|
|
Stranica: 585/588.
|
[ 14684 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 18 srp 2026, 05:34 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Eto, u Hrvatsku nam došao gay kruzer: https://narod.hr/hrvatska/udruga-clanak ... voju-djecuA u hrvatskoj Lici se opet pjevaju četničke pjesme: https://narod.hr/hrvatska/u-lici-nastup ... oj-krajiniNije mi jasno kako ovom Baji malom kninđi nije zabranjen ulazak u Hrvatsku? Jesu li pravosuđe i policija previše zaokupljeni progonom Za Dom Spremnih? Pa u članku uopće ne piše da je on bio i nastupao nego je neki sastav odsvirao njegovu pjesmu koja pjeva o pršutu i maslinovom ulju. I na to se Hrvati odmah propinju na zadnje noge, a ne kad hrvatska država doveze 3000 šlepera opasnog otpada u Liku. Ili kad dozvoljava da Lika postane ciganski Texas, gdje njihovi klanovi mafijaju i nitko im ništa ne može. S druge strane ljevičari 100% zaokupljeni progonom Za Dom Spremnih i baljezganja o ,,Plenkovićevoj'' inflaciji. Za razliku od Mosta, oni nemaju vremena baviti se odpadom u Lici niti 1%.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 20 srp 2026, 13:37 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 22 srp 2026, 22:27 |
|
|
|
Sad govore da se hrvatskom svinjogojstvu sprema potpuna propast. Znači DP će biti upisan zlatnim slovima u povijest da je nestao jedan cijeli proizvodni sektor u resoru koji oni vode. Hrvatski svinjogojci preživjeli su Austriju, Tursko carstvo, Veneciju , obje Jugoslavije, ali neće preživjeti ove koji vole pjevati o grobnici od zlata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 23 srp 2026, 05:49 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Sad govore da se hrvatskom svinjogojstvu sprema potpuna propast. Znači DP će biti upisan zlatnim slovima u povijest da je nestao jedan cijeli proizvodni sektor u resoru koji oni vode. Hrvatski svinjogojci preživjeli su Austriju, Tursko carstvo, Veneciju , obje Jugoslavije, ali neće preživjeti ove koji vole pjevati o grobnici od zlata. A tvoj logički zaključak je naravno da je za propast svinjogojstva krivo pjevanje o ,,Grobnici od zlata''... Tko je kriv? Ustaša je kriv! 
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 23 srp 2026, 09:35 |
|
|
|
A reci tko je kriv? Jesam ja ministar pa da sam odgovoran.
Zanimljivo je i kako ljevica ne zna poentirati. Da je možemovac ministar poljoprivrede sad bi se cijela desnica propinjala na zadnje noge. Marin Miletić bi obišao na dan 5 svinjogojaca, tamo se snimao i plakao u kameru zbog njihove sudbine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 23 srp 2026, 12:24 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: A reci tko je kriv? Jesam ja ministar pa da sam odgovoran.
Zanimljivo je i kako ljevica ne zna poentirati. Da je možemovac ministar poljoprivrede sad bi se cijela desnica propinjala na zadnje noge. Marin Miletić bi obišao na dan 5 svinjogojaca, tamo se snimao i plakao u kameru zbog njihove sudbine. Miletić itekako proziva Domovince. A inače, pjevač Dabro je bio puno čvršći u ministarstvu od ovog Vlajčića koji je više po Plenkovićevoj volji. Zato je Dabro i letio van.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 23 srp 2026, 15:32 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: A reci tko je kriv? Jesam ja ministar pa da sam odgovoran.
