|
|
Stranica: 7/9.
|
[ 204 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 17:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa znamo mi svi Bobo mane imigracije.
Biraš manji problem. Nisu Englezi, pa ni Šveđani tako glupi kako ti misliš.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 18:01 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Aha. A prije koju deceniju im se nije išlo iz nekog "bezveznog londonskog kvarta", a sad im se odjednom ide. Prije nekoliko desetljeća nije postojala nikakva bitna razlika u cijeni, London nije bio toliko skup.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 18:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa znamo mi svi Bobo mane imigracije.
Biraš manji problem. Nisu Englezi, pa ni Šveđani tako glupi kako ti misliš. jesu jesu, i gluplji od toga
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 18:57 |
|
|
MiB je napisao/la: Kako riješiti probleme manjka radnika i uvoza stranaca? Ima li neko suvislo rješenje? ne postoji manjak radnika. to je oksimoron. radno mjesto za koga nema radnika je nepotrebno radno mjesto.to je kao da izvališ da netko ima manjak usta za pojest hranu. kuhaj manje hrane pobogu. zatovri radno mjesto za koje nema domaćeg radnika. nitko neće osjetit. osim gazde koj ije profit pravio na njemu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 18:58 |
|
|
MiB je napisao/la: Kako riješiti probleme manjka radnika i uvoza stranaca? Ima li neko suvislo rješenje? Ne postoji manjak radnika. To je laž.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 19:39 |
|
|
Slavica je Ukrajinka iz Bosne. https://www.hercegovina.info/vijesti/hr ... i4wLjAuMA.. Mislim da je to korektna plaća. E sad, vi mozete reći kako Križevcima ne treba taj liječnik. U tom slučaju bi Slavica otišla u Njemačku a uskoro i tko zna koliko žena iz Križevaca jer nena u njima liječnika. I propalo bi mjesto. Imigracija valjda jest štetna na duži rok. Neimigracija udara trenutno. Budu li plaće liječnika 3k € u Hrvatskoj, ja ne znam gdje će BiH naći liječnike. Pa da vidimo onda gdje ćete Bobo i ti živjeti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 19:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25890 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Aha. A prije koju deceniju im se nije išlo iz nekog "bezveznog londonskog kvarta", a sad im se odjednom ide. Prije nekoliko desetljeća nije postojala nikakva bitna razlika u cijeni, London nije bio toliko skup. Ma šta mi napriča? Prije nekoliko decenija bila ista cijena kuće u Londonu i nekom gradiću 80 km od Londona?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 19:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa znamo mi svi Bobo mane imigracije.
Biraš manji problem. Nisu Englezi, pa ni Šveđani tako glupi kako ti misliš. Ne znam prika. Razgovarao sam ja sa mnogim i Englezima i Šveđanima, i Talijanima i Francuzima i Nijemcima... Kad se malo otvore i popiju malo koji je za imigraciju. Veći su protivnici imigracije od velikih Rvata.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 19:56 |
|
|
divizija je napisao/la: MiB je napisao/la: Kako riješiti probleme manjka radnika i uvoza stranaca? Ima li neko suvislo rješenje? ne postoji manjak radnika. to je oksimoron. radno mjesto za koga nema radnika je nepotrebno radno mjesto.to je kao da izvališ da netko ima manjak usta za pojest hranu. kuhaj manje hrane pobogu. zatovri radno mjesto za koje nema domaćeg radnika. nitko neće osjetit. osim gazde koj ije profit pravio na njemu. Pa dobro sad. U 95% slučajeva je tako. Postoje iznimke... npr nema liječnika u nekom zabačenom selu i slično. Rekao bih da se to što si rekao odnosi na realni sektor i većinu poslova u javnom sektoru.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Budu li plaće liječnika 3k € u Hrvatskoj, ja ne znam gdje će BiH naći liječnike.
Pa da vidimo onda gdje ćete Bobo i ti živjeti. Ma čudo jedno usporediti državu Hrvatsku sa okupiranom nakaradom BiH. Možda da nam nisu tenkovi upali u Hercegovačku banku da bi i mi platili liječnika 3K €.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jiv
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:08 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa znamo mi svi Bobo mane imigracije.
Biraš manji problem. Nisu Englezi, pa ni Šveđani tako glupi kako ti misliš. Ne znam prika. Razgovarao sam ja sa mnogim i Englezima i Šveđanima, i Talijanima i Francuzima i Nijemcima... Kad se malo otvore i popiju malo koji je za imigraciju. Veći su protivnici imigracije od velikih Rvata. Takvi kao ti, bez potomstva?
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:13 |
|
|
Jiv je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ne znam prika. Razgovarao sam ja sa mnogim i Englezima i Šveđanima, i Talijanima i Francuzima i Nijemcima...
Kad se malo otvore i popiju malo koji je za imigraciju. Veći su protivnici imigracije od velikih Rvata.
