|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 100 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Glazbenik
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 20 ožu 2024, 19:29 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5845 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Brane je napisao/la: Bili su srbi koji nisu ljevičari odnosno jugoslaveni kao Pupavac, sad nebi ih zvao desničarima, al definitivno su pripadali demokratima nekom centru. Znači normalni srbi željni boljeg života i boljeg standarda, ubiti ovo što si ti naveo. Mislim da se zvao SNS ili tako nekako i Đukić ih je vodio, oni nisu podržavali srbske teroriste '90i i četnike.
Međutim nisu dobivali dovoljno glasova od srba u RH, mislim da su samo jednom ušli u Sabor. Treba uzet u obzir da je Pupavac bio povezan s KOS-om a danas sa srbskom BIA-om koji su mu odrađivali logistiku, kao autobuse i sl. tako je ubiti ojačo taj četničko-jugoslavenski politički sektor, a Đukić mislim da je umro prije 15-ak godina Milan Đukić je preminuo 8. listopada 2007. Veselin Pejnović je još živ.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 20 ožu 2024, 19:52 |
|
|
Revizija je napisao/la: Imaju li Srbi kave druge stranke sem SDSS .
Mislim da imaju još 2 stranke ?? (Glazbenik možda ima točnije podatke) Ali one su lokalnog karaktera (ako još funkcioniraju) i nisu u Saboru već desetljećima, tako da pitanje kako financijski stoje. Možda su na lokalnoj razini u vlasti, jer u RH imaš pravo čak i ako ne uđeš u Sabor prema postotku glasova na mjesta u gradskim vijećima, mjesnim odborima i sl. SDSS ubiti sa lovom iz Sabora kontrolira dobar dio tog spektra, jer srbi većinom žive u tom "ratnom prostoru" koji je stradao za vrijeme rata. Standard srba je ono dosta nizak i to SDSS-u paše da lakše manipuliraju srbima. Ubiti ti je to kao neki začarani krug, ne vole Pupovca i SDSS ali ih je strah da će ostat bez financijske potpore ako mu se usprotive. Glazbenik je napisao/la: Brane je napisao/la: Bili su srbi koji nisu ljevičari odnosno jugoslaveni kao Pupavac, sad nebi ih zvao desničarima, al definitivno su pripadali demokratima nekom centru. Znači normalni srbi željni boljeg života i boljeg standarda, ubiti ovo što si ti naveo. Mislim da se zvao SNS ili tako nekako i Đukić ih je vodio, oni nisu podržavali srbske teroriste '90i i četnike.
Međutim nisu dobivali dovoljno glasova od srba u RH, mislim da su samo jednom ušli u Sabor. Treba uzet u obzir da je Pupavac bio povezan s KOS-om a danas sa srbskom BIA-om koji su mu odrađivali logistiku, kao autobuse i sl. tako je ubiti ojačo taj četničko-jugoslavenski politički sektor, a Đukić mislim da je umro prije 15-ak godina Milan Đukić je preminuo 8. listopada 2007. Veselin Pejnović je još živ.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 20 ožu 2024, 22:44 |
|
|
Potaknut Revizijinim komentarom malo sam razmišljao ko bi od srba mogao maknut Pupovca i SDSS iz Sabora ??
Onda mi je na pamet pao Milan Popović bivši muž od Severine.
Zadovoljava sve kriterije... - čovjek je srbin - ima hrpu love može financirat kampanju sam bez problema potrošit 1 mil.€ - Severina s kojom je u sporu oko skrbi za sina je hard-core ljevičarka nastupala je za SDP a sad je otišla još radikalnije u MOŽEMO i RF. To znači da Milan ima i osobni motiv jer ako ovi dođu na vlast uzet će mu sina i nagazit mu poslovanje preko tajni službi kako to inače vlast radi. - Milan ulaskom u Sabor budi nadu srbima u RH za boljim životom i standardom i spašava ih prijetnji i ucjena SDSS-a i Pupovca - Milan je odrastao u Švicarskoj tako da ima i EU backround kao moderni srbin prihvatljiv EU za razliku od Vučićeva proruskog potrčka Pupovca - Milan bi među hrvatima vratio ugled srbima kao pristojnom i poštenom narodu
DP bi trebao pozvat Milana na kavu i preko onog vukovarskog branitelja srbina ga nagovorit da izađe sa svojom listom na izbore.
