|
|
Stranica: 4/28.
|
[ 687 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:13 |
|
|
Ultras1986 je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la:
Tulkas ti si teski debil, mrznja je tvoje drugo prezime, idi psihijatru covjece-lijeci se. Na svakoj temi prosipas ratna dejstva idi kod Cerica i njegovih vehabija pa polemisite stoko poremecena.
Mislim da si radi ovoga zaslužio upozorenje... Jesam zasluzio, onog provokatora ne treba ni pustiti na forum...boluje od PTSP-a, pa sad dosao ovdje prosipati svoje snove, ima li kakav crni kutak za njega gdje nema nikakve cenzure???
|
|
Ponosna_Hrvatica
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:24 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2009, 15:15 Postovi: 103 Lokacija: Zagreb - moj rodni grad
|
Neka se gradi! Ako ima vjernika koji će dolazit u nju, nek se gradi!
Može i hinduistički hram ako će imati svoje posjetitelje! ;)
_________________ Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti...
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:30 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Ultras1986 je napisao/la: Mislim da si radi ovoga zaslužio upozorenje...
Jesam zasluzio, onog provokatora ne treba ni pustiti na forum... boluje od PTSP-a, pa sad dosao ovdje prosipati svoje snove, ima li kakav crni kutak za njega gdje nema nikakve cenzure??? Samo za ovo boldano si zasluzio ban!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:31 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Ultras1986 je napisao/la: Mislim da si radi ovoga zaslužio upozorenje...
Jesam zasluzio, onog provokatora ne treba ni pustiti na forum...boluje od PTSP-a, pa sad dosao ovdje prosipati svoje snove, ima li kakav crni kutak za njega gdje nema nikakve cenzure??? Halo balinche malo.. Smiri se, Bajram je i ne valja druge vrijedjati.. Nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje, nisi argumentirano reagirao ni na jednu moju tvrdnju potkrijepljenju cinjenicama, pozivas na cenzuru mojih postova a psujes i vrijedjas (onako islamski po kaurima udri).. Covjece nije ti ovo islambosna, niti saff.. Ako vec toliko volis Hrvate onda idi svojim Muslimani, koji su ubijali iste te Hrvate, malo prosipaj svoje price o ljubavi i jedinstvu.. Necu ti ostro odgovarat ovaj put, ali ako jos jednom uvrijedis, sjetit cu ti se familije sire i uze.. Ovo PTSP necu komentirati, jer ocigledno da nema pojma o cemu pise..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:37 |
|
|
Jos nesto. Nisam protiv vjerskog objekta vec protiv onih koji ce ga koristiti za svoje debilne radnje (po uzoru na bracu po slicnim centrima Europe) i sirenje mrznje protiv krscanstva, onih kojima je i ovo http://www.novine-online.com/vijesti/cr ... 1993-.htmltek nacin borbe protiv kaura.. Oni koji su bili u ratu mogu pogledat oni koji nisu bolje ne... Pitam se sta bi Kraljevic rekao na ovo..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:40 |
|
|
Tulkas, ohladi malo.
|
|
mara
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:41 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Blaz Kraljevic je Heroj Bosne i Hercegovine!!!! Najdrazi su mi ovi balinovici koji se uhvate Blaza Kraljevica ko pijan plota! Samo cekam kletvu ocu Anti! Dok je Vukovar krvario, Osijek, Sibenik, Zadar, Dubrovnik i svi ostali hrvatski gradovi gorjeli, tada ste se jos kleli u druga Mladica i batu Arkana! E drugovi muslosi pamet vam nije nikad bila jaca strana!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:42 |
|
|
Pazi ti njega.. Prvo dobro izvrijedja onda bi kao da smiri situaciju.. On je zrtva, kao i u ratu. Prvo pokolju protjeraju pa ispadnu zrtve i svi ih zale..
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:53 |
|
|
Jos tocka na "I".. Prvo treba svojima malo ispametovat pa onda kod nas prosipat finocu i ljubav.. http://www.livno-online.com/bih/11620-p ... azi-ustaseI ne morate ga kaznjavat "BANOM" zbog vrijedjanja, sto s emene tice.. Ja sam zadovoljan time sto je pokazao svoje pravo lice i sto ga je ISTINA pogodila..nije imao nikakav odgovor ni argument pa je posegao za psovkama
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:54 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Pazi ti njega.. Prvo dobro izvrijedja onda bi kao da smiri situaciju.. On je zrtva, kao i u ratu. Prvo pokolju protjeraju pa ispadnu zrtve i svi ih zale.. Tulkas, uzivaj na forumu nemoj se ljutiti bolan
|
|
mara
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 16:59 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Pazi ti njega.. Prvo dobro izvrijedja onda bi kao da smiri situaciju.. On je zrtva, kao i u ratu. Prvo pokolju protjeraju pa ispadnu zrtve i svi ih zale.. Tulkas, uzivaj na forumu nemoj se ljutiti bolan Lijepo nas zabavljas, nama koji vam znamo za kraj ne mozete prosipati svoje jeftine suncokretarske fore, al ima ljudi koji vas ne kuze, kao vecina Hrvata iz Hrvatske, tako da nam svojim ponasanjem cinis veliku uslugu, jer potvrdjujes sliku "Bosnjaka" !
