|
|
Stranica: 33/33.
|
[ 814 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 31 pro 2023, 15:04 |
|
|
Nije reko da ce on određivat bolesniku pravoslavnih predpostavki nego da je on pametniji i bolje zna šta valja a jest pametniji. Ja neslušam jazz primarno al nemogu pobit cinjenicu da je visocije na estetskoj hjerarhiji od nekih stvari koje ja slusam.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 02 sij 2024, 10:05 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Haha, znači Miron bi određivao i naređivao što trebamo slušati. Budući da je on glazbeno obrazovan, a niko ga ne sluša.( Ni šta govori niti što svira) Može li iko zamisliti da u bilo kojoj europskoj metropoli hrvatski izvođač bude zabranjen zbog procjene struke kako je to istočnjački šund. Pa braća Hauser su vjerojatno putovali po svijetu pa se nisu do sada zgražali kako u centru Pariza nisu većina Francuzi a u centru Londona nisu Englezi. To su tipični oni urbani napredni koji misle da je multikulturalizam u tuđem dvorištu cool, ali u svom nikako nije poželjan.
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 sij 2024, 17:22 |
|
|
kretenu jedan hauser nesmeta cajka jer je tuđa ego jer je klošarsko smece! to slusaju oni baustelci sta piju pive ispred trgovine i cim zinu svako vidi da imaju 4 razreda osnovne. Čast profinjenim građevinskim radnicima!
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 sij 2024, 19:36 |
|
|
Eminencija je napisao/la: To su sve laži i izgovori.Mi smo glazbeno i misaono nenadareni i to je sve. Ko mene moze natjerat da slusam cajke? Kakav nedostatak lidije bacic? Ja slusam pink floyde,zeppeline,modernije rokere,drugu starudiju... Ako mogu ja mogli su i rugi ali ne oni se vide u cajkama a to nebi bilo tako da nemaju istu retardiranu psihologiju kao i srbi i arapi i tako ti debilni "pustimo muzikicu da se radujemo" seljaci! poanta koju ti se ukazuju da za široke slojeve pučanstva, koj isu glazbeno debilizirani, moraš ponudit domaći glazbeni debilizam, inače će uvest istočnjački. ne možeš takvim slojevima ponudit zeppeline
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 sij 2024, 19:38 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Haha, znači Miron bi određivao i naređivao što trebamo slušati. Budući da je on glazbeno obrazovan, a niko ga ne sluša.( Ni šta govori niti što svira) Može li iko zamisliti da u bilo kojoj europskoj metropoli hrvatski izvođač bude zabranjen zbog procjene struke kako je to istočnjački šund. ne bi miron nikome određivao ništa, nego samo primjećuje da su veliki rvati najčešće nominalno katolički osmanlije. a inače, to što ne možemo zamislit da se nešto zabrani jer je istočnjačo smeće je još samo jedan simptom propasti zapadne civilizacije
|
|
Vrh |
|
 |
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 sij 2024, 19:55 |
|
|
Nisu ni svi Srbi oduševljeni turbofolkom. Mišljenje sa portala Svetosavlje: Citat: Izvorna narodna muzika izražava našu prirodu koja predstavlja spoj duhovnog i fizičkog. Ona ističe iz narodnog etosa i duha na kojima se zasniva kulturni obrazac našeg naroda. ... Da se vratimo u sadašnjost. Naša moderna „narodna muzika“ drsko se vezuje za narodno stvaralaštvo. Ona je svedena na stihijsku i ogoljenu ljudsku seksualnost. Ovakva muzika ne predstavlja samo kulturni problem već mašinu za pravljenje novca uz jasnu izdaju ljudske lepote i, na koncu, ruši našu naciju. Sve ovo podseća na reči svetog Ipolita rimskog koji je još u trećem veku govorio o ovim našim danima izgubljene lepote ljudske seksualnosti. Naš čovek je pod velom kulture i „narodnog“ postao duhovna karikatura koja unižava sve naše prave narodne lepote, a pre toga i Bogočoveka u nama. I koliko sve ovo odvaja od Boga? Zar je uopšte potreban odgovor? ... https://svetosavlje.org/da-li-muzika-i- ... u-od-boga/
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 sij 2024, 20:05 |
|
|
divizija je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Haha, znači Miron bi određivao i naređivao što trebamo slušati. Budući da je on glazbeno obrazovan, a niko ga ne sluša.( Ni šta govori niti što svira) Može li iko zamisliti da u bilo kojoj europskoj metropoli hrvatski izvođač bude zabranjen zbog procjene struke kako je to istočnjački šund. ne bi miron nikome određivao ništa, nego samo primjećuje da su veliki rvati najčešće nominalno katolički osmanlije. a inače, to što ne možemo zamislit da se nešto zabrani jer je istočnjačo smeće je još samo jedan simptom propasti zapadne civilizacije Sve se može zamisliti pa i zabraniti, ali za zabranu moraju postojati jasno kriteriji. Ako bi zabranili ovu Breninu što puni arene onda ne znam tko bi uopće mogao nastupiti. Ne ljutim se što se kritizira srpska cajka, nego šta se u zamjenu nudi najbolesnija aamerička ulična glazba, to je kao dobro za mladež. Nebitno je što meni isto paše američka smeće glazba, ali ako ćemo govorit o smeću onda ajmo odrediti kriterije, prema glazbi ili tekstu, a ne prema geografiji. Jednostavno ne podnosim kad se neko kurči i sere bez pokrića jer to daje kontraefekt
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 sij 2024, 20:06 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Nisu ni svi Srbi oduševljeni turbofolkom.
