|
|
Stranica: 309/562.
|
[ 14045 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 19 lip 2020, 12:34 |
|
|
Ibar je napisao/la: podrinje je napisao/la: Lepa kolekcija nestašluka... A to je još i onaj finiji dio Hrvatske, kako li je tek istočnije. Pa vi uopšte niste bezbednije društvo od nas izvan EU. Mislim na BiH i Srbiju, pre svega.
Guglanje je majka, ostalo su reklame i mitovi.
Međimurje nije problem zbog Hrvata već Cigana. To je jedini dio Hrvatske u kojem je užas živjeti, sve zbog Ciganije. Vi u Srbiji imate preko pola milijuna Cigana, no vi ste ih nekako uspjeli kolko tolko kultivirati i asimilirati. Srbocigani su daleko bolje integrirani od naših Roma, ne svih, al u Međimurju imamo ogromne probleme. Koji je recept, kako ste od Roma/Cigana napravili Srbocigane, normalne građane? Laknulo bi mi zaista da mi jedan uljuđeni Hrvat obije kuću dok me nema, uopšte me ne tangira ko upada u kuće i krade, već koliko često. Od kako je Junuz otvorio temu "Wilkommen bei Kroazien", malo sam guglao... kronika vam se puni manje više kao i kod nas. Ima svega. Možda je malo više ubistava iz ljubomore u Srbiji, ali tu smo negde. Nisu ni svi Romi isti, imaš svirce i sekundarce, jedni gudaju za lepe pare a drugi rmbače po smetlištima. Neko je tako birao, a nekome zapalo. Aškalije su recimo problematičniji sloj Cigana zbog islamske zadrtosti a relativno su kratko rasuti po široj Srbiji. Ovi naši slovenizovani "Srbocigani" dođu čak i sveću da zapale u crkvi, da se pomole... Hristos nikad nije zagledao čistotu ruku, već čistotu srca. Nema nekog određenog recepta, bar ga ja ne uočavam, jednostavno prihvatiš ljude kakvi su i oni vremenom (uglavnom) prestanu defanzivno da se ponašaju prema tebi. Kod nas važi ona: "ako si s nama, onda si i ti naš". Tako je Srbija i svoje Cigane primila pod majčinske skute. Malim biganima ponekad kupujem zemičke i perece, pare ne dam iz principa. Pare moraju da se zarade a oni zveraju po centru grada, mada i gladnog valja nahraniti. Prljavi su, nemaju manire, ali nisu zli... Deca ko deca.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 19 lip 2020, 12:41 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: A što bi to desne stranke napravile? Deportirale Rome u Indiju? Pogotovo ovaj novi soj desnice u stvaranju. Nije ljevica kriva što Romi tamo žive niti je desnica bolja opcija ako ne nudi nikakvo rješenje. Jedino logično je zavrnuti pipu u potpunosti i podebljati policijske patrole. Ni kune socijale više te 10x dosada trošenog uložiti u policiju. Primjenjivati zakon- povremene racije da se zapljeni oružje i potrpa u zatvor ko ima ilegalno. Poseban nadzor nad slojevima stanovništva sklonim kriminalu, opetovane krađe i vandalizam drastično kažnjavati. Kažnjvati roditelje koji ne školuju djecu. Ukinuti socijalu. Promijeniti zakon o osamoobrani, omogućiti ljudima koji su napadnuti da se brane. Kao u Brazilu, kad netko napravi sranje, provest raciju u faveli i sve ispendrečit. Pa nek rješavaju između sebe tko je kriv što su dobili batina. Sve se može, kad se hoće.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 19 lip 2020, 12:59 |
