|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 112 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 14 ožu 2016, 18:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Tebe često hvata to ludilo Tuta ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 14 ožu 2016, 18:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Tebe često hvata to ludilo Tuta ? Ja sam uvijek lud. Ne hvata me... Takav sam. Nekad me normala uhvati, a tad sam nenormalan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 14 ožu 2016, 18:29 |
|
|
Tuta je napisao/la: BBC je napisao/la: Tebe često hvata to ludilo Tuta ? Ja sam uvijek lud. Ne hvata me... Takav sam. Nekad me normala uhvati, a tad sam nenormalan. Ovo je virtualni Tuta, onaj "pravi" Tuta je napravio samoubojstvo (virtualno)! 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 14 ožu 2016, 18:31 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 15 ožu 2016, 18:13 |
|
|
Tuta je napisao/la: Izgleda, nestalo mu apaurina! 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 15 ožu 2016, 18:35 |
|
|
Tuta je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Inace, rijetko vise govana procita od ovih ki fol anti V4 argumenata, Rusi ne darivaju nista, Rusi priznaju stanje na terenu i odlucnost, kao sto su postivali pokojnog Tudjmana.
V4 atakira sa svime sto ima sporazum sa Turcima oko izbjeglica, ide kontra volje Merkeljuse, ali Turska je anti-rusik saveznik?! Jao gluposti i sranja.
Madjarska-kontra sankcija Rusiji
Slovacka-Fico i Putin, odlicni odnosi
Cesi-neutralni, tendencijelno pro Rusi
Poljaci-jedini pogodak, tendencijelno anti-ruski nastrojeni
Jakog li anti-ruskog stita, urnebes, a sve i jedan drzava ima interes u ekonomskoj suradnji sa Rusima, na to ogromno trziste pasirati svoje proizvode, kao sto i Hrvatska ima ogroman interes, kako nebi opet morali bacati tone mandarina i voca u kurac.
Inace, zamisliti kako bi Merkeljusa izolizirala Madajrsku da nije imala podrsku V4, ni jedna od tih cetiri nebi se sama mogla suprotstravljati pritisku iz Brüssela. A to ih bauštelče čuješ više sa strane? Meni se čini da ih ovde jedino ja zastupam. Razdvoji dva problema bidonu jedan, ni dva najbolja prijatelja se ne slažu u svemu. Bez obzira na bilo šta V4 će uvijek imat prirodnog saveznika u Turskoj. I otkad se to V4 usprotivila financijskoj injekciji Turskoj u zamjenu za kontroliranje imig. krize? Ovo što si nabrojao ja sam sve znao, a ne pogodio. Fino sam napiso da ne postoji jedinstven vanjskopolitički stav kao u slučaju ukrajinske krize. Amerikanci će radit na tome da se Rumunjska i Hrvatska pridruže tom antiruskom bedemu. Pa nije bezveze Šaka Jada sazivala konferencije o osovini Baltik-Jadran ili Crno more. Partijski unuce, crvena kmercino, Dodikova diplomirana sekretarico, hoces mi doci malo ocistiti oko trokatne vikendice, da zaradis za dzeparac. Napuhana srbofilna kugeturino, znas ti kurac moj, krepani dusmane, jeba te ovaj ustasa u Njermackoj u te zvale izdajnicke, odjebi od mene stoko.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 20 ožu 2016, 16:43 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Tuta je napisao/la: A to ih bauštelče čuješ više sa strane? Meni se čini da ih ovde jedino ja zastupam.
Razdvoji dva problema bidonu jedan, ni dva najbolja prijatelja se ne slažu u svemu. Bez obzira na bilo šta V4 će uvijek imat prirodnog saveznika u Turskoj. I otkad se to V4 usprotivila financijskoj injekciji Turskoj u zamjenu za kontroliranje imig. krize?