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 17:01 |
|
|
mara je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Tulkas, uzivaj na forumu nemoj se ljutiti bolan Lijepo nas zabavljas, nama koji vam znamo za kraj ne mozete prosipati svoje jeftine suncokretarske fore, al ima ljudi koji vas ne kuze, kao vecina Hrvata iz Hrvatske, tako da nam svojim ponasanjem cinis veliku uslugu, jer potvrdjujes sliku "Bosnjaka" ! Zao mi je MARE, ja pripadam manjini -ja sam Bosanac.
|
|
mara
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 17:03 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: mara je napisao/la: Lijepo nas zabavljas, nama koji vam znamo za kraj ne mozete prosipati svoje jeftine suncokretarske fore, al ima ljudi koji vas ne kuze, kao vecina Hrvata iz Hrvatske, tako da nam svojim ponasanjem cinis veliku uslugu, jer potvrdjujes sliku "Bosnjaka" ! Zao mi je MARE, ja pripadam manjini -ja sam Bosanac. Koliko si platio za domovnicu maaaajkee ti?
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 17:07 |
|
|
mara je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la:
Zao mi je MARE, ja pripadam manjini -ja sam Bosanac. Koliko si platio za domovnicu maaaajkee ti? Evo predao za onaj Biometrijski i to Bosanski, to je moja Domovnica
|
|
frane
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 17:10 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Blaz Kraljevic je Heroj Bosne i Hercegovine!!!! heroj koji vas je smatrao cvijecem hrvatskog naroda ,za njega ste mogli biti samo hrvati islamske vjere a nikakvi bosnjaci . proguglaj malo i na youtube i vidit ces da je htio Hrvatsku do Drine .
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 17:12 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: mara je napisao/la: Koliko si platio za domovnicu maaaajkee ti? Evo predao za onaj Biometrijski i to Bosanski, to je moja Domovnica Ajd da nas barem jedan manje bruka s nasom lijepom putovnicom po svijetu!
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 17:17 |
|
|
frane je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Blaz Kraljevic je Heroj Bosne i Hercegovine!!!! heroj koji vas je smatrao cvijecem hrvatskog naroda ,za njega ste mogli biti samo hrvati islamske vjere a nikakvi bosnjaci . proguglaj malo i na youtube i vidit ces da je htio Hrvatsku do Drine . Bolji on 1000000000000 puta od Mate Bobana, za mene-Bosanca
|
|
mara
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 17:21 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: frane je napisao/la: heroj koji vas je smatrao cvijecem hrvatskog naroda ,za njega ste mogli biti samo hrvati islamske vjere a nikakvi bosnjaci .
proguglaj malo i na youtube i vidit ces da je htio Hrvatsku do Drine .
Bolji on 1000000000000 puta od Mate Bobana, za mene-Bosanca A jel?! A 1991 na danasnji dan vam je brat Ratko bio jos drazi! Kako se samo zivot brzo okrene, jel tako?
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 17:22 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
mara je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Bolji on 1000000000000 puta od Mate Bobana, za mene-Bosanca A jel?! A 1991 na danasnji dan vam je brat Ratko bio jos drazi! Kako se samo zivot brzo okrene, jel tako? @mare zasto se zamaras ?
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
Easternborder
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 17:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
frane
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 17:32 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: frane je napisao/la: heroj koji vas je smatrao cvijecem hrvatskog naroda ,za njega ste mogli biti samo hrvati islamske vjere a nikakvi bosnjaci .
proguglaj malo i na youtube i vidit ces da je htio Hrvatsku do Drine .
Bolji on 1000000000000 puta od Mate Bobana, za mene-Bosanca a dobro aj ak si ti bosanac
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 17:58 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Tulkas je napisao/la: http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=70173
Evo jos malo Bosnjackog bratstva prema Hrvatima i to u mjestu gdje su ih takodjer Srbi derali godinama.. Tulkas ti si teski debil, mrznja je tvoje drugo prezime, idi psihijatru covjece-lijeci se. Na svakoj temi prosipas ratna dejstva idi kod Cerica i njegovih vehabija pa polemisite stoko poremecena. Jes mislio na ovakvu stoku...
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 18:02 |
|
|
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 18:24 |
|
|
oooo, hvala Marko ... Mozda se ovaj Biscan preplasio kao ova treba http://www.youtube.com/watch?v=xqNdGgctCMgpa mu se stoka smucila, ko i ja
|
|
Vrh |
|
|
neo
|
Naslov: Re: Kreće gradnja riječke 'Džamonjine džamije' teška i do osam milijuna eura Postano: 21 ruj 2009, 18:26 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2009, 21:30 Postovi: 452 Lokacija: desno kod placa
|
Tulkas je napisao/la: oooo, hvala Marko ... Mozda se ovaj Biscan preplasio kao ova treba http://www.youtube.com/watch?v=xqNdGgctCMgpa mu se stoka smucila, ko i ja Aidaaaaaaaaa
_________________ Gotovina i Markač Hrvatski heroji domovinskog rata, p.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|