HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 pro 2024, 22:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 945 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 38  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: HDZ potiho uvozi 103,000 migranata
PostPostano: 15 kol 2020, 14:35 

Pa da . Nevjerovatno je uopce raspravljat o tome. Zemlja u kojoj Hrvati nisu preko 90% stnaovništva uopce nije Hrvatska više nego nešto multikulturalno a kamoli u kojoj smo manjina. Sto me briga da je i najbogatija zemlja na svijetu ako nema Hrvata u njoj. To ko da se radujem da je Katar bogat.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 14:41 

Sreća u nesreći je da smo u Europi trećeligaš po ovom pitanju pa ćemo vidjeti i učiti iz iskustva drugih.

Ono što je simptomatično je da Hrvati hrle u takve zemlje i to ovi iz najtradicionalnijih dijelova Hrvatske i samo pričaju kako je dobro, a tamo milijuni azijata i afrikanaca. Možda to i nije toliko strašno. :D

Što se tiče Hrvata, mi smo svoje najgore već preživjeli, gore od 20. stoljeća i iskustva jugoslavenske države ne može, to je bilo gore i od turske vladavine s više žrtava.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 14:41 

Rika sv Vida je napisao/la:
Pa da . Nevjerovatno je uopce raspravljat o tome. Zemlja u kojoj Hrvati nisu preko 90% stnaovništva uopce nije Hrvatska više nego nešto multikulturalno a kamoli u kojoj smo manjina. Sto me briga da je i najbogatija zemlja na svijetu ako nema Hrvata u njoj. To ko da se radujem da je Katar bogat.

Arap ti neće biti dobar u sportu, on ti je tu da sisa socijalu i sa njim možeš imati jedino problema.

Jedini koga možemo dovući su Ukrajinci, neke Slovakinje ili Čehinje i niko više.

Ne želim ni Srbe a ni Muslimane da mi rade tu

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 14:47 

dudu je napisao/la:
Sreća u nesreći je da smo u Europi trećeligaš po ovom pitanju pa ćemo vidjeti i učiti iz iskustva drugih.

Ono što je simptomatično je da Hrvati hrle u takve zemlje i to ovi iz najtradicionalnijih dijelova Hrvatske i samo pričaju kako je dobro, a tamo milijuni azijata i afrikanaca. Možda to i nije toliko strašno. :D

Što se tiče Hrvata, mi smo svoje najgore već preživjeli, gore od 20. stoljeća i iskustva jugoslavenske države ne može, to je bilo gore i od turske vladavine s više žrtava.

Svaki Hrvat iz Švedske se sprda sa tim sistemom i naziva tu naciju degeneričnom, mi imamo bandu na vlast koja uz socijalistički sistem želi provesti etnocid nad Hrvatima.

Korištenje njih nema veze sa nama, sve te nacije kroz 30 godina nestaju u građanskim sukobima.

Francuska je već na rubu građanskog rata, zapad je mrtva civilizacija i ne vidim zašto bi se pozivali na njih

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 14:49 

Treba ovo pratiti, nije teško populistički dignuti narod na noge, kada je jasno da poduzetnici umjetno ruše cijene rada. Koliko god se naši preci napatil u zadnjim stoljećima, moguće da je to bio dio Božje providnosti, što je rezultiralo Hrvatskom koja još barem 50-ak godina neće biti atraktivna destinacija za imigrante, što je dovoljno vremena za opametiti se, a ko zna što će se još dogoditi. Nevažno je što je Hrvatska X puta bogatija od zemalja odakle ovi dolaze, ono što je važno je da zapadno od nas imamo zemlje koje su višestruko bogatije i atraktivnije za imigrante (postojeća baza imigranata, soft-power i reputacija tih zemalja). Maksimalna opreznost, ali trebalo bi biti OK (ne zbog naše pameti, da se razme).

Ako se poduzetnici previše razmašu, i etabliraju kao baš ekstremni neprijatelji naroda, neka ne zaborave što su Crvene Brigade radile raznim šefićima i poduzetnicima u zapadnoj Njemačkoj. Naravski, znamo da ta vrsta otpora neće doći s ljevice, jer su odbacili radničku klasu, ali ako se zaoštri, poduzetnici koji agitiraju za ove kvote su najmekša meta.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 14:57 

bobanovski je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Svaki Hrvat iz Švedske se sprda sa tim sistemom i naziva tu naciju degeneričnom, mi imamo bandu na vlast koja uz socijalistički sistem želi provesti etnocid nad Hrvatima.