|
|
divizija je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: A što bi to desne stranke napravile? Deportirale Rome u Indiju? Pogotovo ovaj novi soj desnice u stvaranju. Nije ljevica kriva što Romi tamo žive niti je desnica bolja opcija ako ne nudi nikakvo rješenje. Jedino logično je zavrnuti pipu u potpunosti i podebljati policijske patrole. Ni kune socijale više te 10x dosada trošenog uložiti u policiju. Primjenjivati zakon- povremene racije da se zapljeni oružje i potrpa u zatvor ko ima ilegalno. Poseban nadzor nad slojevima stanovništva sklonim kriminalu, opetovane krađe i vandalizam drastično kažnjavati. Kažnjvati roditelje koji ne školuju djecu. Ukinuti socijalu. Promijeniti zakon o osamoobrani, omogućiti ljudima koji su napadnuti da se brane. Kao u Brazilu, kad netko napravi sranje, provest raciju u faveli i sve ispendrečit. Pa nek rješavaju između sebe tko je kriv što su dobili batina. Sve se može, kad se hoće. Da, ukinut socijalu, uvest javne radove, pozatvarat krimose, uzet djecu onima koji ih zapostavljaju, uvest bonove umjesto socijale, ujedno nema niti toga ako ne školuješ djecu etc.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 19 lip 2020, 13:00 |
|
|
podrinje je napisao/la: Ibar je napisao/la: Međimurje nije problem zbog Hrvata već Cigana. To je jedini dio Hrvatske u kojem je užas živjeti, sve zbog Ciganije.
Vi u Srbiji imate preko pola milijuna Cigana, no vi ste ih nekako uspjeli kolko tolko kultivirati i asimilirati. Srbocigani su daleko bolje integrirani od naših Roma, ne svih, al u Međimurju imamo ogromne probleme.
Koji je recept, kako ste od Roma/Cigana napravili Srbocigane, normalne građane?
Laknulo bi mi zaista da mi jedan uljuđeni Hrvat obije kuću dok me nema, uopšte me ne tangira ko upada u kuće i krade, već koliko često. Od kako je Junuz otvorio temu "Wilkommen bei Kroazien", malo sam guglao... kronika vam se puni manje više kao i kod nas. Ima svega. Možda je malo više ubistava iz ljubomore u Srbiji, ali tu smo negde. Nisu ni svi Romi isti, imaš svirce i sekundarce, jedni gudaju za lepe pare a drugi rmbače po smetlištima. Neko je tako birao, a nekome zapalo. Aškalije su recimo problematičniji sloj Cigana zbog islamske zadrtosti a relativno su kratko rasuti po široj Srbiji. Ovi naši slovenizovani "Srbocigani" dođu čak i sveću da zapale u crkvi, da se pomole... Hristos nikad nije zagledao čistotu ruku, već čistotu srca. Nema nekog određenog recepta, bar ga ja ne uočavam, jednostavno prihvatiš ljude kakvi su i oni vremenom (uglavnom) prestanu defanzivno da se ponašaju prema tebi. Kod nas važi ona: "ako si s nama, onda si i ti naš". Tako je Srbija i svoje Cigane primila pod majčinske skute. Malim biganima ponekad kupujem zemičke i perece, pare ne dam iz principa. Pare moraju da se zarade a oni zveraju po centru grada, mada i gladnog valja nahraniti. Prljavi su, nemaju manire, ali nisu zli... Deca ko deca. U HR je manje kriminala nego u Srbiji, no ima ga. Vi osim što ste Cigane bolje integrirali, očito nemate neku regiju di su oni jako prisutni, već su vam razbacani po čitavoj zemlji svuda po malo.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 19 lip 2020, 13:14 |
