|
|
Stranica: 26/97.
|
[ 2412 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 09:01 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27873 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
iprodano je napisao/la: Nakon najave Francuske da prodaje 24 Rafale-a Srbiji očito da mi više od njih nećemo ništa kupovati.
Kao što sam prije već napisao sljedeće nam je F-35 i okretanje SAD-u. To hoćeš reći da Hrvatska ne treba imati Rafale zato jer će ih možda Srbija imati?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 09:13 |
|
|
iprodano je napisao/la: Nakon najave Francuske da prodaje 24 Rafale-a Srbiji očito da mi više od njih nećemo ništa kupovati.
Kao što sam prije već napisao sljedeće nam je F-35 i okretanje SAD-u. Mi sa Francuskom pregovaramo da kupimo nove avione. Tako da ovi francuski polovni koje nudi na tržištu nemaju veze sa nama. Od još jedne druge za sad neimenovane zemlje treba da kupimo još jednu eskadrilu polovnih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 09:15 |
|
|
Bobovac je napisao/la: iprodano je napisao/la: Nakon najave Francuske da prodaje 24 Rafale-a Srbiji očito da mi više od njih nećemo ništa kupovati.
Kao što sam prije već napisao sljedeće nam je F-35 i okretanje SAD-u. To hoćeš reći da Hrvatska ne treba imati Rafale zato jer će ih možda Srbija imati? Mislim da hoće da kaže da Francuska neće imati polovne za prodaju ako ih mi kupimo. Ne znam koliko polovnih imaju na prodaju, ali nebitno što se tiče naše nabavke jer pregovaramo za nove avione.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 11:26 |
|
|
|
prvo srbija nekupuje nista to su razvaljivanje žvalja isto kao i kad se prica o ruskoj vojsci,topli zrak!
Ovo sa grcima i F35 je politika.Netreba ti F35 pokraj rafala.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 11:32 |
|
|
Eminencija je napisao/la: prvo srbija nekupuje nista to su razvaljivanje žvalja isto kao i kad se prica o ruskoj vojsci,topli zrak!
Ovo sa grcima i F35 je politika.Netreba ti F35 pokraj rafala. Pa nisu samo nagađanja novinara. Predsednik je izjavio da već godinu dana pregovara sa Francuzima za eskadrilu novih i sa još jednom zemljom za dodatnu eskadrilu polovnih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 11:37 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Eminencija je napisao/la: prvo srbija nekupuje nista to su razvaljivanje žvalja isto kao i kad se prica o ruskoj vojsci,topli zrak!
Ovo sa grcima i F35 je politika.Netreba ti F35 pokraj rafala. Pa nisu samo nagađanja novinara. Predsednik je izjavio da već godinu dana pregovara sa Francuzima za eskadrilu novih i sa još jednom zemljom za dodatnu eskadrilu polovnih. Citat: prvo srbija nekupuje nista to su razvaljivanje žvalja isto kao i kad se prica o ruskoj vojsci,topli zrak!
Ovo sa grcima i F35 je politika.Netreba ti F35 pokraj rafala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 11:43 |
|
|
|
Zvalavi je rekao i da je neutralan, pa par dana nakon izbora digao ruku protiv Rusije.
Puno oni vjeruju zvalavom, pa i kad kaze da mu Rusi cestitaju sto je digao ruku, i da nema nikih problema.
A on puno laze. No to je njihov problem, ionako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 11:47 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pa nisu samo nagađanja novinara. Predsednik je izjavio da već godinu dana pregovara sa Francuzima za eskadrilu novih i sa još jednom zemljom za dodatnu eskadrilu polovnih. Citat: prvo srbija nekupuje nista to su razvaljivanje žvalja isto kao i kad se prica o ruskoj vojsci,topli zrak!
Ovo sa grcima i F35 je politika.Netreba ti F35 pokraj rafala. Koju potebu ima to da radi nakon što je sebi obezbedio mandat narednih pet godina. A pogotovo koju potrebu ima kompanija Dassoult da to potvrdi, što su i uradili. Više liči da ti, ničim, izazvan otvaraš žvale i kenjaš napamet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 11:49 |
|
|
Kao što sam prije već napisao sljedeće nam je F-35 i okretanje SAD-u. Rafale je za klasu iznad F35. F35 je jednomotorni aviočić.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 11:50 |
|
|
|
Tako je, i Moskva je rekla nema problema sto ste glasali za izbacivanje Rusije, glasajte opet a mi cemo vam opet aplaudirati.
Vucicevi glasaci su poseban nivo gluposti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 11:53 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Tako je, i Moskva je rekla nema problema sto ste glasali za izbacivanje Rusije, glasajte opet a mi cemo vam opet aplaudirati.
Tako je. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: iprodano je napisao/la: Nakon najave Francuske da prodaje 24 Rafale-a Srbiji očito da mi više od njih nećemo ništa kupovati.