Zanimljivo je i kako ljevica ne zna poentirati. Da je možemovac ministar poljoprivrede sad bi se cijela desnica propinjala na zadnje noge. Marin Miletić bi obišao na dan 5 svinjogojaca, tamo se snimao i plakao u kameru zbog njihove sudbine. Kriva je EUnija. Prije nekoliko godina gost u "Bujici" bio je jedan gospodin (zaboravio sam ime) koji je bi nekada dio sustava, po odgovorima se vidjelo da razumije u čemu je problem. I tako daje on onda izjavu, kako je u "RH u odnosu na vrijeme prije potpisivanja SSP-a stočarstvo se srozalo za 90%". Mislio sam kako se radi o pretjerivanju (ipak je to "Bujica"), ono, loše je, ali baš toliko?! I onda prije ~ godinu dana, TV emisija na MSM-u, i kažu kako nam se stočarstvo smanjilo za 9/10. Znači ipak je tako. Prodavali su nam maglu o procvatu, o 500.000.000 kupaca željnih naših proizvoda ( https://www.youtube.com/watch?v=LOp1hM4aLHA), kad ono... A što se DP-a tiče, oni čuvaju svoje fotelje, druge dobiti neće, slušaju HDZ koji pak sluša EUniju. Svi su oni (skupa sa SDP, Možemo) eurofili ( https://www.youtube.com/watch?v=E_Y1KdT6TA0). A EUnija nas nije primila kako bi nam poklanjala novce, učinila nas naprednima i konkurencijom svojim proizvođačima, nego kako bi od našeg ulaska koristi imale stare članice, a ne RH. Nama štete, desetine tisuća tona opasnog otpada, rasprodaje i uplitanje u tuđi rat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junak
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 23 srp 2026, 21:00 |
|
|
Zanimljivo je i kako ljevica ne zna poentirati. Da je možemovac ministar poljoprivrede sad bi se cijela desnica propinjala na zadnje noge. Marin Miletić bi obišao na dan 5 svinjogojaca, tamo se snimao i plakao u kameru zbog njihove sudbine. Kakvo glupo razmuisljanje. da, kriv je covik koji je eto ministar zadnjih koliko, godinu dana? Krivi su seljaci koji to ne zele vise raditi posto im drugi poslovi donose vise. Vrlo jednostavno. Evo, odi ti uzgajat svinje, lol. Mislim, ono
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=55n1fGVjHEk
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 24 srp 2026, 15:14 |
|
|
Zanimljivo je i kako ljevica ne zna poentirati. Da je možemovac ministar poljoprivrede sad bi se cijela desnica propinjala na zadnje noge. Marin Miletić bi obišao na dan 5 svinjogojaca, tamo se snimao i plakao u kameru zbog njihove sudbine. zašto bi itko bio kriv? Kriva je situacija u kojoj se velikoj većini ljudi ukazala prilika da zarade drugačije, a ne uzgojem svinja. Na svinje će se vratit kad ostalo propadne
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 00:44 |
|
|
novosve je napisao/la:
zašto bi itko bio kriv?
Pa zato što da je ministar poljoprivrede naprimjer možemovac, ti bi prvi, a i ostali, na forumu pisali kako je Možemo upropastio hrvatsko svinjogojstvo. Sad kad je DP-ovac, onda ima sto opravdanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 07:41 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: novosve je napisao/la:
zašto bi itko bio kriv?
Pa zato što da je ministar poljoprivrede naprimjer možemovac, ti bi prvi, a i ostali, na forumu pisali kako je Možemo upropastio hrvatsko svinjogojstvo. Sad kad je DP-ovac, onda ima sto opravdanja. Glavni trend na Zapadu među strankama sličnim Mozemo jest da sviestno unište stočarstvo i da ljudi počnu jesti samo biljke i kukce. Na tom tragu rade i centri moći iz EU. Tako da i sam HDZ više sviestno ili nesviestno mora raditi u tom smjeru. Problem DP je bojim se taj što oni u tom sustavu mogu samo gasiti pozare, a ne mogu riešavati uzroke pozara te svinjske kuge. Uglavnom, ipak je neprimjereno uzpoređivati jedan DP s Mozemo koji su sustavno izobličeni i unakazeni...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 09:48 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la:
Pa zato što da je ministar poljoprivrede naprimjer možemovac, ti bi prvi, a i ostali, na forumu pisali kako je Možemo upropastio hrvatsko svinjogojstvo.
Sad kad je DP-ovac, onda ima sto opravdanja.
