Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79573 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Citat:
Ne vjerujem medijima, političarima, poduzetnicima i ne vjerujem u kapital. Moj opstanak u ovom poslu ovisi o tome koliko ću imati volje za proizvodnjom pjesama
ala depresije i crnila
Čim se počeo izjašnjavati kao Bošnjak opalio ga bošnjački PTSP.
Bio bi svatko depresivan da izađe iz pobjedničke nacije i izjašnjava se pripadnikom luzerske nacije.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
Ne vjerujem medijima, političarima, poduzetnicima i ne vjerujem u kapital. Moj opstanak u ovom poslu ovisi o tome koliko ću imati volje za proizvodnjom pjesama
ala depresije i crnila
Čim se počeo izjašnjavati kao Bošnjak opalio ga bošnjački PTSP.
Bio bi svatko depresivan da izađe iz pobjedničke nacije i izjašnjava se pripadnikom luzerske nacije.
Rodi se, školovat, živit i radit u Splitu, navijat za Hajduka i bit na Torci, imat mater Hrvaticu i to sve u vrimenu samostalne Hrvatske, Jugoslavije se nije pošćeno ni okusia, ni pionira ni omladinaca ni mariniranja mozga jugopošćapalicaman... a on se ne izjasnit Hrvaton, nego Bošnjakon (po ćaći) ka' oni koji su ubijali i prognali Hrvate iz sr.Bosne i siverne Hercegovine, posvuda po rodnen mu gradu, svugdi po Splitu je osta dil tih prognanih Hrvata i njihovih potomaka... To znači ne prihvatit sridinu di živiš. Nitko ga nikad ne će doživit ka' Splićanina.
Šteta što se outa ka islamist, jbg to i dalje ne minja činjenicu da je u trapu najbolji u HR i ex-yu i puno šire, bilo sa Kišom, bilo sa Žuvijem ili sam.
Šteta što se outa ka islamist, jbg to i dalje ne minja činjenicu da je u trapu najbolji u HR i ex-yu i puno šire, bilo sa Kišom, bilo sa Žuvijem ili sam.
A ka da je jučer bilo, 2007 Genoa prva štanga
btw 3:27
kakva se tu krema skupila, sve sa jukom judom. nakon kiše metaka postao je irelevantan. gura tu neku “tvrdoću” i time mu je svaka pjesma na isti kalup. ljudi su se zasitili. tko se ložio na taj đir prije 12 godina, danas je odrastao i ima pametnije stvari za pratiti.
Juka je odabra krivu stranu i kad je pokuša uć na sjever pokazano mu je šta i kako, vjerojatno i on danas zna da se zajeba ali naravno nikad neće priznat, zato je u putopisima odličan a i općenito pisanju, kakva šteta šta The Mladicha više nema na netu i svih onih priča.
Šta se tiče Kreše, naravno da ništa više nikad neće bit na razini KM-a
ali ovo
je i dalje sami vrh
a tko kaže da Krešo nije Katolik i obožavatelj Milorada Dodika
površni sam pratitelj, ne da mi se zato skribomanit, samo par crtica. juka je usprkos svemu simpatičan lik, mladiche sam svojevremeno gutao u dahu. iako nisam pretjerano ni do tad, krešu nikako ne pratim od numere direktor, u glavu je vrh. nevezano, pade mi na pamet stih malo poznatih sinjana, vidi se da se studiralo u mostaru
kad sam se već počeo prisjećati, i u ovom klasiku ubija.
početi će nas forumsko pučanstvo čudno promatrati s obzirom na glazbeni ukus, stoga ovog trena prestajem s linkanjem stvari iz opskurnih kutaka jućjuba
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.