Kao što sam prije već napisao sljedeće nam je F-35 i okretanje SAD-u. Rafale je za klasu iznad F35. F35 je jednomotorni aviočić. Rafale je avion cetvrte generacije dok je F35 avion pete generacije. Postoje samo 3 aviona pete generacije. Mislim da cak ni dudu ne misli da je rafale bolji.
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Rafale je za klasu iznad F35. F35 je jednomotorni aviočić.
Rafale je avion cetvrte generacije dok je F35 avion pete generacije. Postoje samo 3 aviona pete generacije. Mislim da cak ni dudu ne misli da je rafale bolji. Dudu misli da je Rafale bolji. I nije 4. nego 4.5te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:09 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Rafale je avion cetvrte generacije dok je F35 avion pete generacije. Postoje samo 3 aviona pete generacije. Mislim da cak ni dudu ne misli da je rafale bolji. Dudu misli da je Rafale bolji. I nije 4. nego 4.5te Ne postoji 4.5 generacija. To se samo radi o naprednijim radarima nicemu vise
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:09 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Dudu misli da je Rafale bolji. I nije 4. nego 4.5te
Ne postoji 4.5 generacija. To se samo radi o naprednijim radarima nicemu vise Šta ćeš ti na ovoj temi? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:12 |
|
|
|
Jedini razlog avio konstruktora da stavi dva motora na lovački avion je ako jedan motor nije dovoljno jak da tera mašinu po traženoj specifikaciji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ne postoji 4.5 generacija. To se samo radi o naprednijim radarima nicemu vise Šta ćeš ti na ovoj temi?  Isto treba i tebe pitati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:17 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Tako je, i Moskva je rekla nema problema sto ste glasali za izbacivanje Rusije, glasajte opet a mi cemo vam opet aplaudirati.
Vucicevi glasaci su poseban nivo gluposti. Rusi volu srbijov i da glasu kako švabo oču. Ne biti problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:19 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Rafale je za klasu iznad F35. F35 je jednomotorni aviočić.
Rafale je avion cetvrte generacije dok je F35 avion pete generacije. Postoje samo 3 aviona pete generacije. Mislim da cak ni dudu ne misli da je rafale bolji. To sa generacijama je medijska prezentacija. Suvremen avion je suvremen avion. Rafale ima neke od najboljih sistema u avionici uopce.Najzaokruzeniji avion,sam obavlja sve bez pratnji aviona druge kategorije.F16 nemoze sve sam npr. Sad za F35 neznam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:28 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Rafale je avion cetvrte generacije dok je F35 avion pete generacije. Postoje samo 3 aviona pete generacije. Mislim da cak ni dudu ne misli da je rafale bolji. To sa generacijama je medijska prezentacija. Suvremen avion je suvremen avion. Rafale ima neke od najboljih sistema u avionici uopce.Najzaokruzeniji avion,sam obavlja sve bez pratnji aviona druge kategorije.F16 nemoze sve sam npr. Sad za F35 neznam. Muji da je zaokružiti jedan kanader mislio bi da se pretvorio u alahovog poslanika. Mujo bježi sa ove teme, idi gladuj, ne smetaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:30 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44129 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
novovrijeme je napisao/la: Muji da je zaokružiti jedan kanader mislio bi da se pretvorio u alahovog poslanika.
Mujo bježi sa ove teme, idi gladuj, ne smetaj.
Pustite čovjeka da se informira, mora odlučiti čiji su jači, srpski ili hrvatski rafali, mora čovjek izabrati šta će mu sutra letjeti nad glavom kad krene uspostavljati hilafet.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:37 |
|
|
|
lol nisam ja mujo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:48 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Carmello Šešelj je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Šta ćeš ti na ovoj temi?  Isto treba i tebe pitati. Samo sloga Srbe spašava.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:51 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Isto treba i tebe pitati. Samo sloga Srbe spašava. Pa realno, koji će kurac na temi lik koji misli da je nedostatak drugog motora na lovcu, mana. Eto koliko je kompetentan da komentariše.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Rafale: Povijesna i strateska odluka, u susjedstvu muk! Postano: 10 tra 2022, 12:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Eminencija je napisao/la: To sa generacijama je medijska prezentacija. Suvremen avion je suvremen avion. Rafale ima neke od najboljih sistema u avionici uopce.Najzaokruzeniji avion,sam obavlja sve bez pratnji aviona druge kategorije.F16 nemoze sve sam npr. Sad za F35 neznam. Muji da je zaokružiti jedan kanader mislio bi da se pretvorio u alahovog poslanika. Mujo bježi sa ove teme, idi gladuj, ne smetaj. Kaze lik koji misli da su stavili jedan motor jer nisu mogla stati 2
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|