Korištenje njih nema veze sa nama, sve te nacije kroz 30 godina nestaju u građanskim sukobima.

Francuska je već na rubu građanskog rata, zapad je mrtva civilizacija i ne vidim zašto bi se pozivali na njih

Ako nisi primjetio, mi smo dio tog Zapada kao članica EU i NATOa, pogotovo EU gdje je nesmetan protok ljudi, što znači da nam sazada (bez ikakvih kvota) sutra ovdje može doći 2 milijuna Francuza alžirsko-marokanskog podrijetla.

Opet ponavljam, pričekajmo i vidimo raspad tih država, privilegij je to gledati iz prvih redova i učiti na tim primjerima.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 15:07 

:smijeh Ovi što se ekšli čude su mi najjači! :sega

A šta ste vi mislili, Hrvati? Priklonili se se Globalistima, prodali, uhvatili u kolo, pridružili - a sad se čudite što će to imati posledice po vas? =)) Vi k'o naivna mlada: "Ona bi da se jebe al' da joj ne uđe..." :zubati Ma, nemoj? Valjda očekivali da plan Uništenja belog čoveka ne odnosi na vas? Probudite se iz Fantazije!

Mora cena da se plati, pajde moje lepe...

I kod nas je slično (da ne mislite da sam pristrasan i ne vidim brvno u svom oku) samo mi imamo 2 sreće:

1. nismo baš potpuno uvučeni u globalistički System (malo i virimo izvan)
2. siromašni smo (ja sam kao visokoobrazovan radio u megamarketima za 270 Evra... za te pare ni onaj iz Bijafre neće ostati u Srbiji da radi!).

Vaša jedina šansa je bila ona koju sam opisao na svojoj Temi "90a, zicer za neprijatelje Srba": usisali biste 3 M Muslimana, Srba, Albanaca, Makedonaca, i ostalih naroda slične Genetike, običaja i mentaliteta koji bi se pri tom tukli ko će biti veći Hrvat i bez rata imali vrhunsku startnu poziciju u ovom delu Evrope po svim aspektima. Ovako, uz marljivi rad Globalista udružen sa "Junuzacijom" u WARP 4 - biće borba za opstanak...

Hmm... ovo kako je krenulo još će ispasti proročka ona priča kako je "Jugoslavija jedina šansa malih naroda Slovena na Balkanu"... :ohmy

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 15:16 

Rika sv Vida je napisao/la:
Slažem se da je nemjerljivo bolje i milijun Hrvata u siromašnoj zemlji Hrvatskoj nego 10 milijuna u bogatoj Hrvatskoj ali u kojoj ce od Hrvata ostat samo ime države i ništa drugo.
Ako pocmu dolazit druge rase i kulture nestanak je garantiran. Može nas spasit krah neoliberala i globalista u europi ali teško da ce se to desit jer vec su po 30 40% stanovništva u tim zemljama stranci i više od 50% rođenih. Dakle oni ce ocuvat Soroševce na vlasti dok skroz ne unište domiciline narode a onda ce i te drzave postat treci svijet. Jedino ako se dese nemiri i građanski ratovi u tim zemljama pa se stotine tisuća Hrvata vrati ali bez obzira na sve mi se moramo očuvat kako znamo i umijemo! Teška vremena su pred nama

Sve će ovisit o nama, osim ovih negativnih trendova, problem je što kao dio zapadne civilizacije nesvjesno polako postajemo sve veći liberali po brojnim pitanjima. Drugo kad vidim koliko će biti povećanje populacije u aziji i africi i koliko bi moglo biti klimatskih izbjeglica sredinom i krajem stoljeća, hvata me jeza.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 15:17 

dudu je napisao/la:

Nisam baš siguran. Koliko god smo tešku povijest imali i razne genocide prozivljavali uvijek smo imali pozitivan natalitet i to debelo a sada smo prvi put u povijesti u ovakvim problemima.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 15:17 

dudu je napisao/la:

Ako nisi primjetio, mi smo dio tog Zapada kao članica EU i NATOa, pogotovo EU gdje je nesmetan protok ljudi, što znači da nam sazada (bez ikakvih kvota) sutra ovdje može doći 2 milijuna Francuza alžirsko-marokanskog podrijetla.

Opet ponavljam, pričekajmo i vidimo raspad tih država, privilegij je to gledati iz prvih redova i učiti na tim primjerima.

