|
|
Stranica: 3/5.
|
[ 116 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77758 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Čuj na koji način Crna Gora utječe, a iz toga smjera je došla okupacija dubrovačkog primorja sa 1% Srba u sastavu stanovništva.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
storarare
|
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
teranova je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Kakvo poklapanje.
Upravo suprotno, hrvatski interes je da nitko ne poklopi CG.
Već da Crna Gora bude Crna Gora, te da ima maksimalno samostalnu, samodostatnu i nezavisnu politiku.
Na koji način to utiče na vas. Ne kapiram toliku opsednutost tom mikrodržavom. U stalnom ste stanju straha ili šta? To je po principu. Ne moramo' mi da posedujemo CG ali vala neće ni Ćetalji .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pa eto recimo da nikad nitko više ne bude u mogućnosti da pokuša okupirati Dubrovnik. Da taj koji je to pokušao, nikad nema mornaricu itd. Dovoljno ? ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif) Eto u pravu sam. Paranoja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Čuj na koji način Crna Gora utječe, a iz toga smjera je došla okupacija dubrovačkog primorja sa 1% Srba u sastavu stanovništva. RAT JE ZAVRŠEN
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Plot je i između Novog Pazara i Bijelog Polja.
Ima plotova i plotova. Vaše je pravo da se mešate u BiH i to vam niko ne spori. Tamo je vaš narod. Isto i mi u CG. Još argumenata?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K..M
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:37 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Glazbenik je napisao/la: teranova je napisao/la: Misliš, klika oko Mila Đukanovića? Ne budali. Srbijanske iluzije oko stanja u Crnoj Gori su nebitne. Hrvatski interes za Crnu Goru je trajan. Hrvatsko-crnogorski odnosi su čvrsti i u uzletnoj putanji. Najuzletniji su bili 1806, 1991, 202... Oni gledaju da vas popljačkaju. Sva oprema sa Du zračne luke je u Tivtu. Gaće Tereze su ukrađene.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:38 |
|
|
storarare je napisao/la: A Đukanovića podržavaju islamo-čevičari ,koji su svoji islamizam uvili u graDZnističku folijukoja je prvenstveno antisrpska . Adnan Čirgić im uređuje jezik, šta još reći.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K..M
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:41 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: storarare je napisao/la: Šta vi imate sa Sutorinom ? Sutorina Hrvatskoj čini cijelu kopnenu granicu s Crnom Gorom. Hrvatskoj je strateški interes zadržati kopneni dodir s Crnom Gorom. Sutorinu vraćamo RS, a izdajnika DodiGa u bukagije....ili...
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77758 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
teranova je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Plot je i između Novog Pazara i Bijelog Polja.
Ima plotova i plotova. Vaše je pravo da se mešate u BiH i to vam niko ne spori. Tamo je vaš narod. Isto i mi u CG. Još argumenata? Pa dobro nitko vam ne spori da imate 1/3 utjecaja na CG, jer vas je po popisu 28%. Logično je da budete i dio koalicijskih vlada. Logično je i da CG bude vođena kompromisom. A to da CG bude Srbijica, to prije svega čini mi se samo stanovništvo CG ne želi, zato su i glasali za odvajanje i raskid braka sa Srbijom. Naše pravo je da im čestitamo na referendumu. Nezavisna država nezavisnoj državi.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:46 |
|
|
teranova je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Plot je i između Novog Pazara i Bijelog Polja.
Ima plotova i plotova. Vaše je pravo da se mešate u BiH i to vam niko ne spori. Tamo je vaš narod. Isto i mi u CG. Još argumenata? Hrvatska ne želi cijelu BiH u sastavu Hrvatske.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pa dobro nitko vam ne spori da imate 1/3 utjecaja na CG, jer vas je po popisu 28%.
Logično je da budete i dio koalicijskih vlada.
Logično je i da CG bude vođena kompromisom.
A to da CG bude Srbijica, to prije svega čini mi se samo stanovništvo CG ne želi, zato su i glasali za odvajanje i raskid braka sa Srbijom.
Veruj mi da nam je laknulo. Asimetrična država nije dobro rešenje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K..M
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:47 |
|
|
storarare je napisao/la: [twitter][/twitter] Glazbenik je napisao/la: Srbijanske iluzije oko stanja u Crnoj Gori su nebitne.
Hrvatski interes za Crnu Goru je trajan.
Hrvatsko-crnogorski odnosi su čvrsti i u uzletnoj putanji.
Hrvatijanske iluzije oko SB su nebitne Srpski interes za RSK je trajan Srpsko /dalmatinski odnosi su čvrsti i u uzletnoj putanji. Srbijanci su uznemireni jer se guši autohtoni identitet Istrijana, Dalmoša, koje će Bgd proračun sponzorirati sa 10 milijuna za 2 stranke i kulturne posebnosti. Orban je zabrinut za Osek, Baranju i Riječku kapicu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:48 |
|
|
storarare je napisao/la: teranova je napisao/la: Konačno imaju državu a opet stalno gledaju preko plota. Hoću ovo hoću ono. Tražim ovo tražim ono.
