|
|
Stranica: 6/18.
|
[ 441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 09 tra 2024, 17:40 |
|
|
Mislim da trenutni HDZ iskreno žali što nema više Srba, Franjo im ispalio 200.000 koalicijskih partnera za Oluje 
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 09 tra 2024, 18:13 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Zahumlje je napisao/la: Šta? Izvinjavam se, na brzinu sam napisao. Pitam se, pa jeli bilo Srba u Imotskom prije rata? U Glavini Donjoj je bilo Srba.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 09 tra 2024, 21:14 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Pejtonac sa juga je napisao/la: Izvinjavam se, na brzinu sam napisao.
Pitam se, pa jeli bilo Srba u Imotskom prije rata?
U Glavini Donjoj je bilo Srba. Bilo ih je dosta u Kamenmostu i Krivodolu. Nešto malo u samon gradu i u Zmijavcima i Gornjen Prološcu. Naselila ih je tu Mletačka Republika iz Istočne Hercegovine i Crne Gore nakon oslobađanja Imotskog od Turaka 1722. godine. Nedavno je objavljena i knjiga nekog srbina iz Dalmacije "Srbi u Imotskoj krajini". 1991. godine je u velikoj općini Imotski bilo ~40,000 stanovnika od čega 1,200 srba i jugoslavena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 09 tra 2024, 21:20 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: MiB je napisao/la: Bilo nekad, sad se spominjalo  Te centre zaplijeniti i dati navijačima za druženje. Novo veleoposlanstvo Srbije tek kada se pronađe zadnji Hrvat kojeg su ubile njihove snage. Jel to važi i za ambasadu Hrvatske ? Nova tek kad se pronađe i posljednji Srbin ubijen od Hrvata ? Hrvatska nije otimala građane Srbije i odvodila ih u Hrvatsku na prebijanje do smrti, niti je HV išao u Srbiju pljačkati, paliti, ubijati, silovati i protjerivati. Svi trebaju biti pronađeni i sahranjeni.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 09 tra 2024, 23:31 |
|
|
MiB je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jel to važi i za ambasadu Hrvatske ? Nova tek kad se pronađe i posljednji Srbin ubijen od Hrvata ? Hrvatska nije otimala građane Srbije i odvodila ih u Hrvatsku na prebijanje do smrti, niti je HV išao u Srbiju pljačkati, paliti, ubijati, silovati i protjerivati. Svi trebaju biti pronađeni i sahranjeni. Niko ne govori o Srbiji i njenim građanima.Misli se na Srbe iz Hrvatske i BiH.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 00:11 |
|
|
|
HDZ-SDSS mašina za uhljebljivanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 03:01 |
|
|
dalmatinac181 je napisao/la: HHerceg je napisao/la: U Glavini Donjoj je bilo Srba. Bilo ih je dosta u Kamenmostu i Krivodolu. Nešto malo u samon gradu i u Zmijavcima i Gornjen Prološcu. Naselila ih je tu Mletačka Republika iz Istočne Hercegovine i Crne Gore nakon oslobađanja Imotskog od Turaka 1722. godine. Nedavno je objavljena i knjiga nekog srbina iz Dalmacije "Srbi u Imotskoj krajini". 1991. godine je u velikoj općini Imotski bilo ~40,000 stanovnika od čega 1,200 srba i jugoslavena. Imotski je oslobođen 1717. godine. https://laudato.hr/Novosti/Hrvatska/300 ... lasti.aspx
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Preservation
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 05:17 |
|
|
|
Plenković je potomak onog HDZ-a nakon što su Amerikanci ozračili Tuđmana i Šuška, onog Sanaderovog anacionalnog koji je služio rasprodaji nakon "detuđmanizacije" kada su britanci upadali u tajni državni arhiv.
Možda Plenković nije lopov ali mi nemamo nacionalni stadion za reprezentaciju nego treniramo po njivama a lola gradi srpske kulturne centre Srbima dok su Hrvati u Srbiji doslovno progonjeni.
