|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 29 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Brane
|
Naslov: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 13:44 |
|
|
Evo jedna tema da se malo odmorimo od tragedija... (Ne znam jel postoji tema, davno sam pročešljo podforum) Znači zakačite (po mogućnosti) samo po JEDNU hrvatsku firmu, koja proizvodi (ne samo prodaje) određeni asortiman. (naravno često je sirovina iz uvoza, što je i logika nemamo kakaa, al proizvodimo čokolade...) Bilo bi zanimljivo da kačite malo nepoznatije firme, al naravno mogu to bit i stari razvikani hrvatski proizvođači. Međutim nemojte kačit firme koje prepakiravaju proizvode i slično, nego barem da postoji jedan barem manji segmet koji možemo okarakterizirat ko proizvodnju. Naravno bilo bi poželjno link na web firme i barem neku sliku (jednog il više) proizvoda. Nekoliko riječi o firmi iz vašeg iskustva...naravno komentari na firmu su poželjni od svih... Evo ja ću krenut sa sjevera: SOBOČAN INTERIJERI https://www.sobocan.hr/- iz Murskog Središća na samoj granici sa Slovenijom, jedna moderna inovativna firma... - firma se bavi dizajnom i proizvodnjom interijera većinom za poslovne subjekte i one malo dubljeg džepa - klijenti Samsung, Nike, INA...i mnogi drugi od srednje do južne Europe (nadam se da su digli plaće u proizvodnji, jer su tu štekali malo) ![slika](https://cdn.samsungshop.hr/media/wysiwyg/sessplit.jpg) ![slika](https://mallofsplit.hr/wp-content/uploads/2016/03/Nike_thumb.jpg) ![slika](https://www.ina.hr/wp-content/uploads/2020/02/usluge-kupcima-i-maloprodaja-1-1-1.jpg)
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 13:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60325 Lokacija: DAZP HQ
|
https://www.elda.hr/Nova Gradiška Elda je prva registrirana kompanija u Europi koja je započela proizvodnju e-tekućina za punjenje elektronskih cigareta 2008. godine. Tvrtka se ubrzano razvija sukladno cijeloj brzorastućoj industriji elektronskih cigareta te je u kratkom vremenskom razdoblju od male obiteljske tvrtke prerasla u jednu od vodećih svjetskih gazela!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 13:58 |
|
|
Ivančica d.d. iz Ivaneca pokraj Varaždina. Ivančica je osnovana kao maleni obrt skupine postolara. Uzajamnom pomoći, nadogradnjom znanja i mukotrpnim radom postali smo tvrtka s preko tisuću zaposlenih – danas vodeći proizvođač obuće u Hrvatskoj. Broj je narastao, ali duh početnog entuzijazma i solidarnosti ostao je isti – još od davne 1946 godine. https://www.ivancica.hr/tvornica/o-namaVeliki izvoznik, njihov brand je Froddo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 14:00 |
|
|
Prostoria, Sv. Križ Začretje https://www.prostoria.eu/hr/Prostoria, mlada tvrtka koja u svom katalogu već ima nove ikone poput fotelje Polygon ili transformabilne sofe Revolve, primjer je drugačijega, uvjetno rečeno tradicionalnijeg pristupa, zasnovanog na izrastanju iz lokalnih datosti i logičnog povezivanja svih aktera u procesu proizvodnje. Brzi razvoj Prostorie (nekada Kvadre), koja je u svega par godina ostvarila put od «početka od nule» do pozicije lidera i promotora novih ideja, priča je i o ponovnom uspostavljanju kontinuiteta u Hrvatskoj i Centralnoj Europi, regiji s vitalnom, no nedovoljno prepoznatom dizajnerskom scenom i sa značajnom tradicijom i znanjem u industriji namještaja. To su bili latentni potencijali na koje se moglo nastaviti i koje je trebalo aktivirati. Od svojih