seoske priredbe nikoga ne zanimaju dok ne postanu nacionalna tema.

To treba biti briga isključivo institucije RH koje će sankcionirati takve stvari kada se dogode. "Preventivno" iskaljivanje na folklorašima u nekoj mjesnoj zajednici je van pameti, a kao što rekoh, čak i da je bila riječ o perfidnoj i smišljenoj provokaciji, onda su se stvari odvile upravo onako kako su provokatori htjeli. Otprilike kao što mi u BiH trljamo ruke kad muslimani izađu na ulice sa iranskim i islamističkim zastavama.

Ne smatram se globo homo ljevičarem ni HDZ-ovcem, tako da ne znam. Ruse i Ukrajinu sam spomenuo u kontekstu kolika je moć PR-a, a ljudi te stvari podcjenjuju.[/quote][/quote]

dunno

Ta "seoska priredba" djelo je ekipe koja (između ostalog) svojata Knin i Dubrovnik (https://narod.hr/hrvatska/rotim-podsjet ... nik-i-knin). Pa ako vi pušite tu njihovu priču....
Ajde lijepo, na Hrvatskom, ne na meta jeziku, zašto vi (HDZ) to plaćate? Vrijedi li to potencijalna Plenkyeve fotelje u Briselu? Ili stvarno uživate u takvim programima i predstavama? Jandroković poziva na "oštru osudu". Koliko bi po Vama trebao dobiti onaj uhićeni branitelj bivši logoraš?

Niste, ali podržavate Sorosevu globo homo agendu, a na domaćim pitanjima komentirate poput HDZ bota. Zanimljivo, kakva slučajnost.

Vrh

PostPostano: 07 stu 2025, 22:24 

Po Meni, trebao bi dobiti prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira.

A za ostalo si me očigledno zamijenio s nekim, pa neću dalje.

Vrh

PostPostano: 07 stu 2025, 23:07 

dunno je napisao/la:
Po Meni, trebao bi dobiti prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira.

A za ostalo si me očigledno zamijenio s nekim, pa neću dalje.

Eto, zaboravio sam točan datum, ali "hrvatski" sud je presudio kako je ZNG do nekog datuma bio - "nelegalna formacija". Pa je tako taj gospodin i 1991., "narušavao javni red i mir". A mogao je lijepo sjediti doma, proučavati djelo druga Kardelja, prištedio bi si dosta muka i neprilika. Kako u DR, tako i danas.

Vrh

PostPostano: 08 stu 2025, 01:01 

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/p ... _refresh=1

Ima li pilota u avionu?

Razmišljam neko vrijeme da otvorim temu o satiri u "našoj" politici. Ovo je primjer događaja, na koji mislim. Urnebes od početka do kraja, a sve smješnije kako ide kraju u veliko finale.

Na godišnjici HGZ-a, osoba koja je izbjegla sudjelovati u DR za početak pametuje braniteljima, daje im lekciju o tome za što su se oni borili i uči ih o "temeljnim vrijednostima" (valjda dernecima SNV-a?"). Upozorava ih kako se ne smiju dati manipulirati, a sam to čini godinama.
Pa onda malo kako je loše ustaštvo i revizionizam...
Nitko ga naravno ne pita, tko je on pa da im drži prodike i gdje je bio 91.
I onda urnebes, među generale, kao počasni član primljen je Mate Granić (https://hrsvijet.net/index.php/vijesti/ ... ju-o-oluji, https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ ... e-1304223/)???!!! I on to članstvo umjesto da pristojno odbije - prihvati.
A premijer dobio Plenković veliku zlatnu plaketu za iznimne zasluge u razvoju hrvatskog društva, promicanja istine o Domovinskom ratu i zaštite interesa hrvatskih branitelja. Od generala???!!! Valjda, kao da meni netko ponudi zlatnu olimpijsku medalju u bacanju diska, iako se nisam nikada natjecao ili trenirao, ja ju prihvatim i ponosno nosim.

Urnebesna komedija. Ne mogu shvatiti HDZovce, ali još manje generale. Stariji su ljudi, u mirovinama koje nisu male, trebali bi imati integritet. I nitko od njih da se digne, pa prigovori ovoj satiričnoj predstavi. Čega se boje, što im mogu uzeti, kakve ambicije za budućnost imaju, pa da bi im sve ovo trebalo?!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 14254 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 567, 568, 569, 570, 571

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: