|
|
Stranica: 2/7.
|
[ 175 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 08:23 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 10829 Lokacija: Global South
|
Bobovac je napisao/la: Sva sreća pa Muje znaju što je to tolerancija pa ih ne smetaju ni Krst na Zlatištu, ni Križ na Humu. To ono kad su mjesec dana ored izbore, usred ničega svezali cijev za banderu da se vidi iz Sarajeva? Ma gdje bi to kome smetalo. Uostalom o vjerskoj toleranciji se pokazalo u prošlom ratu i bespotrebno je o tome uopšte diskutovati
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 08:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26142 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Karabaja je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Sva sreća pa Muje znaju što je to tolerancija pa ih ne smetaju ni Krst na Zlatištu, ni Križ na Humu. To ono kad su mjesec dana ored izbore, usred ničega svezali cijev za banderu da se vidi iz Sarajeva? Ma gdje bi to kome smetalo. Uostalom o vjerskoj toleranciji se pokazalo u prošlom ratu i bespotrebno je o tome uopšte diskutovati Prošli rat je pokazao i dokazao da je BiH vjerksi tolerantna zemlja. Sve tri strane su pokazivale visok stupanj poštivanja istih.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 08:35 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Prelijepo. Srce mi k'o džamija. Ove će za razliku od crkava biti pune.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 08:37 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26142 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Amiđa je napisao/la: Prelijepo. Srce mi k'o džamija. Ove će za razliku od crkava biti pune. Nije ti to Švedska koj MUjaga.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 08:45 |
|
|
Svaka nova džamija znači zaustavljanje asimilacije.
Tko želi da muslimani ostanu odvojena skupina i paralelno društvo, taj podržava gradnju džamija.
Tko želi da ti muslimani kroz par generacija postanu Hrvati, taj će zatvoriti i postojeće džamije.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1126 of 2558 - 44.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 08:49 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
weasel je napisao/la: PCM je napisao/la: Pozdravljam trend investiranja u gradjevinski sektor u RH od strane bogatih muslimanskih zemalja. Dokle god je trend vise džamija-manje muslimana, samo neka grade ;) Sad ih nema ali kad nas globohomo EU trendovi malo bolje uhvate, eto ti horde kozojeba da ih popune. Ti i dudu ste se zajebavali ali za kojih 20-30 godina možda zaista više niti jedan Hrvat ne bude mogao pjevati onu... rođen gdje đomije nema...  Zlokobno deluje .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 08:51 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Svaka nova džamija znači zaustavljanje asimilacije.
Tko želi da muslimani ostanu odvojena skupina i paralelno društvo, taj podržava gradnju džamija.
Tko želi da ti muslimani kroz par generacija postanu Hrvati, taj će zatvoriti i postojeće džamije. Nema kompromisa sa džamijaštvom.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 08:52 |
|
|
weasel je napisao/la: PCM je napisao/la: Pozdravljam trend investiranja u gradjevinski sektor u RH od strane bogatih muslimanskih zemalja. Dokle god je trend vise džamija-manje muslimana, samo neka grade ;) Sad ih nema ali kad nas globohomo EU trendovi malo bolje uhvate, eto ti horde kozojeba da ih popune. Ti i dudu ste se zajebavali ali za kojih 20-30 godina možda zaista više niti jedan Hrvat ne bude mogao pjevati onu... rođen gdje đomije nema...  To će uskoro pjevati moći samo pokatoličenjaci iz dalmatinske zagore.. :) A tamo se više ne rađa, odavno.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 08:52 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ona u Rijeci npr. ne služi ničemu osim da pokazuje kako smo tolerantni. Nema tamo nikog.
U Zg, uz svu silnu financijsku pomoć opet u k. Još fataju cigiće i broje ih u Bošnjake kako ne bi izgubili potporu grada a mislim da će im Tomašević zavrnut pipu. Bandinjo ih je filao.
U Sisku je novo pa ne znam još kako funkcioniraju. Koliko znam nemaju baš nekog stvarnog uspjeha.
Nova su vremena, religije općenito postaju folklor a i to jedva.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 08:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Svaka nova džamija znači zaustavljanje asimilacije.