Ovo što si nabrojao ja sam sve znao, a ne pogodio. Fino sam napiso da ne postoji jedinstven vanjskopolitički stav kao u slučaju ukrajinske krize. Amerikanci će radit na tome da se Rumunjska i Hrvatska pridruže tom antiruskom bedemu. Pa nije bezveze Šaka Jada sazivala konferencije o osovini Baltik-Jadran ili Crno more.
Partijski unuce, crvena kmercino, Dodikova diplomirana sekretarico, hoces mi doci malo ocistiti oko trokatne vikendice, da zaradis za dzeparac. Napuhana srbofilna kugeturino, znas ti kurac moj, krepani dusmane, jeba te ovaj ustasa u Njermackoj u te zvale izdajnicke, odjebi od mene stoko. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 21 ožu 2016, 16:36 |
|
|
|
Puntaru, đe ti je ta vikendica? Trebam novac za večeras.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 24 ožu 2016, 18:44 |
|
|
HOĆEMO LI BITI ROBOVI ILI SLOBODNI LJUDI’ Viktor Orban: Sloboda započinje izgovaranjem istine Viktor Orban sredinom ovoga mjeseca održao je zanimljiv govor u kojem je istaknuo kako više ne postoji sloboda u Europi, i kako je brnjica od svile i dalje brnjica. Tema njegovog govora bile su i namjere organizatora i zagovaratelja masovne imigracije, za koje kažu da su uništenje slobode, svega neovisnog i nacionalnog, kao i o upotrebi medija koji su zamijenili sovjetske tenkove u operaciji pokoravanja naroda Europe. U nastavku donosimo njegov čitav govor objavljen na stranici kormany.hu: Sudbina Mađarske je usko povezana sa sudbinom ostalih europskih nacija, i toliko je postala dijelom Europe, da danas niti jedan europski narod, uključujući i mađarski narod, ne može biti slobodan, ako Europa nije slobodna. Danas je Europa toliko krhka, slaba i boležljiva, “poput biljke koju proždire crv, nevidljiv našim očima”. Sloboda započinje izgovaranjem istine Danas, 168 godina nakon velikih ratova europskih zemalja za neovisnost, ne postoji više sloboda u našoj zajedničkoj europskoj kući! Dame i gospodo, Europa nije slobodna. Jer sloboda započinje izgovaranjem istine. Danas je u Europi zabranjeno govoriti istinu. Brnjica, ako je i od svile napravljena, još uvijek ostaje – brnjica. Zabranjeno je reći da oni koji pristižu, nisu izbjeglice i da migracija predstavlja opasnost za Europu. Zabranjeno je reći da su desetci milijuna spremni krenuti u našem smjeru. Zabranjeno je reći da imigracija donosi teror i kriminal u naše zemlje. Zabranjeno je reći da mase koje dolaze iz drugih kultura ugrožavaju naš način života, našu kulturu, naše običaje, naše kršćanske tradicije. Zabranjeno je ukazati da su oni koji su već ranije došli, izgradili svoj vlastiti odvojeni svijet za sebe, s njihovim vlastitim zakonima i vrijednostima koje urušavaju tisućugodišnje izgrađivanje Europe. Zabranjeno je ukazati na to da ti nije nikakva slučajni ili neželjeni lanac događanja, već unaprijed detaljno isplanirana akcija pri kojoj se dirigiraju mase ljudi da krenu u našem smjeru. Zabranjeno je govoriti da se u Briselu kuju planovi za što brže preseljenje stranaca u naše zemlje, i što brže naseljavanje među nama. Zabranjeno je govoriti da to naseljavanje ima namjeru promijeniti religiozni i kulturološki krajolik Europe, te izmijeniti njene etničke fundamente – u cilju rušenja posljednjih barijera prema internacionalizmu – nacionalnih država. Zabranjeno je govoriti da