|
|
Stranica: 15/17.
|
[ 419 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 20:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60550 Lokacija: DAZP HQ
|
nisam sad shvatio, ima li ikakvog problema u Schengenu i euru ili je problem u tome što je HDZ to donio?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 20:48 |
|
|
Da, HDZ je uspava totalno neku svjetonazorsku borbu zbog monopola nad NARATIVOM i mogucnosti da pokupuje i radi dealove da uvik ispliva na vrh nekako.
Iza svega toga, polako, gradualno i sigurno mice Hrvatsku nalivo i to dovoljno sporo da to ide bez jace opozicije i budenja Hrvata. Usutkava desnicu i razne bidene u svojim redovima karijerizmom i plemenskim zajednistvom.
To mora puknit. Taj sustav mora nestat. Najbitnije od svega je imat javne showtrials di se oni okricu jedni na druge. Di taj network kolapsira pred svacijim ocima i di to povjerenje ta omerta konacno nestane.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 20:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60550 Lokacija: DAZP HQ
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la:
ali kakve to ima veze s ovim o čemu velebit i divizija pišu?
ne piše se ovdje ni o kakvim komunalnim pitanjima, nego da treba slomiti ovu vlast kako bi na vlast došli reakcionari koji će napraviti zaokret od EU/NATO/globohomo, nabaviti krstareće rakete i uperiti ih prema Beču, Rimu, Briselu, Berlinu i Parizu. HDZ je rak na Hrvatskoj, doslovno je to najbolji opis stanja. Sve što je super za njih, je katastrofa za pacjenta. Ovo što divizija i velebit pišu je kemoterapija, rješavanje sekundarnih simptoma i metastaza. Ali od toga svega nema ništa ako ne iščupamo srce hobotnici. Hoćeš van NATO-a? Treba referendum,a ustavni sud ne da zato što su HDZ-ovi. Hočeš hrvatsku agendu i vriejdnosti a ne globohomo, e pa nemere kume, HDZ drži HRT, medije, sudstvo pa ti se usudi pisati kontra njih. Želiš na lokalnoj/županijskoj razini graditi kontrastranku njima, sabotirat će te gušenjem državnih i EU sredstava i prikazivati te nesposobnim ( priča iz mog kraja) Doslovno bilo kakvo popravljaje Hrvatske je uzaludan posao zato što će ovi to sabotirati i uništiti. Prvo i osnovno je satrat ih kao Rusi Berlin, demontirat na proste faktore. A onda idemo dalje... imate moju podršku. dogovorimo se za dvije godine tko će za kog glasat.  da se razumijemo, ja sam i zadnji put za Most, tj. za Rasudića.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 20:49 |
|
|
dudu je napisao/la: nisam sad shvatio, ima li ikakvog problema u Schengenu i euru ili je problem u tome što je HDZ to donio? Takija. Mnogo puta smo mi isli u detalje sta sve ne valja. Ne glumataj.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 20:50 |
|
|
divizija je napisao/la: dudu je napisao/la: ali kakve to ima veze s ovim o čemu velebit i divizija pišu?
ne piše se ovdje ni o kakvim komunalnim pitanjima, nego da treba slomiti ovu vlast kako bi na vlast došli reakcionari koji će napraviti zaokret od EU/NATO/globohomo, nabaviti krstareće rakete i uperiti ih prema Beču, Rimu, Briselu, Berlinu i Parizu. dolazak reakcionara je futur drugi. u HR je prvo potrebno demontirati HDZ i oduzeti im svake pipke vlasti, istjerati ih iz svih institucija i potrpati jedno 10 000 članova u zatvor uključujući kompletni vrh. tek onda kod nas može krenuti sukob ljevice i desnice, globalista i reakcionara. dok je HDZa, Hrvatska je politički paralizirana u sigurnom truljenju. samo što je to ljevičarima drago, pa oni zapravo ne žele rušiti HDZ, već zadnjih 6 godina uskaču na njegov vlak. Mi imamo fejk oporbu na ljevici zapravo. Kad se vlast osmješi povampirit će se drugovi u pet minuta, ništa se ne brini. HDZ je mogao pravit žetone kad su bili najjači. Kad popuše iduće izbore neće dugmići ostat od njih.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 20:50 |
|
|
dudu je napisao/la: ja sam i zadnji put za Most, tj. za Rasudića. E ka
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 20:58 |
|
|
divizija je napisao/la: dudu je napisao/la: ali kakve to ima veze s ovim o čemu velebit i divizija pišu?
ne piše se ovdje ni o kakvim komunalnim pitanjima, nego da treba slomiti ovu vlast kako bi na vlast došli reakcionari koji će napraviti zaokret od EU/NATO/globohomo, nabaviti krstareće rakete i uperiti ih prema Beču, Rimu, Briselu, Berlinu i Parizu. dolazak reakcionara je futur drugi. u HR je prvo potrebno demontirati HDZ i oduzeti im svake pipke vlasti, istjerati ih iz svih institucija i potrpati jedno 10 000 članova u zatvor uključujući kompletni vrh. tek onda kod nas može krenuti sukob ljevice i desnice, globalista i reakcionara. dok je HDZa, Hrvatska je politički paralizirana u sigurnom truljenju. samo što je to ljevičarima drago, pa oni zapravo ne žele rušiti HDZ, već zadnjih 6 godina uskaču na njegov vlak. Mi imamo fejk oporbu na ljevici zapravo. Znaš kako, trebamo HDZ dovest na stup srama da je lakše reći javno da si bio komunjara i pjevao druže tito mi ti se kunemo 1990. godine nego da si bio član HDZ-a.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 21:02 |
|
|
weasel je napisao/la: Kad se vlast osmješi povampirit će se drugovi u pet minuta, ništa se ne brini.
HDZ je mogao pravit žetone kad su bili najjači. Kad popuše iduće izbore neće dugmići ostat od njih. HDZ neće popušiti izbore tolik oda ne bi mogao s ljevicom složiti vlast. ljevici je najlakše i najproridnije, kad im se osmješi, uletit s HDZom u koaliciju. HDZ im je daleko bliži do Mosta ili desnice
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 21:06 |
|
|
dudu je napisao/la: imate moju podršku. dogovorimo se za dvije godine tko će za kog glasat.  da se razumijemo, ja sam i zadnji put za Most, tj. za Rasudića. Moj glas dobiva tko bude veći retard na ljevici + da javno kaže kako žele srušit HDZ. Kandidata ima pregršt, a glas je tu sigurniji nego na desnici koja će nažalost opet potrčati spasiti vlastite mučitelje. Prije bih glasao za možemo/SDP/ tko već i bio siguran da HDZ pada, nego za DP/Suvereniste pa da koaliraju s HDZ. Ako misliš da se zahebavam, ne zahebavam se.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 21:10 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: imate moju podršku. dogovorimo se za dvije godine tko će za kog glasat.  da se razumijemo, ja sam i zadnji put za Most, tj. za Rasudića. Moj glas dobiva tko bude veći retard na ljevici + da javno kaže kako žele srušit HDZ. Kandidata ima pregršt, a glas je tu sigurniji nego na desnici koja će nažalost opet potrčati spasiti vlastite mučitelje. Prije bih glasao za možemo/SDP/ tko već i bio siguran da HDZ pada, nego za DP/Suvereniste pa da koaliraju s HDZ. Ako misliš da se zahebavam, ne zahebavam se. ..inace za sto se ti zalažeš završi ko smeće zar sinzaboravio naše duele oko pjevača laki nota zar nista ne naučiš ni iz vlastiti gresaka.. 
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 21:10 |
|
|
weasel je napisao/la: Moj glas dobiva tko bude veći retard na ljevici + da javno kaže kako žele srušit HDZ.
Kandidata ima pregršt, a glas je tu sigurniji nego na desnici koja će nažalost opet potrčati spasiti vlastite mučitelje.
Prije bih glasao za možemo/SDP/ tko već i bio siguran da HDZ pada, nego za DP/Suvereniste pa da koaliraju s HDZ.
Ako misliš da se zahebavam, ne zahebavam se.
ti zbilja ništa ne kužiš? po tisućiti put, nije desncia ta koja spašava HDZ, nego ljevica i opet će. doslovce je milijun puta veća vjerojatnost da ljevica uleti s HDZom nego DP ili posebno Most. slabo pratiš scenu nešto
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 21:12 |
|
|
Velebit je napisao/la: Hdz be like 'ali mi smo uveli progresivne politike i volimo eu' Leftardi 'uvjek cete bit ustase u nasim ocima'
E o tome ti ja pricam.
Ne zelim nista 'po mome'.
Samo da nije 'po HDZovom'
Cak i ako je HDZ meni blizi 10% od cistih leftarda. ..takvi budalesina u hr na sreću ima u domenu statističke greške..vaše mišljenje nema nikakav kredibilitet..nula bodova..