Takvi kao ti, bez potomstva? Hehe, podsjeti me na Škoru, U mom dvorištu. Ne da kao svoje, neće se ni iseliti, svoj na svome, ali se neće oženiti. Jest eto živjet ćeš vječno. Kad ugineš uzet će ti dvorište i aj ćao!
1099 of 2558 - 42.96%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:30 |
|
|
divizija je napisao/la: MiB je napisao/la: Kako riješiti probleme manjka radnika i uvoza stranaca? Ima li neko suvislo rješenje? ne postoji manjak radnika. to je oksimoron. radno mjesto za koga nema radnika je nepotrebno radno mjesto.to je kao da izvališ da netko ima manjak usta za pojest hranu. kuhaj manje hrane pobogu. zatovri radno mjesto za koje nema domaćeg radnika. nitko neće osjetit. osim gazde koj ije profit pravio na njemu. Znači, ne trebaju nam poljoprivrednici... Kad budu sezone berbe, poljoprivrednici masovno kukaju da ne mogu naći radnu snagu. Ali to nam ne treba, uvozit ćemo splačine sa svih strana svieta i nadati se da ne će biti novih pandemija i ratova koji bi poremetili obskrbu. Migranti su posljedica toga da smo mi Hrvati postali trul i nezdrav narod. Ne rađamo djecu, ne želimo raditi fizikaliju, u glavi je samo užitak i novac. Kano s narodom, slično je i s obitelji. Nestalo je obiteljske solidarnosti. Nekad se poštovalo roditelje makar bili stari i nemoćni, a danas ih se strpa u domove čim ti nisu više od koristi, ter što ih manje vidiš to bolje. Ako imaš trule obitelji, ne možeš imat zdrav narod. Nama, cielom Zapadu ponavlja se ono što i Rimljanima. I oni su na kraju svog postojanja kukali za nekadašnjom slavom Rima, ali pijanke, gozbe, nerad, i komocija su ih uništili. Sve su prepustili barbarima da rade umjesto njih, pogotovo vojsku. Osobno, sve manje vidim krivnju u nekim moćnicima i tajnim urotama, a sve više u nama samima...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:33 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: divizija je napisao/la: ne postoji manjak radnika. to je oksimoron.
radno mjesto za koga nema radnika je nepotrebno radno mjesto.
to je kao da izvališ da netko ima manjak usta za pojest hranu. kuhaj manje hrane pobogu.
zatovri radno mjesto za koje nema domaćeg radnika. nitko neće osjetit. osim gazde koj ije profit pravio na njemu.
Znači, ne trebaju nam poljoprivrednici... Kad budu sezone berbe, poljoprivrednici masovno kukaju da ne mogu naći radnu snagu. Ali to nam ne treba, uvozit ćemo splačine sa svih strana svieta i nadati se da ne će biti novih pandemija i ratova koji bi poremetili obskrbu. Migranti su posljedica toga da smo mi Hrvati postali trul i nezdrav narod. Ne rađamo djecu, ne želimo raditi fizikaliju, u glavi je samo užitak i novac. Kano s narodom, slično je i s obitelji. Nestalo je obiteljske solidarnosti. Nekad se poštovalo roditelje makar bili stari i nemoćni, a danas ih se strpa u domove čim ti nisu više od koristi, ter što ih manje vidiš to bolje. Ako imaš trule obitelji, ne možeš imat zdrav narod. Nama, cielom Zapadu ponavlja se ono što i Rimljanima. I oni su na kraju svog postojanja kukali za nekadašnjom slavom Rima, ali pijanke, gozbe, nerad, i komocija su ih uništili. Sve su prepustili barbarima da rade umjesto njih, pogotovo vojsku. Osobno, sve manje vidim krivnju u nekim moćnicima i tajnim urotama, a sve više u nama samima... Prije će poljoprivredu popraviti razvaljivanje uvoznog lobija nego tri nepalca na polju. Nepalci ssu samo flaster na otvorenu ranu.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:34 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa znamo mi svi Bobo mane imigracije.