Tko želi da ti muslimani kroz par generacija postanu Hrvati, taj će zatvoriti i postojeće džamije. Kratko i jasno. Iako u Rijeci postoji džamija i još uz to je u zadnjih 10 godina doselilo dosta Muslimana a nekako ih na popisu ima manje a Hrvata više 
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 08:55 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ona u Rijeci npr. ne služi ničemu osim da pokazuje kako smo tolerantni. Nema tamo nikog.
Da. Prazna zjapi. 
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 08:57 |
|
|
U Rijeci je ogroman broj ateista na zadnjem popisu. Preko 10%. Pretpostavljam da su to dobrim dijelom Muslimani koji se izjašnjavaju Hrvatima ateistima. Ja sam i prije popisa spominjao da poznam par takvih.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60553 Lokacija: DAZP HQ
|
po meni jako pametna taktika, izuzetno je bitno za vrijeme koje dolazi imati džamije svog jezika. muslimani su faktor koji je već sad sadašnjost, a pogotovo budućnost Europe.
da nam se ne bi događale jednog dana arapske, pakistanske ili afričke džamije, bolje je imati svoje džamije i s vremenom producirati vlastiti kadar. na taj način možeš imati kontrolu nad tim i po potrebi to koristiti za svoj interes.
dabogda nam to nikad ne trebalo, ali silnice su takve da će nam gotovo sigurno to biti bitno u budućnosti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:08 |
|
|
Rijeka 2011 / 2021
narodnost Hrvati 82,52% / 85.28% Bošnjaci 2,06% / 1.57% Srbi 6,57% / 5.13% Talijani 1,90% / 1.45% Muslimani 0,73% / 0,44%
vjere katolici 71,96%/ 69,94% pravoslavci 6,95%/ 5.69% muslimani 4,52%/ 3.43% ateisti/agnostici 9,85%/ 14,24%
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:10 |
|
|
dudu je napisao/la: po meni jako pametna taktika, izuzetno je bitno za vrijeme koje dolazi imati džamije svog jezika. muslimani su faktor koji je već sad sadašnjost, a pogotovo budućnost Europe.
da nam se ne bi događale jednog dana arapske, pakistanske ili afričke džamije, bolje je imati svoje džamije i s vremenom producirati vlastiti kadar. na taj način možeš imati kontrolu nad tim i po potrebi to koristiti za svoj interes.
dabogda nam to nikad ne trebalo, ali silnice su takve da će nam gotovo sigurno to biti bitno u budućnosti. Teško je predvidjeti budućnost. Možda ove projekcije budu neodržive. Sve ide po trendu samo dok ima novca. Ako nestane novca u EU, onda nitko ne zna na što će to izaći.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1126 of 2558 - 44.02%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:10 |
|
|
dudu je napisao/la: po meni jako pametna taktika, izuzetno je bitno za vrijeme koje dolazi imati džamije svog jezika. muslimani su faktor koji je već sad sadašnjost, a pogotovo budućnost Europe.
dabogda nam to nikad ne trebalo, ali silnice su takve da će nam gotovo sigurno to biti bitno u budućnosti. Mislim da je hrvatska islamska zajednica pod kontrolom Sarajeva. Treba proglasit nezavisnost.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dudu je napisao/la: po meni jako pametna taktika, izuzetno je bitno za vrijeme koje dolazi imati džamije svog jezika. muslimani su faktor koji je već sad sadašnjost, a pogotovo budućnost Europe.