|
|
Ibar je napisao/la: podrinje je napisao/la: Laknulo bi mi zaista da mi jedan uljuđeni Hrvat obije kuću dok me nema, uopšte me ne tangira ko upada u kuće i krade, već koliko često. Od kako je Junuz otvorio temu "Wilkommen bei Kroazien", malo sam guglao... kronika vam se puni manje više kao i kod nas. Ima svega. Možda je malo više ubistava iz ljubomore u Srbiji, ali tu smo negde. Nisu ni svi Romi isti, imaš svirce i sekundarce, jedni gudaju za lepe pare a drugi rmbače po smetlištima. Neko je tako birao, a nekome zapalo. Aškalije su recimo problematičniji sloj Cigana zbog islamske zadrtosti a relativno su kratko rasuti po široj Srbiji. Ovi naši slovenizovani "Srbocigani" dođu čak i sveću da zapale u crkvi, da se pomole... Hristos nikad nije zagledao čistotu ruku, već čistotu srca. Nema nekog određenog recepta, bar ga ja ne uočavam, jednostavno prihvatiš ljude kakvi su i oni vremenom (uglavnom) prestanu defanzivno da se ponašaju prema tebi. Kod nas važi ona: "ako si s nama, onda si i ti naš". Tako je Srbija i svoje Cigane primila pod majčinske skute. Malim biganima ponekad kupujem zemičke i perece, pare ne dam iz principa. Pare moraju da se zarade a oni zveraju po centru grada, mada i gladnog valja nahraniti. Prljavi su, nemaju manire, ali nisu zli... Deca ko deca. U HR je manje kriminala nego u Srbiji, no ima ga. Vi osim što ste Cigane bolje integrirali, očito nemate neku regiju di su oni jako prisutni, već su vam razbacani po čitavoj zemlji svuda po malo. Pčinjski okrug je na glasu kao delimično romski kraj. Odatle su najbolji trubači. A Guča bez trube i Cigana ko Blajburg bez Thompsona.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 19 lip 2020, 13:40 |
|
|
podrinje je napisao/la: Ibar je napisao/la: U HR je manje kriminala nego u Srbiji, no ima ga.
Vi osim što ste Cigane bolje integrirali, očito nemate neku regiju di su oni jako prisutni, već su vam razbacani po čitavoj zemlji svuda po malo.
Pčinjski okrug je na glasu kao delimično romski kraj. Odatle su najbolji trubači. A Guča bez trube i Cigana ko Blajburg bez Thompsona. Vidim da ih tamo ima dosta, no ne nalazim neke podatke o nekom turbo romskom kriminalu tamo. Očito ste vi našli neki model kako malo pripitomiti Rome. Inače, ovi naši u Međimurju su nominalno svi katolici, prezivaju se Balog i Horvat najčešće, za razliku od zagrebačkih Roma koji su sve redom muslimani. No, nema to puno veze, Cigo je Cigo ma koje vjere bio. Ovi u Međimurju su najgori, no ni oni nisu svi isti, Romi se međusobno itekako segregiraju, to su ostavštine kastinskog sistema koji su donijeli iz Indije i u praksi zadržali do dana današnjeg.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 19 lip 2020, 13:45 |
|
|
Nisu u Međimurju najgori, nego ih najviše ima.
U Zagrebu skupljaju otpad i dobro žive i ne prave probleme. Gore ne mogu samo od toga živjeti, pa kradu i kockaju i štošta.
Romi su OK dok ih je malo u postotku, problem je što s njihovim natalitetom to nije moguće održati. Mora ih se disciplinirati.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 20 lip 2020, 07:58 |
|
|
Još jedan ženski srednjak, domoljubnoj katoličkoj desnici... auhh, žene vam se totalno otele kontroli. Slažem se da žena ne bi trebala da pita mamu i tatu da li može da abortira ako je silovana. To je drugo poniženje u nizu. Ali ovo mi je zapalo za oko: " Raspudiću koji misli da silovana žena mora roditi, a i generalno frajerima koji misle da bilo koja žena bilo što mora." Ovo su već naopaki stavovi. Mora da se plaća porez (radio ne radio), mora da se ide na posao, moraju da se plaćaju režije, mora da se poštuje zakon i policija, ima raznih moranja koja su opšta. Ali sa kompleksom nedodirljive boginje verovatno drugačije vidiš svet. Treba je spustiti na zemlju, za njeno dobro.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 20 lip 2020, 08:06 |
|
|
Pa većina tih naše celebrity žena koje su pokazivale srednji prst imaju djecu. I ne samo to , nego nas bombardiraju preko medija detaljima oko svoje djece, kako spavaju, jedu itd. I onda ih netko proziva da su protiv nataliteta. Svim desničarima bi preporučio da ne konzumiraju samo opskurne portale, nego da nekad kupe story ili Gloriju pa će promijeniti mišljenje o mnogima. https://story.hr/Celebrity/a133336/Jele ... ijete.html
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 20 lip 2020, 08:13 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa većina tih naše celebrity žena koje su pokazivale srednji prst imaju djecu. I ne samo to , nego nas bombardiraju preko medija detaljima oko svoje djece, kako spavaju, jedu itd. I onda ih netko proziva da su protiv nataliteta. Svim desničarima bi preporučio da ne konzumiraju samo opskurne portale, nego da nekad kupe story ili Gloriju pa će promijeniti mišljenje o mnogima. https://story.hr/Celebrity/a133336/Jele ... ijete.htmlAko imaš decu razlog više da ne vodiš kampanju za abortus, čudna logika.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 20 lip 2020, 08:13 |
|
|
podrinje je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Pa većina tih naše celebrity žena koje su pokazivale srednji prst imaju djecu. I ne samo to , nego nas bombardiraju preko medija detaljima oko svoje djece, kako spavaju, jedu itd. I onda ih netko proziva da su protiv nataliteta. Svim desničarima bi preporučio da ne konzumiraju samo opskurne portale, nego da nekad kupe story ili Gloriju pa će promijeniti mišljenje o mnogima. https://story.hr/Celebrity/a133336/Jele ... ijete.htmlAko imaš decu razlog više da ne vodiš kampanju za abortus, pogotovo ne na takav vulgaran način. Čudna logika i loš primer deci.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 20 lip 2020, 08:53 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25857 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa većina tih naše celebrity žena koje su pokazivale srednji prst imaju djecu. I ne samo to , nego nas bombardiraju preko medija detaljima oko svoje djece, kako spavaju, jedu itd. I onda ih netko proziva da su protiv nataliteta. Svim desničarima bi preporučio da ne konzumiraju samo opskurne portale, nego da nekad kupe story ili Gloriju pa će promijeniti mišljenje o mnogima. https://story.hr/Celebrity/a133336/Jele ... ijete.htmlNisu oni možda protiv nataliteta već samo podupiru ubijanje djece ako bi ona majci ometala vrlo aktivan seksualni život, karijeru i putovanja.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 20 lip 2020, 14:32 |
|
|
divizija je napisao/la: Nisu u Međimurju najgori, nego ih najviše ima.
U Zagrebu skupljaju otpad i dobro žive i ne prave probleme. Gore ne mogu samo od toga živjeti, pa kradu i kockaju i štošta.