Brisel kriomice sve više proždire naše nacionalne suverenitete, i da Brisel kuje planove za “Sjedinjene Europske Države”, za koje mu nitko nikad nije dao nikakvo odobrenje. Koristi se artiljerija medija, s prijetnjama i ucjenama Dame i gospodo, današnji neprijatelji su drugog kova od nekadašnjih kraljevskih, carskih ili onakvih kakve smo poznavali u sovjetskom sistemu. Koriste se drugačije metode i načini da nas pokore. Danas nas ne stavljaju u zatvore, ne transportiraju nas u koncentracione logore, ne šalju nam tenkove da zauzmu naše slobodne zemlje. Danas se koristi artiljerija medija, s prijetnjama i ucjenama, odnosno, koristila se do sada. Ljudi Europe se polako bude, formiraju se, iznova, i uzimaju sve više prostora. Grede Europe koje počivaju na suzbijanju istine, sve više škripe i lome se. Narodi Europe su možda konačno shvatili je njihova vlastita budućnost na kocki: sada više nije samo blagostanje, lagodan život i posao u opasnosti, nego su i naša sigurnost i naš miran uređeni život u opasnosti. Konačno su narodi Europe, uljuljkani u vlastitom obilju i blagostanju, shvatili, da su životni principi koji su Europu izgradili – u smrtnoj opasnosti. Europa je zajednica kršćanskih, slobodnih i neovisnih naroda; jednakosti muškaraca i žena; pravednog natjecanja i solidarnosti; ponosa i poniznosti; pravednosti i milosti. U našem vremenu se ne dešava napad u smislu rata ili prirodne katastrofe, kada nam odjednom nestane tlo pod nogama. Masovna imigracija je poput vodene struje koja nezaustavljivo ispire/nagriza obalu. Maskirana je poput humanitarnog slučaja, ali je u svojoj srži okupiranje teritorija. I što za nju predstavlja zadobiveni teritorij, predstavlja za nas izgubljeni teritorij. Ne smijemo dozvoliti da se Bruxelles izdigne iznad zakona Jata opsjednutih zagovaratelja ljudskih prava imaju neodoljivu potrebu da nas ukoravaju i optužuju. Mi smo navodno neprijateljski ksenofobi. Ali istina je, da je povijest naše nacije povijet uključenja. I povijest kulturnog ispreplitanja. Oni koji su htjeli doći ovamo, kao novi članovi obitelji, kao saveznici, kao protjerani, kao oni koji strahuju za vlastiti život, primljeni su, kako bi mogli ovdje sebi stvoriti novi dom. Ali oni, koji su došli s namjerom da promijene naše društvo, da prilagode naš narod njihovim predodžbama, onima koji su došli ovamo nasilno i protiv naše volje – uvijek su dočekani otporom. Dame i gospodo, najprije su govorili o nekoliko stotina, zatim o tisuću do dvije premještenih osoba. Ali niti jedan imalo odgovorni europski vođa se ne bi usudio prisegnuti da ove tisuće neće prerasti u desetke i stotine tisuća. Ako želimo zaustaviti ovu masovnu imigraciju, moramo najprije imati Brisel pod kontrolom. Glavna opasnost ne prijeti od onih koji žele doći ovamo, nego od briselskog fanatičnog internacionalizma. Ne smijemo dozvoliti da se Bruxelles izdigne iznad zakona. Ne smijemo dozvoliti da nam budu nametnuti gorki plodovi kozmopolitske imigracijske politike. Mi nećemo u Mađarsku importirati kriminal, teror, homofobiju, i antisemitizam koji pali sinagoge. Nećemo dopustiti da se stvore gradski teritoriji nedostupni zakonu, nećemo dopustiti masovne nerede. Ovdje neće biti imigrantskih nereda i bandi koje su u lovu na naše žene i kćeri. Mi nećemo dozvoliti da nam drugi propisuju koga da pustimo u zemlju, s kim da živimo, i s kime da dijelimo našu zemlju. Ne možemo pojedinačno biti slobodni, ako nismo zajedno slobodni Mi znamo kako se takve stvari razvijaju. Najprije dozvolimo da nam propisuju koga ćemo pustiti da uđe, onda nas prisile da služimo strancu u našoj vlastitoj zemlji. Na kraju će nam reći da se spakujemo i napustimo našu vlastitu zemlju. Zato odbijamo planove prisilnih migracija, i ne toleriramo ucjenjivanje i prijetnje. Došlo je vrijeme zvoniti zvona upozorenja. Došlo je vrijeme opozicije i otpora. Došlo je vrijeme sakupljanja saveznika. Došlo je vrijeme podizanja barjaka ponosnih nacija. Došlo je vrijeme zaustavljanja uništenja Europe i spašavanja njene budućnosti. Za taj cilj pozivamo neovisno o političko-partijskoj pripadnosti, svakog građanina Mađarske na ujedinjenje i pozivamo sve narode Europe na ujedinjenje. Europski lideri, i europski narod ne smiju više živjeti u dva odvojena svijeta. Moramo ponovno postići ujedinjenje Europe. Mi, narodi Europe, ne možemo pojedinačno biti slobodni, ako nismo zajedno slobodni. Ako ujedinimo naše snage, bit ćemo uspješni; ako idemo u različitim smjerovima, nećemo uspjeti. Zajedno smo jaki, u razjedinjenju smo oslabljeni. Ili zajedno ili nikako – takav zakon vrijedi danas. Mađari, tako je bilo zapisano 1848 u “knjizi sudbine” da se ništa ne može suprotstaviti Habsburškoj Monarhiji. Da smo onda rezignirali, bila bi naša sudbina zapečaćena, i njemačko more bi progutalo Mađarsku. 1956 je zapisano u “knjizi sudbine” da ćemo ostati okupirana i sovjetizirana zemlja, sve dok patriotizam ne nestane i iz posljednjeg Mađara. Da smo tada rezignirali, bila bi naša sudbina zapečaćena i sovjetsko more bi progutalo Mađarsku. Hoćemo li biti robovi, ili slobodni ljudi Danas u “knjizi sudbine” stoji napisano da prikrivene, anonimne svjetske sile žele eliminirati sve što je jedinstveno, neovisno, stoljećima staro i nacionalno. Oni žele izmiješati kulture, religije i narodnosti sve dok naša mnogostrana i ponosna Europa ne bude konačno iscijeđena i podložna. I ako se pomirimo s takvim svršetkom, onda će naša sudbina biti zapečaćena, i požderat će nas divovski želudac Sjedinjenih država. Zadatak koji se očekuje mađarski narod, i sve ostale europske narode, koji još nisu sasvim izgubili zdravi razum, da se suprotstavimo, ispravimo i transformiramo sudbinu koja nam je namijenjena. Mi, Mađari, i Poljaci, znamo kako se to radi. Mi smo naučili da se možemo suočiti s opasnošću samo ako smo dovoljno hrabri. Zato moramo izvući staru vrlinu hrabrosti iz mulja zaborava. Ponajprije moramo ojačati našu kičmu, moramo odgovoriti jasno i s glasom dovoljno jakim, da nas se može čuti blizu i daleko, na prvom mjestu, na najvažnije pitanje, koje je odlučujuće za našu daljnju sudbinu: Pitanje po kojem će Europa opstati ili pasti: “Hoćemo li biti robovi, ili slobodni ljudi – to je pitanje na koje mi odgovor morate dati!”. http://narod.hr/eu/viktor-orban-sloboda ... jem-istine
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crni Božo
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 26 ožu 2016, 15:55 |
|
|
|
Slavensko-katoličke zemlje (dakle V4 + Slovenija) su, ili bi barem trebali biti prirodni saveznici i gospodarsko-politički partneri Hrvatskoj, tu nema nikakve dvojbe.