početaka, Prostoria razvija integrativni pristup i funkcionira kao suradnička platforma koja njeguje i potiče kontinuiranu razmjenu znanja i iskustava između svih sudionika u proizvodnji namještaja. Stvoren je dinamični, radionički ambijent koji je dizajnerima pružio priliku da u izvrsnim uvjetima istraže svoje ideje i dovedu ih do najviše razine oblikovne, funkcionalne i tehnološke dorađenosti. Mnogi proizvodi razvijani su dugoročno i prošli su više iteracija do konačne forme, što ne bi bilo moguće bez odgovarajuće podrške gdje se kombiniraju suvremena tehnologija i minuciozni, obrtnički i ručni rad najviše kvalitete. Uglavnom se koriste lokalni materijali, naročito masivno drvo, a većina proizvodnje odvija se unutar same tvrtke. Iako u svojem katalogu nudi i namještaj baziran na provjerenim modelima, Prostoria je strateški, pa i strastveno posvećena istraživački orijentiranom dizajnu, vjerujući da izvornost ima svoje mjesto na tržištu, ali predstavlja i poseban izazov u vremenima kada se čini da je gotovo nemoguće osmisliti odista inovativne, svježe koncepte. Zato društvenu odgovornost, pa i specifičnu poziciju Prostorie treba promatrati upravo kao doprinos evoluciji dizajna, kao spremnost da se uđe u rizik kako bi se dosegle nove vrijednosti na dobrobit korisnika, ali i kulture. Prostoria je tako projekt u kojem zajednički rastu i dizajneri i tvrtka na temelju uzajamnog povjerenja i zajedničkih ciljeva.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 14:04 |
|
|
Omco Croatia, Hum na Sutli, alati za staklarsku industriju https://privredni.hr/sire-se-i-unatoc-k ... u-tvorniceKada je nekadašnja Straža Alatnica 1997. godine postala dio Omco grupe, zapošljavala je stotinu ljudi, a danas, u pogonima moderne tvornice na oko 20.000 metara kvadratnih u Humu na Sutli na proizvodnji alata za izradu staklene ambalaže radi 750 ljudi. U 23 godine Omco Croatia povećala se 30 puta - u prosjeku su godišnje rasli više od 10 posto. Treba istaknuti da je tako značajan rast zaposlenih ostvaren uz visok stupanj provedene automatizacije i robotizacije proizvodnje. Procesi modernizacije nastavljeni su unatoč pandemiji koronavirusa. "Nismo zaustavili automatizaciju i zamjenu strojeva, ali smo stavili zadršku na ekspanziju koja je bila u genetskom kodu ove kompanije i koja je proteklih godina rasla godišnje 10 ili 15 posto. Za iduću godinu nismo si projicirali taj rast, nego smo napravili stabilnost u toj projekciji i ona je investicije koje su bile predviđene za rast automatski stavila na čekanje do 2022. ili 2023. godine", kaže Darko Ranogajec, CEO Omco grupe te direktor i predsjednik Uprave Omco Croatije. Pogon tvrtke Omco Croatia/Foto: Privredni Kada je nekadašnja Straža Alatnica 1997. godine postala dio Omco grupe, zapošljavala je stotinu ljudi, a danas, u pogonima moderne tvornice na oko 20.000 metara kvadratnih u Humu na Sutli na proizvodnji alata za izradu staklene ambalaže radi 750 ljudi. U 23 godine Omco Croatia povećala se 30 puta - u prosjeku su godišnje rasli više od 10 posto. Treba istaknuti da je tako značajan rast zaposlenih ostvaren uz visok stupanj provedene automatizacije i robotizacije proizvodnje. Procesi modernizacije nastavljeni su unatoč pandemiji koronavirusa. "Nismo zaustavili automatizaciju i zamjenu strojeva, ali smo stavili zadršku na ekspanziju koja je bila u genetskom kodu ove kompanije i koja je proteklih godina rasla godišnje 10 ili 15 posto. Za iduću godinu nismo si projicirali taj rast, nego smo napravili stabilnost u toj projekciji i ona je investicije koje su bile predviđene za rast automatski stavila na čekanje do 2022. ili 2023. godine", kaže Darko Ranogajec, CEO Omco grupe te direktor i predsjednik Uprave Omco Croatije. Darko RanogajecDarko Ranogajec / Foto: Privredni Sjedište Omco grupe je u Belgiji, a u Humu na Sutli vodstvo je grupe i svi vitalni odjeli poput razvojnog odjela i prodajnog ureda, kontroling Grupe, a tu su i projektni inženjeri. Ovi mladi hrvatski stručnjaci uključeni su u važne poslove Grupe poput integracijskog procesa postrojenja u Mađarskoj i Južnoafričkoj Republici. Naime, Omco grupa početkom listopada završila je akviziciju američke Ross Grupe, kojom je preuzela dvije tvornice konkurentske kompanije. Svjetski lider u proizvodnji alata za izradu staklene ambalaže ovim preuzimanjem svoj tržišni udio u globalnim razmjerima povećao je s 20 na oko 25 posto, a kada se završi proces integracije, cilj im je držati 30 posto svjetskog tržišta. Ovom akvizicijom Grupi su pridodane dvije alatnice za strojnu obradu metala, najveća se tvornica nalazi u Hrvatskoj, a veliku tvornicu imaju u Rumunjskoj te Omco Istanbul u Turskoj. Imaju i manju alatnicu u Belgiji te dvije ljevaonice koje opskrbljuju sirovim materijalom - jednu u Belgiji, a drugu u Sloveniji. Prodajno logističke urede Grupa ima u SAD-u, Francuskoj, Italiji, Rusiji i Kuala Lumpuru za servisiranje dalekoistočnih država. Sada Grupa s novim pridodanim članovima ima 2.200, a do sada su imali 1.800 zaposlenih. Omco Croatia Prije akvizicije, u pogonima u Humu na Sutli ostvarivalo se 50 posto proizvodnje Grupe i izvozilo 98 posto alata za izradu staklene ambalaže. U ovu je tvornicu u posljednjih pet godina, najvećim dijelom u automatizaciju i digitalizaciju, investirano 50 milijuna eura, dok je u tom razdoblju ukupno u modernizaciju cijele Grupe uloženo 100 milijuna eura. "Tvornica u Hrvatskoj svojevrsni je referentni centar robotizacije, a što znači da inženjeri i ostali stručnjaci sudjeluju u aktivnom implementiranju robotskih ćelija na razini čitave Grupe. Taj se proces nije zaustavio ni u ovim izvanrednim okolnostima uzrokovanim pandemijom, pa smo tako u tekućoj godini u tvornici u Humu na Sutli investirali u nekoliko robotskih ćelija", kaže Goran Blažun, projektni inženjer Omco Croatije, ističući da se u vezi s time radilo i u sestrinskoj tvornici Omco Istanbul u Turskoj. Stupanj automatizacije i robotizacije je visok. Ovaj proces započeo je prije desetak godina, a danas u modernoj tvornici u Humu na Sutli ima više od 30 robotskih ćelija. Tijekom proljetnog lockdowna i Omco grupa i Omco Croatia prošli su relativno bezbolno. Što se tiče prodaje, uspjeli su ostvarivati zacrtane ciljeve. Transport i logistiku plaćali su skuplje, više truda uložili su u organizaciju, ali nije bilo zastoja u proizvodnji niti je bilo negativnog utjecaja na financijske rezultate u prvom polugodištu, ali kako se situacija s pandemijom komplicira, bit će teže poslovati u nastavku godine.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 14:07 |
|
|
Stražaplastika, u istoj ulici kao Omco u Hum na Sutli, 100 metara jedni od drugih, proizvodi od plastike. https://www.strazaplastika.hr/Stražaplastika je dioničko društvo za preradu i promet plastičnih masa s više od 200 zaposlenika, više od 200 dioničara, i temeljnim kapitalom od 28,635.600,00 kuna.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 14:09 |
|
|