Romi su OK dok ih je malo u postotku, problem je što s njihovim natalitetom to nije moguće održati. Mora ih se disciplinirati. Maybe both. Više ih je u Zagrebu, al tamo ih je % više. U Zagrebu prose, skupljaju otpad i kradu. Imaš dosta Roma u Pitomači i oko Bjelovara pa se ne ponašaju ko ovi u Međimurju. Kažem ti i do ciganskog plemena je. Jedan moj frend iz srednje Rom, mi je pričao jednom kako ti međimurski romi, i to ne zbog vjere, nego kao on i njegovi Romi njih ne osjećaju svojima. To je drugo cigansko pleme.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 20 lip 2020, 14:35 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Pa većina tih naše celebrity žena koje su pokazivale srednji prst imaju djecu. I ne samo to , nego nas bombardiraju preko medija detaljima oko svoje djece, kako spavaju, jedu itd. I onda ih netko proziva da su protiv nataliteta. Svim desničarima bi preporučio da ne konzumiraju samo opskurne portale, nego da nekad kupe story ili Gloriju pa će promijeniti mišljenje o mnogima. https://story.hr/Celebrity/a133336/Jele ... ijete.htmlNisu oni možda protiv nataliteta već samo podupiru ubijanje djece ako bi ona majci ometala vrlo aktivan seksualni život, karijeru i putovanja. Pa da , te babe koje su najglasnije u podršci abortusu, ne rade to iz neke solidarnosti prema ženama, već ispiru svoju nečistu savjest + žele se ukrcati na progresivni vlak koji im omogućava da budu in i cool.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 20 lip 2020, 14:57 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pa većina tih naše celebrity žena koje su pokazivale srednji prst imaju djecu. I ne samo to , nego nas bombardiraju preko medija detaljima oko svoje djece, kako spavaju, jedu itd. I onda ih netko proziva da su protiv nataliteta. Svim desničarima bi preporučio da ne konzumiraju samo opskurne portale, nego da nekad kupe story ili Gloriju pa će promijeniti mišljenje o mnogima. https://story.hr/Celebrity/a133336/Jele ... ijete.htmlTo što rade po tabloidima sa svojom djecom je razlog više da mi se gade. Njima si i djeca marketinši instrument.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 21 lip 2020, 03:24 |
|
|
Ibar je napisao/la: podrinje je napisao/la: Lepa kolekcija nestašluka... A to je još i onaj finiji dio Hrvatske, kako li je tek istočnije. Pa vi uopšte niste bezbednije društvo od nas izvan EU. Mislim na BiH i Srbiju, pre svega.
Guglanje je majka, ostalo su reklame i mitovi.
Međimurje nije problem zbog Hrvata već Cigana. To je jedini dio Hrvatske u kojem je užas živjeti, sve zbog Ciganije. Vi u Srbiji imate preko pola milijuna Cigana, no vi ste ih nekako uspjeli kolko tolko kultivirati i asimilirati. Srbocigani su daleko bolje integrirani od naših Roma, ne svih, al u Međimurju imamo ogromne probleme. Koji je recept, kako ste od Roma/Cigana napravili Srbocigane, normalne građane? Ma čini ti se...i u Srbiju Romi prave haus. Međutim većina medija u Srbiji kontrolišu stranci i veoma tendeciozno objave članak. Ako Rom ubije Srbina onda se u novinama daju samo inicijali ubice i žrtve ili samo ime i jedno slovo prezimena. Ako se desi ubistvo između Srba ili nekih drugih naroda (Mađara,Rumuna),onda ide u novinama puno ime i prezime. Razlog toga je da se ne bi stvarao rasizam i netrpeljivost prema nacionalnim manjinama. Slučajevi incesta i silovanja preko 80% u romskoj zajednici. Neki mediji objave imena i prezimena ubica i okače im slike,onda vidiš da se radi o Romima. Nisu svi Romi u Srbiji agresivni,ima ih dosta bogatih koji rade po inostranstvu te se vrate u rodni kraj naprave velelepne vile,pokrenu kamionske kompanije ili otvore hladnjače. U Beogradu sam sretao Romkinje koje prose,ali Romkinje koje voze luksuzna auta i izgledaju poput Kim Kardašijan.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 21 lip 2020, 07:17 |
|
|
