|
|
Stranica: 7/14.
|
[ 343 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Dodik: BiH je truHla zemlja koja ne zavređuje da postoji Postano: 30 ruj 2012, 10:08 |
|
|
BBC je napisao/la: Kakvo mu je ono sranje u signaturi ?  To ti je riječka džamija.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dodik: BiH je truHla zemlja koja ne zavređuje da postoji Postano: 30 ruj 2012, 10:08 |
|
|
BBC je napisao/la: Kakvo mu je ono sranje u signaturi ? Neka grdosija od dzamije u Rijeci... To im je kao ponos, kako su multi-kulti Ja sam mislio da su ti fiumani malo ozbiljniji... to su ustvari jos titoisti, neizlece komunjare koji su popasli posle neki satro euro-liberalizam...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dodik: BiH je truHla zemlja koja ne zavređuje da postoji Postano: 30 ruj 2012, 10:16 |
|
|
hinterland je napisao/la: U Rijecii ima cirka 10-15 tisuća Srba i nitko ih nije dirao 90-ih ni danas. Tu su ostali mirno živjeti.
Da su tebe pitali, ne verujem da bi i jedan trofazni tabanao korzom...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Dodik: BiH je truHla zemlja koja ne zavređuje da postoji Postano: 30 ruj 2012, 10:19 |
|
|
|
Poznajem neke Srbe i ful su normalni ljudi. Imaju oni svoje društvo Prosvjeta. Zanimljivo da glasuju za SDP, a ne za SDS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik: BiH je truHla zemlja koja ne zavređuje da postoji Postano: 30 ruj 2012, 10:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90216 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Nova džamija je definitivno glavno obilježje grada Rijeke. Mogu ju stavit komotno na sve razglednice, pa i pojedinačne razglednice samo s motivom te džamije.
Faza broj 2: počinje skupljanje bradonja.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Dodik: BiH je truHla zemlja koja ne zavređuje da postoji Postano: 30 ruj 2012, 10:28 |
|
|
|
Pa baš je lijepo arhitektonski napravljena džamija. Inače crkve su mi ljepše od džamija ali ova ide uz bok neke katedrale. Nekakav svemirski izgled.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dodik: BiH je truHla zemlja koja ne zavređuje da postoji Postano: 30 ruj 2012, 10:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Nova džamija je definitivno glavno obilježje grada Rijeke. Mogu ju stavit komotno na sve razglednice, pa i pojedinačne razglednice samo s motivom te džamije.
Faza broj 2: počinje skupljanje bradonja. Faza broj 3: "Marselj", predgrađe Arapa u kojem Riječanke budu silovane zbog mini suknje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Džamije u Hrvatskoj Postano: 30 ruj 2012, 10:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90216 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Da nastavimo diskusiju o islamskom centru u Rijeci s teme koja je obrisana.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ruj 2012, 10:34 |
|
|
|
Ipak su zaslužili imati džamiju jer je 1200 muslimana dalo život boreći se u HV-u. Tu nije bilo nikakvih sukoba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Džamije u Hrvatskoj Postano: 30 ruj 2012, 10:34 |
|
|
|
Dakle, hinterland reče da je riječka džamija prekrasna, uz bok s katedralom.
Ja ne bih rekao da je uz bok s katedralom, ja bih rekao da je džamija i ljepša i veća od riječke katedrale (arhitektonski je prekrasna), i bilo koje riječke crkve. Dapače, džamija je po meni glavno obilježje Rijeke.
Ali mislim da u tome i jest problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Džamije u Hrvatskoj Postano: 30 ruj 2012, 10:35 |
|
|
Riječani su stvarno krkani. Stoljeća povijesti su dozvolili da im izbrišu dozvolom gradnje džamije na vrhu brda. To se nikada manjinama ne dozvoljava da grade na brdu iznad grada. Rijeku treba pripojiti Italiji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Džamije u Hrvatskoj Postano: 30 ruj 2012, 10:37 |
|
|
|
Dakle, mislim da bi Rijeka trebala staviti svoju džamiju na svaku razglednicu, češće i od katedrale, jer je katedrala ružnija i manja od džamije, bar meni.