Svatko tko se imalo dvoumi oko toga može samo i jedino biti nekakav "čudan čovjek čudnog imena i porijekla" kojeg "srce vuče prema istoku".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 12 tra 2016, 18:43 |
|
|
Orban mađarskim socijalistima: Da ste vi bili na vlasti danas bi bili izloženi terorizmu, a žene u opasnosti kao one u Kölnu Mađarski premijer Viktor Orban u našim je medijima godinama prikazivan pretežito negativno, kao radikalni desničar. Ipak, sve je jasnije kako je u prvi plan stavio domoljublje. Žestoko brani svoj pristup migrantskoj krizi, a to je još jednom učinio u mađarskom parlamentu i očitao ‘bukvicu’ mađarskim socijalistima. U nastavku pročitajte što je, u obraćanju oporbi, rekao. “Glede činjenice kakve ste vi stavove zastupali po pitanju migrantske krize, osjećam potrebnim ovdje podsjetiti mađarsku javnost na sljedeće: da ste vi bili na vlasti u Mađarskoj tijekom proteklih godinu i pol dana, u našoj zemlji bi do danas boravilo nekoliko stotina tisuća osoba bez identiteta, nepoznatih osoba koje bi neposredno ugrožavale nacionalnu sigurnost Mađarske. I dodajem još da je Vlada Mađarske po pitanju migranata prihvatila politiku koju su predlagali vaši socijalisti, Mađarska bi danas bila jednako izložena terorističkim napadima kao što je to bio Pariz, a naše bi žene danas bile izložene istoj napasti kao i žene u Kölnu na Novogodišnju noć. Ova nepogoda nije ušla u Mađarsku samo iz razloga što niste vi bili na vlasti. Da ste vi vladali Mađarskom, danas bi se mađarski ljudi, naše žene i kćeri, morale suočiti sa istom opasnošću ovdje u Mađarskoj, sa kojom se žene suočavaju u brojnim zapadnoeuropskim zemljama. To što se u Mađarskoj nije dogodilo samo iz razloga što vi niste bili na vlasti. Želim Mađarima da to još dugo ostane tako.” http://narod.hr/eu/video-orban-madarski ... ne-u-kolnu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 13 tra 2016, 10:11 |
|
|
IDU U RAT S EU: Mađarska zabranila strancima kupnju poljoprivrednih zemljišta! Mađarska je usvojila amandman na Ustav kojim je zabranila strancima kupnju poljoprivrednog zemljišta, ocijenivši tu odluku ‘povijesnom’ iako će ona izazvati sukob s Europskom unijom, javlja hrt.hr Novi ustavni amandman kaže da stranci ne smiju kupovati poljoprivedno zemljište u Mađarskoj po privremenoj odredbi Ugovora o pristupanju Mađarske Europskoj uniji iz 2003. No ta mjera trebala je po prvim planovima isteći 2011., a produljena je do kraja travnja 2014. Mađarski zastupnici odluku su usvojili 17. prosinca, javlja hrt.hr. ‘Ustav će čuvati mađarsku zemlju kao nacionalno blago, naše zajedničko nasljeđe i temelj za život i štititi je od domaćih i stranih špekulanata’, priopćilo je mađarsko ministarstvo ruralnog razvoja. Dodaju kako je riječ o povijesnoj odluci i početku nove ere za poljoprivredu. http://poskok.info/wp/idu-u-rat-s-eu-ma ... zemljista/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 23 tra 2016, 23:25 |
|
|
|
Nešto mi pade na pamet pa da pitam.Koliko imamo forumaša iz Poljske na forumu?A iz Mađarske?