divizija je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Pa većina tih naše celebrity žena koje su pokazivale srednji prst imaju djecu. I ne samo to , nego nas bombardiraju preko medija detaljima oko svoje djece, kako spavaju, jedu itd. I onda ih netko proziva da su protiv nataliteta. Svim desničarima bi preporučio da ne konzumiraju samo opskurne portale, nego da nekad kupe story ili Gloriju pa će promijeniti mišljenje o mnogima. https://story.hr/Celebrity/a133336/Jele ... ijete.htmlTo što rade po tabloidima sa svojom djecom je razlog više da mi se gade. Njima si i djeca marketinši instrument. Ako je žena majka, utoliko više treba da pazi kako se ophodi prema drugim ljudima, to će sutra raditi njena dece na svojim profilima. A nevaspitane balavurdije na žalost na svakom koraku, žene same ne mogu vaspitavati dete. Mogu se kao niko drugi brinuti o njemu do 6-7 godine i to je nezamenjivo u razvoju deteta, svi smo mi kao deca trčali mami kada nas neko povredi ili uplaši, nemajući u svesti sigurnijeg utočišta. Ali od tog uzrasta postepeno, otac treba da bude sve veći autoritet i merilo u životu deteta šta je ispravno a šta nije. Ako je dete muško, više strogosti nego prema ženskom ne može da škodi, što opet ne znači da mališa ikad treba da pomisli da ga otac ne voli ili da ga besmisleno kažnjava.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 21 lip 2020, 23:03 |
|
|
https://sportske.zabranjeni.url/sn/tenis/t ... a-15003855Cijelo vrijeme gledam kako srbi u sred našeg Zadra u našem teniskom centru organiziraju svoj vašar sa našim novcem... nebi bio toliko siguran da je ovo slučajno... Al da mi je drago...JE Inače predsjednica HTS Sobočan (udana Babić) stari joj je bio direktor u Jugi i zajedno sa dvojicom kolega direktora je za vrijeme rata postao vlasnik tih firmi u Međimurju...al naravno nema hercegovaca pa priča nije zanimljiva Ivanišević jedan od naših najveći sportaša, ali i najnaivniji...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 22 lip 2020, 04:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ovo bi baš moglo ispasti "superspreader event", kao što je Talijanima bila ona tekma Atalanta : Valencia u Milanu (ne Bergamu). Vjerojatno će na koncu više naštetiti turizmu nego što je trebalo pomoći. Ali nemam ništa protiv Đokovića i same ideje, problem je loše organizacije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 22 lip 2020, 10:41 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7465 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ovo bi baš moglo ispasti "superspreader event", kao što je Talijanima bila ona tekma Atalanta : Valencia u Milanu (ne Bergamu). Vjerojatno će na koncu više naštetiti turizmu nego što je trebalo pomoći. Ali nemam ništa protiv Đokovića i same ideje, problem je loše organizacije. Srećom pa su tribine bile više nego poluprazne.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 22 lip 2020, 19:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Loš izgovor od Ivaniševića i ružan. Trebao se ispričati za pogrešnu procjenu i bio bi velik. Ovako je ispao mizerac totalni. Kerum level.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 23 lip 2020, 22:14 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ovo bi baš moglo ispasti "superspreader event", kao što je Talijanima bila ona tekma Atalanta : Valencia u Milanu (ne Bergamu). Vjerojatno će na koncu više naštetiti turizmu nego što je trebalo pomoći. Ali nemam ništa protiv Đokovića i same ideje, problem je loše organizacije. Postali smo sofisticirani, sada vas gađamo samo biološkim oružjem. Šalu na stranu, jako glup potez održavanje ovog turnira, valjda neće biti većih posledica.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 23 lip 2020, 22:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39736 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
U rangu s otvaranjem tribina na utakmicama HNL-a. Samo sreća što su ionako prazne, a Poljud u kazni.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 24 lip 2020, 00:22 |
|
|
https://narod.hr/hrvatska/plenkovic-ima ... e-dovoljanJel treba crtat Škori i Petrovu? Zašto ne sazovu zajedničku konferenciju i ne prozovu HZJZ, MUP, MZ, HTS zbog kršenja Ustava o jednakopravnosti svih građana uključujući i Plenkovića koji ugrožava zdravlje ljudi i neka pozovu novinare da izbjegavaju intervju s Plenkovićem.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 24 lip 2020, 01:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77199 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Koji peh, jer se Hrvatska htjela promovirati kao korona fri destinacija.
Ali dobro, realno 1% ljudi u Europi će vidjeti tu vijest.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|