Svi su na dobitku srbska manjina sa 3 poštena lojalna srbina u Saboru, hrvati jer više nema jugofila Pupovca i 3 zastupnika SDSS-a koji promoviraju četništvo.
Šta vi mislite o tome ??
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 20 ožu 2024, 22:50 |
|
|
DP bi uzeo 7/8 zastupnika manjina Carla Conte - talijanska manjina (1 mandat) Zlatko Hasanbegović - bošnjačka manjina (1 mandat) Milan Popović - srbska manjina (3 mandata) Ne znam tko - slovako/češka manjina (1 mandat) Ne znam tko - mađarska manjina (1 mandat) Teško za osvojit - ciganska manjina (1 mandat) Jel ima kakvih poznati hrvatski sportaša pripadnika nacionalnih manjina ?? Znamo da bošnjaka sportaša nema
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 20 ožu 2024, 23:41 |
|
|
Brane je napisao/la: Potaknut Revizijinim komentarom malo sam razmišljao ko bi od srba mogao maknut Pupovca i SDSS iz Sabora ??
Onda mi je na pamet pao Milan Popović bivši muž od Severine.
Zadovoljava sve kriterije... - čovjek je srbin - ima hrpu love može financirat kampanju sam bez problema potrošit 1 mil.€ - Severina s kojom je u sporu oko skrbi za sina je hard-core ljevičarka nastupala je za SDP a sad je otišla još radikalnije u MOŽEMO i RF. To znači da Milan ima i osobni motiv jer ako ovi dođu na vlast uzet će mu sina i nagazit mu poslovanje preko tajni službi kako to inače vlast radi. - Milan ulaskom u Sabor budi nadu srbima u RH za boljim životom i standardom i spašava ih prijetnji i ucjena SDSS-a i Pupovca - Milan je odrastao u Švicarskoj tako da ima i EU backround kao moderni srbin prihvatljiv EU za razliku od Vučićeva proruskog potrčka Pupovca - Milan bi među hrvatima vratio ugled srbima kao pristojnom i poštenom narodu
DP bi trebao pozvat Milana na kavu i preko onog vukovarskog branitelja srbina ga nagovorit da izađe sa svojom listom na izbore.
Svi su na dobitku srbska manjina sa 3 poštena lojalna srbina u Saboru, hrvati jer više nema jugofila Pupovca i 3 zastupnika SDSS-a koji promoviraju četništvo.
Šta vi mislite o tome ?? Kakve veze ima Milan Popović s Hrvatskom? Ne da nema hrvatsko državljanstvo, nego nema nikakve osnove za traženje hrvatskog državljanstva.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 21 ožu 2024, 00:26 |
|
|
Vidiš dobar argument, nisam na to mislio.
Makar moguće da ga je dobio zbog posla, ne znam kolko je on tu u ZG 5-6 godina. al da bez državljanstva se može slikat.
|
|
Vrh |
|
|
MiB
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 14 lip 2024, 10:30 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2020, 17:12 Postovi: 4208 Lokacija: Granica je na Drini!