Nikad nisam bio ni za EU ni za NATO i zato su mi davani svakakvi epiteti kao i sad kad se veselim propasti istih pa redovito dobijem "glup tup zaostao" od velikih HDZ Hrvatina i domoljuba.
Doći će dani i to bojim se jako brzo kad ćete svi sa imalo ikakve preostale hrvatske svijesti proklinjati obe tvorevine više nego Turke i Smrdoslaviju skupa.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 15:23 

dudu je napisao/la:

NATO je od raspada USSR-a nepotreban, praktički nebitan savez koji nema veze s migrantima i RH osim ako ne računaš njegovu podršku teroristima u Siriji.

Zbog čega želiš biti dio civilizacije koja nestaje za vrijeme već tvoje generacije?

Mađarska i Poljska su u EU pa ne primaju migrante, zašto bi ih mi primali? Želiš da nahranimo uhljebe iz javnog sektora, NVO i slične?

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 15:31 

ikmandvaradtist je napisao/la:
:smijeh Ovi što se ekšli čude su mi najjači! :sega

A šta ste vi mislili, Hrvati? Priklonili se se Globalistima, prodali, uhvatili u kolo, pridružili - a sad se čudite što će to imati posledice po vas? =)) Vi k'o naivna mlada: "Ona bi da se jebe al' da joj ne uđe..." :zubati Ma, nemoj? Valjda očekivali da plan Uništenja belog čoveka ne odnosi na vas? Probudite se iz Fantazije!

Mora cena da se plati, pajde moje lepe...

I kod nas je slično (da ne mislite da sam pristrasan i ne vidim brvno u svom oku) samo mi imamo 2 sreće:

1. nismo baš potpuno uvučeni u globalistički System (malo i virimo izvan)
2. siromašni smo (ja sam kao visokoobrazovan radio u megamarketima za 270 Evra... za te pare ni onaj iz Bijafre neće ostati u Srbiji da radi!).

Vaša jedina šansa je bila ona koju sam opisao na svojoj Temi "90a, zicer za neprijatelje Srba": usisali biste 3 M Muslimana, Srba, Albanaca, Makedonaca, i ostalih naroda slične Genetike, običaja i mentaliteta koji bi se pri tom tukli ko će biti veći Hrvat i bez rata imali vrhunsku startnu poziciju u ovom delu Evrope po svim aspektima. Ovako, uz marljivi rad Globalista udružen sa "Junuzacijom" u WARP 4 - biće borba za opstanak...

Hmm... ovo kako je krenulo još će ispasti proročka ona priča kako je "Jugoslavija jedina šansa malih naroda Slovena na Balkanu"... :ohmy

Vi i muslimani se niste priklonili pa vam je 5 puta gore nego nama. Ako ne vjeruješ obiđi kampove po srbiji i odi do bihaća malo. Mi ovdje pričamo o privremenim radnim kvotama vs stihijsko gomilanje migranata svih profila koji nemaju gdje.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 15:32 

Nije istina da Poljska i Mađarska ne primaju migrante podatke sam već stavljao. I Češka i Slovačka.

Oni su u vrhu treće lige, a mi na dnu, tako da to je dobro, gledamo i pratimo druge kakvi su im rezultati.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 15:37 

Bolje je 500 000 Hrvata nego 10 mil stranaca, ne zanimaju me stranci.

Ne želim ni Srbe ni Muslimane, mogu doć Ukrajinci živjeti a ukoliko moramo dovlačiti nekoga imamo svoju dijasporu diljem južne Amerike koju banda odbija primait

Ukrajina je problem zemlja. Imaju najvece resurse u Europi, imali nuklearnu industriju, najvece oranice, vojnu industriju, ogromnu brodogradnju, ugljen, zeljezo sve... sve su unistili. Nema ni usporedbe s Hrvatskom a ni BiH. Prica s respiratorima je tamo jos i dobro obavljen posao. Mislim da su im Argentinci i Cileanci nepozeljni jer su Antini.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 15:56 

dudu je napisao/la:
Nije istina da Poljska i Mađarska ne primaju migrante podatke sam već stavljao. I Češka i Slovačka.

Oni su u vrhu treće lige, a mi na dnu, tako da to je dobro, gledamo i pratimo druge kakvi su im rezultati.

