|
|
Stranica: 61/88.
|
[ 2197 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 12 svi 2013, 09:09 |
|
|
Pa jebemu mater, naprave odličnu stvar i onda tu odličnu stvar ponište . Citat: Ministar financija Slavko Linić i njegovi potčinjeni već su, čini se, smijenili premijera Milanovića i otkazali mu svaku poslušnost! Jer teško da se ikako drugačije može protumačiti postupak kojim je Ministarstvo financija prije par dana ovršilo 435 tisuća kuna sa računa tvrtke Oktavijan d.o.o., na ime Praljkovih knjiga koje su protuzakonito proglašene šundom, što je službenim dokumentom potvrdio i premijer. http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/8 ... brani.htmlKako će ovo utjecati na žalbeni postupak koji sigurno slijedi? Mogu li nakon ovoga Praljkove knjige biti relevantni dokazni materijal?
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 12 svi 2013, 09:14 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8323 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Sramota za Hrvatsku. U situaciji gdje je prometno i gospodarski puno logičnije graditi brzu cestu ili autocestu prema Bjelovaru, oni zbog unutarpartijskih odnosa prednost daju Koprivnici. Nažalost, ništa čudno. Ista stvar se događa sada Zadru, gdje se naši projekti stopiraju i izmišljaju ideje da Rijeka bude glavna kruzerska luka na Jadranu a ne Zadar . a tko vam je kriv kad niste razdvojili teretnu i putničku luku.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 12 svi 2013, 11:16 |
|
|
limpus je napisao/la: Pa jebemu mater, naprave odličnu stvar i onda tu odličnu stvar ponište . Citat: Ministar financija Slavko Linić i njegovi potčinjeni već su, čini se, smijenili premijera Milanovića i otkazali mu svaku poslušnost! Jer teško da se ikako drugačije može protumačiti postupak kojim je Ministarstvo financija prije par dana ovršilo 435 tisuća kuna sa računa tvrtke Oktavijan d.o.o., na ime Praljkovih knjiga koje su protuzakonito proglašene šundom, što je službenim dokumentom potvrdio i premijer. http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/8 ... brani.htmlKako će ovo utjecati na žalbeni postupak koji sigurno slijedi? Mogu li nakon ovoga Praljkove knjige biti relevantni dokazni materijal? Politolog, publicist i bivši potpredsjednik ratne Vlade RH, dr. Zdravko Tomac, više se i ne čudi antihrvatskim potezima dužnosnika hrvatske vlasti. Tomac: Bilo je dosta izdaje, vrijeme je za smjene po hitnom postupku! - To je još jedan dokaz da i šest mjeseci nakon oslobađajuće presude Gotovini i Markaču, ali i rehabilitacije cijele Hrvatske, i dalje u Hrvatskoj djeluje peta kolona. General Praljak veličanstveno je branio istinu ne samo o sebi, već i o državi Hrvatskoj, te je skupio dokumente koje je trebala skupiti država Hrvatska. On je, dakle, obavio posao umjesto države, da bi ista ta država njegove knjige proglasila smećem! Teško je uopće razumjeti kako je to moguće. Pitam se je li to u isto vrijeme i poruka da će presuda Praljku biti i presuda Hrvatskoj, što neki u Hrvatskoj itekako žele. Mislim da je došlo vrijeme da svu energiju radosti i sreće od 16. studenog (oslobađajuća presuda Gotovini i Markaču) usmjerimo na smjenu sadašnje vlasti, jer ta vlast pokazuje da i dalje djeluje kao peta kolona protiv hrvatskih interesa. No, nije kriva samo ova vlada. Kriva je i oporba u Saboru, krive su udruge i institucije... Svi smo mi krivi jer dopuštamo da se ovakve stvari događaju i jer ne tražimo energično smjenu onih koji su ovo dopustili. Ljude koji su Praljku 'zavrnuli ruku' treba smijeniti po hitnom postupku, ili političkom akcijom tražiti smjenu cijele vlade. Jer kad čovjek poput Praljka uloži nevjerojatnu energiju da brani interese Hrvatske, a od Hrvatske doživi da mu prije prvostupanjske presude uništi tvrtku njegova sina, onda je to doista previše – zaključuje dr. Zdravko Tomac, itekako upućen u sva zbivanja oko generala Praljka, njegovih knjiga i sramotnog postupka Ministarstva financija. YEAH!
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 12 svi 2013, 12:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tomac je teški glupan. Čitam onu brljotinu na Dnevno.hr. Razvukao nadugo i udario drvlje i kamenje na Lagumdžiju, Komšića i slično. Pa u istoj kolumni brani Budimira. Koji retard, koji komplekaš koji ne zna sebi priznati da su ga nasadili i da se zajebao.
Sad zamisli takvog tipa koji neće da prizna svoje greške na čelu države ? Jebeš Milanovića kakav bi Tomac bio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 17 svi 2013, 11:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ono je užas u što se pretvorila ona Vladina FB stranica, mislim da je vrijeme za gašenje. I čestitka za maturu postade šprdnja. Mladi su fakat u lošem raspoloženju, da nemaju FB i maminu spizu, bilo bi krvi do koljena (figurativno govoreći).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 17 svi 2013, 12:41 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
http://www.vecernji.hr/biznis/vujcic-ili-stabilne-banke-ili-odlazim-clanak-554482Složit ću se s guvernerom Vujčićem ovaj put, ne smijemo devalvirati valutu kako nam se sprdne pogotovo u ovim okolnostima. Slovenija je sad u velikim problemima jer nije imala stabilan financijski sustav. @Mini koji je omjer kapitala banaka u SADu i Australiji tj. omjer vlastiti kapital banaka:posuđeni kapital? Znam da je kod nas otprilike 12-15% bankovnog kapitala vlastiti bankovni kapital, a da EU pokušava postići i 9% vlastitog bankovnog kapitala. A koliko se sjećam Lehman Brothers je imao manje od 3% vlastitog kapitala kada su propali .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 17 svi 2013, 13:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zadar1993 je napisao/la: http://www.vecernji.hr/biznis/vujcic-ili-stabilne-banke-ili-odlazim-clanak-554482Složit ću se s guvernerom Vujčićem ovaj put, ne smijemo devalvirati valutu kako nam se sprdne pogotovo u ovim okolnostima. Slovenija je sad u velikim problemima jer nije imala stabilan financijski sustav. @Mini koji je omjer kapitala banaka u SADu i Australiji tj. omjer vlastiti kapital banaka:posuđeni kapital? Znam da je kod nas otprilike 12-15% bankovnog kapitala vlastiti bankovni kapital, a da EU pokušava postići i 9% vlastitog bankovnog kapitala. A koliko se sjećam Lehman Brothers je imao manje od 3% vlastitog kapitala kada su propali . Basel 3 to dijeli na Tier 1 (kapital dioničara i zadržana dobit) i Tier 2 (provizije za loše kredite, hibridni instrumenti i sl). Tier 1 je postao "standard" i to je u Australiji između 7 i 9%, a u SAD dosta varira. Tako da ne znam je li ta hrvatska brojka Tier 1 i Tier 2, a u prošlosti su banke bile jako kreativne pa su mnoga zaduženja predstavljala kao kapital (u Tier 2). No, jako visoka kapitalizacija nužno po sebi ne mora biti pozitivna, može biti signal da su banke zabrinute sa kvalitetom svojih sredstava (kredita), ili da nema potražnje za kreditima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 17 svi 2013, 13:53 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: http://www.vecernji.hr/biznis/vujcic-ili-stabilne-banke-ili-odlazim-clanak-554482Složit ću se s guvernerom Vujčićem ovaj put, ne smijemo devalvirati valutu kako nam se sprdne pogotovo u ovim okolnostima. Slovenija je sad u velikim problemima jer nije imala stabilan financijski sustav. @Mini koji je omjer kapitala banaka u SADu i Australiji tj. omjer vlastiti kapital banaka:posuđeni kapital? Znam da je kod nas otprilike 12-15% bankovnog kapitala vlastiti bankovni kapital, a da EU pokušava postići i 9% vlastitog bankovnog kapitala. A koliko se sjećam Lehman Brothers je imao manje od 3% vlastitog kapitala kada su propali . Basel 3 to dijeli na Tier 1 (kapital dioničara i zadržana dobit) i Tier 2 (provizije za loše kredite, hibridni instrumenti i sl). Tier 1 je postao "standard" i to je u Australiji između 7 i 9%, a u SAD dosta varira. Tako da ne znam je li ta hrvatska brojka Tier 1 i Tier 2, a u prošlosti su banke bile jako kreativne pa su mnoga zaduženja predstavljala kao kapital (u Tier 2). No, jako visoka kapitalizacija nužno po sebi ne mora biti pozitivna, može biti signal da su banke zabrinute sa kvalitetom svojih sredstava (kredita), ili da nema potražnje za kreditima. Nas je to spasilo u krizi jer bi nam se inače sustav raspao.U razdoblju ********* bi jasno priča bila drugačija.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 20 svi 2013, 11:44 |
|
|
Milanović sazvao pressicu?!
Možda objavljuje prijedlog za izlazak iz krize - od sljedećeg mjeseca se neće objavljivati stopa nezaposlenosti, nego zaposlenosti!
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 22 svi 2013, 00:17 |
|
|
Ministri u punoj radnoj atmosferi; Ivan Vrdoljak i Gordan Maras
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 23 svi 2013, 13:38 |
|
|
Milanović za BBC: Utakmicu sa Srbijom trebalo je prekinutiGostujući u poznatoj emisiji BBC-a Hardtalk premijer Zoran Milanović u jednom je trenutku čak stao i u obranu HDZ-a. Nakon što je voditelj Stephen Sackur inzistirao na tome da Hrvatska ima teškoćama s ekstremnim nacionalizmom, Milanović je odgovorio: - Ekstremni ne, nisu to izravni pozivi na mržnju. Imam puno primjedbi na političke postupke i podmetanja glavne oporbene stranke koja nikad nije imala problema s tim da poziva na neke niske strasti, ali oni nisu ekstremni nacionalisti. Vidimo u našem okruženju puno gore od toga. Ipak voditelj je naveo i primjer s nedavne nogometne utakmice sa Srbijom u Zagrebu kad se sa tribina povremeno skandiralo "ubij Srbina". - To je razlog zašto ne idem na utakmice. Da sam bio tamo, otišao bih, a utakmicu je trebalo prekinuti. Ne znam zašto UEFA to nije učinila. Navijač sam hrvatske reprezentacije, ali ne bih to tolerirao - zaključio je Milanović. http://www.vecernji.hr/vijesti/milanovi ... nak-558238On nije normalan.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 23 svi 2013, 13:57 |
|
|
No shit Sherlock.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 23 svi 2013, 13:59 |
|
|
On se ponaša kao da nije Premijer i nema većinski broj ruku u Saboru. Predugo je bio u oporbi pa ima oporbeni PTSP.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 23 svi 2013, 14:17 |
|
|
Dobro barem je otklonio dvojbe da je ipak navijao za Hrvatsku u toj utakmici (pretpostavimo u dobroj vjeri da je iskren).
I to je nešto!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 24 svi 2013, 13:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 24 svi 2013, 13:18 |
|
|
Oni mrze hrvatsku državu i kad dobiju izbore i vlast. No, problem birača, sad neka ih trpe.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 24 svi 2013, 13:19 |
|
|
BBC je napisao/la: Oni mrze hrvatsku državu i kad dobiju izbore i vlast. No, problem birača, sad neka ih trpe. a zamisli kako ju vole kad su u oporbi...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 24 svi 2013, 13:20 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: PREDSJEDNIK KORČULANSKE SDP-OVE MLADEŽI NA FACEBOOKU PORUČUJE: Konačno s ponosom mogu reći da ja ovu državu ne volim! http://dubrovacki.hr/clanak/52043/konac ... u-ne-volimSuper, raseljavali su nas 50 godina, sad je red na njih.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 24 svi 2013, 13:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37748 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pravi BBC izvlači ono najbolje iz ljudi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 24 svi 2013, 13:44 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: PREDSJEDNIK KORČULANSKE SDP-OVE MLADEŽI NA FACEBOOKU PORUČUJE: Konačno s ponosom mogu reći da ja ovu državu ne volim! http://dubrovacki.hr/clanak/52043/konac ... u-ne-volimGenijalni su. Kad ih pustiš na vlast kao da si bjesne pse iz kaveza pustio. Samo neka tako nastave i narod će skužiti da takvu živinu treba upucati. Nadam se da će izdržati do kraja mandata i onda scenarij Mađarske nije nevjerojatan. A onda ćemo se zacementirati za 50 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 24 svi 2013, 17:29 |
|
|
Brza reakcija. Citat: Predsjednik Mladeži SDP-a napisao da ne voli Hrvatsku, stranka ga suspendirala!
Predsjedništvo korčulanskog SDP-a suspendiralo je predsjednika Mladeži SDP-a na Korčuli Ivana Boticu Škafu jer je na svojemu Facebook profilu uz ostalo objavio kako, zbog odluke Ustavnoga suda u slučaju Kurikuluma zdravstvenoga odgoja, ne voli Hrvatsku, priopćio je danas korčulanski SDP.
"Zbog neprimjerene i krajnje štetne izjave na profilu društvene mreže Facebook (povodom jučerašnje odluke Ustavnog suda RH u slučaju zdravstvenog odgoja) Predsjedništvo SDP-a donosi odluku o suspenziji sa svih stranačkih dužnosti člana SDP-a Ivana Boticu Škafa", stoji u priopćenju.
Botica Škafo je svojem Facebook profilu među ostalim napisao: "Konačno mogu otvoreno s ponosom reći da ja ovu državu ne volin i gotovo! Crkni fašistička homofobna tvorevino, ako ne možeš bolje i drugačije".
Korčulanski SDP ističe kako se ograđuje od takve izjave, te da je primio na znanje ispriku koju je Botica Škafo dao svima onima koji su njegovom izjavom povrijeđeni.
Inače, svoje nezadovoljstvo izjavama predsjednika korčulanske Mladeži SDP-a izrazili su korčulanski branitelji okupljeni u Udruzi hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Grada Korčule, koji očekuju da se Škafo i SDP Korčule ispričaju svim braniteljima.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 24 svi 2013, 17:40 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 24 svi 2013, 17:45 |
|
|
Njemački tabloid Bild je svojim člankom o hrvatskim ekstremima pozitivno djelovao na SDP i Milanovića. Ovakvi ekstremi kao Botica Škafo ne trebaju primati novac poreznih obveznika.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 24 svi 2013, 18:39 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: jah, mladost ludost Istina, kad ostare sdepejevci nauče skrivati svoje unutarnje porive .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 24 svi 2013, 18:44 |
|
|
Idu na ***. Svi po 3 stana imaju i ostale nekretnine, a glume neku socijal-demokraciju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|