BDF servis, u istoj ulici kao Omco i Stražaplastika, u Humu na Sutli, 100 metara od Stražaplastike. http://www.humnasutli.hr/bdf-servis.aspxBDF servis d.o.o. je poduzeće za izradu, montažu i servis opreme za proizvodnju ambalažnog stakla, na području mehanike, elektronike, automatike i elektrike. Osnovano je 2002. godine s primarnim ciljem da pruža kvalitetan servis i druge usluge kupcima BDF proizvoda u staklarskoj industriji. Danas zapošljava blizu 50 većinom specijaliziranih stručnjaka za proizvodnju, popravak, montažu i instaliranje opreme, te za servisiranje i održavanje tehnoloških procesa u automatskoj proizvodnji ambalažnog stakla.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 14:10 |
|
|
Stavljam samo čiste izvoznike, kojima je hrvatsko tržište mali i gotovo nebitni segment poslovanja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 14:16 |
|
|
Hemco Đakovo https://www.hemco.hr/hr/o-nama![slika](https://www.hemco.hr/images/Hemco-logo2020.png) HEMCO je tvrtka u obiteljskom vlasništvu, osnovana 1992. godine, sa više od 25 godina iskustva u razvoju i proizvodnji radne odjeće i opreme. Zahvaljujući vlastitom razvoju, proizvodnji i logističkom centru možemo našim korisnicima pružiti inovativna i kvalitetna rješenja te brze odgovore na sve zahtjeve. To nam omogućava da već godinama ispunjavamo naš cilj i u svakom trenutku nudimo vrhunsku radnu odjeću i opremu u skladu sa standardima i zahtjevima profesionalaca. HEMCO je više od proizvođača radne odjeće visoke kvalitete. Težimo prema gradnji dugoročnih odnosa sa kupcima i dobavljačima, s tim u vidu svi zaposlenici iz dana u dan sa velikim entuzijazmom obavljaju svoje zadatke, a to se prenosi na mogućnost da u svakom trenutku uz vašu pomoć odgovorimo na sva pitanja i da uvijek pružamo najbolja moguća rješenja. Stalnim ulaganjem u ljude, inovacije i tehnologiju, postali smo jedan od vodećih proizvođača radne odjeće i opreme u regiji.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 14:19 |
|
|
DTD Dugi Rat http://www.dtd.hr/hr/o-namaspecijalizirani posebno za udice za lignje. ![slika](http://www.dtd.hr/lib/plugins/thumb.php?src=http://www.dtd.hr/upload_data/site_photos/48380101_1032947353545436_3208170429277536256_o.jpg&w=480&h=370&zc=1) Osnovani 1992. godine izgradili smo reputaciju kao jedan od vodećih proizvođača ribarskog pribora u Europi. Posvećeni smo izradi kvalitetnih proizvoda koji se odlikuju izvrsnim lovnim karakteristikama i kvalitetom. Proizvodnja svih proizvoda vrši se u našoj firmi u Dugom Ratu. Naš osnovni moto je “odlični proizvodi po umjerenim cijenama”. Svi proizvodi su rezultat dugogodišnjih istraživanja. Naši kupci vode sve ono što radimo u DTD-u i ta privrženost definira firmu. Pretvaranje njihovih ideja u odlične proizvode je naš zadatak i obveza. Naša specijalnost su proizvodi za lov liganja i sipa i u tom području smo postigli sam vrh svjetske poznate kvalitete. Osim Hrvatske, kvalitetu naših proizvoda je prepoznao i svijet te tako iste možete pronaći u sljedećim zemljama: ŠPANJOLSKA, PORTUGAL, FRANCUSKA, ITALIJA, MALTA, GRČKA, CIPAR, TURSKA, SLOVENIJA, BOSNA I HERCEGOVINA, CRNA GORA, BUGARSKA, ALŽIR, SAUDIJSKA ARABIJA, AUSTRALIJA, RUSIJA, EGIPAT, LIBIJA....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K:M
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 14:22 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
Dudu dominiše.... Nastavak njegove usahle teme.
Mora dati vještačko disanje. Kisik.
Frank, Kraš...