|
O uklanjanju četničkih spomenika u RH, muzeju žrtava komunizma, itd
_________________ Hrvatska između hrpe Plenkovića i Milanovića
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 14 lip 2024, 10:36 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7342 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Penava je pogriješio jer nije odmah stao u bezrezervnu obranu svog najjačeg zastupnika, koji je dobio preko 35 tisuća izravnih glasova hrvatskih birača na EU izborima, te jer nije jasno izjavio da je sve ovo oko ferrarija ne-tema. Umjesto toga, on podliježe hajci ljevičarskih medija, kao nastavak ne-teme o visini kredita i (ne)vraćanju istoga ,kao i o mjesečnim prihodima Bartulice i njegove supruge. Leftardi bi valjda ukinuli kapital, luksuz, pa bi sve koji se voze u malo boljim autima zatvarali na Goli otok.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 14 lip 2024, 10:58 |
|
|
kiler je napisao/la: Penava je pogriješio jer nije odmah stao u bezrezervnu obranu svog najjačeg zastupnika, koji je dobio preko 35 tisuća izravnih glasova hrvatskih birača na EU izborima, te jer nije jasno izjavio da je sve ovo oko ferrarija ne-tema. Umjesto toga, on podliježe hajci ljevičarskih medija, kao nastavak ne-teme o visini kredita i (ne)vraćanju istoga ,kao i o mjesečnim prihodima Bartulice i njegove supruge. Leftardi bi valjda ukinuli kapital, luksuz, pa bi sve koji se voze u malo boljim autima zatvarali na Goli otok. Penava je pogriješio... Penava je pogriiešio, što nije uz sebe zadržao Kolakušića, Jurčevića, povezao se sa Suverenistima ili napustio "pregovore" drugi dan, kada se upoznao sa onim što HDZ nudi DP-u. Na ponovljenim izborima prošli bi (kao principijelni) bolje, a Plenković se ne bi proslavio kako onaj koji po III puta formira Vladu. Na EU izborima DP (+ Kolakušić i Suverenisti) uzeli bi 2 mjesta. Sada je za sve kasno. Birače je iznevjerio i na slijedećim izborima DP nestaje. A ovu prenapuhanu bizarnost, u režiji HDZ-a i lijevoliberalnog MSM, trebao je Penava okrenuti na zajebanciju i "prigovoriti" Bartulici što nije došao u Lamborginiju. Ili prešutjeti i zaboravilo bi se to za tri dana. Ovako to zapravo smrdi na neku ljubomoru Penave, na osvojene Bartuličine preferencijalne glasove i odlazak u EU fotelju. Ili je zapravo Penavi ovo sve dobro došlo, da se nacija zabavlja Ferrarijem, dok istovremeno Pupovac stiže na čelo odbora, a zbog toga DP ne napušta HDZ. Osobno, nisam neki ljubitelj Bartulice, ali komentiram kako je DP nakon izbora uspio uprskati sve što se moglo, pa i ovo nasjedanje na budalaštinu oko Ferrarija.
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 14 lip 2024, 11:06 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5845 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
goran2hr je napisao/la: Birače je iznevjerio i na slijedećim izborima DP nestaje.
Nestali su Most zbog pokušaja koaliranja s SDP-om i Kolakušić zbog jalovosti. DP je dobio placet svojih glasača za koaliciju s HDZ-om prošle nedjelje, na izborima za EP.
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 14 lip 2024, 11:11 |
|
|
kiler je napisao/la: Penava je pogriješio jer nije odmah stao u bezrezervnu obranu svog najjačeg zastupnika, koji je dobio preko 35 tisuća izravnih glasova hrvatskih birača na EU izborima, te jer nije jasno izjavio da je sve ovo oko ferrarija ne-tema.
Točno. Mogao je stvar okrenuti na šalu kako je goran2hr sugerirao. Inače, dolazak u Ferrariju me smjesta podsjetio na HDZ-ovo preuzimanje CJB Mostar poslije izbora 1990. Doduše, nije bila riječ o Ferrariju nego o drugoj marki. Samo što je HDZ-ov kadar koji je to izveo bio neusporedivo kvalitetniji od Bartulice.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 14 lip 2024, 11:37 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Birače je iznevjerio i na slijedećim izborima DP nestaje.
Nestali su Most zbog pokušaja koaliranja s SDP-om i Kolakušić zbog jalovosti. DP je dobio placet svojih glasača za koaliciju s HDZ-om prošle nedjelje, na izborima za EP. Vi za DP glasali niste, niti kanite. Ja za DP više glasati neću. Adio DP, nema te više. Sada im je kasno da napuste HDZ, jer su se osramotili. Tko će im više vjerovati? Preostaje im još 4 godine podilaženja Plenkoviću (ako i toliko), ne bi li se dočepali saborske mirovine i to bi bilo to. Vrhunski su se zekanovićirali.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 14 lip 2024, 12:29 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Penava se riješio lika koji je puno popularniji od njega. Moguće da mu je i Ferrari smjestio.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 14 lip 2024, 13:12 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Birače je iznevjerio i na slijedećim izborima DP nestaje.
Nestali su Most zbog pokušaja koaliranja s SDP-om i Kolakušić zbog jalovosti. DP je dobio placet svojih glasača za koaliciju s HDZ-om prošle nedjelje, na izborima za EP. Most je nestao zato sto se raskolio s Raspudicima a ne radi koalicije s SDP-om. Svi koji su glasali za most su dali glas da se HDZ makne s vlasti u bilo kojoj mogucoj kombinaciji
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 14 lip 2024, 13:15 |
|
|
goran2hr je napisao/la: kiler je napisao/la: Penava je pogriješio jer nije odmah stao u bezrezervnu obranu svog najjačeg zastupnika, koji je dobio preko 35 tisuća izravnih glasova hrvatskih birača na EU izborima, te jer nije jasno izjavio da je sve ovo oko ferrarija ne-tema. Umjesto toga, on podliježe hajci ljevičarskih medija, kao nastavak ne-teme o visini kredita i (ne)vraćanju istoga ,kao i o mjesečnim prihodima Bartulice i njegove supruge. Leftardi bi valjda ukinuli kapital, luksuz, pa bi sve koji se voze u malo boljim autima zatvarali na Goli otok. Penava je pogriješio... Penava je pogriiešio, što nije uz sebe zadržao Kolakušića, Jurčevića, povezao se sa Suverenistima ili napustio "pregovore" drugi dan, kada se upoznao sa onim što HDZ nudi DP-u. Na ponovljenim izborima prošli bi (kao principijelni) bolje, a Plenković se ne bi proslavio kako onaj koji po III puta formira Vladu. Na EU izborima DP (+ Kolakušić i Suverenisti) uzeli bi 2 mjesta. Sada je za sve kasno. Birače je iznevjerio i na slijedećim izborima DP nestaje. A ovu prenapuhanu bizarnost, u režiji HDZ-a i lijevoliberalnog MSM, trebao je Penava okrenuti na zajebanciju i "prigovoriti" Bartulici što nije došao u Lamborginiju. Ili prešutjeti i zaboravilo bi se to za tri dana. Ovako to zapravo smrdi na neku ljubomoru Penave, na osvojene Bartuličine preferencijalne glasove i odlazak u EU fotelju. Ili je zapravo Penavi ovo sve dobro došlo, da se nacija zabavlja Ferrarijem, dok istovremeno Pupovac stiže na čelo odbora, a zbog toga DP ne napušta HDZ. Osobno, nisam neki ljubitelj Bartulice, ali komentiram kako je DP nakon izbora uspio uprskati sve što se moglo, pa i ovo nasjedanje na budalaštinu oko Ferrarija. Sad je gotovo bacili su u vjetar 5 godina rada na terenu. Iduca vlast koja dolazi umjesto da bude 50% ljevica 50% desnica gdje bi mogli mi desniji mogli kontrolirati i sprijeciti glupe ideje mozemasa , ce biti potpuno lijeva vlast oko SDP-a Sreca u nesreci je da cemo se rjesiti kradezeovaca na koji godinu a desnica je opet popusila
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 14 lip 2024, 15:36 |
|
|
To je i prilika da se HDZ prečisti od što kažeš štetnih faktora .
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 19 lip 2024, 10:30 |
|
|
weasel je napisao/la: Glazbenik je napisao/la: Nestali su Most zbog pokušaja koaliranja s SDP-om i Kolakušić zbog jalovosti.
DP je dobio placet svojih glasača za koaliciju s HDZ-om prošle nedjelje, na izborima za EP.
Most je nestao zato sto se raskolio s Raspudicima a ne radi koalicije s SDP-om. Svi koji su glasali za most su dali glas da se HDZ makne s vlasti u bilo kojoj mogucoj kombinaciji Marin Miletić iz Mosta se ne slaže s tobom: Citat: "Trebamo biti ponizni i priznati greške. Mi smo griješili i promašili smo s onim ideološkim moratorijem koje su predlagali kolege Raspudići. Kada zbunite svoje birače onda dobijete otprilike ono što smo dobili", referirajući se na to da Most na izborima za Europski parlament nije osvojio mandat.
"Nema koketiranja s ljevicom, ni bilo kakvom suradnjom s njom jer ako imate potpuno drugačiji pogled na život od začeća do smrti imate i na politike koje iz toga proizlaze. I vi sad ako šaljete poruke ljudima mi smo spremni na ideološki moratorij i suradnju s ljevicom… mislim da smo tu najviše izgubili", kazao je te je dodao kako u temeljne dokumente Europe žele upisati kršćansku baštinu. https://direktno.hr/domovina/miletic-ba ... io-348488/
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 23 lip 2024, 00:56 |
|
|
Iz grešaka treba učiti, jbg.
Most će sada skrenuti desno i to poprilično jako. Samo, pitanje je koliko će to upaliti, na europarlamentarne su išli s HSPom, pa baš i nije bilo dosta glasova.
Raspudići bi se trebali ubrzo ispuhati, slizali su se s Zurovcem i Republikom.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 23 lip 2024, 01:46 |
|
|
Vidim da ovo nitko nije stavio: Penava: Pupovac je zadnji ustupak koji će Domovinski pokret napravitiCitat: Na upit ima li ta odluka posljedica po kvalitetu odnosa u koaliciji rekao je da nema. "Još ovaj put ćemo napraviti ustupak kada je po pitanju Pupovac i SDSS. Mi nismo ekstremi i mi uvažimo ono što je većini bitno, ali onda na dnevni red dolazi ovo o čemu smo pričali. Ovo je zadnji ustupak na ovim svjetonazorskim bitnim pitanjima", rekao je. Penava opet skinuo gaće, ali kaže da je to zadnji put.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 23 lip 2024, 10:10 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1950 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Ceha je napisao/la: Iz grešaka treba učiti, jbg.
Most će sada skrenuti desno i to poprilično jako. Samo, pitanje je koliko će to upaliti, na europarlamentarne su išli s HSPom, pa baš i nije bilo dosta glasova.