dabogda nam to nikad ne trebalo, ali silnice su takve da će nam gotovo sigurno to biti bitno u budućnosti. Teško je predvidjeti budućnost. Možda ove projekcije budu neodržive. Sve ide po trendu samo dok ima novca. Ako nestane novca u EU, onda nitko ne zna na što će to izaći. ne treba prekrivati oči i praviti se da je nešto što nije, to bar Hrvatima nije imanentno. kruži ovih dana video iz Splita gdje neki Afrikanac hrvatskog podrijetla pjeva hrvatsku pjesmu, pita ga autor videa jesi ti fetivi on kaže dašta sam Gospe ti, iz Splita, ćaća mi je iz Glavica kraj Sinja, proša sam Hrvatsku uzduž i popriko. jučer mi stric pokazuje slike od svog sina negdje na moru u nogometnom kampu, vidim pored njega mali Afrikanac, kaže on je posvojen pa onda imaš neki dan video iz Zagorja dvoje djece iz Konga posvojeni pričaju zagorski pa kod moje babe u Tomislavgradu susjeda rodila Afrikanca pa u svojoj obitelji imam rođakinju koja je dijelom Filipinka. to je već sad realnost, a nekmoli za 30 ili 50 godina. ima i onaj video Nigerijke iz Zagreba koja kaže da joj je Hrvatska super država jer je kršćanska. pročut će se. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:20 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: dudu je napisao/la: po meni jako pametna taktika, izuzetno je bitno za vrijeme koje dolazi imati džamije svog jezika. muslimani su faktor koji je već sad sadašnjost, a pogotovo budućnost Europe.
dabogda nam to nikad ne trebalo, ali silnice su takve da će nam gotovo sigurno to biti bitno u budućnosti. Mislim da je hrvatska islamska zajednica pod kontrolom Sarajeva. Treba proglasit nezavisnost. to pod broj jedan, moraš to imat pod sobom, kakvo Sarajevo. treba to Albancima dati, oni su svi domoljubi.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:22 |
|
|
IZhr je filijala IZBiH i tako će ostati.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:24 |
|
|
dabogda nam to nikad ne trebalo, ali silnice su takve da će nam gotovo sigurno to biti bitno u budućnosti. Priprema terena za najezdu kozojeba.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:28 |
|
|
Vidim dudula kako malog vodi sa sobom na džumu za par godina, zatim u mekteb... divota. :)
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:32 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Vidim dudula kako malog vodi sa sobom na džumu za par godina, zatim u mekteb... divota. :) neće se dogoditi jer sam katoliban, ali da, bit će i takvih u budućnosti.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:33 |
|
|
Amiđa je napisao/la: IZhr je filijala IZBiH i tako će ostati. Ovakvi potezi sluzbenog Zagreba sluze kao lijepa reklama prema zapadu da im ne lijepe svakakve etikete dok budu anektirali cijelu federaciju Amiđa dragi , spremite se za ustaski svijet 
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:42 |
|
|
Dečki, zadatak je jasan i tu nema odstupanja. Tko ima oči neka vidi. Tko ima uši neka čuje. Citat: Do 2050. godine iz tri svjetske regije u razvoju moglo bi emigrirati više od 140 miliona ljudi u nastojanju da pobjegnu od posljedica klimatskih promjena, poput loše poljoprivredne proizvodnje, nedostatka pitke vode i povećanja nivoa mora, upozorava Svjetska banka.
U izvještaju objavljenom u ponedjeljak Svjetska banka iznosi podatak o 86 miliona potencijalnih "klimatskih migranata" koji bi, ako se ništa ne preduzme, mogli napustiti supsaharsku Afriku, njih 40 miliona južnu Aziju i približno 17 miliona Latinsku Ameriku.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: džamizacija Hrvatske Postano: 09 lis 2022, 09:46 |
|
|
weasel je napisao/la: Nakon više od 300 godina od oslobođenja od Turaka, u Osijeku će ponovno biti džamija. Prvo Sisak, sada Osijek a planiraju i gradnju u Dubrovniku. Prema zadnjem popisu 2021. u RH ima ih jedva preko 1%, oko 50-tak tisuća, dok u samom Osijeku Muslimana gotovo da nema, štoviše u čitavoj Slavoniji ih ima tek šačica. Za koga prave taj centar? Za tri babe? Sramotno je što HDZ uništava kulturološko nasljeđe Eugena Savojskog https://www.index.hr/vijesti/clanak/nak ... 01657.aspxPrije će kiflasti spasti na tri babe (rodom iz Vinkovaca), jer ševe u guzicu ili rodnicu ali obavezno s kondomom... Sve sve, samo ne djeca. To može pričekati dok jurimo karijeru... Zaštititi domjenak u čast Stjepincu kao nacionalno dobro... Za Dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|