Migranti sami po sebi nisu problem. I moj stric u Nizozemskoj je migrant ka i svi Bosanci iz BiH problem je Kalergi plan gradnje multirasne Europe. TO ne primaju u tim zemljama ili ako imalo prime izbije ogromna kontroverza i vrlo javni sukob na politickoj sceni. Estonija ima otvorenu 'if you are black go back' politiku i mogu im duvat.

https://youtu.be/nCmKWsdqg54

Inace kvote za strance u Estoniju su na razini par tisuca sta bi za HR znacilo manje od 10,000.
A dopustaju da se nasele jedva oko 1000 sta bi za RH bilo oko 3800!

http://www.baltic-course.com/eng/baltic ... doc=153391

S druge strane etno nacionalisticka stranka EKRE (vrlo po mom ukusu) jaca svake godine i gura politicku scenu nadesno a ne ka degenericni hdz nalivo i smanjuje broj i uvjete za primanje. Recimo ove godine su uvalili teski troll strancima studentima i napravili da smiji studirat u Estoniji samo ako zarade prosjecnu platu a rade manje od 8 sati dnevno u prosjeku sta ce zestoko filtrirat vecinu slow IQ stranaca sta i treba.

Inace Estonija ima ekstremno ucinkoviti javni sektor, sve je digitalizirano, baza desnice nije uhljebi u javnim poduzecima i upravi nego proizvodnja hrane, mali i srednji poslovi u manjim gradovima dok su ljevicari kulturnjaci, tehno avangarda, ITevci isl u glavnom gradu.

Zbog ovog se natalitet etnickih Estonaca povecava i vec je oko 1.9, ruralni preko 2.2 dok je za druge skupine nizi jer ih namjerno zafrkavaju umjesto uzgajaju ka Njemci.

Uzeti u obzir da oni koji idu u crkvu/hram u prosjeku imaju 0.5 dice vise a nacionalisti jos toliko i jasno je kojim smjerom Estonija ide. Michael Woodley of Menie je analizom demografske reproduktivne slike medu generacijama prema politicoj orjentaciji otkrio sa svako desetljece sadrzi 4% vise udio potomstva desno orjentiranih ljudi. Takoder su osobine koje su tipicne kod desnicara visoko nasljedne na genetskoj razini.

Samo treba ugasit priliv stranaca i hedonizaciju drustva.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 16:57 

dudu je napisao/la:

Mi ćemo samo u tančine ponoviti iskustva zapada.

A to o hrljenju naših ljudi u multikulti zemlje je vrlo upitno. Jer nitko od njih ne hrli u multikulti područja, već se drže europskih. Dok još takvih ima.

Ja tu vidim malu nadu za nas, jer uskoro na zapadu neće biti gdje se sakriti, pa možda počnu bježati i nazad. Danas su još uvijek veliki dijelovi Njemačke, Irske, Austrije...čisti ko suza.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 17:02 

Primarijus je napisao/la:
divizija je napisao/la:

Tema je vrlo jednostavna - opstanak Hrvatske ili nestanak Hrvatske.

Ako Hrvati ne žele imati djecu i ako iseljavaju, tko će ih spasiti na kraju? Hoće li novi Hrvati pasti s neba? Sve da i ne uvezemo nikog, opet ćemo nestat jednakom brzinom.
Ako Hrvati ne rađaju djecu koliko trebaju, Hrvatska neće opstati, samo je pitanje koliko će vremena trebati do kraja, sve ostalo je prosipanje iz šupljeg u prazno. Ovdje sad ne govorimo o godinama, čak ni desetljećima. Govorimo što će bit za 80-100 godina i više.

Postoje Hrvati koji žele i imaju djecu i Hrvatska treba postojati radi njih.

Ne postoji neki zadani broj djece koji nam treba, niti bro jstanvnika koji nam treba.

Mi djece imamo, i dok nas ima, ova zemlja treba biti radi NJIH, a ne radi "poduzetnika". Pa bilo nas i milijun.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 17:53 

Trenutno se rađa 35000 djece u Hrvatskoj godišnje to je za 3milijuna ljudi populaciju održivo. Rodilo se samo u Njemačkoj 4000 i tko zna kolko još vani. Nema govora o milijun ljudi ni ništa slično i da se lako to ispravit i povecat.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 20:04 

dudu je napisao/la:
Old Fridolin je napisao/la:
Pusti tu pricu,ne trebaju nam nikako, bolje je da hrvatska u ekonomskom pogledu potpuno propadne. Nek ostane 100 000 i prazna zemlja nego stranci.

Počni od sebe, javno se odrekni svih svojih para i imovine.

Pa to ne moram inflacija me polako unistava.