Hrvate se na Vučićevim medijima naziva ustašama, hrvatske predstavnike u srpskom Saboru pljuju i Hrvate doslovno progone. Što je s tim Plenkovićem? Odvratna je politička scena u RH, doslovno odvratna od ovog HDZ-a s Pupovcem do Možemo i onih pedofila iz Zambije, sve gore od goreg.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Preservation
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 05:23 |
|
|
|
Prošle bio natječaj u Vojvodini, djeca se prijavila na hrvatski plan i program i izmisli mediji srpski kako Thompson dolazi u školu.
Protivno Ustavu ponovili natječaj, 1 dijete se nije prijavilo na hrvatski.
S druge strane imamo ove degenerike koji grade ove centre, to je valjda zbog toga što nemamo hrvatske medije nego soroševske i onda Plenkovića koji želi surađivati s jednima i drugima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 08:00 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: MiB je napisao/la: Hrvatska nije otimala građane Srbije i odvodila ih u Hrvatsku na prebijanje do smrti, niti je HV išao u Srbiju pljačkati, paliti, ubijati, silovati i protjerivati. Svi trebaju biti pronađeni i sahranjeni.
Niko ne govori o Srbiji i njenim građanima.Misli se na Srbe iz Hrvatske i BiH. Govorim ja i to sam jasno napisao.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 13:36 |
|
|
|
AP-ov stric na Hvaru se zove Jovan.
Rekordan broj muslimana u zagrebačkoj džamiji danas klanja, strani radnici preplavili Hrvatsku, otjerani domaći ljudi u inozemstvo, nadomješteni muslimanima iz Azije i eto čovjek još za kraj mandata otvara puste srpske tzv. kulturne centre po Hrvatskoj.
I dalje će HDZ pokupiti sve glasove i u Dalmaciji i u Hercegovini, mi smo klaunovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 17:28 |
|
|
|
Ako su naotvarali islamskih centara za vrijeme HDZ-ovih mandata, šta ne i 40 srpskih centara da se oduži Pupovcu i partnerima? Imamo Hrvatsku! Ili je i ovo netema?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 18:16 |
|
|
Dalmaherc je napisao/la: AP-ov stric na Hvaru se zove Jovan.
Rekordan broj muslimana u zagrebačkoj džamiji danas klanja, strani radnici preplavili Hrvatsku, otjerani domaći ljudi u inozemstvo, nadomješteni muslimanima iz Azije i eto čovjek još za kraj mandata otvara puste srpske tzv. kulturne centre po Hrvatskoj.
I dalje će HDZ pokupiti sve glasove i u Dalmaciji i u Hercegovini, mi smo klaunovi. Očito im je malo Srpskih centara, malo Nepalaca i malo iseljenih Hrvata. Mislim isto mogu reći i za svoje u Slavoniji, kod vas barem ima debel sendvič podjeliti za botove al kod nas nema para pa debili opet glasaju. 
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 18:26 |
|
|
|
Ja vas zamišljam civiliziranijim od nas s juga. Možda kad gledam one karte pismenosti za vrijeme kraljevine Jugoslavije i računam da ste sjevernije, ali ti najbolje znaš. Gradovi na obali se usude odabrat nešto drugo, ali sve u zaleđu je uskraćeno boli glava, čast iznimkama, vi najbolje znate da je istina šta pišem i to potopi županije pod HDZ, a ta brda i ledine se najviše iseljavaju pod HDZ-om.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 18:26 |
|
|
MiB je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Niko ne govori o Srbiji i njenim građanima.Misli se na Srbe iz Hrvatske i BiH. Govorim ja i to sam jasno napisao. Ne traže samo Hrvati svoje nestale,traže i Srbi svoje.To sam jasno napiso.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 19:18 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: MiB je napisao/la: Govorim ja i to sam jasno napisao.