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 26 tra 2016, 15:48 |
|
|
Svijem pristašama što se kunu u ovu V4 alijansu i ulažu nadu u vaspostavljanje Trećeg preko iste. HDZ se pridružio kritikama protiv Poljske zbog blokade ustavnog suda, Orban dao podršku Srbiji u sporu s Hrvatskom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 26 tra 2016, 17:02 |
|
|
Tuta je napisao/la: Orban dao podršku Srbiji u sporu s Hrvatskom.  https://youtu.be/Xrmopqix8oQ 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 26 tra 2016, 18:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64140 Lokacija: DAZP HQ
|
|
V4 out, ustaje osovina Berlin-Zagreb-Istanbul-Tokio. Svijete drhti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 29 tra 2016, 03:13 |
|
|
Da malo imitiram puntara, pa da i ja kačim vijesti o Orbanu Hedervariju. Citat: ORBAN LOBIRA ZA VUČIĆA: Vrijeme je da se Europa oduži Srbiji Poslanik u Europskom parlamentu iz Mađarske, Andor Deli, na plenarnoj sjednici u Bruxellesu rekao je da su izbori u Srbiji pokazali da građani žele europsku budućnost i da je vrijeme da se europske institucije oduže Srbiji. Iz Mađarske sve češće stižu pohvale na račun Srbije Deli, poslanik u izaslanstvu Fidesa, na sjednici EP čestitao je SNS-u i Savezu vojvođanskih Mađara, kao i građanima Srbije, “izborni rezultat koji dokazuje da žele europsku budućnost za svoju zemlju”. – Tijekom posljednjih mjeseci, Vlada Srbije je imala dobre rezultate, što je dovelo do otvaranja prvih poglavlja u pregovorima o pristupanju. Svjedoci smo i velike predanost u rješavanju migracijske krize i poticanje regionalne suradnje – rekao je Deli na sjednici. Mađarski zastupnik je priopćio da se članovima Europskog parlamenta obratio riječima da je “sada vrijeme da se europske institucije oduže Srbiji” i pozvao je Europsku komisiju i Predsjedništvo Vijeća da “učine sve kako bi se otklonili preostale prepreke koje ometaju otvaranje novih poglavlja, posebno poglavlje 23 “. PoskokSad će se puntar uvatit u puntu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 29 tra 2016, 03:18 |
|
|
|
Ajde da kačimo sve propale argumentacije o V4 i povijesno-istorijskom pripadanju Hrvatske tom krugu, da se nasmijemo malo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 29 tra 2016, 13:24 |
|
|
od baltika do adriatika ujedinjena braća kršćanska 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 29 tra 2016, 13:40 |
|
|
Pantagana je napisao/la: od baltika do adriatika ujedinjena braća kršćanska  A Cesi ateisti i vrlo antikatolicki raspolozeni. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 29 tra 2016, 14:34 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Pantagana je napisao/la: od baltika do adriatika ujedinjena braća kršćanska  A Cesi ateisti i vrlo antikatolicki raspolozeni.  I mimo toga, Hrvatskoj nije mesto u Višegradskoj grupi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 29 tra 2016, 14:59 |
|
|
|
Međuregionalna saradnja-to ste odbacili. Višegradska grupa-tu su vas odbacili. Saradnja sa Turcima.Od tog nema ništa.Videćete. Šta je sledeće?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 29 tra 2016, 15:10 |
|
|
japan? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 29 tra 2016, 15:11 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Saradnja sa Turcima. Citat: ERDOGAN S HRVATSKIM MINISTRIMA OTVORIO TURSKI KULTURNI CENTAR Miro Kovač otkrio: 'Učim turski'
Hrvatski ministri diplomacije i kulture i turski gosti predvođeni predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom otvorili su u srijedu navečer Turski kulturni centar u Zagrebu čime je turski predsjednik završio posjet Hrvatskoj posvećen jačanju bilateralne suradnje s naglaskom na gospodarstvo. http://www.zabranjeni.url/erdogan-s-hrvats ... -/1568435/Citat: IZ TURSKE U HRVATSKU STIŽE OKO 500 IZBJEGLICA Ministar Miro Kovač: 'Obvezali smo se primiti te ljude, to ćemo i ispuniti'
http://www.zabranjeni.url/iz-turske-u-hrva ... -/1555409/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska i zemlje V4 Postano: 29 tra 2016, 15:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46754 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Gadljivo, to je znači ta gospodarska suradnja i ulaganja? Isto kao u Mostaru neki dan, okitili Bulever, ja pomislio dolazi sam sultan ili makar neki paša u Mostar, kad tamo otvaraju turski kulturni centar u istoćnom, da Bošnjaci mogu učiti veoma korisni turski jezik. Nisu ga uspili naučiti u 500 godina služenja, taman će sada. 
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|