|
|
Stranica: 2/8.
|
[ 183 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
nestor
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 29 ožu 2012, 14:21 |
|
|
|
Neka netko postavi video.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 29 ožu 2012, 16:21 |
|
|
nestor je napisao/la: Neka netko postavi video. Izgleda, Nestorovic bi htio viditi face prisutnih? Ne znam zbog cega??? 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 29 ožu 2012, 16:54 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 29 ožu 2012, 17:19 |
|
|
|
Nije to ta snimka. To je tribina dan prije ove o kojoj pričamo.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Javna tribina: ׳Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 29 ožu 2012, 19:00 |
|
|
|
Ovakve teme su jedino razumljive Nostradamusu, za sve ostale je ovo nuklearna fizika!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 31 ožu 2012, 13:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sve pohvale na račun ZKHS-a i političkog angažmana... Citat: Tribina o haaškom suđenju šestorci bh. Hrvata Zavičajni klub hercegovačkih studenata (ZKHS) uspješno je organizirao još jednu javnu tribinu, ovaj put u suradnji s drugim studentskim udrugama iz Hrvatske i BiH. 28. ožujka održala se tribina pod nazivom "Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udruženi zločinački pothvat?" koja je privukla respektabilnu brojku od 300 posjetitelja u Kino Forum Studentskog doma "Stjepan Radić" u Zagrebu. Cilj tribine bio je upoznavanje javnosti s mogućim presudama Haaškog suda za šestoricu bosanskohercegovačkih Hrvata; nekadašnjeg predsjednika Hrvatske zajednice Herceg-Bosne Jadranka Prlića, ministra obrane Brunu Stojića, načelnika Glavnog stožera Hrvatskoga vijeća obrane, generale Slobodana Praljka i Milivoja Petkovića, zapovjednika Vojne policije Valentina Ćorića i voditelja Ureda za razmjenu zarobljenika Berislava Pušića. Uvodne riječi uputio je potpredsjednik ZKHS-a Ante Boras predstavivši goste tribine; dr.sc. Ivu Lučića, znanstvenog suradnika u Hrvatskom institutu za povijest te bivšeg načelnika obavještajne službe, dr.sc. Antu Nazora, ravnatelja Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata te gđu Višnju Starešinu, specijalisticu za pitanja Haaškog suda. Svoje petnaestominutno izlaganje započeo je dr. Lučić. Govorio je o razlozima formiranja Hrvatske zajednice Herceg-Bosne, glavnim akterima agresije i obrambenoj politici Hrvata. Citirao je niz knjiga, kako tematike hrvatske strane, tako i one suprotstavljenih strana. Svoje izlaganje završio je riječima da se Hrvati trebaju ponositi svojim pobjedama, ali da se moraju suočiti i s onim ružnim stvarima koje su učinili. Dr. Nazor ušao je dublje u povijest i naveo niz godina koje su bile presudne za raspad Jugoslavije i pripremu za rat. Istaknuo je da bez Herceg-Bosne Hrvatska ne bi mogla braniti južni dio svoga teritorija. U završnim riječima obrazložio je angažiranje Hrvatske vojske u BiH ustvrdivši da Hrvatska nikada nije imala više od jedne lake pješačke brigade. O medijima i Haaškom sudu govorila je gđa Starešina. Objasnila je zbog čega hrvatski mediji šute o nekim činjenicama, dok dezinformacije prihvaćaju kao relevantne izvore. Njezin je zaključak bio usmjeren na djelovanje svjetskih sila, a poglavito na politiku Velike Britanije. Odgovarajući na pitanja iz publike i poruke branitelja u Domovinskom ratu, gosti su naglasili su važnost obrazovanja i ulaganja u mlade ljude. Svojim dolaskom tribinu su uveličali i ugledni posjetitelji poput generala Željka Glasnovića i Željka Šiljega, predsjednika udruženja Hrvatske republike Herceg-Bosne Vladimira Šoljića, ravnatelja Radija Herceg-Bosne Željka Raguža i mnogih drugih. Gostima tribine ZKHS se zahvalio prigodnim darovima, a posjetitelji su na ulazu besplatno mogli preuzeti knjige koje je donirao general Praljak. Nadamo se da je ova tribina otklonila zablude i otkrila istinu o Domovinskom ratu. Zahvaljujemo se suorganizatorima ove tribine te svima koji su došli uveličali ovaj događaj. ZKHS će, zajedno s drugim studentskim udrugama iz RH i