|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 78 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 04 sij 2012, 18:24 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 10:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
|
Život nije fer jbg, nije ni kapitalizam niti će netko izvana htjeti plaćati pola socijalaca u nekoj državi, sruši se kreditni rejting na trash razinu pa se vadite sami. Dok USA to ne može doživjeti nek krene i od nule opet je u boljem stanju nego doslovno stara Europa, imigracija to zasad održava.

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 04 sij 2012, 20:40 |
|
|
|
Jako pametna ideja...ali nema sanse da prodje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 05 sij 2012, 22:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Vlada će ponovno uvesti porez na mobilne usluge
Sve ono za što su vrištali na HDZ sad oni rade. Baš sve. Žali Bože 4 izgubljene godine narodu. Ostavit će gore statistike nego ih Račan ostavio, u vrijeme ekonomske ekspanzije u Europi i svijetu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 05 sij 2012, 22:26 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
BBC je napisao/la: Vlada će ponovno uvesti porez na mobilne usluge
Sve ono za što su vrištali na HDZ sad oni rade. Baš sve. Žali Bože 4 izgubljene godine narodu. Ostavit će gore statistike nego ih Račan ostavio, u vrijeme ekonomske ekspanzije u Europi i svijetu. U to nisam ni sumnjao ako je Račan koji je donekle bio iskusan ostavio onakvo stanje, kako li će Zoki u vrijeme krize? ... ja sada samo čitam naslove u novinama i smijem se , kako su vrištali i gluposti izvodili i novinari i oporba kada bi ovo HDZ napravio , a kako lako prelaze preko svega kada kukurikavci ovo najavljuju , barem ovi sa večernjeg i jutarnjeg. Djubrad Goebbelska 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 05 sij 2012, 22:32 |
|
|
|
Eh, hrvatski "novinari". Dobru budućnost svojoj djeci ostavljaju navijajući za svakakve blesane koji to nimalo ne zaslužuju.
Nema veze, nije mi žao ni njih ni njihove djece. Dobra su to djeca, za budućih prosvjeda kao u Grčkoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 05 sij 2012, 22:59 |
|
|
|
Od ovih svih u kukuriku vladi jedini Kajin ostao dosljedan. Za što je kritizirao HDZ sad kritizira i ove. Smiješno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 06 sij 2012, 10:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Od ovih svih u kukuriku vladi jedini Kajin ostao dosljedan. Za što je kritizirao HDZ sad kritizira i ove. Smiješno. Točno, makar ni on nije cvijeće , ali je najbliži cvijetu od svih ostalih  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 06 sij 2012, 10:32 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Jako pametna ideja...ali nema sanse da prodje... Točno. Kako je moguće iskontrolirati? Više bi koštala sama kontrola nego porez koji bi ubrali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 06 sij 2012, 21:18 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2010, 23:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
mateb je napisao/la: (nikad mi nije bila jasna privlačnost tog dijela - u mnogim stvarima zastarjela infrastruktura, buka, promet, nedostatak mjesta za parking). Stvar je prestiža. Više manje, svi intelektualci i biznismeni teže živjeti što bliže centru, ili u samom centru. Mjesta za parkiranje ima, jer podzemne garaže prodaju godišnje karte. Ja živim u širem centru, između Kvatrića i Maksimira. I nebih tu lokaciju mijenjao za nešto dalje od centra. Eventualno bih se preselio još bliže strogom centru, ili u sam centar. Što se tiće buke i tramvaja, rođeni Zagrepčani to odavno ne čuju. 
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 08 sij 2012, 12:35 |
|
|
|
Linić i "kukuriku" prodaju Hrvatsku poštansku banku i Croatia osiguranje. Ovi su razorniji od HDZ-a. Koje sranje će ostaviti na kraju svog mandata, već sad je lako vidjeti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 08 sij 2012, 12:38 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Stvar je prestiža. Više manje, svi intelektualci i biznismeni teže živjeti što bliže centru, ili u samom centru. Mjesta za parkiranje ima, jer podzemne garaže prodaju godišnje karte.
U zapadnim zemljama je obrnuto. Bogati ljudi svojoj djeci kupe stanove u centru, pa ovi tamo žive koju godinu dok im ne dosade fešte i napijanja. Inače skoro svi bogati bježe van grada, po mogućnosti da oko njihove kuće nema susjeda na 2 kilometra. No, dobro. Zagreb je uvijek bio pun snobova. Tako se i ministri, glumci i sve poznate face nepotrebno trpaju u centar grada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 08 sij 2012, 19:41 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2010, 23:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
BBC je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Stvar je prestiža. Više manje, svi intelektualci i biznismeni teže živjeti što bliže centru, ili u samom centru. Mjesta za parkiranje ima, jer podzemne garaže prodaju godišnje karte.
U zapadnim zemljama je obrnuto. Bogati ljudi svojoj djeci kupe stanove u centru, pa ovi tamo žive koju godinu dok im ne dosade fešte i napijanja. Inače skoro svi bogati bježe van grada, po mogućnosti da oko njihove kuće nema susjeda na 2 kilometra. No, dobro. Zagreb je uvijek bio pun snobova. Tako se i ministri, glumci i sve poznate face nepotrebno trpaju u centar grada. To je zato što Zagreb nema pitomo predgrađe. Svi kvartovi izvan šireg centra nemaju perspektivu da privuku bogatiji sloj građana. Eventualno podsljemenska zona- Šestine i Gračani, u kojima živi bogatiji sloj ljudi.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 08 sij 2012, 19:44 |
|
|
|
Nisi skužio. U pregrađima živi srednji sloj bogataša. Oni extra bogati prave kuće u šumi, i divljini, da nemaju susjede.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 26 sij 2012, 21:12 |
|
|
|
Milanović smjenio Ferdeljia zbog nelojalnosti
Ovoj Vladi nedostaje hrabrosti. Unatoč snažnoj opoziciji, trebali su krenuti s hrabrim promjenama, i to u više sfera. Ne možemo raditi jednu po jednu promjenu, jer ovo društvo traži promjene u svim sferama, Vlada ih mora početi pripremati već sada, kazao je Globusu Ferdelji i zbog toga manje od 24 sata kasnije izgubio poziciju pomoćnika ministra.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 26 sij 2012, 21:13 |
|
|
|
Ne možeš ovima tako lako izbiti komunjarske fazone iz glave. Reci nešto protiv Partije i noga. Ovi su gori od HDZ-a 100 puta. Nažalost, prava statistika će se tek znati nakon 4 godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 26 sij 2012, 23:20 |
|
|
|
Da li je netko otkrijo program Crvenih Kmera...Cak ni preCjedniku vrsnom pravniku nije uspjelo !?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 28 sij 2012, 20:01 |
|
|
|
Linić EKSKLUZIVNO: 'Građani će tek za 3 do 4 godine malo lakše živjeti'
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 28 sij 2012, 20:02 |
|
|
|
Prevedeno: Dajte nam još jedan mandat, bez obzira koliko zasrali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 28 sij 2012, 20:03 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 12:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
BBC je napisao/la: Linić EKSKLUZIVNO: 'Građani će tek za 3 do 4 godine malo lakše živjeti' Ma da ,oćemo ....  Kako sere..