Ne traže samo Hrvati svoje nestale,traže i Srbi svoje.To sam jasno napiso. Ko je ovo napisao? Koliko je nestalih grđana Srbije u RH? Šta su radili u RH? Citat: Svi trebaju biti pronađeni i sahranjeni.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shchepo
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 19:19 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 21:36 Postovi: 644 Lokacija: Heronville
|
|
Tocnije, HDZ kupio 3 mandata u Saboru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 19:22 |
|
|
Croato je napisao/la: dalmatinac181 je napisao/la: Bilo ih je dosta u Kamenmostu i Krivodolu. Nešto malo u samon gradu i u Zmijavcima i Gornjen Prološcu. Naselila ih je tu Mletačka Republika iz Istočne Hercegovine i Crne Gore nakon oslobađanja Imotskog od Turaka 1722. godine. Nedavno je objavljena i knjiga nekog srbina iz Dalmacije "Srbi u Imotskoj krajini". 1991. godine je u velikoj općini Imotski bilo ~40,000 stanovnika od čega 1,200 srba i jugoslavena. Imotski je oslobođen 1717. godine. https://laudato.hr/Novosti/Hrvatska/300 ... lasti.aspxTočno. Moja greška.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 19:25 |
|
|
|
Zanimljivo da se oslobađanjem doživljava dolazak naših katolika Venecijaca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 19:26 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8195 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Dalmaherc je napisao/la: AP-ov stric na Hvaru se zove Jovan.
I dalje će HDZ pokupiti sve glasove i u Dalmaciji i u Hercegovini, mi smo klaunovi. Jovanin Plenković. Ja se duboko nadam da će Rojs uzeti jedan mandat u dijaspori. Prije 4 godine je bilo potrebno 5220 glasova, a ovaj put ako bude manja izlaznost u XI.izbornoj možda bude dovoljno i 4000 glasova za 1 mandat.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dalmatinac181
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 19:35 |
|
|
Croato je napisao/la: Zanimljivo da se oslobađanjem doživljava dolazak naših katolika Venecijaca. Da. Većina vojnika su po običaju bili Hrvati. Sinjanin Ante Vrdoljak je prvi izvisija mletačku zastavu u Imotskon.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 19:50 |
|
|
kiler je napisao/la: Dalmaherc je napisao/la: AP-ov stric na Hvaru se zove Jovan.
I dalje će HDZ pokupiti sve glasove i u Dalmaciji i u Hercegovini, mi smo klaunovi. Jovanin Plenković. Ja se duboko nadam da će Rojs uzeti jedan mandat u dijaspori. Prije 4 godine je bilo potrebno 5220 glasova, a ovaj put ako bude manja izlaznost u XI.izbornoj možda bude dovoljno i 4000 glasova za 1 mandat. Rojsa su izbacili iz Generalskog zbora jer nije podržao susret muslimanskih generala s hrvatskim generalima prošle godine. Ove godine, točnije prije koji dan su ga izbacili iz HDZ-a. Je li i to netema? Gdje je obraz HDZ-u? I hoće li BiH nagraditi HDZ za ovo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 20:13 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8195 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Plenkovićev HDZ nema obraza. Oni Praljkove knjige smatraju šundom.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 20:18 |
|
|
|
Popularnost koju ima HDZ objasnjiva je samo tako da narod u Hrvatskoj jednostavno podrzava vecinski Plenkijevu politiku prema hrvatskim Srbima.
Jer Plenkijeva politika nije skrivena pa da narod ne zna, kao sto narod u Srbiji ne zna sta Vucic radi. To sto desnica u Hrvatskoj kaze o Plenkiju vidljivo je u svakom cosku Hrvatske, pa ko zivi tamo, neka izvoli. Medjutim sta opozicija misli o Avu, to se ne zna u svakom cosku Srbije, i on dobija izbore na neznanju naroda.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dalmaherc
|
Naslov: Re: HDZ otvorio srpski kulturni centar u Kninu, 1 od planiranih 40 Postano: 10 tra 2024, 20:35 |
|
|
kiler je napisao/la: Plenkovićev HDZ nema obraza. Oni Praljkove knjige smatraju šundom. Plenković i HDZ su platili novcima hrvatskih radnika knjigu od 600 stranica zvanu "Krajina 1991-1995" koja se tiska u Kragujevcu i prodaje po Hrvatskoj, sve preko srpskog narodnog vijeća. Cijena koalicije sa Srbima je prevelika za moj želudac. U njoj, za ne faliti, Hrvate nazivaju Ustašama. Knjiga "Krajina 1991-1995" financirana hrvatskim novcima od strane HDZ-a, tj. Plenkovića, za rubriku vjerovali ili ne.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|