BiH, i dalje nastojati čuvati i braniti istinu o Domovinskom ratu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 01 tra 2012, 10:31 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sve pohvale na račun ZKHS-a i političkog angažmana... Citat: Tribina o haaškom suđenju šestorci bh. Hrvata Zavičajni klub hercegovačkih studenata (ZKHS) uspješno je organizirao još jednu javnu tribinu, ovaj put u suradnji s drugim studentskim udrugama iz Hrvatske i BiH. 28. ožujka održala se tribina pod nazivom "Je li Republika Hrvatska agresor, a Herceg-Bosna udruženi zločinački pothvat?" koja je privukla respektabilnu brojku od 300 posjetitelja u Kino Forum Studentskog doma "Stjepan Radić" u Zagrebu. Cilj tribine bio je upoznavanje javnosti s mogućim presudama Haaškog suda za šestoricu bosanskohercegovačkih Hrvata; nekadašnjeg predsjednika Hrvatske zajednice Herceg-Bosne Jadranka Prlića, ministra obrane Brunu Stojića, načelnika Glavnog stožera Hrvatskoga vijeća obrane, generale Slobodana Praljka i Milivoja Petkovića, zapovjednika Vojne policije Valentina Ćorića i voditelja Ureda za razmjenu zarobljenika Berislava Pušića. Uvodne riječi uputio je potpredsjednik ZKHS-a Ante Boras predstavivši goste tribine; dr.sc. Ivu Lučića, znanstvenog suradnika u Hrvatskom institutu za povijest te bivšeg načelnika obavještajne službe, dr.sc. Antu Nazora, ravnatelja Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata te gđu Višnju Starešinu, specijalisticu za pitanja Haaškog suda. Svoje petnaestominutno izlaganje započeo je dr. Lučić. Govorio je o razlozima formiranja Hrvatske zajednice Herceg-Bosne, glavnim akterima agresije i obrambenoj politici Hrvata. Citirao je niz knjiga, kako tematike hrvatske strane, tako i one suprotstavljenih strana. Svoje izlaganje završio je riječima da se Hrvati trebaju ponositi svojim pobjedama, ali da se moraju suočiti i s onim ružnim stvarima koje su učinili. Dr. Nazor ušao je dublje u povijest i naveo niz godina koje su bile presudne za raspad Jugoslavije i pripremu za rat. Istaknuo je da bez Herceg-Bosne Hrvatska ne bi mogla braniti južni dio svoga teritorija. U završnim riječima obrazložio je angažiranje Hrvatske vojske u BiH ustvrdivši da Hrvatska nikada nije imala više od jedne lake pješačke brigade. O medijima i Haaškom sudu govorila je gđa Starešina. Objasnila je zbog čega hrvatski mediji šute o nekim činjenicama, dok dezinformacije prihvaćaju kao relevantne izvore. Njezin je zaključak bio usmjeren na djelovanje svjetskih sila, a poglavito na politiku Velike Britanije. Odgovarajući na pitanja iz publike i poruke branitelja u Domovinskom ratu, gosti su naglasili su važnost obrazovanja i ulaganja u mlade ljude. Svojim dolaskom tribinu su uveličali i ugledni posjetitelji poput generala Željka Glasnovića i Željka Šiljega, predsjednika udruženja Hrvatske republike Herceg-Bosne Vladimira Šoljića, ravnatelja Radija Herceg-Bosne Željka Raguža i mnogih drugih. Gostima tribine ZKHS se zahvalio prigodnim darovima, a posjetitelji su na ulazu besplatno mogli preuzeti knjige koje je donirao general Praljak. Nadamo se da je ova tribina otklonila zablude i otkrila istinu o Domovinskom ratu. Zahvaljujemo se suorganizatorima ove tribine te svima koji su došli uveličali ovaj događaj. ZKHS će, zajedno s drugim studentskim udrugama iz RH i BiH, i dalje nastojati čuvati i braniti istinu o Domovinskom ratu. Hvala Ministre , jučer sam bio zauzet cijeli dan pa nisam mogao potražiti ovo i prilijepiti ovdje , uglavnom pridružujem se pohvalama, tribina je bila zbilja odlična 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 02 tra 2012, 17:13 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 02 tra 2012, 18:06 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
novem je napisao/la: Svaka čast novem !
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
GraničarDrine
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 04 tra 2012, 10:08 |
|
|
|
Bio na ovome i slušao samo me zasmetalo ono o HOS što je izjavio Lučić,ali mu je general Glasnović na kraju očitao lekciju.Uz Krista protiv komunista.Bog i Hrvati.