Vrh

PostPostano: 15 kol 2020, 23:45 

Prčitaj lijepo naslov teme, zatim pročitaj malo komentare, pa se sjeti što sam ti ja već napisao, te tvoje ideje o širenju nekog hrvatstva po SFRJ su ludilo.
Mi ne želimo strance u svojoj zemlji. Zadnje što nam treba ste vi i muje.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 16 kol 2020, 00:31 

dudu je napisao/la:

To je upitno u slučaju Mađarske i Slovačke.

Vrh

PostPostano: 16 kol 2020, 00:46 

weasel je napisao/la:
Prčitaj lijepo naslov teme, zatim pročitaj malo komentare, pa se sjeti što sam ti ja već napisao, te tvoje ideje o širenju nekog hrvatstva po SFRJ su ludilo.

Pročitao sam i naslov i komentare i oni potvrđuju da vam je najbolja opcija bila najsličniji genetski materijal & mentalitet koji vam je skoro sam skočio u čeljusti da ga poručkate i pri tom bio preserćan što ćete ga svariti i apsorbovati... ovako, pošto ste bili "pametni", sledi invazija "Black walkers" koje samo privremeno zadržava vaš žičani "Wall"... :neznam

Nemojte da se poredite sa Mađarskom i Poljskom, niste vi ta Liga - Mađarska je najmanje 1 stepen iznad vas po ukupnoj Moći, a Poljska najmanje 2... da, vi ste po sveukupnoj Moći negde na dnu EU, ne znam ko je uopšte ispod vas... čak i ovi Baltički patuljci su ispred... :yes

Vrh

PostPostano: 16 kol 2020, 02:10 

weasel je napisao/la:

Pročitao sam i naslov i komentare i oni potvrđuju da vam je najbolja opcija bila najsličniji genetski materijal & mentalitet koji vam je skoro sam skočio u čeljusti da ga poručkate i pri tom bio preserćan što ćete ga svariti i apsorbovati... ovako, pošto ste bili "pametni", sledi invazija "Black walkers" koje samo privremeno zadržava vaš žičani "Wall"... :neznam

Nemojte da se poredite sa Mađarskom i Poljskom, niste vi ta Liga - Mađarska je najmanje 1 stepen iznad vas po ukupnoj Moći, a Poljska najmanje 2... da, vi ste po sveukupnoj Moći negde na dnu EU, ne znam ko je uopšte ispod vas... čak i ovi Baltički patuljci su ispred... :yes

Imas krivi pristup... neznan zasto likujes i rugas se. Ja bi nas kako sritan bia da Srbija ima razvoj veliki, da je sve u Srbiji u vlasnistvu Srba, da pocistite kriminal i da prosjecna Srpkinja ima 3 dice. Zasto bi isao Srbima se rugat i trljati im ruzne stvari?

Budimo realni... susjedni narodi vise nisu problem. Hrvatskoj ne fali radna snaga nego fali lojalna elita koja ce tit manje zaradivat a osigurat nacionalniji i odrzviji razvoj. Elita koja ce tit platit vise tesare i zidare a pritom odradit manje ugovora i zaradit manje. Ovako elita, da bi se prije obogatila rusi cijene rada nelojalnom konkurencijom uvezenom radnom snagom umisto da ulozi u edukaciju i eventualno lobiranje zakona koji bi regulirali ili prilagodili to.

No situacija u Srbiji je uvelike losija i to me ne veseli. Volia bi da nasa elita se posrami kako vama ide, da nas narod se naljuti kako nas je Srbija pretekla jer nas ne dira toliko sta nas pretekne jedna Rumunjska ocito i da stignu price Hrvata kako zaraduju duplo u Srbiji.

Zamisli to.

Ne tribas mi govorit da ne razmisljaju svi ovako znam to ali ipak ovaj forum nije reprezentativan bas, vamo su ipak natprosjecno etnocentricni ljudi.

S druge strane iako migracija iz Srbije nije idealna, svejedno smo mi jedni za druge kamilica naspram nebilaca. Nikad mi nebi palo na pamet veselit se sta crnac pali po Srbiji ili po Tuzli ka ni u Budimpesti ili Milanu. Sta je susjedstvo bolje, bolje svima.

No kazem vam... EUNE regija... na nama je buducnost. Inicijativa tri mora. U tome je buducnost. Zapad pada a mi cemo rasti... ako ni zbog cega drugog onda jer tonemo dovoljno sporo da se u jednom momentu odreknemo skroz zapada i globalizma i stvorimo novi Europski sustav.