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 14:22 |
|
|
Čarolija drva iz Dicma ime upućuje na proizvodnu namještaja, što je nekad bio core business, ali danas je zapravo glavni proizvod simulator letenja za pilote, kao ludi kupuju umirovljeni piloti po svijetu, ali mahom iz SAD-a. https://mfg-sim.com/hr/ MFG - Milan Flight gear je započeo s mojim prvim pedalama "kućne radinosti u 2011. Napravio sam ih jer na tržištu nije bilo dobrih pedala za kupiti za neku normalnu cijenu, i , naravno, jer imam tehničke sposobnosti i znanje u proizvodnji i praktično znanje zrakoplovno upravljačkih sistema i sklopova. Prvi projekt mi je bio test sposobnosti i "proof of concept". Kasnije, kada sam dublje ušao u problem, u potpunosti sam napustio prvobitni dizajn i napravio potpuno novi. Hmm, ne baš u potpuzajnosti nov. Kompozitni materijal koji sam koristio u prvom dizajnu pokazao se kao jako čvrst s minimalnim habanjem i jako zahvalan za obradu - osim visoke stope potrošnje CNC alata za obradu. O meni Prvo o mojoj pozadini. Dio sam obitelji koja ima obiteljsku tvrtku za proizvodnju namještaja i stolarije te je to moj primarni izvor prihoda ( www.simundza.com). Zadnjih desetak godina sam radio i nadograđivao svoje znanje u sklopu obiteljske tvrtke u mnogim granama... upravljanje, nabava, CNC obrada i programiranje, CAD-CAM programi, dizajn namještaja itd. Osim toga mogu s ponosom reći da dolazim iz obitelji avijatičara. Moj otac je privatni pilot još od 80tih godina zajedno s bliskom rodbinom i ostalim prijateljima. Ja i moj brat smo letjeli na jedrilicam, Piper SuperCub-u, na Cessnama još od djetinjstva. Moj otac se zajedno s mnogim drugima pridružio Hrvatskoj Vojsci te zajedno s ostalim pilotima osnovao prvi Samostalni Zrakoplovni Vod pri sastavu 4. brigade, te letio za vrijeme rata na različitim tipovima zrakoplova. Ja, moj brat, te druga djeca pilota smo se družili, pravili modele zrakoplova, letjeli na simulatorima te kasnije na jedrilicama i avionima, koliko smo god mogli. Neki od nas su dana s profesionalni piloti, bilo vojni ili civilni, te kontrolori leta ili djelatnici na aerodromu u raznim funkcijama ( weight & balans etc) Ja sam danas PPL pilot s približno 300 sati naleta, moj brat je ATPL pilot i instruktor letenja s preko 1300 sati naleta na generalnoj avijaciji. Valjda sam imao takvu sreću da se nađem u društvu toliko avijatičara, bilo iskusnih ratnih/testnih pilota iz ex-yu, današnjim vojnim pilotima ( i instruktorima ) što lete Pilatus PC-9, Bell helikoptere, examinarima za PPL, Pilatus itd, komercijalnih pilota iz Croatia Airlines, Qatar airways itd. Mislim da je sada jasnije kako su naši proizvodi tako dobri. Kad skupite moje iskustvo, obitelji i prijatelja, u jedan proizvod dobijete za početak MFG Crosswind pedale. O prvom proizvodu MFG Crosswind rudder pedale su nastale na tragu svega gore navedenog pri kraju 2012 godine. Perfekcionist kakav jesam, nisam ništa objavio nego sam nastavio s usavršavanjem. U to vrijeme bolo je još mnogo "komadića slagalice" koje je trebalo rješit. Problem s dizajniranjem opreme za aviosimulatore je da nemožete ništa rješiti uz pomoć papira ili računalnog programa. Morao sam raditi nevjerojatno mnogo modifikacija da bi dobio dobar osjećaj na pedalama koji predstavlja realistične sile koje djeluju na rudder pedale. Trebao sam pomoć od gore navedenih ljudi da bi u tome uspio. Problem je nastao zato što pilotu ne razmišljaju o sili koju upotrebljavaju na komandama - nego jednostavno osjećaju. Tako da sam trebao obuhvatiti njihove zamisli i mišljenja te mijenjati proizvod, zatim mijenjati ponovo. Nakon svega sam dobio proizvod koji je bio previše realističan da bi ga se letjelo na simulatoru. Ni meni se nije sviđala takva sila te sam malo "smanjio" realizam da bi bilo ugodno - blizu realistično - letačko iskustvo. Tijekom tog vremena sam naučio o različitim karakteristikama raznih