Ne samo na svaku razglednicu nego i na pojedinačne razglednice gdje bi jedini motiv bila džamija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ruj 2012, 10:38 |
|
|
To je negde iznad Kantride cini mi se... Kako ce im biti fino,ovima u zgradama ispod, kad ih hodza zapjeva... mora da je i razglas svemirski Kakve veze Rijeka ima sa muslimanima, jedva ih u gradu ima 1%, statisticka greska u celoj populaciji... Al to kao da se pokaze kako su otvoreni... sto ne izgradise sinagogu, budin hram?! Meni su smesne te hi-tec dzamije... pogledas svemirski dizajn, a pored se skupljaju oni koje izgledom i mentalno mozes copy/paste milenijum unazad, i da ni ne osete razliku...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Dodik: BiH je truHla zemlja koja ne zavređuje da postoji Postano: 30 ruj 2012, 10:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 15:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Robbie MO je napisao/la: Nova džamija je definitivno glavno obilježje grada Rijeke. Mogu ju stavit komotno na sve razglednice, pa i pojedinačne razglednice samo s motivom te džamije.
Faza broj 2: počinje skupljanje bradonja. Ne može grad bit zapadni i europski, ako nema 
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Džamije u Hrvatskoj Postano: 30 ruj 2012, 10:39 |
|
|
|
Zar ne kuže da će i dosta turista izgubiti zbog tog jebenog minareta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ruj 2012, 10:45 |
|
|
|
Već postoji sinagoga u Rijeci od davnih dana. Postojala je još jedna ali su je Nijemci srušili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ruj 2012, 10:51 |
|
|
hinterland je napisao/la: Već postoji sinagoga u Rijeci od davnih dana. Postojala je još jedna ali su je Nijemci srušili. Ima i pravoslavni hram, u samom centru, odmah pored korzoa... bio ja... Sta vam treba ovolika dzamija... stucani su milioni u to, cemu?! Nisu gradske pare, verovatno od donacija...ali opet... Dozvolio bi im dzamije po Evropi samo onda kad bi bilo hriscanskih crkvi u Saudijskoj Arabiji, Kataru, UAE, Iranu.... Jel ne sme tamo da se zida, jel trebe malobrojne hriscane po Egiptu, Siriji... pa onda ne moze ni ovde... Dosta vise popustanja toj malignoj religiji, imacemo gadnih problema zbog toga u buducnosti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Džamije u Hrvatskoj Postano: 30 ruj 2012, 10:53 |
|
|
Neugledna katedrala, skučena između kafića (nešto viša od okolnih suncobrana):  Daleko veća, ljepša i monumentalnija džamija   Fakat je daleko ljepša i dojmljivija od katedralčice. Cijena: 8 milijuna, uglavnom arapskih eura
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ruj 2012, 10:55 |
|
|
Pa eto ok je da imaju svoju bogomolju. Imaju i Srbe dvije u Rijeci. Ovo je nova:  Izgradili su od donacija tu džamiju. Ne vidim da bi bilo tu problema s njima. Ipak su oni nacionalna manjina koja je najviše sudjelovala u Domovinskom ratu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ruj 2012, 10:58 |
|
|
|
Oni kao Vojko Obersnel prvi završe prerezana vrata od ovih islamista. Neće mu uvažiti žalbu da je "mrzio kršćanstvo" i sve njemu u inat radio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Džamije u Hrvatskoj Postano: 30 ruj 2012, 11:02 |
|
|
Na greškama se najbolje uči.  Ko se nije opekao, taj ne puše ni na vrelo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ruj 2012, 11:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43696 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Šta se bunite, pa mi smo prvi promovirali izgradnju što većeg broja džamija u RH, naravno sa prizemnim HB ciljevima.
No, to nema veze sa ovom džamijom, stvarno je ljepotica (kamoli sreće da džamije u BiH nisu građene u turskom ili arapskom stilu), a u njoj se neće skupljati neke bradonje jer ih nema u domicilnom stanovništvu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ruj 2012, 11:04 |
|
|
|
Govori u svoje ime, ja ništa nisam "promovirao".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ruj 2012, 11:07 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: hinterland je napisao/la: Već postoji sinagoga u Rijeci od davnih dana. Postojala je još jedna ali su je Nijemci srušili. Ima i pravoslavni hram, u samom centru, odmah pored korzoa... bio ja... Sta vam treba ovolika dzamija... stucani su milioni u to, cemu?! Nisu gradske pare, verovatno od donacija...ali opet... Dozvolio bi im dzamije po Evropi samo onda kad bi bilo hriscanskih crkvi u Saudijskoj Arabiji, Kataru, UAE, Iranu.... Jel ne sme tamo da se zida, jel trebe malobrojne hriscane po Egiptu, Siriji... pa onda ne moze ni ovde... Dosta vise popustanja toj malignoj religiji, imacemo gadnih problema zbog toga u buducnosti... Tebi se ne da koristiti Google?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Milorad Dodik Postano: 30 ruj 2012, 11:09 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Tebi se ne da koristiti Google?
Ne lezi mi od jutros... Reci gde je zapelo, da ne bi zachatavali temu...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|