Vrh

PostPostano: 16 kol 2020, 10:26 

dudu je napisao/la:

Kad dođe taj dan da Alžircima Hrvatska bude privlačnija od Francuske, neće postojati nijedan razlog zbog kojeg bi Hrvatska trebala bit u bilo kakvoj zajednici s tom "Francuskom" i ostatkom zapadne Europe koja ide istim putem. Tada postoji samo borba za preživljavanje i obrana granice od svih uljeza, po mogućnosti u suradnji s ostalim donekle zdravim europskim narodima.

Vrh

PostPostano: 16 kol 2020, 10:51 

Velebit je napisao/la:
Imas krivi pristup... neznan zasto likujes i rugas se. Ja bi nas kako sritan bia da Srbija ima razvoj veliki, da je sve u Srbiji u vlasnistvu Srba, da pocistite kriminal i da prosjecna Srpkinja ima 3 dice. Zasto bi isao Srbima se rugat i trljati im ruzne stvari?

Budimo realni... susjedni narodi vise nisu problem. Hrvatskoj ne fali radna snaga nego fali lojalna elita koja ce tit manje zaradivat a osigurat nacionalniji i odrzviji razvoj. Elita koja ce tit platit vise tesare i zidare a pritom odradit manje ugovora i zaradit manje. Ovako elita, da bi se prije obogatila rusi cijene rada nelojalnom konkurencijom uvezenom radnom snagom umisto da ulozi u edukaciju i eventualno lobiranje zakona koji bi regulirali ili prilagodili to.

No situacija u Srbiji je uvelike losija i to me ne veseli. Volia bi da nasa elita se posrami kako vama ide, da nas narod se naljuti kako nas je Srbija pretekla jer nas ne dira toliko sta nas pretekne jedna Rumunjska ocito i da stignu price Hrvata kako zaraduju duplo u Srbiji.

Zamisli to.

Ne tribas mi govorit da ne razmisljaju svi ovako znam to ali ipak ovaj forum nije reprezentativan bas, vamo su ipak natprosjecno etnocentricni ljudi.

S druge strane iako migracija iz Srbije nije idealna, svejedno smo mi jedni za druge kamilica naspram nebilaca. Nikad mi nebi palo na pamet veselit se sta crnac pali po Srbiji ili po Tuzli ka ni u Budimpesti ili Milanu. Sta je susjedstvo bolje, bolje svima.

No kazem vam... EUNE regija... na nama je buducnost. Inicijativa tri mora. U tome je buducnost. Zapad pada a mi cemo rasti... ako ni zbog cega drugog onda jer tonemo dovoljno sporo da se u jednom momentu odreknemo skroz zapada i globalizma i stvorimo novi Europski sustav.

Ne likujem ja što je Hrvatska u kurcu... svi smo, neko u većem, neko u manjem-to je jedina razlika... voleo bih da nije i drago mi je što je tamo sad zasad još i ok - znaju forumaši ovde da sam se čak raspitivao za uslove kako bih pokušao da dođem da živim u njoj jer smatram da je prelepa zemlja!

Ono što ja radim je ismevanje vaših Preterivača (kojih, kao što možeš primetiti-ima hrpa ovde!) što nije ništa zlonamerno već jedna vrsta dobronamerne kritike i "reality check" uravnotežujuće besplatne asistencije koje bi neko pametan upotrebio za samokorekciju & samousavršavanje... i sam si svestan da su npr. ova poređenja Hrvatske sa Mađarskom i Poljskom komična i nerealna...

Hrvatska je suviše lepa zemlja u suviše dobrom klimatskom pojasu suviše jako uvučena u Globalistički System sa suviše dobrim Standardom te suviše slabo naseljena (kačio sam kartu) da ne bi bila na najdirektnijem udaru Migracijskog Talasa... veliki kapital želi jeftinu radnu snagu i ne razmišla Patriotski već $ski... žene takođe razmišljaju Kosmopolitski - koliko puta si u životu čuo iz ženskih usta reči "Domovina", "Otadžbina", "Hrvatstvo", "Rodoljublje" i sl?... Testosteron u vertikalnom padu, Muškost se napada i iskorenjuje, biti Rodoljub je biti "Rasista", želeti svoju zemlju bez migranata je "sebičnost i primitivizam", novo Božanstvo $ ima najviše vernika,... šta narod ekšli želi - kad je to ikog zanimalo? Just cold Facts, man... :neznam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 945 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 38  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: pakovic i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: