|
|
Stranica: 55/55.
|
[ 1363 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 25 tra 2022, 08:58 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 26 tra 2022, 19:29 |
|
|
Nešto novo na N1! Rojs u studiju N1 pokazivao dokumente: Treba lustrirati HDZ, tu je najveće zlo! https://www.youtube.com/watch?v=kZnAPTtnweY5,297 views, 26 Apr 2022
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 26 tra 2022, 19:50 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
nek udbaški okoti trunu u zatvoru do kraja života
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 03 svi 2022, 05:03 |
|
|
Th1950 je napisao/la: nek udbaški okoti trunu u zatvoru do kraja života Bez kajanja, nema oprosta!General Lucić za N1: Sad su generali poželjni kada treba dati alibi predsjednikuhttps://www.youtube.com/watch?v=gRDjS3rnUbk20,111 views, Apr 19, 202
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 21 svi 2022, 18:52 |
|
|
Čovjek koji je osudio Udbine ubojice: ‘Nobilo fantazira, Perković i Mustač u Njemačkoj ne bi izišli iz zatvora!‘; Odgovorio je i na pitanje bi li ih pomilovao da je na mjestu Milanovića Evo istine, a ne kako vrli Nobilo navodi. Znači suprotno floskulama i obmanama Nobila: Mustač i Perković nikako ne bi bili pušteni na slobodu, kad bi izdržavali kazne u Njemačkoj !https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr ... ca-1194447
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 10 lip 2022, 19:47 |
|
|
Istine i laži istoričara, udbaških osuđenika i njihova branitelja!PRESS KLUB TIHOMIRA DUJMOVIĆA - ANDRIJA HEBRANG 2.6.2022.https://www.youtube.com/watch?v=XhGdEnQ_KsI27,938 views, 2 Jun 2022
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 10 lip 2022, 21:41 |
|
|
..perkovicu triba sudit al činjenica da je ko operativac ima velike zasluge..to znam iz prve ruke..jebiga cisti profesionalac
|
|
Vrh |
|
|
ruskakrajina
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 10 lip 2022, 21:49 |
|
|
laganini je napisao/la: ..perkovicu triba sudit al činjenica da je ko operativac ima velike zasluge..to znam iz prve ruke..jebiga cisti profesionalac Ruka ruku mazi.
_________________ Laganini: Ako se ******** ne vjenčavaju neće biti mirovina u RH
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 13 lip 2022, 01:12 |
|
|
laganini je napisao/la: ..perkovicu triba sudit al činjenica da je ko operativac ima velike zasluge..to znam iz prve ruke..jebiga cisti profesionalac Ovdje si ga prosvirao! Imao sam bolje mišljenje o tebi, ali ... jebi ga.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 13 lip 2022, 01:15 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
MIR je napisao/la: laganini je napisao/la: ..perkovicu triba sudit al činjenica da je ko operativac ima velike zasluge..to znam iz prve ruke..jebiga cisti profesionalac Ovdje si ga prosvirao! Imao sam bolje mišljenje o tebi, ali ... jebi ga. ma pusti ga , pijana budaletina
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 14 ruj 2022, 15:52 |
|
|
Citat: NEĆAK OSUĐENOG OBAVJEŠTAJCA Gotovac o pomilovanju Mustača: Odluka je na Milanoviću, ali kao član obitelji želio bih da je na slobodiBivši čelnik zagrebačkog SDP-a i jučer izbačeni član Viktor Gotovac progovorio je za Večernji TV kao nećak Zdravka Mustača o tome hoće li doći do ikakvih preokreta. https://www.vecernji.hr/vijesti/gotovac ... di-1617207
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 15 ruj 2022, 00:48 |
|
|
Ljudi uopće nisu trebali biti izručeni. Njihovo pomilovanje danas je suvišno pitanje.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Lex Perković ili "Život damo, Perkovića i udbaške zločince ne damo" Postano: 15 ruj 2022, 10:04 |
|
|
laganini je napisao/la: ..perkovicu triba sudit al činjenica da je ko operativac ima velike zasluge..to znam iz prve ruke..jebiga cisti profesionalac Vidi, vidi, laganini insajder. Zna ponešto iz prve ruke. A ja mislio kako nije bio u DR?!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|