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 28 sij 2012, 20:11 |
|
|
mario_cro je napisao/la: BBC je napisao/la: Linić EKSKLUZIVNO: 'Građani će tek za 3 do 4 godine malo lakše živjeti' Ma da ,oćemo ....  Kako sere.. Taj Linić je teški agresivac i kompleksaš , sva sreća da u uredu ima jednog dobrog savjetnika IDSovca koji bi mogao bar donekle ispraviti njegove gluposti koje će izvoditi . Branko Grčić nije agresivac i kompleksaš , ali nema nikaku praksu ,a dvije lude babe mu vode ministarstvo u kojem je trenutno raspašoj, tako da me tog segmenta još više strah. Ta dvojica će odlučivati gospodarskoj i ekonomskoj budućnosti RH sljedeće 4 godine .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 29 sij 2012, 14:52 |
|
|
Citat: Vesna Nikolić @ https://www.facebook.com/pages/Vlada-Re ... 7632571642Pa ovakav novotehnički pristup me ispunjava nadom! Dolazi nova nada!Prije nego što sam postala punoljetna, govorili ste da "je kriza", onda sam postala punoljetna, pa ste govorili "rat je" , pa sam postala majka, onda ste govorili "kriza je, bili smo u ratu", e sada govorite "svjetska je kriza ,prelila se na sve".Na sve? Nas? Mi nismo vi.Vi niste mi. Zar ne? Vi ste u krizi?Nisam znala. Kada sam bila mala slušala sam katastrofe o kraju svega, da će nestati nafte za 10 godina i blejanje nadobudnih ovaca da se kapitalizam sam urušava i da će naš samo upravni "socijalizam" donjeti neviđeno blagostanje. I sada plasirate na globalnom nivou jednake vijesti:"energetska kriza", "kapitalizam se sam urušava" a vi cijelo vrijeme kradete u milionskim ciframa dok nas dijelite sa svim mogućim ideologijama. Naravno, koristite sve instrumente "politike": Od sportskih do glazbenih mogućnosti. Od genetike do fizonomije. Vi ste nadnaravna bića, viječno će Linić biti najsocijalnoosjetljiv i Čaćić najsposobniji . "Pobjedili" ste "zle" kolege iz desnog krila kumrovečke škole. Da. Sada ćete se međusobno boriti u sustavu za vaše društvo,i to na ringišpilu gdje se mjenjaju/dodaju mjesta,iz plavih sjedalica se preseljavaju u crvene,a isti su sudionici, a mi ćemo plaćati cijenu ulaznice za stajanje za taj blitvarski lunapark.Gledati ćemo vašu časnu borbu, utrku na ringišpilu. Tko će prvi doći do cilja? A mi svi, kao razumijemo, gdje je bio start? Ne smijemo priznati nikome da nemamo pojma o pravilima igre.Ali nema veze. Mi smo najpametniji i najhrabriji. To ste nam vi govorili. Boriti ćete se na ringišpilu jer vas je mnogo, treba i unuke ujasliti,a već i praunuke, a navikli ste na godišnju inflaciju luksuza ,zar ne? Borite se sami protiv sebe već 40 godina za sebe.Sve je ostalo na samo upravljanju i demonkraciji. Teško je biti non stop u utrci sa ostalim institucionalnim uhljebima jer je važno da jedan drugome dokažete tko je sposobniji namaknuti lovu bez javnog natječaja koji "će odjednom postati javan", kao i svaki puta kada dogovorno "zamjenite" uloge sa kolegama "desnog" tabora da bi ovce mogle lakše zaspati u nadi da će se, eto, "nešto dogoditi." Fakuletske klike su se odavno navikle da krše sve zakone i rade za najveće cijene jer su oni eto, ipak božanstveni nadljudi.Tko je, ono rekao, da znanje u krivim rukama može biti opasno? Nitko. Budala. Znate li vi razliku između inteligencije i razuma? Znate.Uvjek apelirate na naš razum.Poštujete tu našu vrlinu. Mi koji gledamo "skretanje pažnje" jer smo itekako razumni i naravno, pošto ste vi inteligentni, računate na naš razum. Ali, razum ima vijek trajanja...Što ako prolupamo čekajući Godoa ? 
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 29 sij 2012, 15:09 |
|
|
|
Nisam skužio. Po čemu je sad Hrvatska druga u svijetu. PDV ? Ili ukupni porezi i prirezi ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 29 sij 2012, 15:17 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 03:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
Samo neka Linić uvede taj porez, hvala Bogu pa se ima koga za fiktivno prijavljivanje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 29 sij 2012, 15:47 |
|
|
...  sa jedne strane ustede u milijardama, da bi rasteretili gospodarstvo, a onda sa druge strane udri sa porezom da se nesto nebi izgubilo slucajno...a onda totalna rasprodaja!? Eh, koji ekonomski strucnjak ovo bude mogao sazvakati, osim onog Gobcevog stiha "...ja volim sebe,jedinog sebe..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Linić najavljuje porez na stanove u kojima se ne živi Postano: 29 sij 2012, 16:32 |
|
|
Linić se osvrnuo i na 360 tisuća hrvatskih građana za koje Vlada nije učinila ništa.
- Za 360 tisuća ljudi pokušali smo poslati poruku da će imati nižu stopu za više namirnica - zaključio je Linić te dodao kako će građani tek kroz tri, četiri godine osjetiti poboljšanje standarda. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|