|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 85 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
goran2hr
|
Naslov: Re: Ivan Penava osvježenje i rješenje!? Postano: 14 vel 2023, 21:51 |
|
|
laganini je napisao/la: …nekapacetirana persona cisti otpad ko sto napisah vise puta sindrom Jadranke Kosor …  Pa znakovito je baš to što je upravo Kosorica vidjela nešto u Plenkoviću, a i Plenković nije žalio ući u HDZ dok ga nije preuzela Jadranka Kosor?! Osobito mu se nije išlo u Tuđmanov HDZ (onaj prije 2000.). Što li je to među njima zaiskrilo?
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Ivan Penava osvježenje i rješenje!? Postano: 14 vel 2023, 22:09 |
|
|
goran2hr je napisao/la: laganini je napisao/la: …nekapacetirana persona cisti otpad ko sto napisah vise puta sindrom Jadranke Kosor …  Pa znakovito je baš to što je upravo Kosorica vidjela nešto u Plenkoviću, a i Plenković nije žalio ući u HDZ dok ga nije preuzela Jadranka Kosor?! Osobito mu se nije išlo u Tuđmanov HDZ (onaj prije 2000.). Što li je to među njima zaiskrilo? ..nemam pojma sto je neko vidio u nekomu niti me zanima al da je budaletina to je tu ibtamo ulovi nekakve političke a time i novčane prihode al sve slabo..ovo lito je radio oo vodič u autobusima turističkim..sto je ok..
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: Ivan Penava osvježenje i rješenje!? Postano: 15 vel 2023, 05:51 |
|
|
laganini je napisao/la: …nekapacetirana persona cisti otpad ko sto napisah vise puta sindrom Jadranke Kosor …  Ako pogledate ovaj video do kraja, puno toga će biti jasnije bistrije! post2009050.html#p2009050Istina traje 120 min, ali vrijedi svaku minutu, vašeg vremena! 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Ivan Penava osvježenje i rješenje!? Postano: 15 vel 2023, 12:21 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Ivan Penava osvježenje i rješenje!? Postano: 15 vel 2023, 14:07 |
|
|
..ja ne znam nekog konse nebi stidio da je Penava hipotetički kancelar ..i ko pojava i ko osobnost čak je i karamarko s onim cirkusantima s desnice zakon za njega..zamisli Penava kancelar a panjina Bulj presjednik sabora a senf predsjednik države a ne kremeljko bolje..
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Ivan Penava osvježenje i rješenje!? Postano: 15 vel 2023, 17:23 |
|
|
Penava mi se čini kao dobar i pošten čovjek, međutim nema onaj X faktor za privuć birače.
Uzmimo primjer Škore koje je bio zvjezda, pjevač, šarmantan, a opet ko političar je podbacio u sučeljavanju sa Jandrom ili nepismenom Peovićkom. Peovićku je mogo rastavit, samo da ju je pito zašto prosvjeduje ispred hrvatskih firmi, a nikad ispred njemački, talijanski, američki, austrijski, srbski ?? Jandru isto tako da je pitao, recite gospodine u ovih 20 godina vaše političke karijere što ste napravili ili pogurali u vašoj 2. izbornoj jedinici i vašem Bjelovaru ??
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Ivan Penava osvježenje i rješenje!? Postano: 15 vel 2023, 17:30 |
|
|
Brane je napisao/la: Penava mi se čini kao dobar i pošten čovjek, međutim nema onaj X faktor za privuć birače.
Uzmimo primjer Škore koje je bio zvjezda, pjevač, šarmantan, a opet ko političar je podbacio u sučeljavanju sa Jandrom ili nepismenom Peovićkom. Peovićku je mogo rastavit, samo da ju je pito zašto prosvjeduje ispred hrvatskih firmi, a nikad ispred njemački, talijanski, američki, austrijski, srbski ?? Jandru isto tako da je pitao, recite gospodine u ovih 20 godina vaše političke karijere što ste napravili ili pogurali u vašoj 2. izbornoj jedinici i vašem Bjelovaru ?? ..pjevač laki nota je doveo Peovicku na vlast ..dp propali projekt ..cao bao.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Ivan Penava osvježenje i rješenje!? Postano: 15 vel 2023, 17:32 |
|
|
Penava je difovac, to su njegovi kapaciteti, učiti djecu kako se radi kolut naprijed ili košarkaški dvokorak. U politiku je zalutao.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Ivan Penava osvježenje i rješenje!? Postano: 15 vel 2023, 17:33 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Penava je difovac, to su njegovi kapaciteti, učiti djecu kako se radi kolut naprijed ili košarkaški dvokorak. U politiku je zalutao. ..jos jedan autogol desnice jebote za ovoga je skoro bio avion..
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Ivan Penava osvježenje i rješenje!? Postano: 06 ožu 2023, 20:02 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|