|
|
Stranica: 30/88.
|
[ 2197 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 13 lis 2012, 23:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Misliš da bi neulazak u propalu EU bio protuustavan zbog nepoštivanja raferenduma? Možda, ali sjeti se da se volja građana nije dva puta poštivala kad su skupljeni potpisi za referendum, a on nije održan. Nije ista sitaucija, ali ima velike sličnosti. Ne, ne govorim o tome. Govorim o alternativi koju su nam nudile ne tako prijateljske zemlje ukoliko odustanemo od EU.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 13 lis 2012, 23:46 |
|
|
Ne razumijem otkud im potreba da se svađaju sa svima, a pogotovo s mađarima... Dobro je rekao neki novinar na dnevno.hr, zašto se nitko ne svađa sa židovima zbog pretvaranja plive u tvornicu generickih lijekova, ili s nijemcima, jer su cijene telekomunikacija skuplje kod nas nego u njemačkoj... Rade nEprijatelja od najvećeg saveznika...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 13 lis 2012, 23:48 |
|
|
 Čuj ovo, najvećeg saveznika.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 13 lis 2012, 23:58 |
|
|
Aude reci tko nam nije nikad radio ni najmanje probleme, od tamo negdje 1918? Iz koje države je prošvercana većina oružja? Ti si valjda jedan od onih koji u Jobbiku vidi ogromnu opasnost, koji samo cekaju da okupiraju hrvatsku, ali njima hrvatska nije bitna, danas traže uglavnom područja gdje su mađari većina, ili povijesna većina
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 14 lis 2012, 00:08 |
|
|
Pa njima je prvenstveno stalo do naših para (ko i svima drugima). To ti se najbolje vidi kad je INA u pitanju, a i u ratu je bilo slično. Inače se slažem s tobom da bi i druge trebalo dovesti u red, svi su oni isti. Taj Jobbik je cirkusantska stranka, jedino malo jača od sličnih cirkusanata po Europi. Svejedno, daleko im kuća od moje.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 14 lis 2012, 00:14 |
|
|
A koji je smisao kapitalizma?? Jedino Što iz ine možemo izvući pola dobiti, iz ostalih firmi ne možemo... A da ne govorimo o štetnom potezu pusićke i ekipe sa zrinjevca o povlačenju iz sirije, di je ina izgubila ogromne novce, a hrvatska prijateljsku državu
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 14 lis 2012, 00:20 |
|
|
Pusićka sluša saveznike, oni kažu da se u Siriji i Iranu nema što raditi. Prije su isto govorili za Libiju. Ne želiš se valjda zamjeriti prijateljima?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 14 lis 2012, 00:29 |
|
|
Ma bravo, usporedi mađarsku i SAD... S iranom imamo ogromne mogućnosti za gospodarsku suradnju, tdr je otvorio vrć tvornicu tamo, no s ulaskom u eu ce se sve to vjerojatno zamrznuti
|
|
Vrh |
|
 |
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 14 lis 2012, 11:32 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Misliš da bi neulazak u propalu EU bio protuustavan zbog nepoštivanja raferenduma? Možda, ali sjeti se da se volja građana nije dva puta poštivala kad su skupljeni potpisi za referendum, a on nije održan. Nije ista sitaucija, ali ima velike sličnosti. Mislim da govori o stupanju u neku novu Jugu (kako god se ona zvala), a to je Tuđman ustavom zabranio.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 14 lis 2012, 11:40 |
|
|
limpus je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Misliš da bi neulazak u propalu EU bio protuustavan zbog nepoštivanja raferenduma? Možda, ali sjeti se da se volja građana nije dva puta poštivala kad su skupljeni potpisi za referendum, a on nije održan. Nije ista sitaucija, ali ima velike sličnosti. Mislim da govori o stupanju u neku novu Jugu (kako god se ona zvala), a to je Tuđman ustavom zabranio. Tandem UK i Nizozemska je predlagao svojevrsnu zapadnobalkansku uniju koja bi zajedno ušla u EU, a prije toga bi napravili malu kopiju EUa na svojem prostoru. Jasno Sanader je imao dovoljno petlje ih barem za to odjebati, uz blagoslov Njemačke dakako. P.S. Prijedlog je također držao da glavni grad takve minu Unije bude Sarajevo 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 14 lis 2012, 11:53 |
|
|
Junuz se sav navlažio. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 14 lis 2012, 12:25 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Jasno Sanader je imao dovoljno petlje ih barem za to odjebati, uz blagoslov Njemačke dakako.
Ajd' barem nešto od njega. Zadar1993 je napisao/la: P.S. Prijedlog je također držao da glavni grad takve minu Unije bude Sarajevo  Pa normalno, ipak je to najmultietničkiji grad na svijetu. Ikad.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 14 lis 2012, 18:19 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38036 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ukrutio se točnije!  Dobra ideja, ko zna s koliko se 0 pisala ta Sanaderova reakcija?! P.S. Je li možemo kako uletit s idejom da je BL bolji izbor od Sarajeva?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 14 lis 2012, 20:40 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ukrutio se točnije!  Dobra ideja, ko zna s koliko se 0 pisala ta Sanaderova reakcija?! P.S. Je li možemo kako uletit s idejom da je BL bolji izbor od Sarajeva? Ne.