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 21:13 |
|
|
divizija je napisao/la: weasel je napisao/la: Moj glas dobiva tko bude veći retard na ljevici + da javno kaže kako žele srušit HDZ.
Kandidata ima pregršt, a glas je tu sigurniji nego na desnici koja će nažalost opet potrčati spasiti vlastite mučitelje.
Prije bih glasao za možemo/SDP/ tko već i bio siguran da HDZ pada, nego za DP/Suvereniste pa da koaliraju s HDZ.
Ako misliš da se zahebavam, ne zahebavam se.
ti zbilja ništa ne kužiš? po tisućiti put, nije desncia ta koja spašava HDZ, nego ljevica i opet će. doslovce je milijun puta veća vjerojatnost da ljevica uleti s HDZom nego DP ili posebno Most. slabo pratiš scenu nešto Nije njih ljevica spašavala nego je HDZ kupio koga je trebao, postoji razlika. Kako im 2011. godine nije pomoglo, tako im ni 2024. neće ništa pomoći ako premoćno izgube izbore. Nikad do sada nisu imali 3 mandata vlast za redom, zato što se ne znaju kontrolirati i kradu kao sumanuti. EDIT: s obzirom da nećemo nikad dočekati ujedinjenu desnu koaliciju, jedina nam je šansa da HDZ oruše još veće budale
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 21:14 |
|
|
weasel je napisao/la: divizija je napisao/la: ti zbilja ništa ne kužiš?
po tisućiti put, nije desncia ta koja spašava HDZ, nego ljevica i opet će.
doslovce je milijun puta veća vjerojatnost da ljevica uleti s HDZom nego DP ili posebno Most.
slabo pratiš scenu nešto
Nije njih ljevica spašavala nego je HDZ kupio koga je trebao, postoji razlika. Kako im 2011. godine nije pomoglo, tako im ni 2024. neće ništa pomoći ako premoćno izgube izbore. Nikad do sada nisu imali 3 mandata vlast za redom, zato što se ne znaju kontrolirati i kradu kao sumanuti. ..kme kme kme.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 21:24 |
|
|
laganini je napisao/la: Velebit je napisao/la: Hdz be like 'ali mi smo uveli progresivne politike i volimo eu' Leftardi 'uvjek cete bit ustase u nasim ocima'
E o tome ti ja pricam.
Ne zelim nista 'po mome'.
Samo da nije 'po HDZovom'
Cak i ako je HDZ meni blizi 10% od cistih leftarda. ..takvi budalesina u hr na sreću ima u domenu statističke greške..vaše mišljenje nema nikakav kredibilitet..nula bodova.. Ljudi koji mrze HDZ ima na razini statisticke greske? XD Okej boomeru
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 21:26 |
|
|
Velebit je napisao/la: laganini je napisao/la: ..takvi budalesina u hr na sreću ima u domenu statističke greške..vaše mišljenje nema nikakav kredibilitet..nula bodova.. Ljudi koji mrze HDZ ima na razini statisticke greske? XD Okej boomeru ..ispričavam se ako nisam bio jasan mislim na desni spektar a ljevica obavi oni koji nikad nisu prežalili sto je hdz srušio Yugu i stvorio hr ima naravno 25 posto s tom brojkom je barata i otac domovine dr Tudjman..
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 21:47 |
|
|
Desni spektar? A sta su Most, DP, Suverenisti i Kolakusic (10%)
Nije to statisticka greska. Znam i dosta apoliticnih ljudi koji mrze HDZ cisto jer svi mrze HDZ i znaju da su mafija i nadmeni.
Imam prijateljicu koja ka vecina zena, nista ne misli puno o politici. No dobila je posal za jednu hrvatsku kompaniju koja puno radi za drzavu i nikako do ugovora za stalno. Rekla joj je jedna starija kolegica da to dobiju lakse ljudi u stranci mislila na HDZ.
Onda je popizdila. Cula je od nekog da se obrati sindikatu i sindikat je stisnija kompaniju i sad ima ugovor na stalno.
Mrzi HDZ a nije cura ni livo ni desno. Ovo je ispricala par ljudi i sad su svi nabrijani protiv HDZa a pazi to su dosta mladi ljudi koji nikad nisu glasali.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 21:52 |
|
|
Velebit je napisao/la: Desni spektar? A sta su Most, DP, Suverenisti i Kolakusic (10%)
Nije to statisticka greska. Znam i dosta apoliticnih ljudi koji mrze HDZ cisto jer svi mrze HDZ i znaju da su mafija i nadmeni.
Imam prijateljicu koja ka vecina zena, nista ne misli puno o politici. No dobila je posal za jednu hrvatsku kompaniju koja puno radi za drzavu i nikako do ugovora za stalno. Rekla joj je jedna starija kolegica da to dobiju lakse ljudi u stranci mislila na HDZ.
Onda je popizdila. Cula je od nekog da se obrati sindikatu i sindikat je stisnija kompaniju i sad ima ugovor na stalno.
Mrzi HDZ a nije cura ni livo ni desno. Ovo je ispricala par ljudi i sad su svi nabrijani protiv HDZa a pazi to su dosta mladi ljudi koji nikad nisu glasali. ..nemas ti pojma u mostu je krcato ljevicara znam dobro put mosta od samog početka nastanka pa dalje tu nema politički profilirani desničara manje ih je u postotku nego u hdz ne gledaj samo panjinu bulja malo analiziraj..ko je nosio most do mandata u saboru od ortodoksni ljevicara petrine orepica pranica iz vrgorca extremnog ljevicara onog iz Omiša..malo je tu desnice konstonsam reka u promilima ..
|
|
Vrh |
|
 |
Novdan
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 22:33 |
|
|
https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... a-15290790Citat: Srbijanska policija je na području Subotice na sjeveru Vojvodine među 109 otkrivenih ilegalnih migranata zatekla generala afganistanske vojske i snajperista za kojima je Francuska raspisala međunarodne tjeralice zbog najtežih kaznenih djela i terorizma, prenijela je u četvrtak agencija Tanjug.Uz njih dvojicu srbijanski MUP je otkrio još 23 „sigurnosno interesantnih lica“ protiv kojih će biti poduzete zakonske mjere. Nije baš u Hrvatskoj, ali Afganistanci masovno ulaze i kod nas pa se i nas tiče.
|
|
Vrh |
|
 |
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 22:55 |
|
|
laganini je napisao/la: Velebit je napisao/la: Desni spektar? A sta su Most, DP, Suverenisti i Kolakusic (10%)
Mrzi HDZ a nije cura ni livo ni desno. Ovo je ispricala par ljudi i sad su svi nabrijani protiv HDZa a pazi to su dosta mladi ljudi koji nikad nisu glasali. ..nemas ti pojma u mostu je krcato ljevicara znam dobro put mosta od samog početka nastanka pa dalje tu nema politički profilirani desničara manje ih je u postotku nego u hdz ne gledaj samo panjinu bulja malo analiziraj..ko je nosio most do mandata u saboru od ortodoksni ljevicara petrine orepica pranica iz vrgorca extremnog ljevicara onog iz Omiša..malo je tu desnice konstonsam reka u promilima .. Ja san reka da Most nije desna stranka. U HDZu nema niti jedan 'profilirani desnicar' osin onih koji su bili prisiljeni u politicku mirovinu.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 01 sij 2023, 23:12 |
|
|
Velebit je napisao/la: laganini je napisao/la: ..nemas ti pojma u mostu je krcato ljevicara znam dobro put mosta od samog početka nastanka pa dalje tu nema politički profilirani desničara manje ih je u postotku nego u hdz ne gledaj samo panjinu bulja malo analiziraj..ko je nosio most do mandata u saboru od ortodoksni ljevicara petrine orepica pranica iz vrgorca extremnog ljevicara onog iz Omiša..malo je tu desnice konstonsam reka u promilima .. Ja san reka da Most nije desna stranka. U HDZu nema niti jedan 'profilirani desnicar' osin onih koji su bili prisiljeni u politicku mirovinu. ..nisi reka pročitaj ponovo svoj post al usput zar ti ozbiljno svaćaš dp i kd govoriš o lopovluku pjevač vam je uvaljiva cd koje nije moga prodat te svoje vino..sto bi tek da je kancelar..a onaj sto si ga jos spomenuo koji je nivo Pervana se fino uhljebio u Briselu dok je laja o Plenkiju kao briselskom cati…suverenisti konje tamo stvarno pratim političku scenu u hr a ne mogu nabrojit dva člana čiji mi se Sučić zar ne..il zekanovic..!!??
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 02 sij 2023, 09:06 |
|
|
weasel je napisao/la: Nije njih ljevica spašavala nego je HDZ kupio koga je trebao, postoji razlika.
Kako im 2011. godine nije pomoglo, tako im ni 2024. neće ništa pomoći ako premoćno izgube izbore.