_________________ Nikad više brat na brata.Rame uz rame,brat uz brata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 05 tra 2012, 13:04 |
|
|
|
Odlično predavanje. Ja sam ga odgledao na jubitou. Malo lajkanja i širenja okolo nebi škodilo. Ajmo malo aktivnosti.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 05 tra 2012, 13:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ante Nazor je pravo osvježenje, a nalazi se na vrlo odgovornoj poziciji. Pogotovo je dobar jer zna problematiku približiti "običnom" građaninu RH, a u kolumni u Dnevno.HR je priznao da je davno i sam bio pod utjecajem EPH medija, te da je tek nakon što je dobio uvid u dokumente, kronologiju i sve ostalo u potpunosti shvatio što se događalo 92-94 u BiH.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
limpus
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 05 tra 2012, 19:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ante Nazor je pravo osvježenje, a nalazi se na vrlo odgovornoj poziciji. Pogotovo je dobar jer zna problematiku približiti "običnom" građaninu RH, a u kolumni u Dnevno.HR je priznao da je davno i sam bio pod utjecajem EPH medija, te da je tek nakon što je dobio uvid u dokumente, kronologiju i sve ostalo u potpunosti shvatio što se događalo 92-94 u BiH. Ante Nazor je čovjek koji zlata vrijedi. Naravno na TV ga ne zovu jer kada ga zovnu neki ljudi dobiju iznenadne napade kašlja i buncanja. Nešto ovakvoga:
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 05 tra 2012, 20:23 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: "Nasljeđe totalitarnih sustava" Postano: 30 svi 2012, 20:22 |
|
|
|
Večeras: "Nasljeđe totalitarnih sustava", i meni nikako da se poklopi da uspijem doći kako treba.
Nažalost došao na sami kraj, imao nekih obaveza, nažalost. Vidio Ivu i Ninu live, i još ponekog...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: "Nasljeđe totalitarnih sustava" Postano: 30 svi 2012, 22:01 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6190 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Večeras: "Nasljeđe totalitarnih sustava", i meni nikako da se poklopi da uspijem doći kako treba.
Nažalost došao na sami kraj, imao nekih obaveza, nažalost. Vidio Ivu i Ninu live, i još ponekog... Koga? Citat: Udruga građana ISTINA i Odjel za politologiju Matice hrvatske
pozivaju Vas na tribinu
NASLJEĐE TOTALITARNIH SUSTAVA
Sudionici:
prof. dr. sc. Ugo Vlaisavljević i dr. sc. Ivo Lučić
Uvodna riječ: Jure Vujić, pročelnik Odjela za politologiju
Moderator: dr. sc. Mario Jareb
Srijeda, 30. svibnja 2012. u 19 sati
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 30 svi 2012, 22:49 |
|
|
Ha, ha, nemoj zaj. da smo se sreli... Učinila mi se poznata jedna osoba, muzičarskog izgleda. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 30 svi 2012, 22:54 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6190 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ha, ha, nemoj zaj. da smo se sreli... Učinila mi se poznata jedna osoba, muzičarskog izgleda.  Nismo se sreli. Samo sam pitao koga si još vidio. Na mailing listi Matice čovjek može biti i u HR i u BiH i u Australiji. Mi se ne poznajemo, zar ne?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 30 svi 2012, 23:02 |
|
|
|
Da, ne, možda. Kako god ti kažeš. I, kakva je bila tribina, ja okasnio pravo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 30 svi 2012, 23:03 |
|
|
Matičin mail od 21.5.2012.: Citat: GRADSKA KNJIŽNICA MARKA MARULIĆA
U SPLITU
priređuju izložbu
KNJIŽNO BLAGO MATICE HRVATSKE
u povodu 170. obljetnice osnutka Matice hrvatske
O izabranim knjigama govorit će:
Ingrid Poljanić, voditeljica programa kulturnih aktivnosti
Stjepan Sučić, potpredsjednik Matice hrvatske
akademik Josip Bratulić
Gradska knjižnica Split, Ulica slobode 2
Ponedjeljak, 21. svibnja 2012. u 18 sati
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 31 svi 2012, 13:29 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 31 svi 2012, 17:40 |
|
|
|
Ta udruga Istina o čemu se radi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 31 svi 2012, 18:37 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
doc je napisao/la: Ta udruga Istina o čemu se radi? Nino Raspudić i ekipa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 31 svi 2012, 18:54 |
|
|
Vidim. Odlična tribina. Vlaisavljević je jako zanimljiv mada ga nisam slušao potpuno pozorno pa ću vidjet jesam dobro shvatio. Slušam sad kraj pa Jareb kaže da su pod terorom političke korektnosti u Americi ljudi koji su debeli su horizontally challenged. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Javna tribina: Je li Hrvatska agresor a Herceg Bosna dio udruženog zločinačkog pothvata?" Postano: 31 svi 2012, 21:37 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 13:06 Postovi: 1606 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
|
I ja sam dobio poziv ali nisam išao. Ne kontam odakle im moj mail.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|