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 15 lis 2012, 23:10 |
|
|
Pa ako se odjebe EU, onda isto vrijedi i za UK i Nizozemsku, koje su njene članice.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 21 lis 2012, 08:49 |
|
|
Ovome se nisam nadao. Pokušaj čistke političkih nepodobni u SOAi doveo je do ovoga : http://www.vecernji.hr/vijesti/policija-nelegalno-pratila-telefone-osoba-soa-e-agrokora-clanak-466368Citat: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! HRVATSKI WATERGATE Policija nelegalno pratila telefone osoba iz SOA-e i Agrokora Citat: Analitičari smatraju kako iza zloupotreba stoji politika, te izravno prozivaju ministra Ranka Ostojića. Policija je pod političkim vodstvom ministra Ranka Ostojića zloupotrijebila sustav tajnog prikupljanja podataka i uhodila više osoba iz vrha Sigurnosno obavještajne agencije, te više ključnih ljudi iz Agrokora.
Tu informaciju potvrdilo nam je nekoliko izvora, i to iz samog vrha vlasti. Naši sugovornici tvrde da je zlouporaba otkrivena nedavno, i to kroz stručni nadzor koji Ured Vijeća za nacionalnu sigurnost obavlja nad tajnim službama te Operativno tehničkim centrom za nadzor telekomunikacija. Nadzor je, naime, pokazao da su zloupotrebe neposredno provodili policajci iz policijskog USKOK-a i to tako da bi na zahtjeve za izlistima telefonskih kontakata za pojedince pod kriminalističkim obradama nadopisivali i telefonske brojeve osoba iz vodstva SOA-e i Agrokora.
Naš sugovornik je uvjeren da za zlouporabu sustava tajnog prikupljanja podataka ne mogu biti odgovorni policajci koji su tražili izliste, nego da iza svega mora stajati politika, te je izravno prozvao ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića.
Više u tiskanom izdanju. Ministre jel imaš možda skeniran članak ? P.S. Ako se ovo razvije na onaj način na koji mislim biti će zanimljiva politička jesen i zima  .
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 21 lis 2012, 08:54 |
|
|
Nastavak slijedi : http://www.vecernji.hr/vijesti/duro-lubura-svaka-susa-policiji-moze-izlista-poziva-clanak-466366Citat: OVLASTI POLICIJE NIJE PRATIO I NADZOR Đuro Lubura: svaka šuša u policiji može do izlista poziva! Citat: Policija bi morala moći nadzirati svakoga, pa i šefa SOA-e, ali za to mora imati opravdani razlog. Policija godišnje provjeri i do 50.000 brojeva i moguće su makinacije...Tajne službe imaju još nekakav nadzor, ali policija baš nikakav iako je svojedobno dobila ovlasti prisluškivanja, smatra Đuro Lubura, stalni sudski vještak za telekomunikacije i metodologiju prisluškivanja. Odnosno ovlasti koje su dodijeljene policiji nije pratio i odgovarajući nadzor.
Upravo zbog toga svaka šuša u policiji, kaže Lubura, teoretski može doći do podataka, odnosno izlista poziva bilo koje osobe. Policajac može provjeriti svoju ženu, ljubavnicu ili to učiniti za nekoga – smatra Lubura.
On objašnjava da nitko neovisan ne kontrolira policiju jer Povjerenstvo za rad po pritužbama u MUP-u smije reagirati samo kada se netko požali i to tek nakon što izjavi da je nezadovoljan odgovorom koji mu je na njegovu pritužbu dala policija.
Lubura je o toj problematici pisao i na svom blogu. Kada je riječ o tome da je policija, odnosno policijski USKOK neovlašteno nadzirao komunikaciju vodstva SOA-e, smatra da policija ima pravo nadzirati i tajne službe, ali za to mora imati valjan razlog.
– Policija bi morala moći nadzirati bilo koga, pa i šefa SOA-e, ali za to moraju postojati opravdani razlozi – rekao je Lubura.
Napominje da policija godišnje provjeri i do 50.000 brojeva telefona! Inače ovu "rupu" slabog nadzora policije stvorio je Sanaderov zakon o policijskim ovlastima. http://www.zakon.hr/z/173/Zakon-o-policijskim-poslovima-i-ovlastima
|
|
Vrh |
|
 |
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 21 lis 2012, 20:27 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: P.S. Ako se ovo razvije na onaj način na koji mislim biti će zanimljiva politička jesen i zima  . Ja se nadam da će se razviti tako da će Ranko završiti u zatvoru gdje će postati lokalna drolja i biti gužen svaki dan više puta.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 21 lis 2012, 20:48 |
|
|
limpus je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: P.S. Ako se ovo razvije na onaj način na koji mislim biti će zanimljiva politička jesen i zima  . Ja se nadam da će se razviti tako da će Ranko završiti u zatvoru gdje će postati lokalna drolja i biti gužen svaki dan više puta. Možda ga Paravinja odbaci svojim kamionom do zatvora  ?