Nikad do sada nisu imali 3 mandata vlast za redom, zato što se ne znaju kontrolirati i kradu kao sumanuti.
EDIT: s obzirom da nećemo nikad dočekati ujedinjenu desnu koaliciju, jedina nam je šansa da HDZ oruše još veće budale šanse da ljevica uHrvatskoj trijumfira kao 2011. u ravne 0. u takvoj situaciji ona ostaje samo privjesak HDZa.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 02 sij 2023, 10:37 |
|
|
dudu je napisao/la: divizija je napisao/la: čast iznimkama, današnjim tzv, Hrvatima nisu bitni ni Hrvati ni Hrvatska, bitno je samo imati para i prodat će i Hrvate i Hrvatsku za iste.
Hrvati su ginuli kad nisu bili degenerici. Današnji degenerični naraštaj tu žrtvu prodaje za judine škude. Ša šaku eura će rado prestati biti Hrvati.
preci nam se u grobu okreću
i 1991. su Hrvatima bile pare bitne kao i danas, nije da i tad nismo imali silnu dijasporu. volimo Hrvatsku, a volimo i pare. u čemu je problem, ti ne voliš pare? ili imaš dosta pa soliš pamet kako u šoldima nije sve. ima nešto i u nekretninama. Stalno "mašete" s nekakvim "parama". Pa gdje su te "pare"? Na kojem šalteru prosječan Hrvat podiže svoj dio "para" koja nam poklanja EUnija? Koliko ste se Vi osobno, kao HDZ-ovac, omastili EUropskim "parama"? Poznajem jednog umirovljenika, Plenkovićevog ljubitelja i glasača. I čim krene o EU "milijardama", pitam ga koliko je on od toga dobio? Još je u međuvremenu popušio dividendu, koju je redovno dobivao od poduzeća koje je poslovalo u Rusiji, a sada tamo izgubilo i došlo na rub propasti. Pa tako i za njega - na koji šalter da se javi? A on je stvarno zaslužio, vaš je glasač i agitator.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 02 sij 2023, 11:09 |
|
|
dudu je napisao/la: divizija je napisao/la: da su Hrvatima 1991. na prvom mjestu bile pare, nikad ane bi proglašavali državu.
zbgo te odluke smo miali desetke i desetke milijardi dolara šteta, što direktnih što indirektnih. ekonomski nama NIJE bio interes rušiti Jugoslaviju. Još bi nas Eu puno ranije obasipala fondovima da smo ostali u YU.
mi smo danas sve SUPROTNO onome što smo bili 1991.
tada smo uspostavljali svoje grancie, svoj suverenitet, svoju valutu, danas to sve gazimo.
tada smo gradili nacionalnu državu Hrvata, danas je ukidamo u ime multikultije
mi smo u 30 godina prošli put od zvijezda do trnja, od lavova do kurvica.
da nisam živi svjedok pa da mi tu nešto pripovjedaš. jedna od glavnih teza je bila da ćemo postati nova Švicarska. nitko nije spominjao Iran ili Sjevernu Koreju. ne idu novci više u Beograd, kao da sad čujem Tuđmana dok to uzvikuje hrapavim glasom i prijeti prstom. uostalom sam Tuđman i HDZ su pali zbog gospodarskog programa i stagnacije koja je nastupila 1998., a završila i s gospodarskim padom 1999. godine, sjećam se kao sad da su i HDZovci već lagano pizdili na Tuđmana u to vrijeme. Da to je točno, kako su nam HDZ-ovci obećavali "Švicarsku" (koja nije tada bila članica EZ) i kako imaju "stručne ljude", a planovi gospodarskog procvata već su "u torbama" (ono, gotovi planovi, izvadiš ih iz torbe i - ludilo od razvoja). Idu novci i u Beograd (npr. mirovine JNA oficirima ili likovima poput ovog - https://www.youtube.com/watch?v=F6WBkiCp3Kw). Kada spominjete 1999. i gospodarski pad, onda se valja prisjetiti i tko nam je te godine upropastio turističku sezonu, te napravio štete gospodarstvu i prometu. Ta tako doveo do promjene vlasti 2000.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska u Schengenu Postano: 02 sij 2023, 12:12 |
|
|
divizija je napisao/la:
šanse da ljevica uHrvatskoj trijumfira kao 2011. u ravne 0.
u takvoj situaciji ona ostaje samo privjesak HDZa. Pa dobro, što onda očekuješ na izborima 2024. ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 49 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|