letjelica, kao i preference pilota i pilota na simulatoru. Zato je moj dizajn toliko podesiv. Znao sam da je to jedini način na koji mogu zadovoljiti većinu pilota na simulatorima. Precizne, udobne, podesive, realistične, čvrste ... pedale. Na kraju moram reći da sam poprilično ponosan na napravljeni proizvod, i na karakteristike i na cijenu. Htio sam da što više pilota na simulatoru može priuštiti kvalitetnu opremu te sa iscijedi svaku lipu iz dobavljača i optimizacije proizvodnje da bi mogao ponuditi proizvod po jako dobroj cijeni. Nastavit ću s razvojem novih proizvoda s istom razinom kvalitete. Ono što me gura naprijed je zadovoljstvo korisnika te želja da im priuštim što bolje letačko iskustvo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 14:26 |
|
|
Circuit Mess iz Karlovca, iako mislim da je sad prešao u Zagreb. https://circuitmess.com/about/![slika](https://circuitmess.com/wp-content/uploads/2020/02/59A1925-Copy-min.jpg) ![slika](https://circuitmess.com/wp-content/uploads/2020/02/Maker-Phone-and-maker-buino-_1200x800-min.jpg) CircuitMess is a team of young individuals, who work on software & hardware development and manufacture educational and fun electronic devices. Currently, we count 11 employees. Our goal is to bring electronics and programming to the crowd in a fun and interesting way, and that’s why all our products are DIY. How did we start? Our story begins in April 2017 after a successful Kickstarter campaign for MAKERbuino. Like every beginning, it was pretty hard, but with the help from our friends, family and supporters from all over the world, CircuitMess slowly began to grow. After the first campaign, which was very successful and well recognized, we thought “why stop there?” Step by step, our second campaign was out, and MAKERphone was even more famous than MAKERbuino! MAKERphone’s Kickstarter campaign raised $324,453. Crazy, right?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 14:30 |
|
|
Tri plus grupa iz Zagreba https://www.zipato.com/![slika](https://media-exp1.licdn.com/dms/image/C511BAQEB24tqO8iZ1g/company-background_10000/0/1519797901002?e=2159024400&v=beta&t=zV9oi_Nd-lpeyDQFIYUC5NakVPTByN7y1TRofhCSPS0) Tri plus grupa d.o.o. is a tech company focusing on IoT and Smart Home market. Since 2010. company is developing and it’s own IoT platform Zipato, which has been deployed in 90+ countries by now. The company has an ambitious, experienced and hard-working team which includes founders Sebastian Popovic, Darko Budor and Tomislav Secen, as well as many other engineers with with an extensive experience in hardware and software development.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 14:34 |
|
|
Dr Luigi iz Šestanovca https://drluigi.eu/hr/![slika](https://ljekarnaonline.hr/upload/catalog/product/12963/dr-luigi-papuce-36-46_581afeb3da235.jpg) Tvrtka DrLuigi je dugogodišnji proizvođač medicinske obuće, koja bazira svoju proizvodnju na obiteljskoj tradiciji obrta, koja traje više od 100 godina. Današnje metode koje tvrtka koristi u proizvodnji obuće imaju svoje korijene u toj tradiciji, koja traje još od 1912. g. Zahvaljujući prvenstveno gđi Anđi Latković, rođ. Krželj, koja je uvozom prvog šivaćeg stroja (Singer) i svojom vlastitom vještinom izrade i oblikovanja obuće i tekstilnih proizvoda pokrenula tradiciju, danas je tvrtka DrLuigi, koja nastoji zadržati takav pristup u proizvodnji, jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih proizvođača medicinske obuće. To su prepoznali svi korisnici DrLuigi proizvoda, koji su dostupni u 32 države diljem Europe. Tvrtka je razvila vlastiti distribucijski sustav. Putem vlastitih strateški smještenih carinskih skladišta vrši distribuciju prema svojih oko 60 000 partnera.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 15:07 |
|
|
