|
|
Stranica: 221/574.
|
[ 14328 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 18:41 |
|
|
|
Modus operandi Zdravka Mamica je bio toliko retardiran da mi je nejasno kako itko sa IQ-om preko 80 moze branit tog supka.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
robelec
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 18:43 |
|
|
PCM je napisao/la: dudu je napisao/la: kako da ne, a zanemarit ćemo da se 10 godina hvalio da sav novac od transfera ostaje Dinamu, a u stvarnosti je stvarao anekse ugovora u vrijeme transfera, pola novca dao igračima, a oni onda vršili uplate na račun njega, brata mu i sina. tolika količina seljačizma i bezobraštine dugo nije viđena.
Seljacina se toliko osilio da je mislio da mu nitko nista ne moze. E pa moze smece jedno. Prvo na redu plijenidba imovine home&abroad  Tek kada dođe do pravomoćne presude, a taj fim nikada nećeš gledati! Ovakve nakaradne presude vrhovni sud i sud u Strasbourg ne mogu potvrditi jer nemaju logike, nemaju veze sa pravom, ništa nije dokazano, same konstrukcije i indicije. To ne može proći na višim instancama već samo na sudu koji je odabrao osobno Cvitan i bit će mu malo teže ucijeniti suce na vrhovnom i sudu u Strasbourgu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 18:46 |
|
|
|
Zapamti dobro robelec sto sam ti rekao, jer sam poprilicno informiran na ovu temu. Njegov pad ce biti jako bolan i tek je zapoceo.
Ove pizdarije oko Vrhovnog i Strassbourga necu uopce komentirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 18:49 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
PCM je napisao/la: Zapamti dobro robelec sto sam ti rekao, jer sam poprilicno informiran na ovu temu. Njegov pad ce biti jako bolan i tek je zapoceo.
Ove pizdarije oko Vrhovnog i Strassbourga necu uopce komentirati. iz tvojih usta u Božje uši. njima je najveća kazna zaplijenit imovinu. ne moraju zatvora ni vidjeti. samo im sve uzeti.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 18:52 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: PCM je napisao/la: Zapamti dobro robelec sto sam ti rekao, jer sam poprilicno informiran na ovu temu. Njegov pad ce biti jako bolan i tek je zapoceo.
Ove pizdarije oko Vrhovnog i Strassbourga necu uopce komentirati. iz tvojih usta u Božje uši. njima je najveća kazna zaplijenit imovinu. ne moraju zatvora ni vidjeti. samo im sve uzeti. Lako je dok te gone Hrvati, al kad te za pranje love gone USA i Svicarska, e to je nesto sasvim drugo. A nove optuznice za izvlacenje love iz Dinama su takodjer u pogonu. A kod nekih stvari se izvukao jos davno prije (Cesma Bjelovar). Al ne mozes vazda neokrznut. Payback time motherfucker.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 18:55 |
|
|
PCM je napisao/la: Jedva cekam da "repka" ispadne u prvom krugu.
Robelec tvoji su argumenti tragikomedija. Uvijek ista prica, udba, masoni, jugoslaveni.
Zdravko Mamic je notorni kriminalac i nakon svih istraga koje se vode debelo ce mu porasti konto robije, ovo je tek pocetak vjerujte mi. Dobro ajde , recimo da covjek osnovano , sto je i na prvom stupnju potvrdjeno, vjeruje kako je Zdravko kriminalac i s te strane je logicno da ga zeli vidjeti u zatvoru. Ali zasto ova nakupina bjelancevina, cak i nakon sto je Zdravko pao, i dalje zeli da predstavnici najboljih Hrvata u svijetu, na najuglednijem natjecanju u svijetu, dozive teski poraz i tako nacine veliku stetu cijelom narodu i drzavi... vec sam nekoliko puta pisao zasto, zato sto je debos, komi potomak sa transgenstskom mrznjom i pedercic , i kad to sve spojis u jedno onda dobijes ovakve nagone ,potrbe i porive .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mrnjav
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 18:56 |
|
|
|
Nije on vidio ni p od presude niti poznaje zakonsku regulativu niti je sposoban za citanje kompliciranog stiva. On slijedi retoriku sa Mamicevih presica i kupi informacije sa nekakvog Kamenjara. Nemaju ni Mamicevi odvjetnici odgovor na ovakvu razinu suludog kriminala, traze nekakve povrede u postupku, tvrde da Dinamo nije ostecen i to je to, smijeh. Zamisli cuda, Mamiceva prcija objavila da je nije Mamic ostetio i to mu je glavni pravni argument.