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 21 lis 2012, 20:50 |
|
|
Mudri latini su davno rekli, nomen est omen 
|
|
Vrh |
|
 |
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 22 lis 2012, 09:33 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Možda ga Paravinja odbaci svojim kamionom do zatvora  ? Može i Ted Bundy  . volvoks je napisao/la: Mudri latini su davno rekli, nomen est omen  Ne kužim. Ranko Ostojić gdje je ovaj "omen" dio?
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 22 lis 2012, 09:35 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 22 lis 2012, 10:29 |
|
|
Aha! Kužim. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 22 lis 2012, 12:10 |
|
|
Zašto Milanović progoni Stiera? Jesmo li mi ipak izdali Nijemce?Mi nismo i ne smijemo biti njemačka i američka kolonija, ali mimo pameti je prkositi dokazanim strateškim partnerima. Nismo ispunili dogovoreno Doista: nema što se nije pokušalo! Sve sugestije Unije, koje su se ticale poštovanja potpisanog, Milanovićeva Vlada kršila je marom učenika koji je zapravo ljutit jer sutra mora promijeniti razred! I zakon o policiji, i zakon o HRT-u, i zakon o sukobu interesa donijeli su protivno izričitim sugestijama Unije! Hrvatska povijest zadnjih 20 godina nedvosmisleno je pokazala da su naša dva strateška partnera Njemačka i Amerika. Od provincijalnog “Danke Deutschland” zemlji bez čijeg bi angažmana svijet šutio dok bi nas Srbi do zadnjeg poklali ili protjerali, do američkog dopuštenja da krenemo u Oluju mi smo valjda kao ozbiljna zemlja razabrali tko nam je partner, ali i to da strateško partnerstvo donosi i neke obligacije. Jer naravno da su i njih vodili interesi! No, mi smo se od 3. siječnja okrenuli Rusiji i Mesićevim halucinacijama o nesvrstanima, a Račan uopće nije krio fascinaciju Londonom! Dolaskom Milanovića i Čačića Hrvatska se ponovo okreće Rusiji, Londonu i arapskom svijetu, ovaj put jedino bez Mesićevih halucinacija o Kubi. Mi nismo i ne smijemo biti njemačka i američka kolonija, ali mimo pameti je prkositi dokazanim strateškim partnerima. Premda je smisao njemačkog prigovora na formalnoj razini vezan uz činjenicu da nismo ispunili dogovoreno, nema dvojbe da je ovo Merkeličino “ne” vezano i uz činjenicu da u ključnim strateškim energetskim i prometnim projektima odjednom ignoriramo njemački kapital! Pa onda još i onaj pubertetski nastup Milanovića u Berlinu gdje se izruguje vlastitoj naciji! Čak i sad kad nas Njemačka upozorava da varamo na kartama, Milanović ističe da to što Berlin poručuje više govori o njima nego o nama! I nakon svega slijedi vrh perverzije! Za naše probleme s Njemačkom kriv je HDZ! I Davor Stier! Nakon uvreda u Saboru, sad ga pribijaju na križ zato što nastupima pokazuje da savršeno razumije silnice vanjske politike, odlično razabire hrvatske od jugonostalgičarskih poteza, a kako ovdje nije odrastao, mozak mu nije kontaminiran kumrovečkim zasadama! Odakle sad taj, drugovi, pa zar nismo takve likvidirali ili otjerali preko granice? http://www.vecernji.hr/kolumne/zasto-mi ... mna-466133
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 22 lis 2012, 14:22 |
|
|
Opa, što je ovo. Citat: Čačićev propust oko novog duga Brodosplita je neshvatljiv i pokazuje da on ne zna što treba raditi s brodogradnjom. Nitko u Vladi ne zna zašto Brodosplit još nije prodan, koliki će na kraju biti stvarni gubici, baš kao ni što je s najavama prema kojima Uljanik treba kupiti 3. maj iz Rijeke. Sjetite se da je Radimir Čačić u srpnju tvrdio da je riješen problem brodogradnje, a sada vidimo da to nije istina. Zbog njegova neuspjeha, doveden je u pitanje ulazak Hrvatske u Europsku Uniju - rekao je Jutarnjem listu neimenovani član Vlade iz SDP-ove kvote, za kojeg list inače da je dobro upućen u ekonomsku tematiku. Privatizacija brodogradnje bio je naime jedan od uvjeta hrvatskog ulaska u EU. http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/m ... 33418.html
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|