Mišljenje sa portala Svetosavlje: ovo bi i ja potpisao. no Srbi su narod koji je inače osmanizam prihvatio kao nešto svoje, tragično je da i mi idemo tim smjerom. ali lijepo je vidjeti da i kod njih ima ljudi koji se zgražaju nad bliskoistočnim pošastima
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 sij 2024, 20:12 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Sve se može zamisliti pa i zabraniti, ali za zabranu moraju postojati jasno kriteriji. Ako bi zabranili ovu Breninu što puni arene onda ne znam tko bi uopće mogao nastupiti. Ne ljutim se što se kritizira srpska cajka, nego šta se u zamjenu nudi najbolesnija aamerička ulična glazba, to je kao dobro za mladež. Nebitno je što meni isto paše američka smeće glazba, ali ako ćemo govorit o smeću onda ajmo odrediti kriterije, prema glazbi ili tekstu, a ne prema geografiji. Jednostavno ne podnosim kad se neko kurči i sere bez pokrića jer to daje kontraefekt
nisam primjetio da se nudi američka uličarska glazba kao alternativa. ali objektivno, sloju ljudi koji slušaju cajke, možeš ponuditi samo nek udrugu vrstu šunda. ali mene osobno ovo istočnjačko arlaukanje u HR posebno iritira, ne podnosim kulturnu osmansku okupaciju Hrvatske. Iako sam predvodnik antizapadnjačkog sentimenta u suvremenoj političkoj epohi, osmanska kulturna okupacija me iritira posebno. Možda je problem što je zapadna civilizacija u kulturnoj krizi, pa ne producira stvari ko nekad, pa se istok uvalio u prazan prostor. što je najgore, suvremena extra fm cajka sintetizira osmanski kulturni šund sa zapadnim svjetonazorom kurvaluka i bestijalnosti. teški i odvranti bastard, fuj.
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 sij 2024, 20:58 |
|
|
uopce nije poanta u kurvaluko i ovome sta ovaj zaostali pop sa te stranice propovjeda nego u tome da je ta buka(necu rec glazba) glupa i nepismena kao i ovi sto je slusaju.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 sij 2024, 21:06 |
|
|
Glavni izvođač ove godine na glavnom hr trgu ima fantastične tekstove, za preporučit i kulturno se oplemeniti. K u čelo, RP. Ili recimo: Sam u vodi, zameajn u balto, oni laju kao ribe, telefoni sasvim sami... Ili legendarni ZG band: Gume na kotačima jak motor... Na kraju sam spušio polupane lončiće.
Znači kritika mora biti osnovana i konzistentna, muzička kritika temeljena na geografiji je promašena i kontraproduktivna. Jer narod hoće veselo, mani pametovanja bez pokrića.
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 04 sij 2024, 22:29 |
|
|
Hrvatska glazba je smece,cast izuzecima van mainstreama! Hrcatska glazba je samo 1 level iznad cajki.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 sij 2024, 18:32 |
|
|
Eminencija je napisao/la: uopce nije poanta u kurvaluko i ovome sta ovaj zaostali pop sa te stranice propovjeda nego u tome da je ta buka(necu rec glazba) glupa i nepismena kao i ovi sto je slusaju. stvar je itekako i u kurvaluku, a stvar je i utome što je to osmanski nusprodukt, odvratni bliskoistočni mujezinski lelek koji nas povezuje s Bagdadom, Rijadom i Anakarom.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Konačno ‘ne’ turbofolku u Puli i Osijeku: Gradonačelnici odbili ugostiti ovakav sadržaj Postano: 05 sij 2024, 18:32 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Hrvatska glazba je smece,cast izuzecima van mainstreama! Hrcatska glazba je samo 1 level iznad cajki. jako bitan level
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|