Uvuka je i uvuc ce jos ljudi u sranje jer su u tome sudjelovali. Modric i Lovren su jos i liso prosli u zamjenu za svjedocenje, na kraju ce dobit samo presudu za lazno svjedocenje i to na kraju karijere.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 18:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63162 Lokacija: DAZP HQ
|
još kad vidim ove tzv. domoljube za koje je Mamić prototip Hrvata. sve bi vas takve domoljube u čaši vode utopio koji vole tog kriminalca i njega smatraju nekim uzorom. Mamić prije 2 dana Citat: 21:06 Mamić tvrdi da je večeras trebao biti sa svojim prijateljima – Draganom Džajićem, Duletom Savićem i metropolitom Porfirijem, ali on nije mogao doći jer je bio spriječen. Mamićev frend moli za njega kako to Zdravko kaže.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:02 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: dudu je napisao/la: iz privatne kompanije se ne vadi novac na tako primitivan način i u tolikim iznosima, najveći lovatori žive na račun firme i luksuz financiraju kroz firmu. ovo je toliko jadno i prozirno da ne mogu nikako drukčije nazvati nego seljačkim. pazi ti mozga, on potpiše aneks tri dana prije transfera s datumom otprije par godina i onda seljo da pare Modriću, a ovaj uplaćuje Vrbanoviću, Mamićima i ortacima. ne može iz njega onaj prevarantski, švercerski mentalitet da mu je dati sve pare svijeta. to što je sposoban i što ga hoće para ne znači da nije lopov. mene račun Dinama i silni "trofeji" nimalo ne fasciniraju, niti mi je na pameti ona čuvena: lopov je, ali naš i sposoban.  Sve se slazem i zasad se cini da je tako. Ali kako tumacis da su Lovren i Modric ne samo na slobodi, nego protiv njih nije niti potignuta optuznica iako su po ovoj presudi oni prvi krivci, njima je isplacen novac i oni su potpisivali lazne ugovore . nisu predmet istrage, nego su svjedoci, što ne znači da su prošli lišo, vjerojatno je politička odluka da ih se ne goni.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:06 |
|
|
dudu je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Sve se slazem i zasad se cini da je tako. Ali kako tumacis da su Lovren i Modric ne samo na slobodi, nego protiv njih nije niti potignuta optuznica iako su po ovoj presudi oni prvi krivci, njima je isplacen novac i oni su potpisivali lazne ugovore .
nisu predmet istrage, nego su svjedoci, što ne znači da su prošli lišo, vjerojatno je politička odluka da ih se ne goni. Nisu predmet istrage iako su nedvosmisleno u ovom procesu navedeni kao prvi izvrsitelji kaznenog djela, nije li to cudno kao i tvoje obrazlozenje kako je pouzdana presuda koja je temeljena na političkim odlukama. Dakle ti direktno tvrdis kako je Zdravko presudjen u politcki montiranom procesu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:08 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: dudu je napisao/la: iz privatne kompanije se ne vadi novac na tako primitivan način i u tolikim iznosima, najveći lovatori žive na račun firme i luksuz financiraju kroz firmu. ovo je toliko jadno i prozirno da ne mogu nikako drukčije nazvati nego seljačkim. pazi ti mozga, on potpiše aneks tri dana prije transfera s datumom otprije par godina i onda seljo da pare Modriću, a ovaj uplaćuje Vrbanoviću, Mamićima i ortacima. ne može iz njega onaj prevarantski, švercerski mentalitet da mu je dati sve pare svijeta. to što je sposoban i što ga hoće para ne znači da nije lopov. mene račun Dinama i silni "trofeji" nimalo ne fasciniraju, niti mi je na pameti ona čuvena: lopov je, ali naš i sposoban.  Sve se slazem i zasad se cini da je tako. Ali kako tumacis da su Lovren i Modric ne samo na slobodi, nego protiv njih nije niti potignuta optuznica iako su po ovoj presudi oni prvi krivci, njima je isplacen novac i oni su potpisivali lazne ugovore . Protiv Lovrena i Modrica se vodi postupak. Informirajte se gospodine. Njima je isplacem novac da bi ga oni odmah predali dalje Mamicima. Jasno je da niste upuceni i da je sve ovo za vas kvantna fizika, al malo bolje pocnite slusat vrijeme vam je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:08 |
|
|
|
pardon, još je gore od ovog što sam napisao. sve to dobro išibati treba, kakav zatvor i bakrači, dobro tankom šibom išibati, pogotovo ove pijavice poput Vrbanovića, njega bih zalijevao motornim uljem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:09 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: dudu je napisao/la: nisu predmet istrage, nego su svjedoci, što ne znači da su prošli lišo, vjerojatno je politička odluka da ih se ne goni.
