|
|
Stranica: 2/33.
|
[ 814 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 11:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27677 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: Možda da se cajke prilagode za hrvatski izričaj, pjevaju ih kao hrvatske zabavnjake, samo bez vibrata u glasu i to može proći kao zabavna glazba. Kinezi su se već prilagodili.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:01 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Ma kako neće. Što više braniš narod više voli. Tako to ide kod ljudskog roda.
Da ste ignorisali ne bi danas ostali bez svoje muzike i slušali srpsku. Vi ste nekad bili ozbiljna muzička mašinerija. Samo zapamti da ta ista mladež viće za dom spremni kad igra Hrvatska i skače na čavoglave kao blesava.To sranje od glazbe su u Hrvatsku uveli vlasnici klubova zato što im je valjda bilo jeftinije plaćati vaše odrpance od domaćih izvođača. Srećom netko se dosjetio pameti i krenuo u deratizaciju  Tako je. Zato što to nema nikakve veza sa politikom. A hrvatska politika misli da ima, da hrvastski narod ne smije slušati srpsku narodnu muziku nego klape i onda im se vrati kontra jer narod svugdje kontira kad mu nešto braniš. Tako funkcioniše ljudski mozak.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:04 |
|
|
dudu je napisao/la: Možda da se cajke prilagode za hrvatski izričaj, pjevaju ih kao hrvatske zabavnjake, samo bez vibrata u glasu i to može proći kao zabavna glazba. Ne valja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:06 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2651 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
novovrijeme je napisao/la: dudu je napisao/la: Možda da se cajke prilagode za hrvatski izričaj, pjevaju ih kao hrvatske zabavnjake, samo bez vibrata u glasu i to može proći kao zabavna glazba. Ne valja.  Smeće i jedno i drugo, samo ne znam koja je razlika ovim pratrima po forumu je li piva Lidija ili Milunka
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:07 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Na partijima kojima dominira zapadna muzika se okuplja najveći nedomoljubni ološ. Pa bi po tom kriteriju trebalo kreniti od njih. Ovi koji glume gospodu i vole pratit zapadnjačke trendove prvi bi u slučaju rata ispalili iz Hrvatske.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:08 |
|
|
saskia je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne valja.  Smeće i jedno i drugo, samo ne znam koja je razlika ovim pratrima po forumu je li piva Lidija ili Milunka Smeće je trenutno muzika na cijeloj planeti. A razlika između Milunke i Lidije je politika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:08 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
|
Samo zabrane pucati
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:09 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Thompson u Srbiji ne puni dvorane više dana zaredom
Što su punili dvorane punili su, neće više. I ti bi neku saradnju s Srbima (po pitanju mulestinaca) a ne možeš da istrpiš 1 dan srpske pevače.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:09 |
|
|
 Osijek metropola
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:10 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2651 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Ma kako neće. Što više braniš narod više voli. Tako to ide kod ljudskog roda.
Da ste ignorisali ne bi danas ostali bez svoje muzike i slušali srpsku. Vi ste nekad bili ozbiljna muzička mašinerija. Samo zapamti da ta ista mladež viće za dom spremni kad igra Hrvatska i skače na čavoglave kao blesava. To sranje od glazbe su u Hrvatsku uveli vlasnici klubova zato što im je valjda bilo jeftinije plaćati vaše odrpance od domaćih izvođača. Srećom netko se dosjetio pameti i krenuo u deratizaciju  Potražnja regulira tržište. Eto lijep zadatak hrvatskoj kulturnoj i glazbenoj sceni da prirodnim putem eliminira šta im smeta.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:13 |
|
|
dudu je napisao/la: DrMag je napisao/la: Dugo se tolerirao srbijanski soft power protiv Hrvata. Nadam se domino efektu i izbacivanju cajki sa hrvatskog ozemlja. Ništa od toga dok mu se ne da izgon s youtubea, tu ga se konzumira, koncerti su u toj priči puno manje bitni. Iako danas dominiraju trap cajke, klasične cajkaruše nemaju prođu kao nekad. Nije problem youtube nego klubovi/ kafići gdje mladi idu van. Zapadni hitovi imaju 100x više pregleda nego to iztočnjačko smeće, izađeš van to sranje trešti svugdje. Iz nekog razloga u noćnom životu dominira ta vrsta glazbe iako ju mladi čak i ne slušaju ni blizu toliko privatno. Kao kaže Dr. Mag ovo je oblik soft power nad Hrvatima, i to se treba popraviti. Ne može u Osijeku i u Puli treštati ista glazba kao u Beogradu. Francuzi imaju zakon o minimalnom postotku glazbe na Francuskom istu stvar trebamo i mi napraviti.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:15 |
|
|
storarare je napisao/la: weasel je napisao/la: Što su punili dvorane punili su, neće više. I ti bi neku saradnju s Srbima (po pitanju mulestinaca) a ne možeš da istrpiš 1 dan srpske pevače. U duhu suradnje i dobrosusjednskih odnosa predlažem koncert Marka Perkovića Thompsona u Zemunu. Možemo i Škoru ubacit. Neće bit Srbijanaca puno al čujem da su Crnogorci i neki Vojvođani ludi za time. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:17 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: Ništa od toga dok mu se ne da izgon s youtubea, tu ga se konzumira, koncerti su u toj priči puno manje bitni.
Iako danas dominiraju trap cajke, klasične cajkaruše nemaju prođu kao nekad.