https://www.prostoria.eu/hr/- za prostoriu sam znao da će neko zakačit, jel su se već dobrano probili na tržište, naravno široj javnosti su još uvijek nepoznati... https://www.strazaplastika.hr/- ovo mi je jako zanimljivo, znao sam da u RH neko (možda i više njih) rade te kante, a recimo ja sam baš škicno te kante kad ih ljudi isfuraju i sve su made in Austria... Naravno dudu dominira... ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) to sam i očekivo, ovo mu je došlo ko rolica na šut
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 15:10 |
|
|
znam sve i jednog ili vlasnika ili direktora gotovo svakog hrvatskog izvoznika, i bio sam u svakom od tih pogona, mogu 5 stranica ispisati bez problema, ali eto stavio sam neke manje poznate.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 15:13 |
|
|
Evo jedne naše stare, polako već zaboravljene široj javnosti.... GALEB https://shop.galeb.hr/- garderoba i tome slično, drago mi je vidit da se još ne daju... - POPUST % je, pa ako si možete nešto priuštit, a pomoć ćete i domaćoj proizvodnji
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 15:20 |
|
|
Galeb rastura, ali su sad u vlasništvu Tekstilprometa. Citat: Od veljače 2007. godine svi Galebovi proizvodi nose oznaku Hrvatske kvalitete koju dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora. U kvalitetu naših proizvoda, pored hrvatskih kupaca, uvjerili su se i mnogi inozemni partneri, jer Galeb izvozi oko 50% svojih proizvoda, i to pretežno u zapadnoeuropske zemlje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 15:27 |
|
|
![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Goluža manaken ![slika](http://galeb.hr/wp-content/uploads/2020/06/FB_600x450px3-1024x768.jpg) Jel ima web shop prostoria...odnosno jel skupo il je preskupo? (vidim da je sve special design odnosno roba s potpisom) ![slika](https://res.cloudinary.com/no42/w_950,c_fill,f_auto,q_auto:best,b_white,ar_4:3/v1505220065/ovqceughd3602r4iznrd)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 20:39 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 22:41 |
|
|
Podravka. Vegeta Izvoz na tri kontinenta: Evropa, Amerika, Australija. Planetarno poznat proizvod!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 02 sij 2021, 23:24 |
|
|
https://www.sleep-dreams.eu/https://www.sleep-dreams.eu/madrac-fancyKupio sam prije par mjeseci madrac. Hrvatski proizvod. Mislim da imaju pogon u Dubravi. Rade po mjeri. Šta hoćeš. Može i kombinacije za bračni krevet pola pola. Podnice. Sve šta treba. Imaju prodavaonicu u King Crossu. Oduševljen sam. Spavam kao u oblacima na svom Fancy-ju. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Planina
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 03 sij 2021, 04:14 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Fullback
|
Naslov: Re: Hrvatski Proizvodi Postano: 03 sij 2021, 23:18 |
|
|
https://elka.hr/Vodeći proizvođač kabela u jugoistočnoj Europi. “ELKA” je znak kvalitete, stručnosti i poslovne osposobljenosti najvećega proizvođača električnih kabela u ovom dijelu Europe. Naše uspješno poslovanje stvorilo je ugled i tradiciju tvrtke koja je osnovana u Zagrebu 1927. godine. Već više od 90 godina ustrajno stvaramo nove i kvalitetne proizvode, širimo tržište i pronalazimo nove partnere. Na našu uspješnu prilagodbu zahtjevima tržišta i kupaca presudno je utjecalo opredjeljenje za aktivno istraživanje i razvoj, te ulaganje u nove kapacitete i u modernizaciju postojećih. Od osnovne proizvodnje vodova i kabela ELKA je proširivala djelokrug rada prema proizvodnji novih tipova kabela: telekomunikacijskih, svjetlovodnih, zaštitne užadi sa svjetlovodnim vlaknima, teško gorivih i bezhalogenih brodskih kabela, kabela za petrokemijsku industriju i drugih. https://novac.jutarnji.hr/novac/zagrebacka-tvornica-kabela-predstavila-stroj-od-15-milijuna-kn-plenkovic-ga-pustio-u-rad-10365868
_________________ Made his money killin' commies didn't ever wanna quit.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|