Glavni trend na Zapadu među strankama sličnim Mozemo jest da sviestno unište stočarstvo i da ljudi počnu jesti samo biljke i kukce. Na tom tragu rade i centri moći iz EU. Tako da i sam HDZ više sviestno ili nesviestno mora raditi u tom smjeru. Problem DP je bojim se taj što oni u tom sustavu mogu samo gasiti pozare, a ne mogu riešavati uzroke pozara te svinjske kuge. Uglavnom, ipak je neprimjereno uzpoređivati jedan DP s Mozemo koji su sustavno izobličeni i unakazeni... Sigurno naši preci nisu jeli svaki dan pečenog odojka. Moj pradjed je plovio na austrougarskom brodu i oni bi hvatali golubove po brodu i pravili juhu. A danas da pozoveš rodbinu na juhu od goluba, otišli bi s gađenjem i ne bi više nikad razgovarali s tobom. Tako da nas Možemo više vraća tradiciji nego desne stranke, koje misle da je tradicija kad svaki dan mrkneš jednog janjca i da ideš na misu sa BMW-om.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 10:13 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: dane-croatia je napisao/la:
Glavni trend na Zapadu među strankama sličnim Mozemo jest da sviestno unište stočarstvo i da ljudi počnu jesti samo biljke i kukce. Na tom tragu rade i centri moći iz EU. Tako da i sam HDZ više sviestno ili nesviestno mora raditi u tom smjeru. Problem DP je bojim se taj što oni u tom sustavu mogu samo gasiti pozare, a ne mogu riešavati uzroke pozara te svinjske kuge. Uglavnom, ipak je neprimjereno uzpoređivati jedan DP s Mozemo koji su sustavno izobličeni i unakazeni...
Sigurno naši preci nisu jeli svaki dan pečenog odojka. Moj pradjed je plovio na austrougarskom brodu i oni bi hvatali golubove po brodu i pravili juhu. A danas da pozoveš rodbinu na juhu od goluba, otišli bi s gađenjem i ne bi više nikad razgovarali s tobom. Tako da nas Možemo više vraća tradiciji nego desne stranke, koje misle da je tradicija kad svaki dan mrkneš jednog janjca i da ideš na misu sa BMW-om. Naravno. Vraćaju nas Titinoj tradiciji da budemo više gladninego siti, a oni da budu punog zeludca. Svi mršavi osim Tita i Bakarića... Inače, ako se ne varam, u AustroUgarskoj je Hrvatska imala više stoke nego ikad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 10:50 |
|
|
|
Da, kao Tito ili kao što je u svakom mjestu na moru pop tamanio najbolje ribe koje bi dobio od ribara, a njima što ostane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 11:09 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Da, kao Tito ili kao što je u svakom mjestu na moru pop tamanio najbolje ribe koje bi dobio od ribara, a njima što ostane. Sluzba svećenika se nekad poštivala u narodu, pa je seljaku bila čast dati svećeniku najbolje što je imao. Tito je u većoj mjeri sam uzeo što je htio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 12:50 |
|
|
Zanimljivo je i kako ljevica ne zna poentirati. Da je možemovac ministar poljoprivrede sad bi se cijela desnica propinjala na zadnje noge. Marin Miletić bi obišao na dan 5 svinjogojaca, tamo se snimao i plakao u kameru zbog njihove sudbine. I to je savršeno logično i jasno objašnjivo. Ako znamo da je temeljna vodilja ideologije ljevičara uništenje hrvatskog naroda i svakog nacionalizma a globalno, uništenje zapadnokršćanske civilizacije, jasno da će, ako se ovako nešto dogodi pod ljevičarskim ministrom to biti primarna kritika, s druge strane ako se tako nešto dogodi pod desničarom, razlozi mogu biti od nesposobnosti, korupcije ili vanjskih i tržišnih utjecaja na koje zaista ne mogu utjecati, što sve mogu biti razlozi za propadanje i pod ljevičarom ali ne može biti onaj prvi navedeni. Pojednostavljeno; Desničar - nesposobnost, korupcija, vanjski faktori Ljevičar - nesposobnost, korupcija, vanjski faktori, želja za uništenjem hrvatskog naroda i zapadnokršćanske civilizacije Jednostavnom usporedbom je kristalno jasno zašto je puno veća kritika kada ljevičar nešto uništi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 12:56 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa zato što da je ministar poljoprivrede naprimjer možemovac, ti bi prvi, a i ostali, na forumu pisali kako je Možemo upropastio hrvatsko svinjogojstvo.