Alo bre!
I da udovoljimo njihovim hirovima onda bi tražili Podggoricu Daš im prst (Prevlaku ) oni hoće celu ruku (Boku) Kada je to Prevlaka bila dio CG.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Hrvatska ne želi cijelu BiH u sastavu Hrvatske.
Rekla sam da je bolje da imaju svoju državu. Ne vidim razlog za sporenje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:51 |
|
|
Još samo da mi se razjasni ono nedavno glasanje o Rezoluciji da su Srbi genocidni narod. Sa 70% ruku ZA. Koliko ruku bi ta ista rezolucija, sa istim tekstom, dobila u Skupštini RS, ili u Skupštini Srbije ? Meni se ne čini da je nitko osim DF u Crnoj Gori prava srpska stranka. To što je Dritan prosrpski ili što neka oporbena stranka radi biznis sa DF da skine Đukanovića, pa i Poljska i Estonija su proameričke. Ne znači da su Poljaci ili Estonci Amerikanci.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 24 pro 2021, 23:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Još samo da mi se razjasni ono nedavno glasanje o Rezoluciji da su Srbi genocidni narod. Sa 70% ruku ZA. Koliko ruku bi ta ista rezolucija, sa istim tekstom, dobila u Skupštini RS, ili u Skupštini Srbije ? Meni se ne čini da je nitko osim DF u Crnoj Gori prava srpska stranka. To što je Dritan prosrpski, pa i Poljska i Estonija su proameričke. Ne znači da su Poljaci ili Estonci Amerikanci. I meni se to isto čini. Crnogorci su ili ljudine ili ***. Robi, ne brini, neće vas napasti. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 25 pro 2021, 00:00 |
|
|
Mene oni slabo zanimaju. Dosta toga je učinjeno na našu štetu i za mene je ta država sada kao Slovenija.
Drugima nije, shvatam interes, i moj je otac odande i sekira se zbog kretena. Kažem mu da ne gleda prenose CG skupštine, srčka će ga strefiti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 25 pro 2021, 00:09 |
|
|
Ja ne znam kakav je to vještački identitet kad ljudi imaju svoju državu.
Država pravi identitet, onome tko voli tu državu.
Kosovo npr. ne želi imati svoju državu, oni bi se rado ujedinili s Albanijom. Zaključak, Kosovari su Albanci.
Ciprani bi se rado ujedinli s Grčkom, kada su probali imali su invaziju Turske. Zaključak, Ciprani su Grci.
Švicarci se ne žele ujediniti s Njemačkom. Zaključak, Švicarci nisu politički Nijemci.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 25 pro 2021, 00:15 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja ne znam kakav je to vještački identitet kad ljudi imaju svoju državu.
Država pravi identitet, onome tko voli tu državu. Ti mnoge stvari ne shvataš. Nije u pitanju državnost (na koju imaju pravo isto kao i mi) već nešto sasvim drugo. Redizajniranje identiteta i prepravljanje prošlosti. Sad im i Njegoš smeta, ne uklapa se.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 25 pro 2021, 00:15 |
|
|
Hrvati i Srbi u Sarajevu, koji vole Bosnu, su na putu da postanu Bosanci.
Jel tako.
Oni koji nisu Crnogorci u Podgorici, a vole Crnu Goru, na putu su da postanu šta ?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 25 pro 2021, 00:16 |
|
|
teranova je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja ne znam kakav je to vještački identitet kad ljudi imaju svoju državu.
Država pravi identitet, onome tko voli tu državu. Ti mnoge stvari ne shvataš. Nije u pitanju državnost (na koju imaju pravo isto kao i mi) već nešto sasvim drugo. Redizajniranje identiteta i prepravljanje prošlosti. Sad im i Njegoš smeta, ne uklapa se. Što je osjećaj prema državi, nego identitet. Dapače, čini se da će to u 21. stoljeću biti dominantan identitet u svijetu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 25 pro 2021, 00:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Što je osjećaj prema državi, nego identitet.
Dapače, čini se da će to u 21. stoljeću biti dominantan identitet u svijetu.
Ok, ne shvataš ništa.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 25 pro 2021, 00:23 |
|
|
Tamo je mnogo šiptara i muslimana, ljudi koji zavise od DPS-a na onaj naprimitivniji način dakle novčano. To su ti ti crnogorstvujušči čitaj antisrpski elementi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 25 pro 2021, 00:25 |
|
|
To što su svi makedonski političari, njihovi Njegoši, prije 100 godina govorili za sebe da su Bugari, znaš li koliko dinara to vrijedi danas ?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Hrvatska južna granica i Crna Gora Postano: 25 pro 2021, 00:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la:
To što je netko porijeklom Srbin, Bugar ili Nijemac, ne mora ništa značiti.
Gdje ćeš boljeg primjera od Makedonaca i Austrijanaca.
U oba primjera je država napravila naciju.
Austrija ima istorijski bekgraund, Makedoncima je Tito dao državu. Ne da se porediti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|