Nisu predmet istrage iako su nedvosmisleno u ovom procesu navedeni kao prvi izvrsitelji kaznenog djela, nije li to cudno kao i tvoje obrazlozenje kako je pouzdana presuda koja je temeljena na političkim odlukama. Dakle ti direktno tvrdis kako je Zdravko presudjen u politcki montiranom procesu. kod nas je sve montirano, ovaj put mi je potaman. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:11 |
|
|
|
Protiv Modrica i Lovrena se vodi postupak zbog laznog svjedocenja. A ne zbog ovog kaznenog djela u kojemu su po presudi zajedno sa Mamicem prvi izvrsitelji i gdje je postupak trebao biti zajednicki.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:13 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Protiv Modrica i Lovrena se vodi postupak zbog laznog svjedocenja. A ne zbog ovog kaznenog djela u kojemu su po presudi zajedno sa Mamicem prvi izvrsitelji i gdje je postupak trebao biti zajednicki. možda će u ćuzu nakon svjetskog, mislim da Modrić agitira kod Dalića za što raniji odlazak u Rusiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:15 |
|
|
robelec je napisao/la: dudu je napisao/la: iz privatne kompanije se ne vadi novac na tako primitivan način i u tolikim iznosima, najveći lovatori žive na račun firme i luksuz financiraju kroz firmu. ovo je toliko jadno i prozirno da ne mogu nikako drukčije nazvati nego seljačkim. pazi ti mozga, on potpiše aneks tri dana prije transfera s datumom otprije par godina i onda seljo da pare Modriću, a ovaj uplaćuje Vrbanoviću, Mamićima i ortacima. ne može iz njega onaj prevarantski, švercerski mentalitet da mu je dati sve pare svijeta. to što je sposoban i što ga hoće para ne znači da nije lopov. mene račun Dinama i silni "trofeji" nimalo ne fasciniraju, niti mi je na pameti ona čuvena: lopov je, ali naš i sposoban.  Ma samo upijaj dorh-ove konstrukcije. Sam sud tvrdi da nije dokazano da bi na bilo koji način Mamić oštetio državni proračun. Dalje, kaže da je oštećen Dinamo, a Dinamo kaže da nije oštećen. Pa sud donosi presudu kakvu je donio i to sve pred kompletnom javnošću koja sve zlurado prati. Uglavnom, pitam se kakve samo nebuloze je naše sudstvo u stanju izvoditi kad nitko ne gleda, kad su na sudu obični mali ljudi. I malo za usporedbu, otac Steffi Graf je zbog utaje poreza u iznosu od 7,4 milijuna Dolara (46 milijuna Kuna) bio kažnjen sa 3,5 godine zatvora, Ulli Hoeness zbog utaje 28,5 milijuna Eura (210 milijuna Kuna) na 3,5 godina, Zdravko Mamić za navodnih 50 milijuna Kuna koji nisu ni dokazani 6,5 godina i to samo zato da bi ga se i bez pravomoćne presude strpalo u zatvor, pa nek se tamo kiseli do pravomoćne presude, koja će sasvim sigurno biti oslobađajuća. Najgore od svega što "korisne budale" toj udbaškoj mafiji i njihovim konstrukcijama još i plješću, ma plješćite jugo-bani iz DORH-a i sudstva koji preziru vaš zavičaj i svjetonazor. Nije ni čudo sa takvima kao vi da nas gaze i ponižavaju preko svojih medija i da su Hrvati BiH porijekla dežurni krivci za sve. pa jel ti mene jebeš, čuj Dinamo kaže da nije oštećen, a tko je taj gospodin Dinamo? ako su ovi dobili u Njemačkoj za te iznose par godina, u kontekstu veličine njemačkog i hrvatskog proračuna, za Mamića je pravedno 200 godina zatvora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:15 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Protiv Modrica i Lovrena se vodi postupak zbog laznog svjedocenja. A ne zbog ovog kaznenog djela u kojemu su po presudi zajedno sa Mamicem prvi izvrsitelji i gdje je postupak trebao biti zajednicki. Ti bi trebao biti sudac ja mislim da im direktno onako objasnis sta bi trebali radit i tko bi trebao biti krivac. Budi bez brige i Lovren i Luka ce doci na red, sve ce priznat. Ko ptice pjevice ce pjevat, kao na prvom svjedocenju u USKOK-u.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mrnjav
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:19 |
|
|
|
Modric i Lovren su ispitani kao svjedoci pokajnici umjesto da im se sudilo skupa sa Mamicem. Ne mogu bit i osudenici i svjedoci u ovom postupku. Vazni svjedoci za Uskok koji su na kraju varali i lagali u svjedocenjima na racun glavnog osudenika, zbog cega ce i oni bit osudeni na kraju. Nece dobit zatvorsku kaznu al presuda ce doc.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:21 |
|
|
|
sve i jednog koji su kunu uzeli od hrvatske države treba tjerati dok ne vrate zadnju tu kunu s kamatom. jebo zatvor, samo im pare uzmi i izbatinjaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:30 |
|
|
dudu je napisao/la: robelec je napisao/la: Ma samo upijaj dorh-ove konstrukcije. Sam sud tvrdi da nije dokazano da bi na bilo koji način Mamić oštetio državni proračun. Dalje, kaže da je oštećen Dinamo, a Dinamo kaže da nije oštećen. Pa sud donosi presudu kakvu je donio i to sve pred kompletnom javnošću koja sve zlurado prati. Uglavnom, pitam se kakve samo nebuloze je naše sudstvo u stanju izvoditi kad nitko ne gleda, kad su na sudu obični mali ljudi. I malo za usporedbu, otac Steffi Graf je zbog utaje poreza u iznosu od 7,4 milijuna Dolara (46 milijuna Kuna) bio kažnjen sa 3,5 godine zatvora, Ulli Hoeness zbog utaje 28,5 milijuna Eura (210 milijuna Kuna) na 3,5 godina, Zdravko Mamić za navodnih 50 milijuna Kuna koji nisu ni dokazani 6,5 godina i to samo zato da bi ga se i bez pravomoćne presude strpalo u zatvor, pa nek se tamo kiseli do pravomoćne presude, koja će sasvim sigurno biti oslobađajuća. Najgore od svega što "korisne budale" toj udbaškoj mafiji i njihovim konstrukcijama još i plješću, ma plješćite jugo-bani iz DORH-a i sudstva koji preziru vaš zavičaj i svjetonazor. Nije ni čudo sa takvima kao vi da nas gaze i ponižavaju preko svojih medija i da su Hrvati BiH porijekla dežurni krivci za sve.
pa jel ti mene jebeš, čuj Dinamo kaže da nije oštećen, a tko je taj gospodin Dinamo? ako su ovi dobili u Njemačkoj za te iznose par godina, u kontekstu veličine njemačkog i hrvatskog proračuna, za Mamića je pravedno 200 godina zatvora. Dinamo je Mamic. Intersantno da Dinamo neda javnosti podatak tko cini Dinamovu Skupstinu (Mamiceva bratija do grla u dealovima s njim). Dinamovu Upravu bira Skupstina, a Dinamovu Skupstinu bira pogodi tko - Uprava Taman su fino zatvorili krug da se do Sudnjeg dana mogu izabirati na “savjetnicke” i “dopredsjednicke” funkcije i do mile volje rotirat i izvlacit Dinamovu lovu iz Dinama i lovu Grada Zagreba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:33 |
|
|
|
to su sve takvi dupelisci, koji su se manjim ili većim dijelom ogrebli za ovaj novac. ove klošare treba ostaviti bez kruha, nek se snalaze po irskama i njemačkama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:41 |
|
|
|
Slazem se da je argument kako se Dinamo nije zalio da je ostecen smijesan. Medjutim cini se kako ni nakon presude ni najveci mamicevi protivnici nisu sigurni u presudu pa umjesto da navode ono sto u njoj pise, oni pisu besmislice kako su Lovren i Modric pokajnici, kako je Dinamova skupstina tajna udruga iako je to najnormalnija , javno poznata skupstina birana na nacin kao i kod svake druge udruge, traze se dodatna pojasnjenja, kao da ova sa suda nisu ni njima dovoljna, dok neki otvoreno priznaju kako se radi o politcki montiranom procesu :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:49 |
|
|
|
Sve ono sto smi mi “neprijatelji Hrvatske” godinama pricali pokazalo se tocnim. Radi se o notornom kriminalcu koji je polupismene glupane kojih je Hrvatska prepuna zaludio famoznim HNL trofejima i prodajom igraca za astronomske iznose koji su pak zavrsavali u Mamicevom dzepu.
Jasno nepismenim glupanima mozes svasta prodat. Klasika.
Sad kad je dosla maca na vratanca, pravit ce se jos par dana mutavi a onda ce i oni drvljem i kamenjem po nekadasnjem idolu. Glupani, i na ovom forumu ih ima koliko hoces. Bitno da je on nas, zemo, rodjak, mecena, pomaze bolesnim, nosi cvijece svako jutro pokojnom ocu na grob. Na ranu bi ga stavio.
A sta je Boysima napravio je posebna prica, kao sto rekoh radi se o notornom kriminalcu, al ajde svaka sila za svoga vremena. Njegovo je otkucalo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 19:58 |
|
|
|
To sto si ti pisao kao pravni argument je poptpuno bezvrijedno i nikad nije bilo predmet reakcije, kad sudovi donesu odluke tada to ima tezinu i razumni ljudi to uvazavaju, iako je ovo prvi stupanj.
Moje reakcije su iskljucivo bile na napade na hr reprezentaciju i dinamo , a time i na narod i drzavu, kao i na sirenje mrznje , demagogije i zloce kao rak rana hr drustva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
robelec
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 lip 2018, 20:15 |
|
|
PCM je napisao/la: Sve ono sto smi mi “neprijatelji Hrvatske” godinama pricali pokazalo se tocnim. Radi se o notornom kriminalcu koji je polupismene glupane kojih je Hrvatska prepuna zaludio famoznim HNL trofejima i prodajom igraca za astronomske iznose koji su pak zavrsavali u Mamicevom dzepu.
Jasno nepismenim glupanima mozes svasta prodat. Klasika.
Sad kad je dosla maca na vratanca, pravit ce se jos par dana mutavi a onda ce i oni drvljem i kamenjem po nekadasnjem idolu. Glupani, i na ovom forumu ih ima koliko hoces. Bitno da je on nas, zemo, rodjak, mecena, pomaze bolesnim, nosi cvijece svako jutro pokojnom ocu na grob. Na ranu bi ga stavio.
A sta je Boysima napravio je posebna prica, kao sto rekoh radi se o notornom kriminalcu, al ajde svaka sila za svoga vremena. Njegovo je otkucalo. Polupismeni glupani i korisne budale za jugo-ljevičare te narkodileri su tzv. boysi koji žele preuzeti Dinamo, a o pravomoćnoj presudi samo sanjaj skup sa Jovanovićem, Bauerom i ostalom ekipom opsjednutom Mamićem, a najviše njegovim zavičajem.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 46 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|