Biraš manji problem. Nisu Englezi, pa ni Šveđani tako glupi kako ti misliš. Ne znam prika. Razgovarao sam ja sa mnogim i Englezima i Šveđanima, i Talijanima i Francuzima i Nijemcima... Kad se malo otvore i popiju malo koji je za imigraciju. Veći su protivnici imigracije od velikih Rvata. Naravno da su protiv migracije. Makar, postoji razlika između divljih migranata koji dođu na socijalu i onih koji dođu na račun radne dozvole. Samo, pitaj ih koliko imaju djece, te zašto su ljenčine i škrtice? Da nisu ljenčine i škrtice, migranti im ne bi trebali.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:35 |
|
|
weasel je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Znači, ne trebaju nam poljoprivrednici... Kad budu sezone berbe, poljoprivrednici masovno kukaju da ne mogu naći radnu snagu. Ali to nam ne treba, uvozit ćemo splačine sa svih strana svieta i nadati se da ne će biti novih pandemija i ratova koji bi poremetili obskrbu. Migranti su posljedica toga da smo mi Hrvati postali trul i nezdrav narod. Ne rađamo djecu, ne želimo raditi fizikaliju, u glavi je samo užitak i novac. Kano s narodom, slično je i s obitelji. Nestalo je obiteljske solidarnosti. Nekad se poštovalo roditelje makar bili stari i nemoćni, a danas ih se strpa u domove čim ti nisu više od koristi, ter što ih manje vidiš to bolje. Ako imaš trule obitelji, ne možeš imat zdrav narod. Nama, cielom Zapadu ponavlja se ono što i Rimljanima. I oni su na kraju svog postojanja kukali za nekadašnjom slavom Rima, ali pijanke, gozbe, nerad, i komocija su ih uništili. Sve su prepustili barbarima da rade umjesto njih, pogotovo vojsku. Osobno, sve manje vidim krivnju u nekim moćnicima i tajnim urotama, a sve više u nama samima...
Prije će poljoprivredu popraviti razvaljivanje uvoznog lobija nego tri nepalca na polju. Nepalci ssu samo flaster na otvorenu ranu. Što ti je to uvozni lobi?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:38 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: weasel je napisao/la: Prije će poljoprivredu popraviti razvaljivanje uvoznog lobija nego tri nepalca na polju. Nepalci ssu samo flaster na otvorenu ranu. Što ti je to uvozni lobi? Odakle su svi naši proizvodi u trgovinama? Ništa sami ne proizvodimo...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
divizija
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:39 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Znači, ne trebaju nam poljoprivrednici... Kad budu sezone berbe, poljoprivrednici masovno kukaju da ne mogu naći radnu snagu..
sezonci su drugo, tu nemam zamjerke
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:44 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Znači, ne trebaju nam poljoprivrednici... Kad budu sezone berbe, poljoprivrednici masovno kukaju da ne mogu naći radnu snagu. .
Ti vjeruješ poljoprivrednicima?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:48 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Samo, pitaj ih koliko imaju djece, te zašto su ljenčine i škrtice? Da nisu ljenčine i škrtice, migranti im ne bi trebali.
Oni su svoji na svom, i u svojoj zemlji imaju prvo biti i lijenčine i škrtice, i bez djece i što god hoće. I također imaju pravo željeti ili ne željeti imigrante u svojoj zemlji.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:53 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Samo, pitaj ih koliko imaju djece, te zašto su ljenčine i škrtice? Da nisu ljenčine i škrtice, migranti im ne bi trebali.
Oni su svoji na svom, i u svojoj zemlji imaju prvo biti i lijenčine i škrtice, i bez djece i što god hoće. I također imaju pravo željeti ili ne željeti imigrante u svojoj zemlji. Znači nemaš ništa protiv ako je većina za to i ne slaže se s tobom?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 20:57 |
|
|
Imam i ja pravo ne željeti da moja država propadne i svi isele iz nje ili pomru.
Ja samo želim veću kontrolu tko nam dolazi i što rade kad dođu. Socijale imamo i bez njih.
Većina ljudi tako misli. Svi mi želimo imati ljude na baušteli, u trgovini, taksiste...makar ne bili Hrvati. Da ne pričam o pametnijim radnim mjestima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 21:13 |
|
|
weasel je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Što ti je to uvozni lobi?
Odakle su svi naši proizvodi u trgovinama? Ništa sami ne proizvodimo... Zašto je ,,uvozni lobi'' za to kriv?Zašto mi nemamo izvozni lobi?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 21:15 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Samo, pitaj ih koliko imaju djece, te zašto su ljenčine i škrtice? Da nisu ljenčine i škrtice, migranti im ne bi trebali.
Oni su svoji na svom, i u svojoj zemlji imaju prvo biti i lijenčine i škrtice, i bez djece i što god hoće. I također imaju pravo željeti ili ne željeti imigrante u svojoj zemlji. I poslije imaju pravo kriviti sve i svakoga za probleme koji im dođu nakon toga...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Katarina Peović-Ustaša: Ogroman broj stranih radnika ugrožava poziciju hrvatskog radnika Postano: 18 sij 2024, 22:06 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja samo želim veću kontrolu tko nam dolazi i što rade kad dođu. Socijale imamo i bez njih.
Ti bi i jare i pare? E pa nemeRe to tako kume moj. Nema kontrolirane imigrcije. Barem je ne može biti trenutačno u Europi. Citat: Većina ljudi tako misli. Svi mi želimo imati ljude na baušteli, u trgovini, taksiste...makar ne bili Hrvati. Da ne pričam o pametnijim radnim mjestima.
I sad da ti vjerujemo da većina tako misli? Uostalom, što i da misli? Ljudi (većina) vjeruju u ono što im se nametne kao istina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|