Raspudići bi se trebali ubrzo ispuhati, slizali su se s Zurovcem i Republikom. Napravit će epski zajeb ako krenu oštro udesno, u toj bari je već hrpa krokodila. Trebali su se približiti Fokusu i Vanđeliću čime bi nastao jak i utjecajan reformistički blok.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 23 lip 2024, 12:30 |
|
|
DP kao i sva evropska desnica ukavičje jaje Ubace ih kako bi diskreditovali desnu ideju ,
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 24 lip 2024, 15:09 |
|
|
Mora im se priznati da su lukavo odigrali. Prvo beskompromisno protiv Pupovca do evropskih izbora, a na izborima prodju dobro. Posle izbora, pristanu na Pupovca, ali Bujanec otisao na letnju pauzu i nema ko da ih kritikuje. A do jeseni tema ce da bude bajata.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 24 lip 2024, 16:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 25 lip 2024, 11:58 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Vidim da ovo nitko nije stavio: Penava: Pupovac je zadnji ustupak koji će Domovinski pokret napravitiCitat: Na upit ima li ta odluka posljedica po kvalitetu odnosa u koaliciji rekao je da nema. "Još ovaj put ćemo napraviti ustupak kada je po pitanju Pupovac i SDSS. Mi nismo ekstremi i mi uvažimo ono što je većini bitno, ali onda na dnevni red dolazi ovo o čemu smo pričali. Ovo je zadnji ustupak na ovim svjetonazorskim bitnim pitanjima", rekao je. Penava opet skinuo gaće, ali kaže da je to zadnji put. Ne vidim d aje to prevažno. DP ima dva iznimno važna resora dok je ovo simbolično; rade na demontaži Pupovca preko uklanjanja četničkih spomenika i ostaloga oko simbolike, a sad u glavnim medijima imaju utjecaj enprmno veći. Za sve što su govorili, od popuštanja Vučiću, izjednačavanja tipa jugoljevičara, raznh Klasića i sl.- sada imaju auditorij za tupane koji nisu o tom ništa znali. Točno je da nemaju ministarstvo i sl., no to je jedan korak natrag, dva naprijed. Realna politika , a ne samo kritizerstvo, a takva daje rezultate na svim razinama. To što je Plenković "fasciniran" Pupovcem, to je njegov grijeh i mračna stvar. No u odnosu snaga bitno je te stvari raskrinkati i dovesti većinu ljudi pred to da je postojeći izborni sustav neodrživ, a to se ne radi stalnim gostovanjem na nekim opskurnim YT kanalima.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Domovinski Pokret 2 Postano: 25 lip 2024, 12:22 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Vidim da ovo nitko nije stavio: Penava: Pupovac je zadnji ustupak koji će Domovinski pokret napravitiPenava opet skinuo gaće, ali kaže da je to zadnji put. Ne vidim d aje to prevažno. DP ima dva iznimno važna resora dok je ovo simbolično; rade na demontaži Pupovca preko uklanjanja četničkih spomenika i ostaloga oko simbolike, a sad u glavnim medijima imaju utjecaj enprmno veći. Za sve što su govorili, od popuštanja Vučiću, izjednačavanja tipa jugoljevičara, raznh Klasića i sl.- sada imaju auditorij za tupane koji nisu o tom ništa znali. Točno je da nemaju ministarstvo i sl., no to je jedan korak natrag, dva naprijed. Realna politika , a ne samo kritizerstvo, a takva daje rezultate na svim razinama. To što je Plenković "fasciniran" Pupovcem, to je njegov grijeh i mračna stvar. No u odnosu snaga bitno je te stvari raskrinkati i dovesti većinu ljudi pred to da je postojeći izborni sustav neodrživ, a to se ne radi stalnim gostovanjem na nekim opskurnim YT kanalima. Nisam ja izmislio da je Pupovac ključno pitanje, to je izmislio spinotvorac koji je govorio kroz Penavu. Ne znam tko, pretpostavljam Mario Radić, u svakom slučaju čak i ta prizemna demagogija nadmašuje Penavine intelektualne kapacitete. Ako Penava za malo vlasti odustaje od onog što mu je do jučer bilo ključno, što će biti kada dođe trenutak za neke stvarno teške odluke? Uglavnom, dobili smo još jedan outsorcani HDZ, kao što je nekad bio Glavašev HDSSB, tako da je pokriveno cijelo biračko tijelo: Plenkijev HDZ koji zna koristiti pribor za jelo i govori strane jezike, te Penavin mini-HDZ koji masnim prstima kida komade odojka i od stranih jezika razumije samo srpski, a travnički student Dabro se služi i bošnjačkim.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|