Nije problem youtube nego klubovi/ kafići gdje mladi idu van. Zapadni hitovi imaju 100x više pregleda nego to iztočnjačko smeće, izađeš van to sranje trešti svugdje. Iz nekog razloga u noćnom životu dominira ta vrsta glazbe iako ju mladi čak i ne slušaju ni blizu toliko privatno. Kao kaže Dr. Mag ovo je oblik soft power nad Hrvatima, i to se treba popraviti. Ne može u Osijeku i u Puli treštati ista glazba kao u Beogradu. Francuzi imaju zakon o minimalnom postotku glazbe na Francuskom istu stvar trebamo i mi napraviti. A da stvarate bolju muziku od srpske? Pa da mi slušamo vašu? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:18 |
|
|
|
Teško ti napunit dvoranu od 10.000 mjesta u gradu sa 1,1 milijun ljudi, samo dobar marketing.
Mene frend zvao iz Varaždina da mu odem po karte za neku pevaljku (nikad čuo) jer se sve rasprodalo na netu.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Nije problem youtube nego klubovi/ kafići gdje mladi idu van. Zapadni hitovi imaju 100x više pregleda nego to iztočnjačko smeće, izađeš van to sranje trešti svugdje. Iz nekog razloga u noćnom životu dominira ta vrsta glazbe iako ju mladi čak i ne slušaju ni blizu toliko privatno. Kao kaže Dr. Mag ovo je oblik soft power nad Hrvatima, i to se treba popraviti. Ne može u Osijeku i u Puli treštati ista glazba kao u Beogradu.
Francuzi imaju zakon o minimalnom postotku glazbe na Francuskom istu stvar trebamo i mi napraviti.
A da stvarate bolju muziku od srpske? Pa da mi slušamo vašu?  Što tebe briga o Hrvatskoj i općenito čitavoj ovoj temi? Jesmu Hrvati došli vama pametovati što bi trebali slušati u Banja Luci? Gledajte svoja posla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:20 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Nije problem youtube nego klubovi/ kafići gdje mladi idu van. Zapadni hitovi imaju 100x više pregleda nego to iztočnjačko smeće, izađeš van to sranje trešti svugdje. Iz nekog razloga u noćnom životu dominira ta vrsta glazbe iako ju mladi čak i ne slušaju ni blizu toliko privatno. Kao kaže Dr. Mag ovo je oblik soft power nad Hrvatima, i to se treba popraviti. Ne može u Osijeku i u Puli treštati ista glazba kao u Beogradu.
Francuzi imaju zakon o minimalnom postotku glazbe na Francuskom istu stvar trebamo i mi napraviti.
A da stvarate bolju muziku od srpske? Pa da mi slušamo vašu?  Ima li neka cajka ciju melodiju ili tekst niste ukrali od Turaka, Arapa, Bugara, Rumunja, Albanaca?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:20 |
|
|
|
Zamislite, svijeli svijet kopira hrvatsku glazbu a neki bi da uvoze trash...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:21 |
|
|
weasel je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A da stvarate bolju muziku od srpske? Pa da mi slušamo vašu?  Što tebe briga o Hrvatskoj i općenito čitavoj ovoj temi? Jesmu Hrvati došli vama pametovati što bi trebali slušati u Banja Luci? Gledajte svoja posla. A šta tebe briga za Rusijiom i Ukrajinom pa komentarireš? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:24 |
|
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A da stvarate bolju muziku od srpske? Pa da mi slušamo vašu?  Ima li neka cajka ciju melodiju ili tekst niste ukrali od Turaka, Arapa, Bugara, Rumunja, Albanaca? Pa ukradite i vi. Na kraju krajeva zar nisu oni vaši sa gudalima stekli svjetku slavu obrađujući strane pjesme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Što tebe briga o Hrvatskoj i općenito čitavoj ovoj temi?
Jesmu Hrvati došli vama pametovati što bi trebali slušati u Banja Luci?
Gledajte svoja posla. A šta tebe briga za Rusijiom i Ukrajinom pa komentarireš?  Nikad bujaničar iz njega neće da izadje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: weasel je napisao/la: Što tebe briga o Hrvatskoj i općenito čitavoj ovoj temi?
Jesmu Hrvati došli vama pametovati što bi trebali slušati u Banja Luci?
Gledajte svoja posla. A šta tebe briga za Rusijiom i Ukrajinom pa komentarireš?  Ja sam na svom, Hrvatski forum. A što ti pišeš kod nas ujkana to mi nije jasno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:27 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Na partijima kojima dominira zapadna muzika se okuplja najveći nedomoljubni ološ. Pa bi po tom kriteriju trebalo kreniti od njih. Ovi koji glume gospodu i vole pratit zapadnjačke trendove prvi bi u slučaju rata ispalili iz Hrvatske. Haloo dečko?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:29 |
|
|
|
Dobri su ti Srbi iz Republike Srpske a ostali nevalju biće kužni
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:30 |
|
|
DrMag je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A da stvarate bolju muziku od srpske? Pa da mi slušamo vašu?  Ima li neka cajka ciju melodiju ili tekst niste ukrali od Turaka, Arapa, Bugara, Rumunja, Albanaca? Eto koliko nam je glazbena scena loša da nam omladina sluša te kopije pa još i srpske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 24 vel 2023, 12:31 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Bobovac je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Na partijima kojima dominira zapadna muzika se okuplja najveći nedomoljubni ološ. Pa bi po tom kriteriju trebalo kreniti od njih. Ovi koji glume gospodu i vole pratit zapadnjačke trendove prvi bi u slučaju rata ispalili iz Hrvatske. Haloo dečko? Misli se na nove trendove 
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|