Sad kad je DP-ovac, onda ima sto opravdanja.
mislim da je ovo samo tvoj poslovični whataboutizam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 13:37 |
|
|
Šporet je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: A reci tko je kriv? Jesam ja ministar pa da sam odgovoran.
Zanimljivo je i kako ljevica ne zna poentirati. Da je možemovac ministar poljoprivrede sad bi se cijela desnica propinjala na zadnje noge. Marin Miletić bi obišao na dan 5 svinjogojaca, tamo se snimao i plakao u kameru zbog njihove sudbine. I to je savršeno logično i jasno objašnjivo. Ako znamo da je temeljna vodilja ideologije ljevičara uništenje hrvatskog naroda i svakog nacionalizma a globalno, uništenje zapadnokršćanske civilizacije, jasno da će, ako se ovako nešto dogodi pod ljevičarskim ministrom to biti primarna kritika, s druge strane ako se tako nešto dogodi pod desničarom, razlozi mogu biti od nesposobnosti, korupcije ili vanjskih i tržišnih utjecaja na koje zaista ne mogu utjecati, što sve mogu biti razlozi za propadanje i pod ljevičarom ali ne može biti onaj prvi navedeni. Pojednostavljeno; Desničar - nesposobnost, korupcija, vanjski faktori Ljevičar - nesposobnost, korupcija, vanjski faktori, želja za uništenjem hrvatskog naroda i zapadnokršćanske civilizacije Jednostavnom usporedbom je kristalno jasno zašto je puno veća kritika kada ljevičar nešto uništi. Koji je to desničar bio na vladajućoj poziciji nakon 2000. (pa i ranije, ako ikad)? Pa bi nam sada zbog njegove vladavine bilo dobro ili loše. Koji je to desničar zbog svoje pozicije primio mito (bio korumpiran)? Na vlasti nam se izmjenjuju ljevičari, tobože u svađi, a kada je nešto na štetu Hrvata savršeno surađuju (npr. IK, "Marakeš", eurofilija, LGBT...).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 14:03 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 15:37 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 21:41 |
|
|
Šporet je napisao/la: Na današnji dan 1990. ..... Što li je tog dana proživljavao siroti Plenky? Što bi s tim zastavama učinio drug Kardelj?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 25 srp 2026, 22:34 |
|
|
|
Vjerojatno ga je ćopila anemija. Pitanje je li uopće bio u RH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 26 srp 2026, 17:35 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 03 kol 2026, 13:55 |
|
|
https://www.vecernji.hr/vijesti/sprijec ... st-1982837Ono, kada kažem kako su HDZ - ljevičari i antife. Nije im samo favorit drug Kardelj, nego i drug Končar. Osoba tjedna, tj. HDZ gradonačelnik, poručuje "domoljubima" kojima ništa nije sveto (njemu drug Končar očito je), kako treba okriviti roditelje za "neznanje" - " Jer zna se tko su bili fašisti i nacisti, što su bili koncentracijski logori, tko su bili kolaboracionisti, o tomu ne može biti dvojbi.". Drug Končar, Srbin i komunista - borio se je tobože za Hrvatsku?! OK, roditelji su zakazali, a djeca se furaju na HOS. Dakle, ministrice Obuljen i ministre Fuchs - u akciju! Kao pravi antife...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 03 kol 2026, 23:34 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8480 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Da je doživio 1990., Rade Končar bi sudjelovao u agresiji na taj isti Šibenik, nastojeći ga zauzeti preko šibenskog mosta. Ali glupom, imbecilnom,podaničkom i interešdžiji od hadezenjare bi prije ušao metar u šupak nego centimetar u mozak, a što se očito može primjetiti po telećem izrazu lica.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|